Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
tombike
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz scary0519 #39597 üzenetére
Játékok a marketen meg a samsung apps-on vannak. Ha sufni GSM, akkor kb. nagy ívben lesz...ják. 1.hsz és csináld magad mozgalom. szerintem, jobban jártsz.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
scary0519
csendes tag
és még egy gyors kérdés, közben az üzik beállítását megtaláltam...thx és ezer hála....
játékok ennél a telónál merre vannak?
ill. szerintetek ha beviszem ahol vettem a telót és megmondanám h nyomják fel a frissebb androidot, megteszik? vagy csak akkor ha szaraxik a mostani? -
-
nggabi
félisten
válasz scary0519 #39594 üzenetére
jah bocs erre nem gondoltam, hogy van még aki 2.1-el használja. sorry azt nem próbáltam csak a spicán még régen... de biztos be lehet állítani ott is valahol...
hutch: túlzás? azért annyira nem volt vicces amikor szaggatott a csengőhang és nem tudtam felvenni a hívást. utána meg kernel panic, upload...
"szenyor dzsíííí"
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-
scary0519
csendes tag
S lehet, hogy erről is volt szó, de még egy hülye kérdés:
Sms küldésnél hol lehet beállítani, hogy jelezzen vissza a teló, amennyiben a feladónak odaért az üzi? És nem láttam piszkozatokat meg hasonló külön mappákat, mint a többi telefonnál? -
mankabeka
csendes tag
Simply Galaxy V2.5 SweetHoney........Eddig ez a legjobb,,,,,amit feltettem,,,,,,
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=950354&page=75 -
[DE2JAY]
senior tag
válasz kissandras20 #39582 üzenetére
1. hozzászólásban minden le van írva... vagy tariattila blogjában ha komolyabban kezdenéd.
DE!
Én a kezdőknek a DARKY romot ajánlanám azért, mert ott nem kell állítgatni a dolgokat. Mindenesetre azt tudnod kell, hogy garivesztéssel járhat az e féle mókolás!Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
kissandras20
aktív tag
válasz kissandras20 #39582 üzenetére
Nekem egy stabil op rendszer kéne, mert jó nekem a gyári 2.1 csak sokat akadozik...tiszta gáz
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz kissandras20 #39580 üzenetére
Legfőképpen a készülék reagálási ideje lecsökken és az iPhone-ok "smooth"-sága lesz tapasztalható... De van még pár új feature amiket én nem tudok, hogy mi a különbség, mert nekem a gyári szoft kb. fél napog volt csak fenn....
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz kissandras20 #39578 üzenetére
A sima 2.2-re elég sok panaszt hallunk itt... de lehet csak az a pár panaszkodik akinek épp valami nem jött össze...
Ha már 2.2 re adod a fejed, akkor érdemes feldobni egy DOC vagy egy Darky féle 2.2.1-et. Az élmény nem marad el...Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
kissandras20
aktív tag
Én még 2.2-t se tettem fel nem hogy a 2.3-at de lehet már inkább megvárom azt. Egyébként milyen újításokat kap?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz [DE2JAY] #39576 üzenetére
nem mondom, hogy nem szeretek kísérletezgetni, de azért egy működőképes készüléket én nem "cserélek" le egy olyanért, amivel néha még telefonálni sem lehet.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz [DE2JAY] #39574 üzenetére
én nem teszem fel addig, amíg nem lesz stabil!
először én is "darkyval" nyomtam, majd váltottam Doc-ra, és azóta az megy, tökéletesen!
DE! mint ahogy írtam, ha normálisan működik majd, akkor egy időre felteszem.....nyilván addig, amíg DocRambone el nem készül a saját GB-jével!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz HUTCHDB #39573 üzenetére
+1 Lesz valaki olyan öngyilok, hogy felrakja?
Így én is kivételeznék pedig a DOCocskát nagyon szeretem... főleg mióta a 2.3.2-k helyett megint teszi a dolgát úgy, ahogy kell.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ForRedGlory #39569 üzenetére
ha ez működőképes lesz, akkor bizony átállok a sötét oldalra!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz ForRedGlory #39569 üzenetére
De legalább haladás van...
-
ForRedGlory
félisten
Facebook, hajnali 3:
"Joël Staub: I finished it now - need to test it."Darkys_v10.0_Extreme_Edition_Alpha1
de még nem működik állítólag, nem bootol be normálisan. Szóval szerintem senki se próbálja ki...[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
Még elvileg 6 nap? a hivatalos 2.2.1-ig?
"...szerint a Galaxy S számára március 20-án lesz elérhető az Android 2.2.1 frissítés, melyet a hónap végén az Android 2.3 Gingerbread kiadás is követni fog..."Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
scary0519
csendes tag
Oké, oké...vettem az adást...
A neheze még csak most jön: hogyan kell ezt a netkorlátozó izét felrakni és telepíteni...na ez sem sűrűn szerepel a kézikönyvben!
Szóval gyereknyelven leírná ezt valaki priviben, hogy mégse fárasszam a nálamnál okosabb emberkéket? -
muveszur
addikt
válasz scary0519 #39564 üzenetére
Tedd fel a SwitchPro widgetet, és rakj ki a képernyőre egy olyan widgetet, ami lelövi a mobilinternetet...Nem nehéz, megtalálod...
Csak akkor van aktív adatáramlás, ha a nyilak szinessé válnak...
Rengeteg alkalmazás jár a netre, legalább magukat frissítik rendszeresen, vagy pedig fontos adatokat töltenek le...Szóval ez így van rendjén...
A DroidWall alkalmazással meg be tudod állítani, hogy melyik alkalmazás mehessen ki a netre. -
scary0519
csendes tag
Elnézést, szóval 2.1-em van...
A netet alkalomszerűen szoktam használni, csak azt szeretném kiküszöbölni, hogy olyan adatforgalmat csináljon, amiről én nem tudok.
Lehet, hülye kérdés, de muszáj feltennem ! A 3g kis ikonka vagy ahhoz hasonló mindig fenn vigyorog a kijelző tetején és ilyenkor nem feltétlenül van használatban, csak akkor ha a nyilak színesre váltanak? (Csak azért érdeklődöm, mert tényleg az előző telefonomnál ikon sem volt, csak aktív használat közben.)
Máshol nem lehet egyszerűen kikapcsolni a netet? Ill. hol lehet megnézni, hogy olyan alkalmazások futnak, melyeknél "előfordulhat", hogy magától csatlakozik a netre?
Bocsánat, hogy ilyeneket kérdezek, de ezekre nem találtam választ a használati kézikönyvben! -
-
scary0519
csendes tag
Valaki segítsen plííz!
Hogyan lehet kiiktatni, hogy a telefon folyamatosan csatlakozzon a netre? Fenn a képernyő tetején - ha nem is használom a netet - a 3g-s kis ikon akkor is jelentkezik! Vagy ez normális? A régi telefonomnál csak akkor volt ott ikon, ha a net használatban volt, amúgy meg eltűnt! (Lehet, hogy a kérdésemre valahol megvan a válasz, de iszonyatosan sok a komment és sorry, lehet, hogy átugrottam! )
Előre is köszi! -
znagy69
őstag
1. HSZ!
Frissítés odinnal. Ha a GB nem érdekel akkor JS7 a legfrissebb, JS5 a legstabilabb. De Te is rájössz, ha csak itt olvasgatsz. SamFirmware oldalról letöltöd a Neked tetszőt. A legtöbben 512.pit-tel rakják fel, akkor is ha ott 802 vagy 803-at ír. Utána ha akrasz valamely konyhában főzöl egy ROM-ot hozzá. Még egy kernelt is rakhatsz fel. Ha olvasgatsz és használod a google-t akkor utána tudsz nézni mire használható.
[ Szerkesztve ]
-
move1
tag
Hi!
Lehet, hogy régi problémában kérem segítségeteket.
Galaxy S: HKDTMN pcode, PDA: XWJM2, PHONE: XXJM1, CSC: OXXJM1.
Hogyan tudnám és kell-e??? frissíteni. Root és Voodoo lagfix van.
(Kies nem enged, test mode nem müxik)Köszi minden válaszért.
Move
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
Segítsen nekem legyen szíves valaki, hogy mikor rá dugom a data kébölt telóra miért kapcsol be az USB hibakeresés? Pedig nincs bekapcsolva. . . :S Utoljára pár hete volt bekapcsolva Titanium miatt de utána ki is lett kapcsolva. Szétnéztem Root explorerrel, hogy maradhatott - e vmi szemét utána, de nem találtam semmit. Vagy csak nem tudom, hogy pontosan hol is kell keresni a Titanium cuccait.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ha ez segít a döntésben, én is Omnia2-esről váltottam, és szintén nem voltam biztos benne, hogy jó döntés lesz-e. Hát jó lett!
Körülbelül azt az érzést képzeld el, amikor masirozol az utcán egy jó kis Opellel, amivel nincs bajod, de egyszer csak megadatik a lehetőség, hogy lecseréld egy Audi A6-osra... te sem váltanál vissza biztosan.
Nyugodtan vedd meg, csak utána győzd megkeresni az állad, omnia2-es után számomra igazi felüdülés volt. Sőt a minap mutattam egy ismerősömnek, akinek o2-ese van, le volt akadva, hogy mennyivel gyorsabb és használhatóbb az ő agyonmoddolt telójánál.Még mindig nem próbálta más is a JPG-t?
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz ForRedGlory #39545 üzenetére
Végre valami hír értékű cucc
-
meteo
csendes tag
válasz korpicschess #39542 üzenetére
Aha, egész jók, és mindenképpen jobbak az Omniáénál.
Megnyugodtam.
Köszi! -
kutkut
addikt
válasz korpicschess #39540 üzenetére
Amúgy valaki tudja, hogy ezek mit jelentenek? - anti-jitter, 128x oversampling...
Meizu MX3 32GB
-
ForRedGlory
félisten
Darky hegeszti a Gingert eleg eroteroteljesen
-
Bavid
senior tag
Galaxy s 2 még soká jön, de lehet érdemes már megvárni, aztán ha nem lesz vészes az ára, azt venni. SGS egész jó képeket csinál (csak ugye nincs vaku) volt régebben linkelve 2 videó 1-ik sgs-el másik i4el készült (ugyanarról a dologról) és SGS egyértelműen szebb volt. Zenelejátszásnál lehet azt hiszem mappák szerint lejátszani, ha nem is a gyárival, de biztos van olyan zenelejátszó a marketen.
-
korpicschess
veterán
Hali!
Valszeg ugyanaz az optika van benne, de a szoftver más, jobb képeket csinál!
[link]
Rákeresel, hogy SGS vagy Galaxy S és egy csomót találsz, képet és videót is
Van olyan lejátszó (pl PowerAMP) ami játszik mappa szerint[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
meteo
csendes tag
Sziasztok!
Én még csak tervezem a Galaxy S beszerzését, megvárom, míg lejjebb megy az ára ha megjelenik a kettes, de már most ismerkedem vele.
Most egy Omnia II-m van, ami csak külsőre hasonlít rá - de amint látom, itt ezt ti sokkal jobban tudjátok - gondolok itt a sok-sok telepítgetésre és próbálgatásra, szóval jártasság az van, ami jó.
Bár nem kardinális kérdés, de kérdezem: a fotó és videó felvételi képességei jobbak a Galaxynak mint az Omnia II-nek vagy csak hasonló?
Mert ma készítettem pár képet és mp4 videót a Dísz téren ( Mátyás templom,Halászbástya stb) és hát ledöbbentem, mennyire tré.
Van egy Sony alpha 300-asom már egy ideje, szóval nagyjából tudom mit hogyan kell beállítani - már ha egyáltalán van mit, és hát bevallom, kételkedtem is, hogy egy ekkora optika és ebből fakadóan a vélhetően miniatűr érzékelő hogy a frászba hoz létre 5 megapixeles képet úgy, hogy ne foltokat lássak csak,de az eredménytől leesett az állam. Ez alig különbözik egy régebbi nokia vga képeitől, a videót pedig nem is mertem 720p-ben felvenni, mert abban akadozik mint a fene, gondoltam tán 640*480-ban jobb lesz, de valójában borzasztó, ebben a minőségben felesleges.És hát az iPhone4-gyel viszont egy kompaktnak megfelelő jónak mondható képeket és meglepően jó HD videókat lehet készíteni. Szóval van rá már technika, ezért reménykedem mégis.
Végül még egy kérdés: válasszam a költséghatékony (?) Galaxy S-t vagy mindjárt ugorjak a kettesre - bevallom, nagyon tetszik és a hardver is elég erős, talán ahhoz is hogy a nem kellő összehangoltságot legyűrje.Csakhát drága lesz az tuti..
Bocs ha hülyeséget írtam, majd tanulok szorgalmasan.( Amúgy az Omnia II-vel jóban vagyok, a netezés, zenehallgatás,videónézés oké - ja és a Galaxyban sem mappaszerűen játsza le a zenéket ? Mert az OMniában ideggáz, hogy külön playlistot kell szerkesztenem, ha úgy akarom ahogy már eleve a mappában voltak a zenék.
Amúgy azért akarok Galaxyt, mert kapacitív, android és a kijelző is egy picit nagyobb.
Ja meg hát erősebb is kicsit.Fú, bocsi, nagyon belelendültem.......
Előre is köszönet a válaszokért. -
korpicschess
veterán
válasz tariattila #39539 üzenetére
Érdekes, de nálam eddig nem volt számottevő.
Anti-jitter nem volt bepipálva voodoo-ban, nem tudom ez segít-e ezen.[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #39538 üzenetére
azt elárulom, hogy nem a rom miatt van...
vagy a telefon hardver vagy a microSD vagy mindkettő...
ez ilyen vagy van vagy nincs kategória... kísértetiesen hasonlít a GPS jelenségre...
-
korpicschess
veterán
Itt bizony van. Másinál is előfordult néha, itt többször, de nem vészes. Háát... lehet mégis csak vészes. Mi a franctól lehet ez? Majd kipróbálom a gyári lejátszóval is.
Pedig belső SD-n vannak a FLAC-ek, mp3-mak vannak a külsőn.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #39536 üzenetére
Nem tapasztaltam mostanság, ezzel a ROM-mal meg még nem hallgattam zenét, épp most másolgattam rá őket, úgyhogy majd kipróbálom
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #39535 üzenetére
miért ne? nem is akarom tudni én milyen bénán kezdtem ...
hogy áll a zenelejátszásnál a pattogás? azt végül lehet tudni mi okozta?
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #39531 üzenetére
belőle sem lesz PH! nagyúr
Eddig nagyon jól teljesít az új ROM-om Eddigi leggyorsabb. Vagy túl sokáig szívtam az előzővel
Tényleg nagyon jó, semmi akadás scrollozásnál, gyors app indulás, szép animációk[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz magyarattila #39533 üzenetére
Mindent le tudsz vele menteni. Jegyzeteket, angry birds állást és háttérképeket biztosan, telefonszámokat nem tudom, azokat google accról szoktam szinkronizálni.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
magyarattila
tag
fullos telefon backupot tudok csinálni titanium backuppal? lekéne mentenem a
-jegyzetek
-telefonszámok
-angry birds állás
-háttérképek
-stbAlkalmas erre a titanium backup és ha igen hogy tudom megcsinálni/visszaállítani?
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
Halihó! Mai reges vagyok. Egykét kérdésem lenne. Nekem s7 es fözött doc romom van speed moddal. Érdeklődnék, érdemes- e vagy ajánlott- e az oldal elején ajánlott ZSPJE modem pl az akksi jobb léte miatt? Még egy kérdés. Progi a billentyűzárra. Van valami másik elhuzási módja is? Ebben a témában nincsenek az opciok sajna samsung stb....Tudnátok egy apró számjegyű ledórás linket ? Mi a most legajánlottabb rom? Érdemes- e a gingert már megkockáztatni? Próbáltam egy hete Bezkét, de akkor még nem ugy muzsikált. Van- e valami bugmentes jo ginger rom? Előre is THX
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
CHIPman
nagyúr
válasz #97544192 #39523 üzenetére
Nekem ma nem indult el, pedig nem egyszer volt már fenn. Amúgy vsz hétköznapi embernek csak a kamera lehet mostanra a gondja. Szólj, ha feltetted, lenne egy-két kérdésem.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
vakondvok
tag
Valakinek a CriskeloRom Gingerbread-nél nem fordult elő, hogy az egész kép "zizis" nagyon színes, nagyon pöttyös nem is igazán tudom meghatározni?!
-
R2D20208
addikt
Halihó! Mai reges vagyok. Egykét kérdésem lenne. Nekem s7 es fözött doc romom van speed moddal. Érdeklődnék, érdemes- e vagy ajánlott- e az oldal elején ajánlott ZSPJE modem pl az akksi jobb léte miatt? Még egy kérdés. Progi a billentyűzárra. Van valami másik elhuzási módja is? Ebben a témában nincsenek az opciok sajna samsung stb....Tudnátok egy apró számjegyű ledórás linket ? Mi a most legajánlottabb rom? Érdemes- e a gingert már megkockáztatni? Próbáltam egy hete Bezkét, de akkor még nem ugy muzsikált. Van- e valami bugmentes jo ginger rom? Előre is THX
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
-
znagy69
őstag
Egy kérdés. Mivel 2.3.2 alatt nincs CWM ezért nincs BLN. Ezt lehet mással is pótolni?
Tudok nélküle is élni, de hátha. -
vakondvok
tag
Erről mi a véleményetek? Állítólag kiszivárgott gyári 2.3-as frissítés.
Haha linket nem raktam. Itt van
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
nem TW hasznaloktol kerdeznem, hogy mivel potoljak a program monitor widget-et, ami csak TW-ben erheto el?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ForRedGlory #39501 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Valaki dobjon már egy JS7 linket, de ne hotfájlosat, mert ott 28 percet kéne várnom, mivel elértem a limitet
Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest