Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali, a darky rc4-et feltudom rakni alap recoveryből?
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok, nemtudom mennyire témába vágó, de érdeklődni szeretnék, h mikor jön ki a hivatlos ginger, itt nálunk, amit szervizbe frissítenek? Am láttam egy alap 2.3.3 at, sokkal gyorsabb mint az sgs-es, animáciok müködnek alapbol, nem kell semmit se csinálni vele.
-
s.Oliv3r
senior tag
A harmadikra - szervíz, ez nem normális, ilyet nem kéne csinálnia, sztem nincs összefüggésben a gombokkal.
CHIPMAN : én is ezen gondolkozom, hogy amit vettem 65-ért megjön, ki se bontom, eladom 90 ért, és megvárom az S2-t.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali all!
Lekéstem a múlt heti szálliátsról, hétfő-kedd nagyságába jön az sgs white, várom már
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz korpicschess #44061 üzenetére
Ne haragudjatok, hogy ekkora hülyeséget kérdezek, de ez a vodoo sound ez mi? Régen is meg akartam kérdezni
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Egy Dakry 9.5 adja szerintetek? Vagy inkább egy DOC-os? De milyen kernellel??
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Dare2Live #43942 üzenetére
én ilyen ritka*** képet még soha nem csinltam a telommal, beállitottál mindent rajta nomrálisan, vagy auto all?
am nemtudom, én teljesen megvagyok elégedve a telommal, egyedül a gingerrel nem, hiszek abba hogy nem ez az eredeti release... :/
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Oppenheimer #43934 üzenetére
Minden elképzelhető :/ az a baj mobilenetem nincs, igy nem nagyon vagyok benne otthon :/
xnace: nekem egyáltalán nem laggolt a galária soha
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Oppenheimer #43931 üzenetére
PDA fanclub? Mobilnet beállitások? Sztem lesd meg, egy probát megér.
-
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz -FreaK- #43923 üzenetére
Nemtudom az én gyári 2.2 met ugy toltuk fel hogy odinnal ráhuztunk egy 2.2.1 js5 öt és ment, ennyi volt aztán rátettünk pluszba, még anno egy 5.0.5 ös vodoot ennyi volt. Arrol meg recoveryből simán felraktunk olyan doc főzetet amilyet akartunk.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Offtotyik: Nem tudná nekem vki megmondani, hogy az sgs whitenak a tartozékai (headset, töltö, usb) is fehérek-e? Nagyon nagy fail lenne ha nem:/
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz csabám #43891 üzenetére
De jol mondtam, fehér a telo, fehér gombokkal én arra céloztam, hogy nem egy fekete telo fehér hátlappal (mert az nézne ki ugy hogy fekete gomb, fehér hátlap)
cozmo: de van ilyen, (fehér hátlap, fehér gomb) nézz körül gsmline-on ha kell csinálok fotót, bnőm fényképezőjével. vagy akár videot is, aztán meglesitek ha minden igaz szerda körül megjön a telo link: http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/18671-samsung-i9000-galaxy-s-16gb-feher
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz korpicschess #43841 üzenetére
Bocsi h csak most válaszolok, de nem, fehérek tehát nem egy fekete, fehér hátlappal mondom vidékről a samu raktárbol hozzák fel nekem, és maga az igazgato pecsételi le a garit ma intéztem el a rendelést, hármat kértem, van fekete is, egy árban vannak.
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali all!
Megvettem 65-ért a fehér sgs-em vadi uj, 1 év garis Jövöhéten kezdődhet a romolás
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz hargimalac #43624 üzenetére
Uez volt nálam is 2.14 es root explorerrel, azota nem is szorakoztam vele...uez a kamu duma h nincs elég helyed és stb.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz tariattila #43571 üzenetére
de attila, ha én egyszer azt szeretném h xeus legyen, nem pedig kor-os akkor mivan???
amugy amit a doc felajánl, h stock odinos jvk, abba három cucc van mind a 3 md5,ös és nem taros, van vele para?
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Na mostmár biztos vagyok benne h ez nem eredeti ginger release, egy ekkora ****-t kiadni a kezük közül,akor baromság lenne, mint egy ólajtó. Ez a damianos kernel meg...áh ink hagyjuk lehet jobban jártam volna ha marad az eredeti.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz korpicschess #43560 üzenetére
van rá samsungba ismerős
skacok átettem a docos 1.3 at XEUsra
ujraidnult és a kövi fogadott
: ClockworkMOD Revovery v3.0.0.5.
Checking for ext4 partitions...
Checking /system
Checking /data
Checking /datadata
Checking /cahce
Done!Ezmi????
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Oppenheimer #43543 üzenetére
oppen, de milyen 5óráról beszélsz? ha 5 óra alatt lemerül ott más gond van, de sztem ez egyértelmű. am nem cserélek most veszek 70 ért egy év garis vadonat uj, samsung cégből kihozott, white, független s-t
-
s.Oliv3r
senior tag
Na most megy fel az 1.3 damian-nal. Kiváncsi leszek az aosp themere.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Oppenheimer #43540 üzenetére
nemtudom te miért vagy ennyire efoglalva az akksiddal komolyan nem értelek, ez egy okostelefon, nem számitogép nem korlátlan az üzemidő, nekem másfél anap alatt merül le teljesen heavy use-al eddig js8al nekem spec merült 1 nap altt, másik meg ilyen jo gps észlelsét még egyik romba se tapasztatlam.
korpicschess : nem jó a linked
[ Szerkesztve ]
-
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz tariattila #43522 üzenetére
2e recovery? és azt hogy tolom fel? vagy linket tudtok adni honnan szedjem le?
am no pit no repart? vagy mi ez az aksi kivevös dolog? plz help kérlek attila, ird le nekem szájba rágosan...légysziSemmi sem igaz, minden megengedett.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz tariattila #43518 üzenetére
figy lassabban gyerekek alap kernelem van, jvk alaps, volt rootolás cf root és visszakerült az alap. am damian lesz az ok, de alap kernelnől nemtudm felrakni? mert tudom instalálni zip file-bol ugyis, engedi.
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok
Légyszives segitsetek már nekem! Kijött a DOC 1.3 és nemtudom milyen kernelt rakjak fel , supercuriot, vagy chainfiret, ti mit ajánlotok? Am sima jvk kernelem van, instalálni recobol kell?
Üdv. Olivér
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali cimbik!
Supercurio, es a chainfire kernelek miben kulonboznek a gyaritol amit odinnal flashelsz?
-
s.Oliv3r
senior tag
Am nekem is a samines van fent. Plusz egy root, de gondolkozom rajta h amig nem lesz norm kernel, visszarakom alapra.)
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz [DE2JAY] #42885 üzenetére
Nemtudom,de akiknek baja van az akku hasznalattal, ne a romra fogjak egybol. Mert szerintem kivetelesen nem sok koze van hozza. Ne nagyon jatszatok az akksival, ne hahyjatok lemerulni teljesen. Most egy kicsit am nekem is elkezdett merulni. 56%.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz komoramazsi #42881 üzenetére
Az nem normalis az tuti de sztem nem a rom miatt van. En tegnap toltottem delutan es heavy usw mellett most tartok 70%nal. Tegnap 3kor toltottem.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz pasionales #42878 üzenetére
Nyugi eloszornekem is szarul birta. de mostmar egesz jo. vard meg mig beall teljesen a romod. ez kb 1-2-3 nap.
-
s.Oliv3r
senior tag
egy kérdés: nektek is elég érdekes a üveg végigsimítás animáció a locknál? nekem egy pillanatra amikor elhuzom, beadja megint középre, majd egy tényleges animációval kirak "asztalra" . kétszer is ujrahuztam a jvk-t, a sam-os van fent, hm, érdekes.
-
s.Oliv3r
senior tag
Imádom amikor találgattok, h mi lesz. Skacok, várjuk ki, ha kijön egy frissebb (vagy orig.release) feltesszük,, és meglessük, addig hiába találgatunk, a hirek többsége fake, és a kiadott romok között is van fake, mint ahogy ez a 2.3.3 is az, nem ez lesz az eredeti kiadás, én még azt is eltudom képzelni hogy az eredeti 2.3.2 néven fog futni, ez a x.x.3 kicsit hirtelen jött, és senki nemtudott rola semmit, a 2.3.2 ről miota is tudunk?!
rvgy75: pont ugyanilyen de legalább hasonlo dolog volt az is, h a samsung galaxy s 2 be belevágtak egy 2. ghz-s procit ami kétmagos, amiből lett azota 1.2 is, és hogy jött ki végül? 1 ghz
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Témába vágóan ja, én is arra gondoltam, hogy ez egy beta dolog, vagy talán egy rc- rtm, ugye bill. hiánya meg stb stb. De ha ez ilyen jóra sikerült akkor le a kalappal, kivi leszek az eredeti release-re.
rankesz: én észrevettem, ez van:/
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Azt hiszem kezdi vágni az Android az akksit, 1.5 óra alatt 1 % (ne use-al) tegnap 30 perc alatt 3% (no use-al)
-
s.Oliv3r
senior tag
teljes mértékben egyetértek, tegnap full szüzen hagytam délelőtt és akkor visz. jól birta. am tudunk vmit kernelekről már? vmi kis finomság? mert akkor felteszem
mindenesetre most megyek eddzeni, 5 fele vagyok aztán nekiállok és idevetődök 9 ig ph-ra
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz [DE2JAY] #42572 üzenetére
battery statot h lehet megjavitani vagy resetelni am?
am nekem a normális samfirmwares van fent és eddig semmi baja, gps übergyors lett, böngető adja, egyedül az üzemidő érdekes még, de reméljük hamar betanulja az android.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Oppenheimer #42515 üzenetére
Oppenurasag, nyugi az akku dolgot en se ertem 30 perc alatt 3%. Este vizsont erdekes dolognak lettem tanuja, vagyis ink. reggel. 66%on tettem le a telot, es mikor reggel EBRESZTETT 68% volt. Erre varjatok gombot.
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
Nemtudom gyerekek, de az akkuhasználatot nagyon el@@@szték. 30 perce 100%on volt, kijöttem fürdőből, inditottam egy hivást ami csak 1 fél perc volt, és 97%, ez mi?
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Oppenheimer #42271 üzenetére
Hány éves az alaplapod? Mert nekem spec 2 éves és most kezdett kijönni aza prob. h a 2.0-ás usb-t 1.0ásnak nézi meg érdekes dolgokat müvel.
bocsi, HUTCHDB-nak volt címezve
jancseee : hogy tudom én is átirni XEU-ra?
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Skacok a hu.pool.ntp.org dob vmit a GPS gyorsaságán?
-
s.Oliv3r
senior tag
Vegyétek semmisnek.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Sikerült minden, köszi mindenki én amúgy nem értem h a sim kártyát miért kéne kivenni, benne volt végig és semmi más nem történt
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz NielsX #42196 üzenetére
Köszi, azt hiszem neki állok Megjegyezném eddig megvagyok elégedve a mézivel, kiváncsi leszek a főzetekre, hogy azok milyen imbah-k lesznek
Lehet retard kérdés lesz, de a tar filebol is ki kell szedni a zImaget, és azt tallózom be?
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz bajusz66 #42185 üzenetére
CF-Root-XW_OXX_JV1-v1.3-BusyBox-1.17.1.tar
Kernel_XXJVK.tarezt a kettőt egyenként no repart no pittel, PDA-ba be és flash? Ennyi az egész? Értem ez alatt, ezt a kettőt feldobom restart és megy, vagy h érted h utánna feldobom az eredetit?
NielSX: Angry Birds a fav. szted futni fog?
[ Szerkesztve ]
-
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok.
A böngetőröl annyit, hogy sztem gyorsabb, és nekem nem kockázik. Animácikról meg az UI-ról, nemsokban változott a FROYO-tól, de vmiben smoothosabb az biztos. Ami engem zavar nagyon az a bootolásnál a szaggatás, betölt utánna semmi baja (azt kivéve h 250 ramot eszik alapjáraton ), meg p.offnál is olyan gyors az animáció mint még soha, bootloader közbe játszahat? ROOTolásról tud vki vmit?
Üdv. Olivér
-
s.Oliv3r
senior tag
Na én is felraktam. Eddig hibátalnul megy! -> fa -> kop kop
SD formázhatok, vagy nem ajánlatos?
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali all!
Most készülök feltenni a 9.5 öt, 9.4-re, miért kell kikpacsolni a lagfixet? Nem elég annyi, hogy wipe all, meg install zip from sd card? Mert én ha romot frisstiek akrmilyet, kb csak annyit teszek hogy wipe mindent, és install, ez igy nem helyes?
Üdv. Olivér
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali, vki vmilyen vélemény az új ZSJPJ-ről? Darky 9.4 van fent.
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok.
JS8 Stock vagy JS8 AOSP theme, mi a különdség?
-
s.Oliv3r
senior tag
Skacok kiprobáltam a 9.4 et.
Egy problémát találtam benne, de az elég idegesitő, nemtudok normális gördülő háttérképet beállitani, egyhelyben marad. Nincs benne wide set vagy mi?
-
s.Oliv3r
senior tag
Hi emberek!
Vki tud vmit a 2.3ról? Hogy áll stb?
-
s.Oliv3r
senior tag
Na skcok most megy fel a JS8, remélem jó lesz, elvileg van pár perf increase benne, majd meglátjuk
-
s.Oliv3r
senior tag
Vki JS8 ról valami? továbra is fenáll kérdésem
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz LurkerSheik #39977 üzenetére
Nekem elég sokáig launcher prom volt és nem láttam sehol ilyen beállitási lehetőseget. Am tényleg jó kis set lenne
-
s.Oliv3r
senior tag
Linkelne nekem vki egy JS8 at? Feltenném, kivi vagyok rá
-
s.Oliv3r
senior tag
Üdv. mindenki!
DOC konyhájában nem találok jegyzet alkalmazást, és fel se rakta alapból, h lehetne belerakni? Am meg vki tudna linket adni a legalapabb 2.2.1 ről, a gyáriól? Ja és Voodoo-stable-5.4.2-Froyo-2.2.1 vagy Speedmod?
JS8-ról vélemény vki? Ha szerint jo pls link
Köszike.
Üdv. Olivér
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz csabám #39622 üzenetére
Romot cseréltem igy van már megvolt és sikerült hálistennek, életemben először csináltam ilyet, nem is olyan bonyolult A kérdésem lényege az lett volna miylen böngészőtt főzzek bele a romba, js5 js7 vagy a stock 2.2 eset am DOC 9.8.1 Wipe van fent,hardcore's speedmoddal.
-
s.Oliv3r
senior tag
Am témába vágóan, nekem is ugyan ezt csinálja a no wipeos, 9.9 Doc, néha nem enged hivni, nem csöng ki, stb
-
s.Oliv3r
senior tag
Hi all
Vki tudna segiteni set cpuban h tudom felhuzni 1200ra a procit, és miylen beállitások kellenek hozzá? Link is megfelel, köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Akkor ma csinálok egy másik összeállítást, tehát akkor 2.2.1 és wodoo helyett mi?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest