Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbozorz
senior tag
Raised by Wolves 3 rész után:
Nem tetszik. nehéz volt végig ülni a 3 részt. Nem értem a 8.6-os imdb-t. Lehet én nem látom a sorozatban, azt amit a töbiek igen. Sajnálom a sorozatot. -
Viszlát
addikt
válasz RetepNyaraB #52697 üzenetére
Engem nem zavarna egyáltalán, ha mindezt úgy oldanák meg, hogy érdekesek is legyenek a karakterek, illetve ne ez legyen a fő meghatározásuk/funkciójuk, ahogy az életben is igen korlátoltnak kell lenni ahhoz, hogy ez alapján sorolgassuk be az embereket.
A Raised by Wolves az mondjuk úgy gáz ahogy van, a fényképezés a legkisebb baj vele talán...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Viszlát #52696 üzenetére
A szivárványt nem mertem beleírni, annyi balhé volt már belőle.
, azért felröhögtem. Nem lehet ezt a biciklit már hova tolniAz etióp zsidónál, aki viszi a Tórát az útra "Ez a szépen fényképezés egyébként igaz, bár az a szint amit hoz, az ma már alapnak számít."
Na pl a Raised by Wolves nincs szépen fényképezve, annyira kilóg belőle a stúdió, mint malac seggéből a sütőnyárs...[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Viszlát
addikt
válasz RetepNyaraB #52694 üzenetére
Kezdjük azzal, hogy Ross és Rachel lánya felnőtt és űrhajós lett, ez már önmagában nem semmi.
Én már több részt megnéztem belőle (Swank is Charles is kedvelt korábbi munkáik miatt), de később sem válik érdekessé és a spoileresen leírt konfliktushoz hasonlóak jönnek szépen sorban. Sokkal inkább dráma mint sci-fi, de annak is gyenguszka, mesterkélt és többször unalmas mint nem. Eredetiséget semmit nem sikerült felfedezni benne, a karakterek erősen jajistenem kategória (persze kipipálták a szivárványt, nő a főnök, van fekete izraelita, barna,
kínai csaj), de még a kiválasztott zenék is borzasztóan elcsépelt és agyonhasznált darabok. Ez a szépen fényképezés egyébként igaz, bár az a szint amit hoz, az ma már alapnak számít.biszexuális "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
törölt tag
válasz RetepNyaraB #52694 üzenetére
Jaja, ezt írták a junkien is, hogy valójában dráma, amit megszakít az űrutazás. Nagyon vártam, de ezek után bele sem fogok nézni, mert érdektelen.
-
RetepNyaraB
veterán
Netflix, Away.
Hilary Swank príma, de tőle nem vártam mást. Megint csak a pilotról tudok egyelőre fröcskölni kicsit.
Idióta alapkonfliktus, amit valóságban kizártnak tartok, hogy bekövetkezhessékvagyis, komoly érzelmi feszültség a legénység tagjai közt, közvetlenül felszállás után . Baszki űrhajós képzés egy fél élet, konkrét útra is éveket treníroznak minden szempontból, Hagyjuk már a bullshitelést
Emellett szépen fényképezett, elég lassan indul minden szempontból, de később akár érdekes is lehet. Drámai részeken nagyon sokat ront a nyálas háttérzene.[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Essejó
veterán
Ez valami Werkfilm lehet? Nyolc darab átlag 5 perces részekkel. Vaják: A kulisszák mögött
(Inside The Episodes: The Witcher)Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Pitterix
őstag
Először is köszi az ajánlást. Sikerült végig pörgetnem mind a 4 évadot. Egész kellemes volt. Kellemesen brutális, véres. Dugig dugásokkal és kis mellű nőkkel, ami nem baj, csak általában azért akad legalább egy nagyobb kebel is a filmekben.
Voltak hibák, rossz vágások, vándorló sebek és vérzések, néha tudok verekedni, néha meg nem jelenetek. De ezen hibák ellenére végig lekötött és kicsit sajnálom, hogy ennyi, vége.
Az 4.évad volt a leggyengébb, csak a pár utolsó rész emelte a szintet, de pont annyira, hogy méltó legyen a befejezés az egész sorozathoz.
A legnagyobb arc végig Job volt.9/10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Laraxior
titán
válasz bagyulajuve #52687 üzenetére
Ki ez a kis bokorugró bantu?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
spiky03
veterán
válasz Bad Pritt #52682 üzenetére
Szerintem is jó sorozat.
Én néztem folyamatosan, amikor ment.
Ez is szerintem olyan sorozat volt, hogy évadról évadra jobb lett.
A pingvint meg rebuszt játszó színészek nagyon jók.Nekem a vége kicsit gyors volt, de összességében rendben van a sorozat.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
bagyulajuve
addikt
nekem nagyon tetszett, a kis Bruce-t játszó színész nem túl jó, de rajta kívül mindenki oké, főleg ő:
amúgy az 5. évad még nekem is hátra van
ui. amúgy Pingvint játszó színész a legjobb, meg maga Pingvin karaktere talán a legérdekesebb[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Narxis
nagyúr
Szerintem olyan jó nem volt mint a Daredevil(bár nekem ez se újranézős) de közelében van. 10/7-et én is adnék rá. Én végig néztem, az évadzáróra még emlékszem, sőt nagyjából az utolsó évadra is.
Más:
Raised by Wolf S01E02-E03
Egyértelműen jó sorozat, nézni KELL. Úgy érzem, hogy fogalmam sincs merre halad majd a sorozat, de nem érzem azt, hogy az írók ne tudnák. Jó lenne többet megtudni . Amúgy teljesen rendben van az egész.az ateistákról is "As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Bad Pritt
félisten
Most látom, hogy tavaly véget ért a Gotham.
A képregény sorik közt merre helyeznétek el minőségben, ahol mondjuk a CW soeozatai képviselik a legalját (bottal se), a Daredevil csücsül a tetején (újranézős minőség) és mondjuk a Titans, Jessica Jones van középtájt (nézhető, de sokszor felejthető)?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Mik76
senior tag
-
Komplikato
veterán
válasz Janaboy #52666 üzenetére
Hát csak tippelni tudok, de ...
Amikor Campiont "vallatja", akkor belenéz a gyerek szemébe és az elkezd neki igazat mondani. Mond is valamit arról a gyerek, hogy nem szereti amikor "így" néz. Lehet át tudja vinni az akaratát arra aki belenéz a szemébe? Persze mondhatnánk, hogy vallási babona, de ugye Marcus, aki nem is Marcus pont a másik oldalról jött és ő kiabálta a többieknek, hogy ne nézzenek bele. "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
veterán
válasz fateless #52671 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy a hatmadik évadban a két rivális sensei
együtt fogja-e vinni a Myagi-Do-t. Ahogy LaRusso volt a Cobra Kai-nál, úgy most mehetne Zabka (bocs, nem emlékszem sosem a karakter nevére) a másikhoz, hogy a két egykori kölyök győzze le a korábbi bully-edzőt. No meg persze a tipikus apa-fia szál... "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Narxis #52675 üzenetére
Ez azért nem teljesen így működik, úgy érzem.
Lehet világot teremteni, mely egyfajta mágikus realizmus mentén működik; tehát vannak szabályai, melyeket nem feltétlenül írnak le, de mégis ezek mentén funkcionál. Ha ez jól van kitalálva, eszedbe se jut kérdéseket feltenni. Ennek nagymestere Neil Gaiman például.De ha elhintett hülyeségekre próbálsz valamit építeni, pláne némi buta magyarázattal megtolva, az elkezd kérdéseket felvetni és bizony kínosakat.
Megnéztem a többi elérhető részt is és jóval emészthetőbbek, mint az első (vagy legalább is némi magyarázattal szolgálnak rá), de a kínosan ostoba, egyfedelű világfelépítés változatlan. Azt is mondhatnám, hogy kikérem magamnak egy Scott szintű rendezőtől ezt az ócska kamuzást
Nem beszélve az egész dizájnolásról, de ezt nehéz lenne spoiler nélkül; elég legyen annyi, hogy ami kb 1980-ban a StarTrekben ciki volt, azt indokolja, hogy 1980-ban készült és részben mindenképp ponyva. A 76-os StarWars pedig egy űroperett és nem lehet komolyan venni. Ma baszki 2020 van, Scott pedig sajnos gyomorfekélyesen komolyan veszi magátValami pozitívumot is mondjak: az Anya nagyon-nagyon jól játszik, bár ez nem esik le elsőre, de három rész alatt már nyilvánvaló.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Raised by Wolf S01E01-E03
Nekem tetszett, végre valami újdonság sorozat fronton.
Ezt a háborút annyira nem értem. Jól gondolom, hogy volt egy háború hívők(sol) vs nem hívők között. Aminek nem lett nyertese, cserébe jól felégették a bolygót? Ateisták fejletebb technikával rendelkeztek, ami miatt talán dominálták a harcokat, főleg az androidok miatt. -
Narxis
nagyúr
válasz nubreed #52674 üzenetére
Trailernél kommentekbe írta angolul valaki, hogy Ridley Scott szóval vagy imádni vagy utálni fogják az emberek ezt a sorozatot, nincs középút. Legalább az első részt érdemes megnézni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Miklós315
aktív tag
(Azért még várd ki:
)lehet, hogy még három évadig szenvednek, mire megtanulja Johnny a facebook kezelését... A sulis bunyó egyrészt kicsit jobb volt az eddigieknél (másrészt meg nagyon hiányzott "valami"), de nekem nem mentette meg ezt a szappanoperát. Elengedtem. Az első évad jó volt kis nosztalgiázásra, a "barátokközt" már nem izgat.
"Szerintem."
-
Narxis
nagyúr
Raised by Wolf S01E01
Abszolút nézős gyerekek, végig érdekes volt nekem. Nagyon várom a háttérsztorit is ha lesz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
veterán
Nekem épp hogy jobban tetszett a második évad, és Zabka játékát nagyon élveztem, valamint Miguel karakterét is.
Összességében meg mindkét évadban ők a fő problémákSam-nél van a gond forrása és az apucijánál "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Mik76
senior tag
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Nem emlékszik esetleg valaki annak a sorozatnak a címére, ami valamikor a 90-es években ment a magyar tv-ben, és egy focistáról szólt, akit szerződtettek a Real Madridhoz vagy Barcelonához (nem emlékszem melyikhez)? Talán angol vagy német sorozat volt.
Többet nem tudok felidézni belőle sajnos. Nem rémlik hasonló esetleg? -
nagyúr
-
törölt tag
Réjzd báj volvz
*Janice from Friends: óóóóóóóóóóóó máááááááááááj gááááááááááááád
Egy kérdésem lenne csupán: ki a célközönség, mert tutira én nem.
HBO: szedd össze magad baszki, mert ez így nem járja. -
Janaboy
Topikgazda
Raised by Wolf
Nekem tetszik eddig.
De amugy is nemmiert szabad a Nekromanta szemebe nézni? [ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Mik76
senior tag
válasz bagyulajuve #52662 üzenetére
Ez mekkora dupla epizod volt.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
rottenbull
senior tag
válasz bagyulajuve #52662 üzenetére
Igen, ez a fetise, isten aldja erte.
-
bagyulajuve
addikt
A farkas gyermekei - Raised by Wolves
1 rész után: Ridley Scott-nak an és terdroid fixációja vanemtés illetve ez jutott még eszembe:
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Janaboy
Topikgazda
Na hát ledaraltam a Darkot en is.
A némettol herótom lesz egy ideig :DJó volt, bár picit másra számítottam a végén.
AmúgyReginat miért tartotta Claudia kívülállónak? Ezt nem igazán értettem. Remeltem hogy Jonas és Martha életben marad. [ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Mik76
senior tag
válasz Narxis #52657 üzenetére
Igy is befejezzuk a S02-t ha mar eddig megneztuk. Nekem csak kezd egy kicsit ugy tunni hogy kezdi magat tul komolyan venni a sorozat. Az elso season konnyed vicces hangvetele nekem jobban bejott. Vegye magat komolyan a Narcos...
Kivancsi vagyok mikor jon vendegszerepelni Elizabeth Shue...http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Miklós315
aktív tag
-
Narxis
nagyúr
-
Mik76
senior tag
Cobra Kai S02
Megneztuk asszem az elso hat reszt, es azt kell mondjam hogy az elsohoz kepes eleg nagy vissza eses. Az elsot jellemzo onironia, es szarkazmus kiveszni latszik. Jott helyette a filmbol ismert unalomig ismetelgetett jok es rosszak kozotti osszecsapasok ahol kiderul hogy aki keritest festve tanulja a karatet az az igazi profi, meg hogy egy kis hulye aki korabban lopasokbol tartotta fent magat hirtelen erkolcsi peldakeppe valik (ja es le is nez masokat akik soha nem sullyedtek olyan melyre mint o korabban) mert ket hete a "Daniel szan" tanitvanya, akinel benabb embert karate filmben meg nem lattam.
Nem erre az iranyra szamitottam az elso season utan, nem tudom hogy fog-e erdekelni a S03 foleg mivel olyan sorik/filmek vannak sorba allitva amik kevesbe mennek a bena mainstream iranyba es boven lefedik a szabadidomet...
-
Maxxy10
addikt
Hát....
Az első évadhoz képest szerintem gyengén nyitott a The boys. -
bobalazs
nagyúr
Végére értem a COunterpartnak. Kb egy éve figyelt már a watchlisten. Hosszú, vontatott részek voltak, de megérte végigszenvedni.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a The Hollow.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz VágniValó #52651 üzenetére
De utána, végignézve az első évadot, módosítottam a véleményem. Az kifejezetten érdekes témát boncolgatott és bár sok hibája volt, de simán elnéztem neki. Bele kellett jönni. A második évad ellenben már vállalhatatlan.
Most is jeleztem, a pilotra alapozok, tehát ez is kialakulhat. A felütés pocsék, azt fenntartom"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
addikt
válasz RetepNyaraB #52649 üzenetére
Normál esetben végtelenül szomorú lennék ezt olvasva, de utána leesett, hogy te hívtad az első évad Altered Carbont-t "fájdalmasan rossz ponyva"-nak, szóval bizakodva nézem majd meg valamikor a Raised by wolves-t
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
nubreed
veterán
válasz RetepNyaraB #52649 üzenetére
Ajjajj ez nem hangzig túl jól.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
RetepNyaraB
veterán
Dzsízasz ez a farkasos mekkora egy bullshit megint
Bár csak a pilotot láttam, de kérdéses nézem-e tovább. Ugye engem alapvetően sosem a történet érdekel, hanem az elmondása, de ez annyira sok nyílt hasi sebből vérzik, hogy nem lehet elmenni mellette szó nélkül... Logikai problémák hegyekben, elképesztően elnagyolt vonalak (annak fényében, hogy sorozat, különösen érthetetlen).Az egész dizájn minimum kérdéses, de röhejesnek is mondhatnám, viszont nem spoilereznék
Elmehetne már tényleg végre nyugdíjba az öreg, ha ennyire futja. Pláne sok-sok pénzből. Akkor inkább emlékszünk szépen a klasszikus alapműveire és mindenki jobban jár"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Viszlát
addikt
válasz bobalazs #52636 üzenetére
Az első részt megnéztem, az rém unalmas volt, plusz egyelőre a témafelvetés sem túl izgalmas. Azért majd rászánom még az időt a 2. és 3. részre, hátha ezt egy 3 részes pilotnak szánták a készítők és jobban kikerekedik belőle valami értelmes.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
törölt tag
Én tényleg szeretem az ilyen előzeteseket.
Ebben semmi spoileres nincs, és ha valaki allergiás a spoilerekre, akkor én tuti.
A csavarokat nem árulták el. Azért néha jó tudni, mire számíthat az ember nagyjából, mert legalább el tudja dönteni, hogy meg akarja-e nézni.
Ráadásul ez az előzetes a Netflix appban baromi jól szól DD+-ban.(#52646) bobalazs
Ő benne volt a trailerekben is fehérbe öltözve. -
bobalazs
nagyúr
Megnéztem a három részt.
Az első rész első fele lassan indult, a második fele kb vérengzésbe torkollott. Meglepődve láttam "Ragnar Lothbrok" komát kapott egy mellék-fő szerepet. Farkasokat még nem láttam a bolygón. Bár a címmel inkább a főszereplő kis srác szüleire céloztak.Nincs nagy sztori alapja még bár mutattak részleteket a múltból Sol (ember) és Android közötti háborúból.
Flixtor.to -n meg lehet nézni.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Kinn van három résszel a Raised by Wolves.
-
Narxis
nagyúr
-
Maxxy10
addikt
Primal 2. évad berendelve.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én már hónapok óta nem nézem a sorozatokat a CW-n, de hátha izgat valakit.
Live-Die-Respawn
-
addikt
CRIMINAL SEASON 2 | Official Trailer | Netflix
Az elsőt se láttam, de ezt valamikor lepörgetem szerintem. Egy helyben játszódó beszélgetős krimi-drámának tűnik. Feltételezem (remélem) azért engedhetik meg maguknak, emrt olyan izgalmas az eset és erősek a párbeszédek.https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Mik76
senior tag
-
Narxis
nagyúr
Travelers S01-S03
Ez egy nagyon megtévesztő de egyedi sorozat, huh de kár, hogy nem lett legalább egy lezáró 4. évad. Az első évadban úgy éreztem, hogy inkább másodlagos dolog a scifi része a sztorinak és hangsúlyosabb a magánélet, párkapcsolatok téma aztán ez változott. Néha tankerhajó méretű plothole-okat észleltem a sztoriban amire nem mindig adnak magyarázatot de ennek ellenére egy izgalmas, lebilincselő sorozat, nincs komoly látványvilága, valószínűleg itt nem volt annyi pénz erre de nem is kell mert jó a sztori. Kár érte."As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Desenfrenadas (Unstoppable).
-
nitro16
senior tag
válasz junkhead #52619 üzenetére
Akkor legalább fejtetted volna ki mi nem tetszet, mert ilyen semmitmondó hozzászólással nem vagyunk előrébb.
Kaptál egy filmet ami 2 résznek felel meg ha sorozat lenne. Tehát alapból 2 órába nem lehet bele rakni annyi tartalmat. Kiderül, hogy Ciro azon a bizonyos éjszakán nem hal meg, és megmentik az életét. Majd szépen Európába küldik, hogy ne tudja meg senki, hogy él. Ezek közben betekintést kapunk a gyerekkorába, hogy már akkor milyen nehéz helyzetben volt és milyen zsivány kisgyerek volt. Az ottani banda akik hamisítanak és beveszi őket, azért volt ilyen mert amatőr banda volt, nem lehetett betenni, hogy mindjárt mekkora fasza gyerekek lesznek és elkezdik orba szájba teríteni az anyagot meg háborúzni mindenkiel. Mivel nem ilyen ügyleteket csináltak eddig, az oroszok hozták a szerepüket. A kiss ellenálló banda meg probálta megállítani az oroszokat ami édes kevés volt. Eközben, azért még elég sok minden történt, illetve az, hogy Bruno megint szarba keverte és elárulta megint dobot rajta egyet. Az orosz fönököt, szétlőtte, valószínűleg átfogja venni a helyét, majd szépen elküldi Gennaro annak a fejét aki megakarta őletni anno. Az meg, hogy ott a docknál lévő raktár előtt találkoztak megint egy ikonikus jelenet volt, és a mellete lévő hanghatások sokat rádobtak. Pár helyen olvastam az volt a bajuk, hogy sokszor nézet csak Ciro, azok meg nem értették meg, hogy az adott jelenetnél miért csak néz. Nem értették meg, hogy miért csak néz amikor újra találkozik Brunoval, más jelenetnél azért mert őrlődik magába mivel egyedül van, néhány jelenetnél pedig azért mert sokszor a nagy szavak helyet a pillantás sokkal többet ér. Simán benne van a pakliba, hogy ott lesz "nagyfönök" és Gennaro küldeni fogja a drogot neki, lehet idővel meg vissza fog menni Olaszországba Gennaronak segíteni vagy valami. Ezzel akár szépen vissza is lehet hozni a sorozatba, mert sokan köztük én is sajnáltam amikor lelőtték az egyik legmeghatározóbb szereplőt. Arra gondolj bele, ha nem lenne a film akkor ott lelővik és ennyi volt. Így meg kaptál egy csomó új információt róla, betekintést a gyerekkorába, talán visszatérést a sorozatba. -
Bad Pritt
félisten
válasz rottenbull #52618 üzenetére
Ezt nem is tudtam, hogy három résszel rajtol, köszi!
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Mik76
senior tag
Narcos Mexico S02 E01
Igy a Cobra Kai vigjatekba hajlo jelenetei kozben elkezdtem bepotolni a lemaradt masodik szezont. Az elso reszt megnezve nekem teljesen bejott. Persze kicsit talan kevesbe epikus mint Escobar amokfutasa, de szerintem remekul eloadott kis tortenet ez. A rendezes meg helyenkent siman lekoroz nagy vaszonra keszult filmeket is. Nem ertem azokat akiknek ez nem jott be, de hat nem vagyunk egyformak.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a 68 Whiskey.
-
addikt
Pénteken 3 rész debütál a The Boys-ból
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
oriic
HÁZIGAZDA
Október 30-án indul a #TheMandalorian 2. évada!
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Raised by Wolves úgy fest elég nagy durranás lesz, nem tudom, mennyi pénzt tapsoltak el rá, de tippre az összeset. Csak szerencsétlen Travis Fimmel nézhetne ki másképp végre egy szerepben, nem úgy, mint egy hobo.
És ahogy látom ez full eredeti történet? Nem remake, nem feldolgozás, nem adaptáció, csávó kitalálta, megírta, megrendezte. Epic.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nitro16
senior tag
Gomorra fanok figyelem! Aki látta mind a 4 évadot csak az nézze meg a spoileres részt.
Ciro mint rendező csinált egy filmet ami bemutatja: "Cirot, akit az egyetlen igazi barátja, Genaro lőtt le, elmerül a Nápolyi-öböl sötét vízében. Ahogy a mélység felé sodródik, feltörnek benne az emlékek. 1980-ban pusztító földrengés sújtja a várost. A romok alól egy újszülött sírása hallatszik, Ciróé. Attól a naptól kezdve mindenki úgy hívja: a halhatatlan. Az élete során Ciro mindennel szembenézett, bármi is várt rá, egy olyan világban, ahol a halhatatlanság csupán egy másik módja a kárhozatnak." [link] Szerintem nagyon jó lett ahoz képest, hogy 2 órás ami kb 2 résznek felelne meg ha sorozat lenne. Nekem teljesen átadta a Gomorra feelinget, és a látottak alapján nagyon kiváncsi vagyok, hogy a Gomorra 5 évada, hogyan fog folytatódni. UI: olaszul nézzétek úgy az igazi, magyar felirat pedig van hozzá. [ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
Ez gondolom megvolt mar: Daniel is the REAL Bully
-
gyuromoj
veterán
BRÉKING! Ekkor kezdődik A mi kis falunk új évada!
szerk.:
Videó miatt linkeltem.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Mik76
senior tag
válasz #45619968 #52598 üzenetére
Tegnap letoltunk ujabb harom epizodot. Erezhetoen mar komolyabban veszi magat a sorozat mint eddig, de azert meg igy is eleg szorakoztato.
Amiket irtal Larusso-rol az mind helytallo. Ritka bena a csavo, de mar az eredeti filmben is az volt a legidegesitobb, hogy egy ilyen kis csira aki ket honapja tanul karatezni, majd lenyomja az evek ota versenyzo fizikailag is joval erosebb ellenfeleket. Hat persze...
-
Enzolord
addikt
válasz bagyulajuve #52599 üzenetére
Ez hogy maradt ki nekem?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest