Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
The Witcher
Eddig ot epizodon vagyunk tul, es bar helyenkent kizokken a sajat medrebol, osszessegeben teljesen szorakoztato. Persze idonkent eltulozva, neha osszecsapva, es az utobbi evek leggagyibb cg kos fejet is magukenak tudhatjak. Megis, siman binge watching lett belole, amit csak idonkent tortunk meg beszolasokkal es nagy nevetesekkel az igazan vicces/kinos reszeknel.
Ma este be is fejezzuk valszeg.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Maxxy10
addikt
Bob's Burgers 12. és 13. évad berendelve.
Family Guy 19. és 20. évad berendelve. -
jonnyjoker01
veterán
válasz paatrick #52995 üzenetére
"Fun" fact: Selena Gomeznek az egész célja a sorozattal az volt, hogy csökkenjen a sorozat által az öngyilkosok száma, de mégis a sorozat megjelenése után jelentősen megugrott USÁ-ban az öngyilkosságok száma.
"In the month following the show's debut in March 2017, there was a 28.9% increase in suicide among Americans ages 10-17, said the study, published Monday in the Journal of the American Academy of Child and Adolescent Psychiatry. The number of suicides was greater than that seen in any single month over the five-year period researchers examined. Over the rest of the year, there were 195 more youth suicides than expected given historical trends."
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
nagyúr
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
van ez a sorozat: 13 okom volt/ 13 reasons why. Ahogy elnézem az értékelését csak az első évad lett jó. Van értelme csak azt megnézni? Vagy inkább bele se kezdjek?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
gyuromoj
veterán
Supergirl 6. évaddal kasza.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Pitterix
őstag
Mint már írtam, nem tudtam, hogy játék-, vagy filmadaptáció e.
Belevágtam, megnéztem és az utolsó 3 részt kivéve tetszett is.
Nagyjából hamar lezavarták a végét. De erősen kiszámítható volt."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
nitro16
senior tag
válasz Laraxior #52975 üzenetére
Én láttam az elite-t. Maga a sorozat jó és érdekes mindig van benne valami, illetve megy ezerrel a szarkvarás benne/gazdag-szegény konfliktus/különböző sulis gangek stb.
Arra viszont készülj fel, hogy jóval több biszex jelenet van benne a csávók részéről, hol mix-be csajokkal hol máshogy, ami számomra már zavaró volt benne, pedíg kb minden sorozatba van már sajnos ez, de itt jóval több volt. Lehet az is hozzá tet, hogy egymás után néztem meg az évadokat mert amúgy a fő rejtély/történés miatt nagyon kiváncsi lesz a néző, hogy mégis hogy jutottunk el oda. Ha meg olyan jelenet van átpörgeted az a 10-20ms én is azt tettem.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Elite sorozatot látta valaki?
Valamit el kellene kezdenem.Bebörtönözve. Ezzel végeztem most. Helyenként elég gagyi, de azért végig lehet nézni. A Spin-Off már közel sem üti még ezt a színvonalat sem.
-
Maxxy10
addikt
Power Book II: Ghost 2. évad berendelve.
-
Bad Pritt
félisten
válasz gyuromoj #52966 üzenetére
“Tisztában vagyunk vele, hogy a rajongók tudni akarják, hogy hogy folytatódik a történet, és már keressük a lehetséges módokat arra, hogy hogy tudnánk elmesélni nekik.”
Csinálnak belőle egy medium-budget rajzfilmsorozatot, mint a Dragon Prince pl.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Érdekes, hogy itt nem volt szó az Emmy díjakról, vagyis főleg arról, hogy a Watchmen mindent is elhozott. Van, ami teljesen jogos, de például Yahya Abdul-Mateen díját nem értem teljesen. Mármint sejtem, melyik rész volt az, ami miatt megkapta, ott tényleg nagyon jó volt, de összességében elég visszafogottan játszotta a szerepét. Regina King viszont abszolút megérdemelte.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pitterix
őstag
Megnéztem én is 4 részt és egész jó.
A képi világa néhol tényleg fura, de szerintem azért egész szépre csinálták. Magát a játékot nem ismerem, de olvastam róla pár sort. Azt hittem ez is valami képregény alapján készült."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Laraxior
titán
Gossip girl mihez hasonlítható? Látom a csávó aki ebben van, ő játssza a főszerepet a Youban. Érdemes belekezdenem?
-
Bad Pritt
félisten
Na végre, ez az S1E6 a Raised by Wolves-ból végre kicsit többet adott, feszült, jól összerakott rész, ami minden szálat kicsit előrébb tudott vinni, jó volt a vége is.
Mondjuk kicsit félek, mert elkezdtek minden klisé toposzt bepakolni, amit csak lehet ( ) de bizakodom, hogy jófelé haladunk.szellemek a valóságban és virtuális térben, látomások, várható konfliktusok Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Kipo and the Age of Wonderbeasts. A már berendelt 3. évad lesz az utolsó.
-
Maxxy10
addikt
The Victims Game 2. évad berendelve.
-
Viszlát
addikt
A GoT-t én egy kicsit tovább bírtam mint te, ami pozitívum, hogy a Witcherben viszonylag kiegyenlített tempóban csordogálnak az események (és ugyanígy szállítják a meztelenkedést is), ellentétben ugye a trónossal, ahol jellemzően csak egy-egy epizód végén volt érdemi előrehaladás, addig csak teszetoszaság erősen.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Miklós315
aktív tag
válasz Bad Pritt #52951 üzenetére
(#52950) Mik76:
(Én sem ismerem annyira a Witcher világát...) nem jött be: lenne benne kraft, néhol már azt hittem, hogy "na most majd", de nem...
Nem érzem rajta azt az egyediséget, amit elvileg erőlködés nélkül (magából adódóan) kéne hoznia, ezért Viszlát jól fogalmazott: "iparosmunka" (nevek, helyszínnevek mások, de amúgy).
Másrészt bizonyos szálak nagyon nyökögve haladnak és érdektelenek (nekem legalábbis).Ha tudod, javítsd a forgatókönyvet is
"Szerintem."
-
Mik76
senior tag
válasz VágniValó #52945 üzenetére
Koszi, sajnos nem olvastam belole konyvet, de remelem egy sorozat eleg hosszu jatekido hogy legyen idejuk bemutatni a vilagot, meg a karaktereket, stb.
oriic:
Koszi szepen, asszem a heten elkezdem. Csinaljuk a masodikat ugyhogy jobb ha kepbe kerulok mielott bele csapunk a lecsoba.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Mik76
senior tag
Ez a Witcher jo, vagy inkabb csak a jatek rajongoinak keszult?
Meg kell neznem, szoval inkabb csak arra volnek kivancsi hogy gyorsan fognak-e repulni az orak vagy vanszorogni?http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
gyuromoj
veterán
-
woodworm
veterán
válasz FollowTheORI #52927 üzenetére
Szerintem ugyanez köszön vissza az Aliens és az Avatar kapcsán is.
-
Maxxy10
addikt
Ghostwriter 2. évad berendelve.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dragons Dogma
2 resz utan egyelore tetszik, de a CGI-t meg szoknom kell. Maga a sztori reszenek vannak pillanatai, a falusiak akcoja, vagy a nyamnyila ferj lepese mind wtf volt nekem.
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
válasz FollowTheORI #52929 üzenetére
Hát talán majd kibontják, csak gőzzel az ember türelemmel kivárni.
-
Maxxy10
addikt
válasz DrTechnoid #52930 üzenetére
Prime?
-
őstag
Hol lehet a Simpson sorozatot megvenni online? Hivatalosan akarom, nem szeretném torrentezni vagy lopott oldalakon nézni.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
nagyúr
válasz Bad Pritt #52928 üzenetére
Jah, ez egy érdekes dolog, rengeteg kérdést/témát vetnek fel, amire vagy van válasz vagy nincs, és nehéz eldönteni, hogy alkotói szándék (lásd Prometheus esetén is), vagy csak nincs rá idő...
Még nem derült ki mi alapján dől ez el, főleg ebben a sorozatban. De valószínűleg mindkettő.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bad Pritt
félisten
válasz FollowTheORI #52927 üzenetére
Ez mondjuk igaz, ez a Raised by Wolves is rohadt jó, top kategória lehetne, csak olyan sekélyesen áll hozzá érdekes témákhoz (androidok hogy nevelnek gyereket, egy gyerek hogy lesz civilizált civilizáció nélkül, vallási háborúskodás).
Pl. az egy tök érdekes dolog lehetett volna, hogyFather hogy veszi rá a gyerekeket, hogy öljenek, mert enniük kell, de ezt is lezárták egy huszárvágással. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
válasz Bad Pritt #52926 üzenetére
Nem. Szerintem ez sokmindenben így van, ha van egy bejáratott csapat, akkor nem cseréled le... tudsz velük gyorsan pontosan olcsóbban dolgozni.
Az hogy egy dolgot adott képpen képzelnek el, és ahhoz ragaszkodnak szerintem részletkérdés.Nyilván ezeknek a jórészét Scott kéri így, bármit kérne megcsinálnák... ő meg így gondolkodik most a világról.
Nekem nincs bajom ezzel személy szerint, mert nekem bejön az amit csinál, mint produkciós minőség.
A látvány mindig látványos és tényleg minőségi például, stb...Neki az a "baja", hogy jelenleg kevés ember képes jó sztorit írni a keze alá (bár ez mostanában eléggé általános problémának tűnik filmes/sorozatos világban globálisan is)... meg ő sem tudja már jól felmérni meg alakítani azt.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bad Pritt
félisten
válasz FollowTheORI #52924 üzenetére
És ez nem lustaság szerinted?
Ha Fathert kicseréled Bishopra (nem a jellemüket, csak magát az android testet), ugyanazt le lehetne forgatni itt is, meg az Aliens-ben is.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
válasz Bad Pritt #52921 üzenetére
A Raised by Wolves a 22. században játszódik, szóval nem jönne ki az időrend.
Ami azt jelentené hogy az ateista és hívő háború pont akkor játszódik, amikor Ripley küzd az Alienek ellen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bad Pritt #52921 üzenetére
Erre egyszerű a válasz, Scott ugyanazokkal az emberekkel dolgozik a produkcióin már évek/évtized(ek) óta lassan.
Azért "hasonlít" minden filmje ennyire sokimndenben, mint produkciós minőség, stb (is).
-
Apollyon
Korrektor
-
Bad Pritt
félisten
válasz Apollyon #52920 üzenetére
A Prometheus is elüt az Alientől, a Blade Runner is, aztán mégis...
Én el tudom képzelni egy világban, mivel az Alien sosem játszódott a Földön, annyit mondanak a 4-ben, hogy mocsok hely (mint itt), az androidok ugyanolyanok, még a belsejük is hasonló, ugyanúgy tejjel működnek, stb.
Nem azt mondom, hogy szimultán az Aliennel, hanem mondjuk 100 évvel a 4 után, vagy ilyesmi, a necromancert ki kellett fejleszteni azóta, az emberek a valláshoz fordultak, stb.
Azért nagy mitológia itt még nincs, ezt egy gyerek egy A5-ös papírra leírja két óra közt a szünetben.Pedig amúgy eddig viccesen sok hasonlóság van a Prometheus meg e között, zene, operatőri munka, azon külön mosolyogtam,
mikor megtalálták az emberek azt a tárgyat és valami ilyet szól Ambrose, hogy a természetben nincs szimmetrikus, ugyanúgy, mint Holloway doki a Prometheusban ("Isten nem teremtett egyenest"). Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Bad Pritt #52918 üzenetére
Nem férne el, mert a sztori arról szól, hogy
a vallásosok tönkretették a bolygót, és egy utolsó ladikon menekültek el az emberek a Földről.
Alien univerzum esetén ilyesmiről nincs szó, van egy-két hasonlóság a rendező miatt és kb. ennyi.Amúgy meg a Covenanttal kb. elpusztították az Alien sorozatot, szóval lehetőleg semmiben se hasonlítson már rá semmilyen filmművészeti produktum, soha, max ha promethustól vagy előttről rebootolják.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
Tudom, hogy egy rész alapján nem alkotunk véleményt, de a Raised by Wolves a pilot után úgy néz ki, mintha konkrétan egy 12 éves gyerek kulcsszavai alapján írta volna meg valaki.
Viszont kíváncsi leszek, hogy végül elhelyezik-e az Alien univerzumban, mert tokkal-vonóval elférne ott.
-
Bad Pritt
félisten
Imádom amúgy, hogy a Boys-osok (Antony Starr, Karl Urban, Eric Kripke, stb) full elpoénkodják ezt az egész review bombingot is, meg a valóságban is tolják az éppcsak socially acceptable poénokat is.
-
Louro
őstag
Csak egy sejtés. Madi csak pár jelre fog emlékezni. Mindegyikre nem. Az agytúró masinával az öreg fog tudni beszélni a lányával és ott fog pityeregni a gép mellett. Szentély vonal elhal. A Földön meg kiderül, hogy a csudabomba pont utat nyitott az öreg régi irodájához, ahol van egy lift és ott lesz a kő. Sisakot megcsinálják. Közben ha megvan a arctetkós, akkor bedurvul a pasija. Ha nem, akkor egy kicsit ásnak, de egy részen belül egymásra találnak. A legvégén lesz nagy ba-da-bum, eljutnak a titkos helyre, ahová nem szabadott volna. Bár az öreg lánya nagyon beparázott tőle. De van egy olyan érzésem, hogy időutazás lesz a vége, ahol visszamennek időben a Földre, ahol a nagy háborúk kezdődtek. De akkor földhöz verdesem a forgatókönyvírót. [ Módosította: #40993792 ]
Mess with the best / Die like the rest
-
nagyúr
-
.LnB
titán
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gyuromoj
veterán
Tatiana Maslany lesz She-Hulk a Disney+ sorozatában.
-
Miklós315
aktív tag
válasz #75501312 #52904 üzenetére
Kontextus:
1. AmcsiKapcsi képe: ő ugyebár bejár egy karakterívet, szóval melyik stációjára gondol a költő éppen? (És akkor legyünk idealista-naivak és gondoljunk a kiindulópontra, de innentől spoiler)
Kapitány egy naiv, jószívű, kötelességtudó hős, és igen: az USA is szerette így beállítani magát a világ porondján (legyőzte a mordori sötét urat - nácik -, ellenállt a kommunista nyomásnak is, és felügyeli a világbékét). Persze ezek csúsztatások, de hát ki szól be egy vezető katonai hatalomnak? Szóval innen nézve a felső kép lenne a hazug kamuprofil. Más kérdés, hogy Cap eljut az idealizmustól a teljes kiábrándulásig: csalódik Amerikában, a szeretett hazájában, és ezzel pont a karakter fogja semmissé tenni a mémet. 2. Homelander képe (spoileres, újabb, ismeretlenebb lévén)
Ő egy Superman-szerű legyőzhetetlenül erős, de érzelmileg egyrészt visszamaradott, másrészt nem kicsit pszicho-/szociopata beütésű, ergo egyszerre manipulálható egy bizonyos valaki által, másfelől szanaszét manipulálja (és/vagy öli-dirigálja) a környezetét. Roppant veszélyes. Persze a marketingelt imidzse a feddhetetlen hős jófiú, de csak egy túl erős esendő seggfej. Tud jó lenni, ha akar, de simán önzően átgázol rajtad, ha olyanja van. Emberi. 3. A mém:
Túlzottan szélsőséges az értelmezési mezeje, mivel egy adott szélsőértéket egy másikkal vet össze (fekete vs. fehér), miközben a világ a szürke50megannyi árnyalatából tevődik össze, hogy az a komplexitás létrejöjjön, amiben nem lehet az usa-t egyértelműen elítélni vagy felmagasztalni. Vannak előnyös, vonzó és visszatetsző, taszító jellemzői... ahogy minden egyes népnek/államnak a történelem minden pillanatában.
Én ezért nem tartom jónak (működőnek) a beszúrt képet: fals kiindulópontból irányított (fals) konklúzióig vezeti a befogadót, nem pedig elgondolkodtat egy jellemzően nem megvilágított igazság kapcsán.[ Szerkesztve ]
"Szerintem."
-
k-adi
nagyúr
válasz Janaboy #52893 üzenetére
hát nyilván, az egész totál hülyeség megint
a legidiótább jelenet már az epizód elején lezajlik, mikor konkrétan 5 másodperc alatt túlesnek
. A többiek meg ott állnak mint egy darab fa és bambulnak előre.. majd aztán: hát jó, menjünk tovább.belamy halálán amúgy meg nem tudom volt-e itt szó róla, de az előző rész végét elspoilerezték a hivatalos CW fB oldalon már adásba kerülés napján jó sok morcos fej ment a poszt alá
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest