- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, 16 gigás kingstone micro sdhc class 10 es karit használ valaki? 9000 ért tudnék most venni újonnan, annyit megér?
-
Caaabi
senior tag
szép napot mindenkinek !
Kiszórakoztam magam ezzel az android emulátorral de nem fogott meg annyira, egy olyan programra gondoltam ha esetleg létezik mint a phonemypc aminek a segítségével telorol irányítom a gépet, nahmost fordítva is megoldható ez gondolom hogy gépről a telót... ha igazam van akkor valaki programmal ki tudna segíteni hogy mivel kivitelezhető ez ?
-
Caaabi
senior tag
Kegyetlen őszinte voltál már megint
Lehet felrakom...de valami jo témának azért örülnék hozzá, ami mondjuk nem jkayes hanem mint amik voltak kk5 re is meg checkben a kitchenböl letölthetőek mint a galaxyblue stb stb... Ez megoldható ? ha igen hol találok témákat?
Deleted apps from XWKL1-base - Illusion-xT (included palmaryweather mod): ha ezt letöltöm ez pontosan miis ?
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, sikerült párszáz hsz röl megint lemaradnom
Török v32 t feltette már valaki ? esetleg jobb annyival a 30.3 nál h megérné váltani ? gondolok itt arra hogy XILA2 stb...
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
válasz
klevente #46943 üzenetére
feliratkoztam és letölteni is csak valami névjegyet hagyott, a playert nem :S
(#46945) Rotate : windwos 7 64 bit alatt szerettem volna kipróbálni de valami más járható utat kellene találni mert már az első lépésnél elakadok hogy a gépre valo playert nem tudom feltenni mert nem tölthetö le..
-
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #46937 üzenetére
de ilyet hogy Whatsapp tudok rajta használni ? És windowson belül nyit meg egy kis programba androidos kinézetet az egész ? Lehet vele marketezni meg ilyenek ?
BlueStacks App Player (alpha) (PC-re) nem is tudom letölteni, nem találom honnan kell letölteni, amit a telora kell az megvan..
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, nemtudom volt e róla szó már de találtam egy kis érdekességet: BlueStacks Windows amit szeretnék is kipróbálni és esetleg ha valakinek van vele kapcsolatban tapasztalata szívesen fogadom őket
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, a képen látható widgetnek a nevét megtudná mondani nekem valaki ?
-
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #45532 üzenetére
bocsi csak sajnos tenyleg nagyon sok a melo mostanaban es alug van időm követni az esemenyeket, es gondoltam ha már sógi is felteszi akkor csak van valani előrehaladás...
am uj rekordom van aksihasznalattal, ha lenerül megosztom ittis ha érdekel valakit
igaz nem nyuztam szet, de masfel ora hanghivas, 2 ora 20 perc kijelző, neha wifi, kis mobilnet is es 4 nap 3 óránál járok 2amperessel :p
-
Caaabi
senior tag
válasz
R2D20208 #45174 üzenetére
Felraknék én másikat.. egyetlen egy dolog miatt van fent a török megmondom öszintén... a csicsássága miatt.. nekem nagyon tetszik az ahogy kinéz, meg végülis annyira nagy problémák nincseken vele max több ramot használ mint a többi, ez nem éppen legjobb de cserébe szép meg nemis lomha annyira, de minden apk ,működik vele cska mostanába csinálja ezt a hivás kussolást
de ha egy illusiont áttudsz így témázni vagy hasonlóan a statusbart mondjuk az ott lévő wifi bluetooth mobilnet gps meg ilyeneket akkor egyből váltok
Sajnos az ilyen jkay témák nem az igazik, még amire aztmondom hogy nem volt rossz az criscelonak a galaxyblue.... meg neked anno az áttémázott törököd tetszett..
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, 2 nap alatt elég csúnyán le lehet maradni
372 hsz
Történt valami lényeges amiröl esetleg lemaradtam ?
más: néha-néha van oylan hogy hívnak, felveszem, és full süket a vonal, lerakom ujratárcsázás után tökéletes.... ez miböl adódhat ?
-
Caaabi
senior tag
válasz
Soound #44302 üzenetére
a törökböl kiszedettet egy uninstall után felraktam beállítgattam magamnak szépen ( sokkal jobban tetszik h igy menüpontokra van szedve a beállítás ) aztán backupoltam benne egyet ( ez is új számomra ) és mostmár a reboot és a recovery is ottvan a phone option dialog-ban
Köszönöm a segítséged, szép estét ! -
Caaabi
senior tag
válasz
Soound #44295 üzenetére
igazad van, köszönöm, deodexed kell nekem mert custom rom, és akkor törökböl kiszedem az apk-.t most kicsit ott kavarodtam meg hogy
Ha most letörlöm a telorol a jkayt ami rajtavan és a törökböl kiszedettet felrakom utána kell akkor a deodexed zipet felrakni és jolesz minden ? Csakmert az az idézet hogy különállo apk nem is kell most kicsit megkavart
vagy kicsit félreértelmeztem valamelyik lépést ?
Note: After Restoring Deluxe Settings in v13.4.1 please change your Brightness profile to the one you had in v13.3.9!! <-- ezt sem sikerült valami fényesen lefordítanom
Fontos mondat gondolom ha igy ki van emelve
-
Caaabi
senior tag
Na felraktam a török 30.1 est, KL1 es KK5 helyett, és KP8 modem, viszont a kernelt cseréltem echora, a jkay-el kapcsoaltba van csak kérdésem :S Valami nem tuti, amit felrakott magátol azt elnditottam egyböl irta hogy töröljem és rakjam fel ujra, felraktam a 13.2.2. es apk.-t beállitgattam és minden müködik kivétel a legalso menüpontban a phone option dialog ide beállítottam 6 dolgot de csak 4 et jelenit meg reboot után is a recoveryt és a rebootot nem akarja kirakni semmiért sem..de wifitsem tudok meg semmi pedig kivannak pipálva..minden más megy jkay-el, így a rebootot és a recoveryt betettem a launch panel-be de ez akkorsem frankó így, a 13.4.1 -es apk-t honnan tudom letölteni mert magát az appot sehol se találtam ami van az a deodoxed zip jkay oldalán, de már teljesen elfelejtettem hogy mit és hogy kell csinálni :S 13.4.1 es apk-t leszedni valahonnan aztán XWKL1_JKay_Deluxe_v13_4_1_odexed.zip telepítése recoveryböl ?
-
Caaabi
senior tag
válasz
tutubull #44270 üzenetére
értelek, épp a kp8 miatt most felrakom már a 30.1 et, mert már nem birok magammal, az illusion jólenne ha úgy csicsásítva lenne mint a török vagy valaki betémázná ilyen fullosra akkor nem is jutna eszembe felrakni mást..úgyhogy ha van vállalkozó szellem arra hogy áttémázza ( nem ICS esre, hanem török szerüre ) az szóljon !
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, nekem egy eleg bugyuta kerdesem lenne
olyan widget erdekelne ami egy kis emlekeztetőcetli és a főképernyőre kitudok rakni, talan gyariba volt ilyen tw ben, bar nem sokaig volt a telomon..
-
Caaabi
senior tag
nekem a betterbatterystatsban vmi elallitodott nem jelez semmit diagrammosan se mint eddig nemis tudom hol kell beallitani.. ez a cpuspy meg tetszetős
felcsapom énis
mobilismből frissitettem mostmar azis jó :p
ami meglep h felraktam a cpu spy-t es egyböl tudja visszamenőleg a történetet... -
Caaabi
senior tag
válasz
cundeyy #43990 üzenetére
29.5 ös törököt használom KL1 modemmel siyah 2.6.1 es kernellel tökéletes
Nagyon elégedett vagyok, a 30.1 felé is csak azért kacsintgatok mert érdekel h milyen eza kp8 as modem meg az új jkay, de nem tartom létfontosságúnak a váltást, majd csak ha valami elromlik a mostanin akkor esetleg
-
Caaabi
senior tag
válasz
TazLeacher #43956 üzenetére
ez engemis érdekelne... idegesítő de már beletörődtem.. viszont ha van rá megoldás annak örülnék énis
-
Caaabi
senior tag
Figyelj nekem semmit nem kellett... Max noleden belül rakj pipát oda ahol irja hogy pipáld ki ha a noled néhány eseményt nem jelenit meg, vagy uninstall noled, és tedd fel mégegyszer, nekem mindkettővel ment.. csak a go lockerrel nem :S
(#43805) pvt.peter: team viewerrel esetleg ? vagy az csak telorol a gépet tudja ? nekem ami még van az a phonemypc is de azzal csak a gépet lehet telórol, leglábbis forditva még nem jöttem rá hogy ha lehet akkor hogyan kell
-
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #43800 üzenetére
De találtam egy ilyet : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=757312 nekem van S2 re audio boost és tényleg nagyon jóóóó
Nemtudom próbálta e már valaki de hivás közben is megemeli a hangerőt, füles nélküli zenehallgatásnál is, igaz ha tulzásba viszi az ember akkor kicsit betorzit
Úgyhogy csak mértékkel kell és úgy tökéletes..
Remélem S-en jól üzemel a hozzá kiadott verzió
(#43801) Piwi : köszönöm nekedis
Akkor lehet ez az audio boost lesz a megoldás, bár megmerem kockáztatni lehet hogy hangosabban csörög az S mint a 2X.. Rotate saját tapasztalat esetleg ?
-
Caaabi
senior tag
Ahj pont kicsúsztam a szerkeztési időböl :S Időközben akadt érdeklődő az öregem 2X ére cserélné Galaxy S -re, ami teljesen jólenne, annyi érdekelne akinek esetleg az volt S2 előtt hogy arra van ilyen Voodoo hangos valami ?
Hangszórója mennyire hangosan csörög ? Kocsiban menetzaj mellett meghallani ha nem rezeg csak csörög? Bocsi hogy itt kérdezem csak sokan említették már hogy S röl váltottak, gondolom ottis volt fözöcskézés meg ilyenek
-
Caaabi
senior tag
Többet kajolt jóval mint a milocker meg a jkayes, noled meg nagyon nehezen akart vele müködni panaszkodtam is rá itt, és akkor ajánlották a magic lockert azzal ment szépen, de azis többet evett mint milockerrel vagy jkayyel.. és milockerre sokkal több zár van és jobban is szerettem csak azt hiányoltam belöle h nem lehett beállítgatni pl az ics es lockert sem azokra a progikara amire akarom, viszont ez go lockerrel megoldható volt ha jól emléxem úgyhogy majd meglátod melyiket akarod használni
-
Caaabi
senior tag
2G-n szoktam a 3G-t csak akkor akkor nyomom fel ha akarok valamit meg ha sok ideig nem vagyok gépközelben..
#43663) vadalma65 : Mostanában igen... 1650 gyári felváltva 2000 es gyárival és van még 3 utángyártott "1650 -es " na most este utángyártott 1650 est tettem bele ami reggelre leis merült
ugyhogy reggel raktam bele a 2000 est kalibráltam levettem egyböl 96% ot jelzett feltöltöttem ujrakalibráltam aztán 100 rol egész gyorsan merült az elején, ezt nemértem én azthittem a battery calibrationt direkt ezekre a helyzetekre van hogyha két különféle kapacitásu aksit rakok bele...
-
Caaabi
senior tag
válasz
N.YCityBoy #43642 üzenetére
Jól néz ki de mikorra lesz ilyen kapható ?
-
Caaabi
senior tag
válasz
F-ECT$ #43637 üzenetére
Hát figyelj, fogalmam sincs.. de miota megvolt a wipeolgatás, meg restart azota ugyew 90% rol indult ment a telo másfél órát pont full wifivel végig 10 perc kijelzővel 3 perc hanghívással és 86% on van, lehetséges hogy beragadhatott valami vagy fogalmam sincs better battery statsba is elállitottam valamit és nem is jelzi nekem hogy mi mennyit ment ugyhogy igy esélytelen :S Szerinted érdemes feltolni 29.5 helyett a 30.1 es törököt ? Illusion felé hajlok csak nem elég csicsás pedig én szeretem ha fullosan néz ki egy rom
MEg már kíváncsi vagoyk erre a KP8 as dologra is..
-
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #43633 üzenetére
Hát na
Csak szokatlan volt ez hogy 10 % ot zuhant másfél óra alatt a semmitől
( most 88 on áll azóta is, na mindegy nem variálok akkor
De kiváncsi lettem a kp8 ra
Ha jól látom a török 30.1 es be is az van, érdemes váltani 29.5 ről 30.1 re ? Ha igen milyen kernel- modem kombóval érdemes használni ?
(#43634) Sógi : Látom azis KL1 es .. Abbais a KP8 modem van ? ( egyedül a témázása nem tetszik :S R2 esetleg nem témázta még át egy kis gyomlálással egybekötve ?
-
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #43630 üzenetére
2 nap 18-19 órákat ment eddig 4 -4.5 óra kijelzőhasználattal ez a kombó
Csak tegnap kicsit behülyült vagy nemtudom mert reggel is beletszem a feltöltött 2000 est erre irja hogy 86%, jo feltöltöm irja hogy feltöltve 100% nyomok egy battery calibrationt, leszedem már 96% on van viszsadugom még 100 ra megint felmegy, battery calibration uitán leszedtem akkor ugy volt 100 on aztán esett esett 94 ig kb, akkor csináltam recoverybe egy wipe cache-t meg egy dalvikot ujraindult, már csak 90% on volt, azóta eltelt 30 perc lement 88% -ra végig wifivel, és 30 percből 8 perc volt a kijelzőhasználat ennyi idő alatt esett most 2%ot
-
Caaabi
senior tag
Amit még szerettem volna kérdezni hogy ez a kp8 modem job mint a KL1 modem? Mármint wifi, térerő szempontjából? és a siyah 2.6.1 nél van már valami jobb amire érdemes lecserélni ? Azon gondolkodom hogy 29.5 ös törököt cseréljem illusion 1.4 re és ha igen akkor milyen modemel és kernellel használjam... fogyasztásban jobb mint a török ? Remélem már whatsapp barát is lett ez a verzió..
Ami miatt most elgondolkoztam a cserén h fullra feltöltött 2000 s aksi, másfél óra kijelzőhasználattal 90 % on áll..és semmit nem csináltam vele annyi hogy a wifi ment végig, hanghívás: 4 perc, máskor meg vagy 4 óra is eltelik hogy leessen 100 ról 99% -ra..
eddig nagyon jól fogyasztott, tegnap feltettem egy másik aksi százalékjelzőt, este igaz nem gyári aksival nyomattam de reggelre fullra lemerült, meg mostis elég gyorsan merül.. volt újrainditás is pedig meg wipe cache meg dalvik..
-
Caaabi
senior tag
válasz
kecsetihunor #43540 üzenetére
Köszönöm szépen
Feltettem recoveryböl, restartoltam és sajnos nem akar bebootolni :S
szerk: na mire ezt leírtam addigra szrencsére bejött a rendszer de valamiért startup tiome : 04:23 a szokásos 29 -30 mp helyett, a lényeg hogy megy és köszönöm szépen mégegyszer hihetetlenül bejövős
-
Caaabi
senior tag
válasz
kecsetihunor #43536 üzenetére
Az akku százalék jelződ nagyon tetszik
Honnan tudom leszedni CWM telepítéses formában ? ( nem az ICS téma kellene csak maga ez az aksiszázalék jelző )
-
Caaabi
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy EZT nem lehet úgy megcsinálni hogy újraindításnál ne vesszenek el a beállítások és ne kelljen minden aksicserénél újra beállítgatni ?
-
Caaabi
senior tag
Boldog új évet mindenkinek!!!
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
Én kb akkor váltottam noledre amikor te és azóta imádom de sose néztem mennyit fogyaszt..
valaki irta hogy kiégést is okoz meg ilyen olyan ellenkampányok
Ha végülis tényleg igaz garanciába gondolom úgyis cserélik, bár remélem nem lesz ilyen problémám..
#41877) F-ECT$ : nekedis köszönöm szépen a válaszod!
-
Caaabi
senior tag
válasz
C.Brigante #41865 üzenetére
hát akkor amikor vettem, ez volt a legjobb ár 2 éves gyári garival és csak itt volt PPP-os szállítás, máshonnan 127 alatt nem jutottam volna hozzá akkor, meg itt ajánlották a fórumon nekemis
(#41867) Sógi : Akkor végül mire jutottál 5% fogyasztással megéri ezt használni BLN helyett ? ( én mióta felraktam nagyon megkedveltem hogy lehetetlen tőle nem észrevenni ha hívtak, vagy mailem jött vagy sms vagy bármi.. és 5% akkor most sok vagy kevés érte ?
-
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #41813 üzenetére
szép munka "öcskös"
Mióta csinálsz te lockscreent ??
Whatsapp üzit is odatudod rakni az sms alá ? meg az emailt ? Úgy esetleg hogy csak akkor írja ki hogy "egy" meg "kettő" üzenet vagy nem fogadott hívás hogyha van is és ha nincs akkor nem jelenik meg ?
meg hogy a kis karikát 4 alkalmazásra tudom rávinni egyik a homescreen a másik a menetrend mondjuk aztán még 2 és ezeket magam választom ki ? vagyis a 3 választható és 1 fix feloldás?
-
Caaabi
senior tag
a battery calibration pontosan mire is jó ? én most felváltva használom a 2 amperest és az 1650 es gyárit, ha egyik elmerül teszem bele a másikat, a lemerültet meg falitöltőre teszem... aztán így cserélgetem.. pár appot kiszedtem( te pontosan miket gyomláltál ki ? Ezen leírás alapján csináltad v egyedileg? Mert amiről tudtam hogy nekem nem kell és hogy pontosan mi azt kiszedtem de sok maradt amiröl nem igazán tudtam eldönteni hogy miis az
Amúgy a fogyasztás nekemis jó eddig -
Caaabi
senior tag
nekem most jó lesz a 29.5 egy darabig mert jól fogyaszt, gyors, nem akadozik, nem fc -zik semmi, nekem képernyőéledési gondok sincsenek bejövő híváskor és a callrecnél se dobál orosz figyelmeztető üziket.. majd ha tényleg valami nagy változás lesz amire érdemes váltani akkor megteszem mostpedig kicsit élvezem a csicsásságát
más: lenne egy LG Optimus 2X ha valakit érdekelne S2 be való beszámítással akkor privizzen rám
-
Caaabi
senior tag
29.5 ös törökhöz kepest valami valtozas azon kivül h kp1 modem es go launcher alapbol? mert ha van ertelme akkor frussítem
-
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #41490 üzenetére
1-Click ordering is turned ON for Sy Keedo.
de ha leakarok tölteni telon akkor irja hogy " There was an error purchasing Fruit ninja : Puss in boots. please click here to verify your payment method( this will open browser ) and try again ) rámentem a click herere, bejelentkeztem, mobilon irta hogy irja mbe a területi kódot vagy mit beírtam a 80216-2819 és engedélyeztem a one clicket beirtam kiirta hogy engedélyezve és ugynaaz a szöveg van utána is
-
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #41486 üzenetére
Megcsináltam, létrezhozta,
Edit or Delete a Payment Method
Type: American ExpressNumber: ************0005
Exp. Date: 08/2016
Cardholder Name: Sy Keedo
Billing Address:
Sy Keedo
4600 HUMBOLDT ST
DENVER, COLORADO 80216-2819
United States
Phone: +122333de
rámentem erre : If you want to edit the method of payment for an order that has already been placed, click here.
és azt írja hogy
No orders found.
Don't see what you're looking for? Try using the search box above, or select a different time period from the drop-down menu. -
Caaabi
senior tag
látom illusionból is van már 1.0.3 tól újabb
Sajnos nekem az nem müködött így a 29.5 ös török került fel, de elégedett vagyok vele egyenlőre teljesen, minden működik, és nekem a 3 bug sem áll fenn ami a legtöbbeknek igen,az illusiontól azért álltam el mert nekem a whatsapp ami a legfontosabbak között volt valamiért mindig FC zett mikor leakartam tölteni a képet amit küldtek rajta, pedig full wipe al és kernel scriptel csináltam ahogy mondtad, de valamiért akárhányszor ujratettem az 1.0.3 at mindig visszatért a jelenség, igaz volt hogy 5 percig nem csinálta, de aztán újra rákezdett :S viszont eszméletlenül sok szabad memóriám volt vele ami nagyon tetszett.. lehet valamikor megtesztelem megint
-
Caaabi
senior tag
ezt nem nekem akartad írni ugye ?
(#41481) Rotate: add a credit or debit card, de milyen számlaszámot írjak ? nincs meg már az oldal ahol voltak az accountok :S jövöbeni dátumnak se mindegy mit irok azt kell ami majd a számlaszámhoz tartozik nem ? Hozzárendelni a " use this address"- el tudom ? mert azt írja hogy
" Important Messages
Cardholder’s name is required.
Please fill out the required fields and click Continue. "
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest