Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a MacGyver.
-
negyven2
veterán
Jupiter's Legacy - Official Trailer
Netflix, Május 7
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Maxxy10
addikt
Star Trek: Lower Decks 3. évad berendelve.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz headhunter86 #55690 üzenetére
"Hihetetlen, hogy tudtok ennyire odalenni ezekért a cuccokért."
Izlesek es pofonok. Biztos te is nezel/neztel olyat amit mas bottal sem piszkalna annyira hulladek
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
bobalazs
nagyúr
válasz headhunter86 #55694 üzenetére
Hát erről meg az animek jut eszembe amit említeni szoktak itt. Engem sokféle sori érdekel de azokból még egyre sem tudtam rávenni magam.
-
headhunter86
senior tag
válasz bobalazs #55693 üzenetére
Pontosan. Itt úgy látom tök mindegy milyen sorozat jön Marvelből. Ha stílusa valakinek, ha nem nézi, mert Marvel és mert rajong értük. Wandát is szidták sokan, mert nem tucat Marvel. Én pont emiatt néztem, mert volt egyedisége és nem CGI harc orrba szájba az egész.
Mondjuk emiatt a vége nem is tetszett[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz ígyvanferi #55692 üzenetére
Nézi de nem rajong érte. Egyébként a W. Soldierért én sem. A wanda jobban bejött.
Ja és megnéztem a filmek javát hogy képbe legyek. -
ígyvanferi
addikt
válasz headhunter86 #55690 üzenetére
Várj-várj, jól értem, tehát érthetetlen, hogy ennyien nézik a marvel sorozatokat, de háromból kettőt te is nézel? Bocsánat, a harmadikat még csak tervezed, mert nem jelent meg...
[ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
A The Mighty Ducks-ot nezi valaki?
Semmi eget foldet rengeto, de hozza a filmek hangulatat, es a hosszabb jatekido miatt jobban kibonthatoak a karakterek, es a cselekmeny.
Eddig teljesen oke.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
headhunter86
senior tag
Lassan át kéne nevezni a topikot Marvelre. Hihetetlen, hogy tudtok ennyire odalenni ezekért a cuccokért.
Ha nem lenne ott a Marvel logo előttük nézné őket valaki?
Wandát néztem, mert ott érdekes volt a koncepció, meg Loki is érdekesnek tűnik, de ez a Winter soldier rajongást nem értem.Resident Alien S1:
Első feléig élveztem, utána kicsit unalmas lett nekem és már poénok se ütöttek annyira.Elkezdtem a Superman & Lois-t, kellemes meglepetés eddig. A harmadik résznél járok, ilyen délutáni limonádénak tökéletes. Még oké a családi drámázás, de úgy érzem még pár rész és be fogok sokallni tőle. Bár meg kell hagyni tetszik, a problémák kezelésének, olyan logikusnak tűnnek a dolgok benne. Mind gyerekek, mind felnőttek részéről.
The Serpent pilotot megnéztem, bejön ez a hetvenes évek. Kicsit furcsa volt nekem is az időugrálás, inkább az zavar hogy túl sűrű, már komikus mikor kiírják, hogy X hónappal később.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Maxxy10
addikt
How To Ruin Christmas 2. évad berendelve.
-
Maxxy10
addikt
Who killed Sara? (Netflix)
Első rész alapján nagyon tetszik Szeretem az ilyen "bosszút állok azokon akik elárultak engem" sorozatokat. Ajánlom azoknak akik éppen sorozatot keresnek, hogy próbáljanak rá. -
S e t h
nagyúr
Nagyon nem az én világom a foci, de vmi kimaradt volna az életemből, ha nem nézem meg a Ted Lassot.
A legjobb az egészben, hogy folytatódik, ebben nem voltam biztos, tipikusan egyévados sorozatnak tűnt, szerencsére nem az.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Pitterix
őstag
Köszi srácok.
Pedig láttam az összes filmet, van amit többször is, de az emlékeim megkoptak....
Hiába, 40 felett...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz #75376384 #55675 üzenetére
Nos nem igazán éri meg hősnek lenni. Ha kiszakad a rucijuk, még varrónőre sem lesz pénzük. Szegény Falcinak meg még a szárnyai sincsenek nála.....erre is kitalálhatott volna valamit Tony bácsi Mrs Stark azért néha tényleg guríthatna nekik pár centecskét. Vagy mondjuk ilyen-olyan járművet, szállítást. Bár gondolom ilyenre majd egész estés filmben kerül sor, nem sorozatban. Viszont nem emlékszem ez a Sharon ki volt. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
törölt tag
válasz Pitterix #55674 üzenetére
De ez meg már etikai kérdés. Hogy néz már ki hogy megmenti a világot, majd elmegy zsoldosnak? És ha egy afrikai hadúr bérli fel, akkor mi van? Vagy visszautasít mindent ami nem fer bele? Akkor meg nem lesz valami sikeres. szerintem nagyon jól adja vissza az egészet. Ha a világnak szüksége van rájuk akkor úgymond elvárják a segítségüket, amúgy meg szarnak rájuk. Amint valakitől rendszeresen pénzt fogadnának el beállnának azon szervezet ideológiája mögé. Ezért is volt jó, amíg Tony pénzelte őket. [ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
válasz Bad Pritt #55671 üzenetére
Na most már biztos nem megyek el zsoldosnak az USA-ba, ha még hitelt sem lehet felvenni, olyan szarul fizetnek. Falcon bácsi helyében, ha bankot támadnak, tuti nem segítenék, max, ha aláírják a hitel kérelmem.
Amúgy nem kötözködni akarok, csak ezek bökték a csőröm.
És egyet értek az érveiddel."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Mik76
senior tag
Manhunt: Unabomber
Teljesen jo kis mini sorozat volt. Minden remekul mukodott, szuper szineszi jatekokkal, szepen leforgatva, jol irva es rendezve.
Ami a valosaghoz valo viszonyat illeti, alapvetoen ket fele verzio lelheto fel.Az egyikben a fohos csak egy jelentektelen fogaskerek, a masikban valoban hozza kotheto a bombagyaros felkeritese. Az a gyanum hogy a teljes valosagot sosem fogjak a nyilvanossag orrara kotni. Abban mindket verzio egyetert hogy az ugynok es a bombagyaros soha nem talalkoztak, igy az a resze valoban mar inkabb csak a sztori izgalmait volt hivatott fokozni.
Ajanlott!
8.5/10http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
grizlisandor
veterán
Falcon and the Winter Soldier EP03
A rész maga egész jó volt, jó volt viszont látni Zemót és Sharont, a story is kezd kibontakozni, de ezek a harcjelenetek nagy része még mindig B kategóriás film szintjén vannak, nyomokban tartalmaz a mozifilmekhez fogható látványt. Remélem a maradék 3 részre összeszedi magát a sorozat, mert ez eddig kiábrándító még a Wandavision után és ez nem biztos, hogy dícséret... Resident Alien S01
Tök jó, könnyű vígjáték, Alan Tudyk főszereplésével.
Sajnos néha AT túltolja a dolgot, meg van egy hullámvölgy, az első 5-6 rész után, de az évad végére összeszedi magát megint a sorozat. -
Bad Pritt
félisten
válasz Pitterix #55670 üzenetére
De le is csaptak rájuk, ezért zsoldosok Amerika számára. Azért azt nézd már, hogy a Falconról beszélünk, aki a szárnyai nélkül 20 mérföldet kell sétáljon a reptérig, és épp most tért vissza a halálból, tök jól beárazta a sorozat őt is keg Bucky-t is. A reklámértékét is láttuk, mikor a bankban sem ismerték fel, csak ha segített, meg a rendőröknek is kellett pár perc, mire leesett, ki is ő.
Ezeket tök jól beleszőtték a sztoriba, abszolút hihető lenne a való életben is, sőt van is példa hasonlóra, pl. az amerikai mesterlövész Chris Kyle.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pitterix
őstag
válasz Bad Pritt #55668 üzenetére
Ha már a keresetnél tartunk, azért bármelyik katonai, nem katonai szervezet örömmel csapna le a kóricáló Avengikre. Nekik meg csak lapozgatni kéne, hogy melyik-milyen küldetést vállaljanak el, s mennyiért. De ahhoz képest, hogy nincs keresetük, elég könnyen utazgatnak-éldegélnek. Meg nehogymá egy bank se lenne, aki csak a reklám kedvéért ne adna egy Avenginek kölcsönt..... Ez a pénztelenség ezért vérzik nálam. És igen, tudom, nem ez a sorozat lényege, de valamiért beleszőtték.
Végig fogom nézni, mert tetszik, de nekem a Wanda jobban bejött."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Bad Pritt
félisten
válasz Pitterix #55661 üzenetére
Nekem pont ezért tetszik nagyon ez a Falcon and the Winter Soldier.
Olyan dolgokkal foglalkozik tudatosan, amire senki nem gondolt tíz évnyi nagy világmegváltás közepette, senki nem kérte ezeket a témákat, de mégis fontos és érdekes lehet, de nem ilyen minden felrobban meg wtf módon, hanem az egyszerűbb emberek szintjén.Pl. az, hogy nincs komoly keresete egy bosszúállónak. Miért lenne? Független szervezet, az egész Civil War arról szólt, hogy ne legyenek nemzeti fennhatóság alatt, ergo nem a nemzet pénzeli őket. A sorozat második részében mondta is Sam az új kapitánynak, hogy ők szabad ügynökként működnek, tehát kvázi zsoldosok, ráadásul épp visszatértek a por és homok állapotból, úgyhogy az is egy érdekes adalék, hogy miként szerez valaki mondjuk kölcsönt, ha 5 évig nem volt keresete. Ugyanez a vonal tök érdekes Karli bandájának az oldalán, nem kaptál totál expozíciót arról, mi is a bajuk, de az elejtett félmondatok alapján lejön, hogy abban az öt évben berendezkedtek valószínűleg az elporladtak korábbi életének helyén, majd mikor visszatértek, ki lettek paterolva onnan kérdés nélkül. Bucky rehabilitációja is azért érdekes számomra, mert az embert hangsúlyozza ki a szuper erő meg kiberkar mögött, emberi elmével és problémákkal (randizás). Ezt az emberi vonalat szerintem iszonyat okosan hangsúlyozza ki a sorozat az olyan alap dolgokkal, hogy pl. azt mutatja, ahogy utaznak, mint egy bármilyen személy, nem azt ahogy megérkeznek. Az egyik kedvencem, mikor vége a nagy akciójelenetnek a második részben és el kell sétálniuk a reptérre, hogy kezdjenek magukkal valamit. Zemo amúgy remélem sokáig velük marad, mert van néhány aranyköpése, pl. mikor a repülőn azt mondta, hogy az ilyen piedesztálra emelt személyek egy idő után elfelejtik a kis embereket és ha belegondolsz, kicsit tényleg érezni lehetett ezt a filmeken még úgy is, hogy próbálták a kapitányt meg Starkot is pozitívan beállítani. Az is rohadt jó, hogy nem egy kétpólusú sztorit kapunk, hanem sokoldalú a konfliktus, most már Wakanda is bekerült, Karli szupercsapata, Power Broker, bárki is legyen az, Sam és Bucky, az új kapitány mind más-más célért küzd, tök felüdülés ilyet látni a szokásos jó-rossz felállás helyett.
Nekem egyedül az furcsa a sorozatban, hogy elég sok elemet újrahasznosít a filmekből, komplett jeleneteket, dialógusokat, viszont a Winter Soldier zenéért hatalmas +1.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz HUTCHDB #55664 üzenetére
Kígyót ma kezdtük el. Izgi. Csak kicsit zavaró az időben oda-vissza ugràlás. Értem én hogy pörgősebb így a sztori, de érted:
- 3 hónappal korábban
- 3 hónappal később
- 6 hónappal korábban
- 4 hónappal később
- 2 hónappal később
The Witcher ehhez képest kutyafüle. Vagy csak azért nem zavart ennyire mert ott nem írták ki folyton.
⭐ Stella
-
HUTCHDB
nagyúr
Látta valaki valamelyiket
Kígyó
A Baker Street-i vagányok
Ki ölte meg Sarát?Melyikbe kezdjek bele?
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Narxis
nagyúr
Gyerekek. Melyik volt az talán 20(?) éves sorozat ami nagy siker volt és azzal zárult, hogy a
Egy amerikai kisvárosba ment egy FBI ügynök paranormális jelenségek vagy furcsa eltűnések miatt? Nemrég folytatták és kapott még 1-2 évadot.főszereplő fickó beszél magához a tükörben a fürdőszobában? omg Twin Peaks, csak beugrott, hogy csesződne meg.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Pitterix
őstag
The Falcon and blablabla 3. rész:
Nekem olyan átlagos, egyáltalán nem szuperhősös sorozat.
Ebben is volt pici bunyó, azt jóvan. Daniel Brühl szereplése viszont felüdülés. A The Alienist óta bírom a búráját. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a The Right Stuff.
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #55656 üzenetére
Milyen bad ass lett ő is
-
Maxxy10
addikt
válasz bagyulajuve #55656 üzenetére
Igen igen nekem Erin Richards volt a .
-
bagyulajuve
addikt
válasz Maxxy10 #55655 üzenetére
a Gotham utolsó évada nálam is egy darabig elmaradt, de nem olyan régen pótoltam, szerintem összességében egy nagyon jó sorozat lett és a Pingvin mellett a Jokert játszó színész is remek volt, illetve Morena Baccarin és főleg Jessica Lucas nagyon ott volt a szeren
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Aksomatic
senior tag
válasz Véreshurka #55651 üzenetére
Szerintem a legkerekebb, és legnagyobb ívű sorozat amit láttam. Nagyon jól van felépítve ez az állatokkal kevert világ. Egész jók a poénok, és nagyon mély gondolatok vannak benne. Érdemes folytatni, ha szereted a melankolikus hangulatú, elgondolkodtató sztorikat. Nyilván rengeteg őrültség is van benne
-
slett27
addikt
Snowfall : abszolút nem bejövős, a második rész után skip. BB 10/10 volt ez valahogy nem.
Gotham: ez viszont jó lesz.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Véreshurka
senior tag
Ha jól emlékszem a Bojack az 1. évad 6. részéig elég gyenge, viszont onnantól elkapták a készítők. Aki elkezdte és nem tetszett neki az túljutott a 6. részen?
El Psy Kongroo
-
gyuromoj
veterán
The Last of Us sorozat forgatása elvileg 2021.07.05.-én indul Calgary-ben és 2022.06.08.-ig fog tartani.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nubreed
veterán
válasz ígyvanferi #55639 üzenetére
Nem is hasonlítottam a Bojacket az AF -hez, csak szimplán leírtam, hogy az éppen futó viszonylag sikeres felnőtteknek szóló rajzfilmek közül mik tetszenek. Hát az, hogy kinek mi a minőségi az teljes mértékben egyéni izlés kérdése. Ha drámázni akarok, akkor azt biztosan nem rajzfilmnél keresem.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz Maxxy10 #55642 üzenetére
Én pont ma kezdtem el, 2 részt láttam, de eddig nagyon tetszik!
Előszőr nem ismertem meg a frizurája és a testalkata miatt, de aztán leesett, hogy az Ed az Altered Carbon főszerepét is játszó színész, emlékeim szerint ott sokkal jobban ki volt gyúrva, rendesen leeresztett erre a szerepre. Ez nem negatívum vagy ilyesmi, csak egyszerűen megjegyeztem.
-
Janaboy
Topikgazda
Manifest 3x01
Jól indult, izgis évadnak tűnik
Janaboy
-
bobalazs
nagyúr
Nagyon alszik a Debris fordítója, kedd óta nincs még kész.
-
Maxxy10
addikt
For all mankind:
Hihetetlen, hogy ennyi szálon ugyan olyan érdekesen tudják tartani a sorozatot, nem várt események, halálok, politikai dolgok.
-
slett27
addikt
OgreImre, nubreed, brownus : akkor nem vagyok egyedül, megnyugodtam.
Mik76 : kb igen.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Mik76
senior tag
válasz slett27 #55630 üzenetére
En 76-os vagyok, biztos ezert talalom viccesnek.
Szerintem a BoJack egy nagyon komplex darabmind hangulataban (keseredes/rohejes), mind koncepciojaban (felallatok es emberek), humorban (irtozatos mannyisegu kikacsintas, na meg szarkazmus).
Amugy szent meggyozodesem hogy amikor ezt kitalaltak az irok az valahogy a kovetkezokeppen zajlott.Valami utos belyeg vagy gomba hatasa alatt beszelgettek arrol hogy vajon kepesek lennenek-e ravenni a kozonseget, hogy igazan szivbol tudjanak drukkolni azert hogy
a csaj a loval jojjon ossze ne a kutyaval.
Es sikerult nekik!
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
ígyvanferi
addikt
válasz brownus #55635 üzenetére
Ezek szerint inkább a '77-ben születettekkel van a baj.
(#55636) nubreed: de hát sehol nem írják, hogy vígjáték lenne. Mondjuk az fura, hogy mi ilyen bonyolult az antropomorfizált állatokat szerepeltető dramedy koncepcióban. A kiselejtezett MacFarlane-poénokból építkező Amerikai faterhez képest igen minőségi ugrás. Persze azon túl, hogy mindkettő animációs, nem sok hasonlóság van közöttük, így összehasonlítani sem lehet őket.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
DOTA: A sárkány vére / Dota: Dragon's Blood (2021)
Nekem nem tetszett röviden.
Pár száz óra Dota2 játékkal mögöttem és Netflix anime tartalom rajongóként nagyon vártam.Kb elmondták a játék történeténak alapját, meg fogtak 5 db karakter és mehet a sorozat. A történet nem lett volna rossz, ha felvezetéssel kezdik, mert ez így nekem fura volt. A képi világ meg visszalépés volt a Castlevania és a Blood of Zeus után. -
nubreed
veterán
válasz slett27 #55626 üzenetére
A 4. évad lesz az utolsó, ami 14 részes lesz. Nekem is mestermű, az abszolút kedvenceim közé tartozik.
#55630 slett27: Nekem eleve már a koncepció is ezer sebből vérzik, hogy egy beszlő lóember a főszereplő. De legyőztem az előítéletement és 1-2 részbe belenéztem de nekem nagyon nem az jött át, hogy ez valami vígjáték sorozat lenne, nem is értem miért a comedyn megy. Ez inkább dráma de igazából nem tudom hova tenni. Én sem értem az egészet, számomra ez csak újabb teljesen felesleges média szemét a tengerben.
Family Guy-t, Amerikai Fatert, Rick és Mortyt viszont imádom.
[ Szerkesztve ]
-
OgreImre
senior tag
válasz slett27 #55630 üzenetére
Én is 77-es vagyok, és én sem értem a Bojack-et. De viszont értem az Archer-t, a Brickelberry-t, Family Guy-t, Rick és Morty-t, SpongyaBob-ot .
Szóval szerintem a sorozattal van a baj, nem velünk"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Maxxy10
addikt
Befejeződött a Witcher második évadànak forgatása.
-
slett27
addikt
Hát gyerekek, lehet már régi módú vagyok, vagy nem értem a XXI. századot de ez a BoJack sorozat vagy mi, ez valami iszonyatos nagy baromság. Lehet azért mert 77-es születésű vagyok és nem értem a lényeget.... de ezt nem is fogom. Én az X-Aktákon ill Twin Peakson nőttem fel, ez nekem sok.
-
Pitterix
őstag
The Flash 705.:
Miért mindig szegény Barrynek kell ostoroznia magát, miért mindig neki kell sajnáltatnia magát, miért mindig őt kell pátyolgatni? He? "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
slett27
addikt
Ozark : nekem ez 9/10, de csak azért mert volt egy-két unalmas rész, amúgy mestermű számomra. Kár hogy vége a harmadik évaddal. Fényképezése is első osztályú a színészi munka is.
Szerk. : jön a Snowfall....kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz CharlieDrop #55624 üzenetére
eddig? hát, a színészkedés, a story, bár még csak 2 rész ment le de egyáltalán nem valami izgalmas eddig, a gyenge dráma jelenetek, kapi pajzs, stb... kb. ami jó benne az a cgi meg a zúzós avenger zene a filmekből átvéve
de holnap jön a 3. rész, lehet beindul (bár ha nem, az elég kínos lesz mert elvileg össz 6 részes az évad ) -
bobalazs
nagyúr
válasz radi8tor #55620 üzenetére
Hát az egy nap már jócskán letelt és nincs még hozzá.
Más
3 vagy 4 éve halasztgattam a da vinci démonait a watchlistámról, ma rászántam magam hogy belenézzek. Első része nagyon betalált, igéretes. Remélem a többi is ilyen jó lesz. Itteni kommentek alapján nem fogom megbánni.
-
nubreed
veterán
válasz Piszmaty76 #55619 üzenetére
Azzal nekem sem volt bajom, sőt! De akkor is, úgy összeségében az egész (főleg a 3. évad) számomra nagyon gyenge volt az 1. -hez képest.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz nubreed #55616 üzenetére
Nekem egyik évaddal sem volt bajom, örültem hogy merészelt egy sorozat ilyen beteg humorú középsőujjat mutatni egyházéknak. Nekem nagy hiánypótló volt a stílusa.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
bobalazs
nagyúr
Debrist ki fordítja és mikor lesz kész az 5. részhez, valaki utána tudna nézni?
-
Pitterix
őstag
válasz FollowTheORI #55612 üzenetére
De akkor is gyanúsnak kellet volna, hogy legyen Bucky boynak a dolog. Vagy a repkedő bajuszosnak. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
nubreed
veterán
válasz brownus #55600 üzenetére
Preacher témához:
Az első évad brutálisan jó volt, bár már ott is benne volt a fekete humor, de nem gagyi módon, egy komolyan vehető néhol kellően vicces évad volt. A 2. évadnál már éreztem, hogy ez nem olyan mint az első, elkezdett kicsit gagyi irányba menni a sorozat, de még nem volt annyira vészes. A harmadik? Csak fogtam a fejem, hogy hogy tudtak a szinte tökéletes 1. évad, és a még elmegy 2. évad után egy ilyen szart összehozni. Fogalmam sincs, hogy a harmadik évadot minek szánták? A két előző paródiájának? De ez még annak is gyenge volt. Hatalmas csalódás volt nekem minden szempontból a 3., én nem értem miért kellett így tönkre tenni. A 4. -be már bele se kezdtem, nem vitt rá a lélek, hogy el merjem kezdeni.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Ventur@
senior tag
válasz Bad Pritt #55614 üzenetére
Igen, az első évad az nekem is tetszett. A másodiknál már voltak részek, ahol húztam a számat, de ez a harmadik - igaz csak egy részt néztem meg - eddig lelombozó. Nem is olvastam róla valami jó kritikákat. Persze nem is azt várom el a sorozattól, hogy most valami nagy technikai blabla legyen az egész, de pont ez, amit te is írtál. Megint újból ugyanazt elmagyarázzák, mint azt tették két évad alatt .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Bad Pritt
félisten
válasz Ventur@ #55613 üzenetére
Ez a Drive to Survive szerintem egy jó egy évados sztori volt, de ami a második harmadik évadban történik az kabaré. Mintha remakelnék évente az első évadot, mindent újra elmagyaráznak, ugyanazt mondják, ugyanaz a lényege az egésznek.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ventur@
senior tag
Fernando S01
Mivel elkezdődött a Forma 1 a múlthéten, végre vettem magamon erőt és nekikezdtem a Fernando Alonsoról szóló sorozatnak és megmondom őszintén, hogy nem bántam meg. Sőt! Hozzá kell tennem, hogy nekem Alonso sose tartozott a kedvenc versenyzőim közé. Pontos okot nem tudok mondani miért, de nem volt benne a top 10-ben sem. Viszont a sorozat megtekintése után, sokat változott a megítélése részemről. Pozitív irányban. Elismerem, hogy egy zseniális versenyző, de jó volt kicsit látni magát az embert, mellett viszont azt, hogy hogyan áll neki az általa kitűzött céloknak. Mekkora elánnal, mekkora alázattal és mekkora maximalitással. Extra nagy tiszteletem neki! Nem részletezem tovább, mert még a végén kiderül, hogy Alonso fan vagyok .
Aki még nem látta, de gondolkodott rajta, hogy megnézi, az ne halogassa és tényleg tekintse meg, mert minden perce élvezetes. Külön öröm számomra, hogy főleg spanyol nyelven beszélnek benne. Persze van minimális angol is, sőt egy ponton franciául is beszél Alonso .
Azt kell hogy mondjam sokkal jobban élveztem a róla készült sorozatot, mint a Drive to survive 3. évadát. Igaz ott még csak a második rész jönne, de az első után hanyagolom, mert eddig csak fanyalogtam minden perce alatt.
Szóval, hajrá Alonso !
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
nagyúr
-
Ellia
addikt
Mese az egész Mondjatok egy olyan Marvel produktumot ahol az erőviszonyok rendben vannak.
Vegyük példának Fekete Özvegyet, labdába se rúghatna igazából sehol...
Szerintem ezen nem érdemes gondolkozni, agykikapcs, élvezni kell
(Mondjuk Én a CGI-t figyelem, hogy mikor lóg ki a lóláb, de az más... )
-
Maxxy10
addikt
Young Sheldon 5-6-7. évad berendelve.
-
k-adi
nagyúr
válasz grizlisandor #55604 üzenetére
"valahogy az erőviszonyok és a fizika nincs rendjén"
én is ezt érzem, kicsit mintha vergődne a sorozat.. még van 4 rész, hááát nem tudom mi lesz ebből
-
negyven2
veterán
Star Wars: The Bad Batch - Official Trailer
Május 4-től
-
negyven2
veterán
Június 20-tól
-
grizlisandor
veterán
válasz Maxxy10 #55593 üzenetére
Én most kaszáltam a sorozatot a 3. évad felénél, valahogy ez most nem az igazi.
Preacher első évad nagyott vitt, a másodikba belenéztem, de ment is kasza.
Falcon and the Winter Soldier EP02
Fura egy sorozat, látvány okés, de
valahogy az erőviszonyok és a fizika nincs rendjén. Bucky egy szuperkatona, vibránium karral. Fekete Solyóm meg egy katona, akinek van egy kisérleti szárnya. Új Amcsikapi ügyesen dobálja a pajzsot, kapott valami szérumot is mellé? Társa Feketecsillag is ugyanaz, csak feketében pajzs nélkül? Ott vannak ezek a maszkosok, kaptak valami szérumot, egy dealertől, ez még izgalmas lesz. Kicsit gyermekbetegségekkel küzd a sorozat, mint a Wandavision küzdött, remélem túllép rajta ez a sorozat is, történettel nincs baj, jó a Bucky és a Fekete Solyóm között interakció, Bucky vívódása. Csak nem tudom mennyire lesz ez elég egy akció sorozathoz. -
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Monarca.
-
brownus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Path of Exile 2
- Bittorrent topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest