Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #39098 üzenetére
sajna semmit.
xda-n sem találok róla semmit" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #39096 üzenetére
mi, vagyis p06 kollega már jelezte!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tariattila
veterán
nem is mondjátok, hogy:
*NEW* ZSJPG v9.9
hopp az a (B)BUJS1(/B) európai modem az a JS7-hez tartozó?
most másfele kalandozok így szétesett a kép...[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Jöhetne már egy stabilabb GB ROM a samfirmware.com-ra!
Csak hogy én is rinyáljak egy kicsit.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz koxminator #39089 üzenetére
a ZSJPE kipróbált, jó modem, én azt főztem bele.
de ettől még lehet jó a G-s" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Oppenheimer
nagyúr
CriskeloRom: a legjobb a screen turn off animacio tetszik az egeszben Viszont a tobbi animacio (ezek az ossze vissza forgolodasok) nem gyere be.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
p06
senior tag
válasz koxminator #39089 üzenetére
Most fríssült a konyha és abban van már ZSJPG.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #39082 üzenetére
én ma keveset használtam, így reggel 6 órai leválasztás óta 71%-on van......
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
dancsuri
veterán
válasz koxminator #39079 üzenetére
Milyen .pit -tel raktad fel a JS5-öt? volt-e repartition?
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Bilux
veterán
Ma sem lesz GB rom, na jó éjt skacok.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz Oppenheimer #39073 üzenetére
igen froyo mert eddig olaszoknak még nem volt hivatalos 2.2.1
Mint ahogy nekünk nincs is csak 2.2Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz koxminator #39079 üzenetére
egy jó doc főzetre cserélj, szerintem, azzal ilyen gondjaid nem lesznek.
-
koxminator
senior tag
nekem a "gyári" JS5 egy hete van fent, kb,. szinte ugyanazokkal a progikkal, mint előtte a JPU és főleg töltéskor, de normál használat mellett is melegszik, mint atom, és gyorsan merül. Nem tudom mi csinálhatja, de szerintem szombaton kap egy JS7-et vagy nem tudom...
ráadásul fullos takarítást kapott romolás előtt és után[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
CHIPman
nagyúr
válasz Oppenheimer #39073 üzenetére
Nekem egyáltalán nem megy GB-n a galéria.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
kutkut
addikt
Darkyban benne van alapból az a "wifi driver"?
Meizu MX3 32GB
-
dancsuri
veterán
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #39072 üzenetére
2011.01 Sztem 2.2.1
+ Phone JPY szal tuti nem ginger
CriskeloRom: Galéria ugyanúgy FC-zik, ha sokat nyomkodják, mint gyári GB-nél.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Bilux
veterán
here is the kies-firmware released today by Samsung for Italian Galaxy S.
http://www.multiupload.com/LEJYFW42NM
PDA : I9000RSJS2
PHONE : I9000XXJPY
CSC : I9000ITVJS1
Build Info : 2011.01Olaszok is örülhetnek most már
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
muveszur
addikt
válasz tariattila #39064 üzenetére
Nekem sikerült...Captivate-nél a cwm-es telepítés megállt félúton....másodjára már jó lett...
Sőt...A lagfix is megállt félúton....sőt...másodjára már jó lett -
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #39064 üzenetére
úgy bizony!!!!
-
e.vid
senior tag
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #39055 üzenetére
Amúgy az mennyire gáz, hogy a brickelések közül 99% esélyed van azt gyári rom felrakásával végrehajtani...
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Koga777
tag
Szia!
Meglepő módon Screen Off and Lock a neve. (Még nem próbáltam, de más fórumban olvastam róla. (Bár ez nem widget, hanem program).
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
chop
őstag
Sziasztok!
Mától én is Galaxy S tulaj lettem és lenne is egy kérdésem: tudtok-e olyan widgetet, ami egy "gombnyomásra" kikapcsolja a képernyőt és lezárja a gombokat?
Köszönöm.
-
-
e.vid
senior tag
Doc rom bármilyen romra felrakható.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
törölt tag
Hulyseg ez az alap rom mielott vmi fozottet rakunk dolog... Ennyi erovel hogyha brick lesz a telefonbol es cwmbol egybol docot raksz... Akkor mi az alap?
-
CHIPman
nagyúr
válasz HUTCHDB #39045 üzenetére
Tökmindegy, mire rakod. Ennyi erővel az első 2.2-t se tehetted volna fel mindenre.
dancsuri: Arra nem gondoltál még, hogy a deodex és a zipalign is közrejátszik valamiben? Meg a kitörölt felesleges programok?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Oppenheimer #39046 üzenetére
azzal nincs is gond, de 2.1-el próbáltad?
mert most is az a helyzet, hogy 2.2-ről lépünk 2.3-ra.
de kíváncsi vagyok össze fog -e jönni" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Oppenheimer #39043 üzenetére
nem akarok beleszólni a vitátokba, de lehet valami abban amit dancsuri kollega ír.
arra gondolok, hogy pl. a 2.2.x-et sem 2.1 alapra rakjuk.
vagy tévedek?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
muveszur
addikt
válasz Oppenheimer #39043 üzenetére
Csomagold ki, és meglepi lesz
-
dancsuri
veterán
válasz Oppenheimer #39036 üzenetére
Nyugodj bele ami Fullos az 370 mega, 3 db .md5 kiterjesztésü fájlt tartalmaz és a Samfirmware az eredeti helye, MINDEN más Frissítés (mégha odinos is)
-
ZoliM@ster
aktív tag
Végre megvan az én DRÁGASZÁGOOOOM ISZ Most Öröbódottá és élvezkedés,még 2.1-el Beletanulok az androidba,aztán jöhet az okosítás
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #39038 üzenetére
nekem szuperül megy a készülék, és nem látom értelmét a váltásnak.
biztos van mit fokozni, de tényleg elégedett vagyok.
azért motoszkál a fejemben a "milyen is lenne" dolog, de míg azt olvasom (kali fórumtársunk kivételével), hogy ez nem jó, az akad, amaz fagy, stb.stb., hát én sem tudom......" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
muveszur!
hogy állsz a GB.- hez?
nagyon hallgatag vagy ebben a temaban." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
JJ hunter
aktív tag
-
JJ hunter
aktív tag
sziasztok!
egy olyan problémám volna, h ha beszélek vkivel telon, és közben hívnak, akkor annak a hívónak foglaltat jelez a telo, nekem meg jön az sms, h volt egy nemfogadottam. sehol nem tudom beállítani azt, h beszélgetés közben csörögjön ki a hívónak, és nekem meg jelezzen, h hé gyerek vki keres. vki tudna segíteni ebben?
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
dancsuri
veterán
válasz Oppenheimer #39026 üzenetére
A dolog rettentő egyszerü, a főzött romok "csak" frissítések (nem tartalmazzák a rom minden alkotóelemét) ezért kell a verziónak megfelelő Full rom alapnak.(a méretében is a duplája)
De nyugodtan rakd fel egy 2.2.1-re (az az 5 perc is idő amig egy új alap felmegy )
[ Szerkesztve ]
-
znagy69
őstag
válasz Oppenheimer #39026 üzenetére
Igaz egyértelműen nem írja, próbáld meg.
-
znagy69
őstag
válasz Oppenheimer #39020 üzenetére
Szerintem mindenhol azt írják, hogy az alap GB-re kell felrakni.
-
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #39022 üzenetére
Épp ezért kellene, hogy ne töltse le minden második bejelentkező ismerő képét. Vagy te mire gondoltál?
-
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #39019 üzenetére
Nem alternatívák kellenek, hanem konkrétan a legkevesebbet "fogyasztó".
-
CHIPman
nagyúr
Milyen programot ajánlotok msnezésre, ami a lehető legkevesebbet fogyasztja adatforgalomból? Most egy 1:15-ös buszutat sikerült kihúznom 1,6MB-tal eBuddyn, de úgy gondolom, hogy lehetne ez még kevesebb is(képek meg hasonlók nélkül).
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz keIdor #39016 üzenetére
Nekem sem tetszik de sajnos ez van. Viszont a Google gényleg tehetne valamit ha már ennyire "ópenszorsz" volt eddig... akkor ez után se zárja be senki a kaput...
***************Install Criskelo-rom v 15***************[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
keIdor
titán
válasz [DE2JAY] #39015 üzenetére
De nem teszik. Legalábbis eddig. Azért marha nagy blama lenne, ha valaki SGS 2-ből Exynos-t vesz (ami sokkal erősebb) és a játékok nagy része el se indul rajta, mert nem Tegra 2 van a gépben. Azért ez undorító, ezt a politikát már PC-n is rühelltem, nem örülök neki, hogy most itt kezdik el.
Akik HTC-t vagy SE-t vesznek Qualcomm-al azok megint sz*pnak (Xperia Play-nél ultragáz lenne az ilyen), akik Motorolát OMAP-al azok megint. Nem kéne hagyni ezt a Google-nek, még jobban széthúzza ez az Androidot és csak a konkurencia malmára hajtja a vizet.Ráadásul vicc, hogy a Galaxy S is elbírná a Tegra 2 játékok nagy részét, de ha még el sem indul a játék, mert direkt letiltják az nagyon rossz...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz [DE2JAY] #39006 üzenetére
Jaja, viszont szomorú, hogy csak a Samsung és a HTC foglalkozik ezzel. (meg talán az LG)
A Sony Ericsson meg a Motorola eláshatja magát jó mélyre. Még minden készülékük 2.1, itt Európában.Más és kicsit OFF is: Ma megint megnyomogattam egy iPhone 4-et. Azért ott se voltam mindennel elégedett... iTunes-ban ha jó gyorsan pörgetem a zenéket ugyanúgy van egy pillanatnyi megakadás, mint Android esetében. Illetve tudtam, hogy kockásodik a Safari is, bár azt nem, hogy ennyire. Nem emlékeztem már rá. A HD2-n a Gingerbread böngésző szarrá veri, mert sebességben ugyanaz mindkettő, de a HD2-n nem kockásodik semmi és még flash is van. A Retina viszont ultra-brutál durva még mindig, pedig már 6x volt a kezemben a telefon, de még mindig OMG-WTF kategória.
Úgyhogy halvány lila fingom sincs, hogy majd mire váltok, bár most mind a két telóval elégedett vagyok, Galaxy S-re várom a 2.3.2 véglegest és talán még jobb is lesz.
Egyelőre úgy vagyok vele, hogy nem váltok se SGS2-re, se O2X-re, se i5-re csak majd valamikor nyáron ha indokolt lesz a váltás. Egyelőre még nem látom, hogy mire jó nekem a 2 mag, mert a béta rom SGS2-n laggolt elég szépen. Ha a játékot nézem, akkor meg nagyon nagy kavarodást látok: nVidia megint megvesz mindent.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
OnIces
tag
válasz ferrari1 #39004 üzenetére
ok. megtaláltad azt az alkalmazást, ami fc-zol.
szedem is le...összeakadhat a quadrant-tal?
mondjuk egyik sem érdekel különösebben. HA a rendszer simán működik...
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
muveszur
addikt
-
[DE2JAY]
senior tag
Kiszivárgott az "ellentábor" Gingere is
"Az elmúlt héten a Samsung Galaxy S készülékre, most pedig a HTC Desire HD-re szivárgott ki egy tesztelés alatt álló Gingerbread kiadás."[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest