Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz Oppenheimer #39429 üzenetére
Őőőőő... hogy tudom 512-es pittel felrakni? Nem CWM-ből kéne feltenni? Most kicsit összekeveredtem, rég raktam újra. (Doc konyhás főzet)
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
s.Oliv3r
senior tag
Akkor ma csinálok egy másik összeállítást, tehát akkor 2.2.1 és wodoo helyett mi?
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
CHIPman
nagyúr
Na akkor játsszunk egy kicsit. Főzök egy DOC ROM-ot a legújabb összetevőkkel, és felrakom az Insane OC/UV K13C kernelt, majd márkolok egyet.
szerk.: Meggyőztetek, legyen a SOK.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
korpicschess
veterán
válasz s.Oliv3r #39437 üzenetére
Le van írva a kernelnél (SOC) is, hogy milyen fesz. értékeket kell állítani milyen frekihez, van hozzá program is, voltage control a neve, Doc konyhában bele is lehet főzni.
Akkor egy ilyen Doc-ot összedobok majd a délután folyamán.
Ahogy nézem, ez fog felmenni: XWJS7 v9.8.1 WIPE, ZSJPE modemmel.
Melyik témánál van átlátszó status bar?[ Szerkesztve ]
-
_András_
tag
válasz s.Oliv3r #39437 üzenetére
voodoo-val nem is fog de szerintem hagyjad a cpu tuning csak hozzáértőknek van nem kezdőlnek
Amúgy ha tényleg akarod akkor SuperOptimizedKernel és ehhez még SetCPU progi + voltage control 3 és akkor mehet nekem így 1,3 ig ment stabilan
De szerintem jobb ha megkéred haverodat
-
telya
aktív tag
válasz Oppenheimer #39425 üzenetére
megjegyzem hogy az ilyen esetek tobbsege mogott egeszen biztos hogy egy szarul megirt oldal all ami nem szabvanyos es kulonbozo hibaktol hemzseg ami a bongeszokre van bizva hogy hogy kezelik. persze jobb lenne ha nem szarna ossze magat semelyik oldal a bongeszoben, de ez hibaktol hemzsego oldalakon rendkivul komplex feladat. ha pedig minden olyan weboldalt ami hibas, nem jelenitene meg, az oldalak >90%-a nem jelenne meg, ugyanis szinte az osszes letezo nepszeru oldal tele van hibakkal.
-
zozyk
addikt
válasz s.Oliv3r #39434 üzenetére
Nem minden kernelben van engedélyezve az OC funkció ha jól tudom.
[KERNEL LIST][04.03.2011] Galaxy S I9000 Custom KERNEL List
Itt nézegesd át,milyen kernelek vannak,és hogy melyikkel megy a tuning.
-
s.Oliv3r
senior tag
érdemes felrakni a 2.3.2-t? amugy meg setcpuval tényleg fellehet huzni 1.2 ghz-re?
[ Szerkesztve ]
-
vakondvok
tag
válasz Oppenheimer #39429 üzenetére
belső SD formázás is recovery módban megy?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz korpicschess #39428 üzenetére
Vegezd el a szukseges wipeokat belso sd formazassal egyutt, aztan 512es pittel, repartal js7, meg1 factory reset, aztan js7es doc mehet fel izles szerint. Aztan utana is wipe cache es dalvik.
Szerk: sok lett az aztan
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Sajna nem tudom folyton követni a fórumot, viszont az SGS-em mostanában fagy, lelassul, telelesz a memória, úgyhogy újra kéne raknom. Mit érdemes feltennem?
Nem akarok sok újat utánaolvasni, viszont le akarom pucolni az egészet, és egy wipe ROM-ot feltenni. Érdemes a belső SD tartalmát is formázni nem? Hogyan kell?
Köszi előre is.Ja és izé.. fontos lenne az akkuidő, mert nagyon rosszul teljesít, játékok alatt kb 3 óra és lemerül... nem tudom miért. 1 napnál esélytelen, hogy tovább kihúzza, pedig nem is játszom, csak ritkán, inkább csak wifi + zene.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #39425 üzenetére
Huh, megnyugodtam, mert mostmar osszehanyta magat tole a bongeszo. Biztos csak valami pillanatnyi bug lehetett, hogy rendesen mukodott.
-
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #39400 üzenetére
A JPE ugyan keveset fogyaszt, de iszonyat gyenge. Meg a JV1 is, de ez más kérdés. JPX vált be nálam.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Oppenheimer
nagyúr
Wtf?! Js7es bongeszovel nem laggzik a phonearena.com! Olyan smooth volt mintha i4em lenne! Biztos valami nem stimmel.... Majd ujra tesztelem.
-
nggabi
félisten
válasz Kiratheonly #39423 üzenetére
engedélyezni kell a böngésző beállításoknál. de alapból mennie kéne.
vagy ha végképp nem akar menni keress rá itt a hozzászólásokban: kiszivárgott a flash 10.2
én tegnap raktam fel hibátlanul megy. de flashel teli oldalakon azért szaggat a böngésző.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Kiratheonly
tag
válasz nggabi #39422 üzenetére
Én nem rég raktam fel a 9.3-as Darky Rom-ot Voodoo c13-as 500mhz-es lagfix-szel. Jelenleg tökéletesen működik. Gyors mint az álom, keveset is fogyaszt. 1 bajom van. Nem működik a flash. Nem tudok semmilyen flash videót megnézni az oldalakon. Letöltöttem és upgradeltem a 10.1-et. A Adobe Showcase is fennt van, még sem jó. Mi lenne a megoldás? Tud erről valaki valamit? Kérlek segítsetek, mert fontos lenne. Főleg ezért raktam fel, de ez így nagyon nem jó.
The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
-
nggabi
félisten
Vírusterjesztő vírusirtó jelent meg az Androidra hmmm érdekes...
"szenyor dzsíííí"
-
e.vid
senior tag
válasz pitimany #39413 üzenetére
Igen, ezt olvastam én is a pfc-n, de valahogy az 512-őt jobban szereti, és megy is vele tökéletesen. Lehet próbálkozni a 803-al is, de többeknek nem jött össze.
Nem állítom, hogy csak az 512 a jó, van akinél megy a 803 is.
[ Szerkesztve ]
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
-
pitimany
tag
Biztosan csak az 512.PIT jó bármelyik SGS firmware-hez?
Én nem értek hozzá, de korábban volt ellenkező vélemény is.
Idézem:37757 SzlobiG:" Közbe utána néztem, hogy mi is pontosan ez a PIT mivel senki nem tudta megmagyarázni.
"a .PIT (fájl) a Partition Information Table-nek a rövidítése.
Az, hogy egy PIT fájl 512-es, 513-as, vagy 803-as az azt jelenti, hogy mikori kiadású. A különbség ezek között a PIT fájlok között "csak" annyi, hogy mindháromban különböző a /system és a dbdata-ra szánt hely (MB) nagysága.
Az 512-esben a legkisebb ez az érték, a 803-as PIT-ben +10, az 513-asban pedig +20 MB van a /system partícióra szánva. Ellenben a dbdata-tól ugyanennyi memória (tehát -10 és - 20 MB) kerül elvételre, szóval ha úgy vesszük, a dbdata rovására "adnak" a /system-nek még több MB-ot.
Az, hogy az új XWJS3 803.-as pittel érkezett, csak annyit jelent, hogy a /system partíciónak nagyobb helyre van szüksége, mint ami a gyári, hivatalos ROM-okban meg van határozva. Így muszáj a 803-as PIT-nek +10MB-ot kiosztania a /system részére, különben az egész ROM nem lenne működőképes! " by pdafanclub.
Ahogy értelmezem, akkor nem véletlen van odaírva samfirmwarsen, hogy 803-as pit kell hozzá az adott romhoz pl a JS5 amit feltettem. Tehát nem csináltam rosszul a 803-as PIT-el ezért is lett jó."Akkor most mi a helyes?
[ Szerkesztve ]
-
_András_
tag
-
znagy69
őstag
válasz s.Oliv3r #39405 üzenetére
Sajnos a KIES felejtős, ezt már sokan megírták. Próbáld meg a fenti importot, bár nem tudom a KIES milyen formátumban menti, ha esetleg betudod gmail-be importálni az jó.
Minden kezdőnek. Én azzal kezdtem az olvasgatás után - és ez tanács - vcf formátumba exportálni az előző telefonról a névjegyeket és gmail-be import. Nekem ott csücsül és onnan használom a telefonon is. Nagyon hasznos különösen, ha sokat ROM-ol stb az ember az SGS-n.
-
iwtss
tag
Tudnatok segiteni ? Most nezegetem quadrantba a szstem information t es latom hogy current freq: 800 Mhz. Alapobol nem 1000 Mhz n kellene mennie ?
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz s.Oliv3r #39405 üzenetére
Szerintem keresd meg a PC-n a kies mappájában a névjegyeket, másold rá a teló bármelyik sd-jére (ha van az external-ra) és onnan a contants-nál import from sd...
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
Lon
csendes tag
Hali!
Most váltanék 2.2.1-ről DOC ROMra és arra volnék kíváncsi, hogy jelenleg melyik a legstabilabb verzió, illetve az általatok leginkább ajánlott, meg persze a leggyorsabb.
A legjobb ha ez a 3 egy, és ugyan az
Illetve arra volnék kíváncsi, hogy speedmod vs. voodoo téren mik a tapasztalatok.
Thx.
Üdv! -
s.Oliv3r
senior tag
üdv skacok!
tegnap sikerült egy 2.2.1 es frissítés meg egy wodoo lagfix, viszont akies nem ismeri fel így:/ az összes névjegyem ott van, hogy tudnám megoldani ezt a problémát? előre is köszönöm a helpet
-
e.vid
senior tag
válasz Oppenheimer #39403 üzenetére
Fent volt 3 napig a JPG modem. Tegnap óránként 3%-ot merült, úgy, hogy nem ment semmi. Este ment vissza a JPY, azóta ismét 1% óránként a fogyasztás.
512-es PIT kell.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #39400 üzenetére
Én kipróbálom a JPG modemet. Elvégre ez a JPE utódja, csak nem lett rosszabb. Akkor mehet 512-es pittel? Nem szeretnék téglát, főleg, hogy ma villognom kell az SPB-vel...
-
OnIces
tag
válasz Oppenheimer #39399 üzenetére
Nálam most a Criskelo JS7-ese van alapon zsjpe-vel. Tuti.bocs benéztem nem is ezt kérdezted
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
znagy69
őstag
válasz Oppenheimer #39397 üzenetére
Szerintem SGS-re mindig 512.
Nem értem miért dupla.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest