Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz _András_ #44880 üzenetére
akármire használhatod a havi 100mb-ot a minit csak javasolják hozzá... ez gyakorlatilag 3 hónap free Mobile Online 100 MB
így igaz,semmi buktató 3 hó után felhívod a 1220-at Pl és szépen lemondod,
és ha leforgalmaztad a 100 Mb-ot utána is van net csak 32/32-es ami a minihez még mindig bőven elég, fórumozni stb.. de a gyári böngészőnél már kevésegyik hónapba nem volt netem asztalin szolgáltató váltás miatt akkor csak ez a 100mb-om volt... hó végére 530 Mb-ot forgalmaztam le és online voltam mindenhol igaz azért kicsit várni kellett ameddig betölt
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
muveszur
addikt
válasz _András_ #42718 üzenetére
Oszd már meg velem, hogy mit változtattál meg....
Az értesítések háttere a systemui.apk-ban vannak status_bar_backround.png néven...
Illetve erre jön még rá egy átfedés, ami xml-ekben van leírva...Aredőny lehuzója és az utolsó értesítés közötti részre gondoltam...
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz _András_ #42713 üzenetére
Ha nem tölt be a rendszer, akkor még lehet adb-vel segíteni rajta...
Recovery-ben elvileg meg tudod csinálni a következőt:
adb push framework-res.apk /system/framework/Tools mappába helyezve a gépen a framework-res.apk-t...
Egyébként te hogy haladsz a témáddal? Nekem elvileg már csak két dolog hiányzik, de sehogy sem megy...A redőny alja, ahol nincsenek értesítések még mindig szürke...Iletve nem jó a százalékos akkukijelzésem töltése...Neked hogy áll???
-
ForRedGlory
félisten
válasz _András_ #42708 üzenetére
Nekem meg papírom van róla, hogy a látásom tökéletes...
Ennyi előnye van munkahelynek, folyamatos kontroll alatt az egészségem
Attól még ronda és átláthatatlan az a betűtípus, persze nem mondom, másnak nem tetszhet, de még embernek nem láttam ilyet a telefonján rajtad kívülezzio: passzolom, még rootot sem tettem fel... Majd ma
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz _András_ #42633 üzenetére
BatStat... felejtőt, merít... Meg is van a megoldás. Mellesleg gusztustalan a betűtípusod
muveszur: erre csak ennyit ---> LOL
Most már szerzek egy kamerát vaze, látom hülyének néztek, és nem hiszitek el hogy a böngésző istenkirály és nem akad... Holnap melóhelyen lekamerázom egy munkatársammal.[ Szerkesztve ]
-
kocsonya
tag
válasz _András_ #42629 üzenetére
Wifid nagyon megy! Mi használja ilyen szinten folyamatosan? Nem is csoda, ha ennyit megy csak el. Igaz nekem még csak 2.2 van, de abba be lehet állítani, hogy ha kikapcsolom a kijelzőt, akkor bontsa a wifit és álljon vissza mobilnetre (EDGE). Sőt mások screenshotján is szépen látszik, hogy azért a wifiben is van kimaradás, nem pedig ilyen hullamerev egyenes vonalat rajzol neki a rendszer.
Szar az élet, mégis éled!
-
legenda
válasz _András_ #42633 üzenetére
mondjuk itt (is) van miből válogatni...
ami a lényeg; nem az új firmware verzió fogyasztása ilyen problémás, hanem egy - vagy több - utólag telepített alkalmazás, widget...stb okozza a gondot! sok olyan kiegészítő nem fut (még?) rendesen 2.3 alatt, ami 2.2 vagy korábbi verziónál szépen ment, és erről nem feltétlenül az új firmware verzió tehet, tehát ne ezt tessék szidni, meg lehúzni...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
muveszur
addikt
válasz _András_ #42174 üzenetére
Szia!
A systemUI.apk-ban lesz valószínűleg status_bar_background.png és status_bar_background.9.png néven...Az utóbbival nagyon kell vigyázni, mert 9 patch png kép, tehát segédvonalakat tartalmaz a rugalmas nagyítás érdekében...
Témázgatással várnék még deodexed romokig...
-
-
muveszur
addikt
válasz _András_ #40724 üzenetére
Azért nem ma kezdtem a framework turkálást, lecseréltem mindkettőt...
Egyébként egyfolytában ismeretlen a töltöttség, még akkor is, amikor nincs töltőn...Ergo, nem csak az egyik xml-el van baj, valami változott szerintem a 2.3.2-vel...Na most vagy újrakódolom a framework-res.apk-t, vagy lenyúlom valakitől a szükséges xml-eket...
Először az első -
znagy69
őstag
válasz _András_ #39491 üzenetére
Nem tudom mit értesz kikapcsolás alat, ha azt, hogy középen egy csikkal szünik meg a kép akkor van. Nálam így kapcsol ki, és ehhez szerintem nem raktam fel semmit szerintem, de ló prigit biztnem csak erre vakosan nem raktam fel. De az is lehet, hogy valamely alkalmazásban van benne.
Hosszú lett, de remélem érted. -
-
Andie
őstag
válasz _András_ #34873 üzenetére
Na, ezt kipróbálom, köszi!
Újabb kérdések:
- lehet külön állitani az alkalmazáshangokat? Történetesen ha a háttérben fut egy gtalk, akkor nekem itt folyamatosan csilingel sms hanggal, hogy irt valaki. Tehát az kéne, hogy a gtalk ne adjon hangot, de az sms pl igen.
- van valami brutál jó felbontású videó, ami kihozza a maxot ebből a gyönyörü képernyőből?
- a magyar anykeyboardban a billentyük esetleg személyreszabhatók? Nekem pl az ' helyett sokkal praktikusabb lenne egy ! jel, amiért most át kell mennem a számok közé
- a telepitett apk-kat le lehet menteni valahogy? Hogy újratelepitésnél ne kelljen a marketről lerángatni megint mindent. (küldtetek nekem itt apk fileokat, azok honnan vannak?)
- hol lehet jelentkezni Sgs fügőség elvonókúrára?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz _András_ #31683 üzenetére
igen érthető, és így csinálom, csinálnám, de a mérete az itt lévő ikonoknak nem változtatható. ez a bajom.
sőt a doc-ban lévők mérete kb 70 %-a a home screen-en lévőkének.
nekem meg pontosan az lenne a célom, hogy pl. a hívás gomb egy téglalap lenne, ami normális magasságú (mint a többi ikon) hossza viszont a duplája.
na ez az amit nem tudok megcsinálni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
arn
félisten
válasz _András_ #23331 üzenetére
a billhoz jobban bele kell turkalni - anelkul meg tobbminden a levegoben log, az xmlfile alapjan. fullosan nem lehet atemelni tuti, mert nincs eleg hely a systemben hozza.
igy szvsz mar nincs ertelme kinlodni vele, mert nem lesz teljes megoldas. hasznald a xeut mongy a smartkeyboarddal.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
fuximaxi
senior tag
válasz _András_ #22604 üzenetére
superoneclick-hez emlékeim szerint
beállítások/alkalmazások/fejlesztés/USB-hibakeresés-t kell bekapcsolni
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
ForRedGlory
félisten
válasz _András_ #22531 üzenetére
Hát a kérdés jó
1., ha gyári ROM kell, akkor JPU vagy JPX (bár ez utóbbit nem próbáltam, de gondolom jó)
2., ha gyorsabb rom kell, akkor:
a., Darky 5.7 (JPU alapokon nyugszik ez a rom)
b., Darky 6.0 (JPX alapokon nyugszik ez a rom)Darky romnak egy baja van, biztos gyorsabban merül mint a gyári, de cserébe gyorsabb. Kicsit jobb a Dary 6.0 az 5.6-nál.
Doc nem tudom mit kotyvaszt[ Szerkesztve ]
-
rene0619
aktív tag
válasz _András_ #22252 üzenetére
Jááájjjj, nem mondtam semiiit de am nem mondtam hogy én bárhol is bármi vagyok
A vásárlás helyén lehet kérni cserekészüléket, amúgy a szerviznek nem kötelessége adni.
Csavarhuzogatás helyett alaplapot kellett volna cserélni benne...
Már töltöm a DOC romot mégis csak ROMot cserélek, ma már 4. alkalommal..kipróbálom
[ Szerkesztve ]
-
rene0619
aktív tag
válasz _András_ #22197 üzenetére
Nyugi nincs gáz én a héten vettem át egy hasonló hibajelenségű SGS-t(S logóig ment aztán fekete képernyő és nem rezeg), azon sem lehetett előhívni sem a recoveryt sem a download módot..továbbítottam is központi szervizbe. kb 2 hét az átfutása amúgy és szerintem alaplapos lesz...
-
-
zippofcy
senior tag
válasz _András_ #15473 üzenetére
Próbáld meg nem a gyári kliensbe beírva (hanem Firefox, opera, stb)
A 3 gomb recoveryre meg pdafan-on van vmi fix. De ha az én telómon se működött volna akkor vihettem volna a szervízbe egy hét után, úgy hogy semmit nem csináltam vele csak egy marketből letöltött Ryzan lagfixet eresztettem rá?
Még az 5 ezres routereken is van reset gomb ... a 10 éves Mitac Mio PDAmon is volt anno.
Amin oprendszer van az elkúródik előbb utóbb. Ha nem az a kivétel, nem a szabály.Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest