Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz wolf88 #79789 üzenetére
Így már az elejétől fog indulni, ha rákattint valaki.
Várós, az első évad nagyot ment. -
sherlock82
senior tag
válasz wolf88 #79766 üzenetére
Sly még mindig garancia a sikerre, nem hiába futott nagyot ez a sorozat mindkettő évada, annak ellenére hogy itt a topikban sokan lehúzták.
Én várom a folytatást.
Mint ahogy vártam az Alcatraz - t is annak is egyszer csak vége lett aztán nem történt semmi. : /Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
-
Laraxior
titán
válasz wolf88 #78069 üzenetére
...és nem is változik hálistennek minden évadban.
Most néztem meg újra a Trónok harcát, hát basszus, hang alapján elég nehéz követni, mert elég soknál változik évadonként Arról nem beszélve, hogy valamelyik karaktert 3-4 színész is alakítja Frusztrálnak az ilyen dolgok.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
addikt
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz wolf88 #77364 üzenetére
Expanse-t láttam, az jó volt, csak kimaradt a listából. Na mondjuk azt is összecsapták, simán benne lett volna még pár szál és pár évad.
Másik kettőnek utána nézek.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
RetepNyaraB
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz wolf88 #75902 üzenetére
és ahogy néztem még olyan apróságokra is figyeltek, hogy több fisher-price magnót használtak: az egyiken nagyon kopott az "e" betű ...tetszik, ha valahol ilyen szinten ügyelnek a részletekre... tisztességes munka "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz wolf88 #75899 üzenetére
...szerintem is de volt a '90-es években is ilyen film földönkívüliekkel? mi volt már annak a címe? azt dolgozták fel netflix sorozatnak? (nem érzem erősnek azt a témát) ...ez a constellation meg kezd egyre jobban összeállni a fejemben...
Jonathan Banks jól megöregedett a Saul óta viszont jól hozza itt is a karakterét
(vagy karaktereit? ) [ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Qwery
tag
válasz wolf88 #75855 üzenetére
Jogos. Úgy írtam a fenti sorokat, ahogy az asszony nézi a netflixet otthon. Félig már munkában, mással foglalkozva. Igen, testvérek voltak az idősek.
Hogy mennyi túl-, vagy épp átgondolt, mindenképp holnapután derül ki. Remélem, hogy nem csalódottsággal tele fogok felállni előle. És, mint írod, az eddigi tempót figyelembevéve, az egy epizódos ending már borítékolhatóan kapkodós lesz.... hacsak be nem jön a teóriám, ami annyi, hogy
a kórházban Jo ráébred, hogy tényleg csak a fejében játszódott az egész, az elméje bontotta szét a valóságot, majd az utolsó snittben lesz valami, ami mégis elbizonytalanítja a nézőt (Alice nyaklánca koppan a szekrényajtón, ami megjelenik valami nem odaillő helyen, vagy hasonló...) Régebben Rapace kisasszonyt nem bírtam. Kicsit sem. De egyre jobban kezdek rá figyelni.
42
-
spiky03
veterán
válasz wolf88 #74694 üzenetére
Hát igen, én is sajnálom, hogy ez lett köztük, és lehet már az utolsó részekben már Kevin már nem is lesz benne.
Pedig jó lett volna ha rendes lezárást adnak neki.
Meg valahol olvastam, hogy 7 évadot tervezett Taylor eredetileg...SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
nitro16
senior tag
válasz wolf88 #74140 üzenetére
Ilyen szinthez nem csak teszto megy az fix, de igazából lényegtelen mivel a saját teste eltudja dönteni mit tesz vele.
pilóta: Adott országra válogatja "mennyire" köpködik. Itthon a béres-csepp is doppingszernek minősül szóval meglehetne kérdezni jó pár "átlag" embert, hogy doppingol-e... teljesen más a felfogás, ilyen szempontból az USA ahol x kor felett felírják simán receptre a tesztoszteront mert többet használ mint árt. Csak hát itt "EU"ba vannak elmaradva még és mindent is tiltanak.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz wolf88 #73851 üzenetére
Ja bocs, akkor valamit félre érthettem. Valóban lesz 4. évad.
Apple TV+ gave their spy series a rare vote of confidence when, in mid-2022, the streamer green-lit Slow Horses for seasons 3 and 4 simultaneously. The show's overwhelming popularity all but guaranteed a season 3, but the decision to get season 4 in motion proves that Slow Horses has a clear narrative direction. The upcoming season will be based on the novels Real Tigers and Spook Street, and will be a continuation of season 3's plot threads while also introducing its own. The fourth season was also shot alongside season 3, meaning fans won't have to wait too long for their favorite MI5 agents to return.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
sixpak
nagyúr
válasz wolf88 #71656 üzenetére
Sajnos nem ez az, de láttam ezt, frankó volt.
Janaboy: a nagyobbik lányom kérdezi tőlem, de fingom nincs mi az, meg a lányok is kicsik voltak, amikor látták.
Egy ilyet kaptam most tőle:"Azt hiszem, hogy az elso evadban kinyirnak valakit az egesz varos elott
mintha valami olyan lenne benne
de asszem a varos van minden mogott
es
es huhhhhh nem emlekszem...."https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Boss81
senior tag
válasz wolf88 #70634 üzenetére
Lehet igazad van, de ami Magyaroszágon van szinkron téren az egy vicc, a szó szoros értelmében. Sok esetben éveket kell várni, na meg az is kérdéses hogy egy sorozat kap-e szinkront. De a sok igénytelen brazil, török, és hozzá hasonló "Hozéééé Armandóó" szappanopera szinkronban nyakig gázolunk.
-
grizlisandor
veterán
válasz wolf88 #67831 üzenetére
Előző évad 10 részes volt, most tartunk a 8. résznél, feltételeztem én, hogy lassan vége az évadnak.
Mint kiderült 14 részes lesz. -
Beni2360
félisten
válasz wolf88 #63007 üzenetére
Hat mi most tartunk(1883) 7. reszenel de ilyen melye athato remek munkat meg nem nagyon lattam. Zene, kep beszed ahogyan a leanyzo mesél fenomenalis.
Remek fotgatokönyv es a szoveg. Ezek az elharapott szavakat a 70-s evekben német orszagi munkam alatt hallottam.
Anno nem ertettem hogy ugy koszontek oda, hogy "tág" mondom mi a tág mire ra jottem, hogy guthen Tag akart lenni. Stb.
10* ajanlat reszünkről.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nubreed
veterán
válasz wolf88 #57629 üzenetére
Csak? Akkor 2-szer halasztották, mikor legutóbb olvastam róla, még szeptember volt...
#57630 sky11 Nekem is tetszett a Westworld 3. évada, számomra egyáltalán nem romlott a színvonala. Sőt, én örülök neki, hogy végre nem a parkban játszódik már.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
bobalazs
nagyúr
válasz wolf88 #56832 üzenetére
Elkezdtük a 24-et pár hszel korábban említve volt, nekünk az kimaradt. Az első 10 rész nagyon jó volt aztán egyre több a rémes baki ami rontja az összképet, színvonalat. Még mindig nem rossz. De azért tudnék kapásból 5 szitut mondani ami nagyon gáz.
Mellette megy a THe Simpsons, mert miért ne, millio rész van, javát még nem láttam.
Star Trek Voyager is még megy, 30 rész van hátra. Van azért mit nézni.
Meg még a watchlisten is van egy tonna sori, meg amit nézek hétről hétre, pl. Loki, Mr. Inbetween.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest