- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #49968 üzenetére
Még ICS sincs, nemhogy J Kay rá
-
KKevin
tag
válasz
kecsetihunor #49954 üzenetére
Egy megoldást találtam csak erre a problémára. Gallery3d.apk-t be kell másolni a System/app mappába, majd újraindítás után a szokásos galériában minden funkció úgy működik, ahogy GB alatt. Így menni fog a lockscreen beállítás saját képpel.
Link az apk-hoz: [link]
-
Rotate
veterán
válasz
kecsetihunor #49954 üzenetére
gyári romnál ott a galéria is, tudom mert az asszony volt berakva egy ideig
-
Rotate
veterán
válasz
kecsetihunor #49951 üzenetére
beállítások/kijelzőnél le tudod cserélni
-
trobi28
addikt
válasz
kecsetihunor #47031 üzenetére
Mindenre van megiloldás de az itt tilos.
-
F-ECT$
titán
válasz
kecsetihunor #47031 üzenetére
Persze, csak a warez itt tilos.
Kapanyél: odex-re is van jkay tudtommal.
-
Rotate
veterán
válasz
kecsetihunor #44993 üzenetére
nekem 1-el jó volt, egy másiktól restartolt a telefon...
-
agabe
addikt
válasz
kecsetihunor #44747 üzenetére
hát ezt most nem értem
a JIG nem ismer fel billenytűzetet.
Vagy összevontad a két infót (legalábbis az én olvasatomban), és az egyik, hogy van JIG, a másik meg, hogy nem érzékeli a teló az USB-s billentyűzeteket ?
Nem próbáltam még (bár jó móka), szal nem tudom milyet kéne felismernie....ami USB-s azt simán. ha nem ismeri, akkor lehet, hogy az átalakító csatlakozóval van a bibi. -
tomi6600
tag
válasz
kecsetihunor #44140 üzenetére
Szia!
XXKL1-re ajánlom Darky új romját mert az is xxkl1es -
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #43897 üzenetére
Reparttal (+utána wipe) meg kell oldódnia, mert hibátlanul fut az 1.4, se reboot, se fc, pörög mint egy állat
Mindig teljes wipe-al tedd fel a romokat, hidd el megéri az a +pár perc visszaállítás -
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #43570 üzenetére
Dobom a v4.0 át
-
zooole
senior tag
válasz
kecsetihunor #43536 üzenetére
Nekem az tűnt fel, hogy töltés nélkül felment, miközben használtad.
-
djapor96
senior tag
válasz
ilyen lefagyások voltak nekem is.....ez nem battery drain, hanem a telo lefagy, idő koordináta nem mozdul tovább, viszont valamiért a fagyás következtében pörgeti a procit, ami szívja az akksit...
melyik rom?
-
R2D20208
addikt
válasz
Amint látom, ez nem az én Romom ugye ? Melyik ez amúgy, és mi történt ?
Más , hasznos : Modem és Kernel gyűjtemény
-
Rotate
veterán
válasz
kecsetihunor #43540 üzenetére
számomra érthetetlen a problémád, olyan hidegekben mászkáltam vele, és neteztem utcán, hogy szinte ráfagyott az ujjam, -5 körül... és abszolút semmilyen probléma nem jelentkezett... szerintem ez nem igazán normális, lehet gariztatni kéne? kérdés hogy állítanád elő nekik a problémát, hogy elhiggyék...
-
Caaabi
senior tag
válasz
kecsetihunor #43540 üzenetére
Köszönöm szépen
Feltettem recoveryböl, restartoltam és sajnos nem akar bebootolni :S
szerk: na mire ezt leírtam addigra szrencsére bejött a rendszer de valamiért startup tiome : 04:23 a szokásos 29 -30 mp helyett, a lényeg hogy megy és köszönöm szépen mégegyszer hihetetlenül bejövős
-
Caaabi
senior tag
válasz
Az akku százalék jelződ nagyon tetszik
Honnan tudom leszedni CWM telepítéses formában ? ( nem az ICS téma kellene csak maga ez az aksiszázalék jelző )
-
djapor96
senior tag
válasz
kecsetihunor #43361 üzenetére
érdekes visszaraktam az 1.2.1 -et és a hiba eltűnt...
Sógi: 2 napig nekem sem csinálta....
Router rendben másik 4 eszköz vidáman használja....
Meglássuk..... ha szervíz szervíz..... akkor valami kijelző probléma is jól esne, hogy azt is cseréljék.... és akkor a lepattogzot keret is cserélődik....
srácok valami trükk pixelhiba generálásra?
-
djapor96
senior tag
válasz
kecsetihunor #43334 üzenetére
Nekem az 1.3.0 illusion eldobálja a wifit..... megy vissza 1.2.1.....
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #43345 üzenetére
PÜ
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #43341 üzenetére
Az Illusion az sokkal jobb szerintem. Az enyém, egy összebarkácsolt "zagyvarom" csak, de szivesen elküldöm pviben leírást, linket. De helyedbe, megtartanám Illusiont. Neo egy nagy szaki, én meg egy lelkes amatőr vagyok, amit el is ismerek.
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #41283 üzenetére
Nem fogja nullázni a számlálót az új bootloaderrel! Én már próbáltam, csak a régivel működik, bár a háromszög lehet, h eltűnik az újnál, de a nullázó nem...
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #41267 üzenetére
Nálam a BW mindig az aktuális időt mutatja, de biztos van olyan widget ami nem frissül képernyő bekapcsoláskor, ilyen volt nálam a hd widget akkumulátor widgetje is, mindig más mutatott, mint ami az igazság volt, néha magához tért...
Az időre visszatérve, lehet van valami köze az óra beállításoknál a "hálózattól kapott értékek használatának", bár nem hinném...A vírusvédelemről azt lehet olvasgatni, h nem kell és felesleges is linuxnál, max arra jó, ha vmi nem tiszta forrásból letöltött apk-t kiszűrjön...
-
zelma
aktív tag
válasz
kecsetihunor #41267 üzenetére
Elvileg bármiféle időjárás jelző vagy óra widget nélkül is meg lehet lenni, hiszen az S2-ben van asztali óra időjárás kijelzéssel.
Tűzfalat és vírus védelmet eddig nem használtam, nem éreztem szükségét.
-
xnace
őstag
válasz
kecsetihunor #41106 üzenetére
Nem kell hozzá régi Bootloader.
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #40941 üzenetére
Nalam is kj3 a csc...de engem ez hidegen hagy
-
pzstm
titán
válasz
kecsetihunor #40946 üzenetére
mondjuk illusionben tetszett első blikkre, hogy t-mobile-os simkártyával sem csúnya origo-s a böngésző ikonom
-
pzstm
titán
válasz
kecsetihunor #40946 üzenetére
29 legelején volt nekem fc...29.2 óta hibátlan Turkbey is....illusionre még nem volt időm
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #40937 üzenetére
Azt hol tudom megnezni?
Caaabi; azt nem hasznalom...akkor ezek szerint van egy bug...checknel gondolom mukodott?
-
vadalma65
tag
válasz
kecsetihunor #40656 üzenetére
"Konkrétan engem "meglepett", hogy visszamenőleg meg tudom nézni, hogy milyen weboldalakat nyitottam meg, konkrétan mikre kerestem rá, és hányszor, milyen időben stb."
Ez engem is brutálisan, le is tiltottam azonnal, bár ki tudja a háttérben dolgozik e tovább csak számomra láthatatlan ezentúl.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
háhá, ennyire nem vagyok kőkorszaki,bár tuti nem értek annyira a bináris cuccokhoz mint a nálam 10-15 évvel fiatalabbak , de azért vágom valamennyire a sztorit..
de tény, hogy egy fórumon a szarkazmus nem jön át az ember irományain -
xnace
őstag
válasz
Linket dobnál?
-
C.Brigante
veterán
válasz
+1
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #40492 üzenetére
Szuper ! Örülök, hogy tudtam segiteni. Bármiben elakadsz, vagy cserélni akarsz bármit a romodban, nyugodtan irj nekem. Bármi kicserélhető
Na jóéjt mkinek !
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #40488 üzenetére
A Szilárdék ott laknak. Meg Imola. Csomafalván
Nekem ez a ROM, most tuti marad. Remélem nem jön ki hiba. Bár sztem Neo ugyis fejleszti.
(#40488) kecsetihunor szégyenlem, de most nem ugrik be. Szilárdot sztem 10 éve nem láttam, vagy több. Pesten köműveskedett sokáig. 30 éve voltam kinnt Csomafalván.
Én picit áttémáztam magamnak (akksi stb stb, de szuperjó amugy a ROM )
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #40484 üzenetére
Gyergyóalfalu? Ott laknak rokonaim. Az Illusion nekem is marad !
(#40487) F-ECT$ Neophyte a saját kernelét használja, tehát elvileg a tökéletes beállitásokkal települ a ROM. Amúgy XDA-n 3 féle saját cpu beállitást is linkelt. De alapban eddig rendben, még nem is nyúltam hozzá. Persze lehet majd hangolgatni, de jelen pillanatban rengeteget melózok, wifi csak a PC- men van (melóhelyi) , tehát a telót nem használom rengeteget.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kecsetihunor #40433 üzenetére
Nem a telefon nem bírja, hanem az ujjaid, ha lehűlnek, nem úgy veszi a lapot a telefon, mintha test meleg lenne. Ezt én is észrevettem már.
-
Zsolaf
addikt
válasz
kecsetihunor #40433 üzenetére
Hol laksz, hogy -20 hideg van?
-
csabám
addikt
válasz
kecsetihunor #38666 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
kecsetihunor #38582 üzenetére
új, v29.3 root fixed Turkbey-t próbáltad már? esetleg valaki más? bármilyen tapasztalat? (tegnap este lekaptam, ma meg látom van már root fixed)
-
Zakii
csendes tag
válasz
kecsetihunor #38582 üzenetére
ez volt az első, amit próbáltam. küldtem sms-t nekik, annyit írtak írjak onlinet az apn-be, és hívjam a 1220-at további infóért. hát köszi.
-
Rotate
veterán
válasz
kecsetihunor #38577 üzenetére
Google Wallet elméletileg
-
muveszur
addikt
válasz
kecsetihunor #38570 üzenetére
Szerintem az a Google Wallet-hez van rendelve, ergo nincs értelme törölni. Ha meg elhagynád a telefonod, akkor ott ki van csillagozva a számlaszám.
Ez még csak Matek I. szóval még nem nagyon komoly, bár vannak be jó dolgok... Csak már kicsit unogatom a gyököket vonogatni a komplex számokból
-
Rotate
veterán
válasz
kecsetihunor #38570 üzenetére
nekem holnap automatizálás elmélet zh
kecsetihunor:
gondolom ha a számlaadatoknál törlöd, akkor elfelejti...
-
Piwi
veterán
válasz
kecsetihunor #38134 üzenetére
Nekem ez a pici változat van, tökéletesen működik azóta is,pénztárcában simán elfér
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #38134 üzenetére
Megfájdul a fejed
-
d3tox1c
senior tag
válasz
kecsetihunor #37919 üzenetére
Koszi,kiprobalom
Hmmmm,ereztem en hogy narancsos vagy,es meg valami:addig orulj,amig meg tudod oldani,hogy otthon lehess,a szulofoldeden(barmilyen is az,az akkor is a tied),csaladoddal,azokkal akiket szeretsz....
(bocs,ez kicsit off volt)
-
d3tox1c
senior tag
válasz
kecsetihunor #37906 üzenetére
Londonban elek,dolgozok,tehat itt
...amugy Orange-os.
Akkor ha jol ertem ugy is meg lehet oldani,hogy eloszor felteszek 1 ROM-ot,es aztan root?
Jajjjj,oszekerevedtem teljesen -
F-ECT$
titán
válasz
kecsetihunor #37717 üzenetére
Itt valami nagyon nem ok. Hw hiba lenne?
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #37712 üzenetére
Tedd fel a checkrom v4-et, maradhat az alap kernel és minden tökéletesen fog működni és a kitchenből még alakíthatod is szépen a romot
-
djapor96
senior tag
válasz
kecsetihunor #37638 üzenetére
nem dob.... nálam eddig 100%-os
(#37651) foregister: ügyesen csinálj téglát belőle akkor szó nélkül cserélik. így jártam már 2 telóval meg egy mio GPS-el..... ha nem lehet bekapcsolni, nekik sem fog sikerülni....
-
ERPY
őstag
válasz
kecsetihunor #37649 üzenetére
Nálam minden okés vele, igaz harmada ment a kukába, mivel az én török romom csak 120 mega, skinezve, kitakarítva. Alapban nekem túl sok ez a rom minden szinten, nameg más az ízlésvilágom mint Turkbeyé. De maga a rom alapja nagyszerű, és szépen fejlődik.
-
ERPY
őstag
válasz
kecsetihunor #37638 üzenetére
Kipróbáltam a leírásod alapján, és dob FC-t. Bár mondjuk nem használom ezt a launchert, GoLauncher rulez.
-
F-ECT$
titán
válasz
kecsetihunor #37046 üzenetére
Most mérek PowerAmp-pal (2Ah akksi), kikpacsolt kijelzővel (tehát csak az akksi állapotának megnézésére kapcsolom be). 25 perc alatt esett 2%-ot.
A 15% / óra, amit te mértél, nagyon soknak tűnik számomra.
-
F-ECT$
titán
válasz
kecsetihunor #37046 üzenetére
A poweramp nálam biztosan nem eszik 15%-ot óránként.
Nem mértem pontosan, de szerintem olyan 3-4% körül lehet max a fogyasztása.
Ironing: Azért nem kell megijedni
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #36816 üzenetére
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #36816 üzenetére
Winrarral pl stétszeded, kiszeded külön a mappát belőle, és a mappában dolgozol. Majd, visszamásolod az eredetibe, és felüliratod. Ez a legegyszerűbb megoldás.
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #36812 üzenetére
Irtam is, hogy nem válltoztattam még meg . Félsiker is siker.
Felraktad, felment rendesen ? -
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #36798 üzenetére
Persze hogy működik. De winrarral, nornál tömöritéssel csináld.
Ui: fél óra és felrakom a ZIP et. Turkbey átirás, átikonozás, képekkel. Csak cwm-ből simán telepithető lesz.
(tárcsázót még nem csináltam meg, és az akksit hagytam, mert mindenkinek egyéni ízlésétől függő a dolog)
-
72mviktor
senior tag
válasz
kecsetihunor #36798 üzenetére
Mi nem működik nálad?
-
xnace
őstag
válasz
kecsetihunor #36787 üzenetére
The Awkward Moment...
-
plejik
addikt
válasz
kecsetihunor #36779 üzenetére
Nálam is ez a gond, de nem csak azzal hanem mondjuk MIUI sem ment fel..elég idegesítő...
-
pzstm
titán
válasz
kecsetihunor #36777 üzenetére
Nah ezt olvastam mastol is de nemertem...semmi bajom nem volt meg 2.3as Siyahval......es tenyleg masik kernel megoldas szokott lenni...;(
-
pzstm
titán
válasz
kecsetihunor #36773 üzenetére
Nalam factory reset utan volt FC 29nel...29.1-et rahuztam csak wipe cache-el es minden ppopec....szerencsere...egyre jobban imadom ezt a romot
-
pzstm
titán
válasz
kecsetihunor #36773 üzenetére
V29.1 teljesen tokeletes itt...ugy hogy a 29 nalam is FCzett neha....
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #36731 üzenetére
Megoldható. De nem egyszerű. Rengeteg munka. Minden egyes appot szét kell bontani. Ez az első lépés. Sztem egy napi meló. Mert utánna a gyárikat is vissza kell bontanod, és ott felülirni. De holnap tudok segiteni, egyszerűbb módszerbe. Megmutatom majd. Egy 3 megás Zippel(sajátommal) áttémáztam az egész ROM - ot.
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #36709 üzenetére
Nekem működik, sőt már feltoltam rá R2D2 témát is
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
kecsetihunor #36709 üzenetére
Te, de ha roppantul meg voltál elégedve a v28-al, akkor miért nem maradtál annál?
Én tökéletesen elégedett vagyok a XWKI4-el, nem fogom lecserélni a KK5-re, mert semmi pluszt nem nyújt számomra. Majd legközelebb az ICS (talán...)
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #36591 üzenetére
(#36590) R2D20208 mint emlitettem előtted
Este rakja fel..
-
rauley
tag
válasz
kecsetihunor #36552 üzenetére
Értem,de sajna nincs ilyen EFS backupom.
De lehet,hogy ezt is én balfaszkodtam el,amikor kísérleteztem az IMEI visszanyerésével,valószínüleg formáztam a belső tárhelyet egy új,gyári rom felrakás előtt.
Szívás!Köszönöm a segítséget amúgy!
-
pzstm
titán
válasz
kecsetihunor #36329 üzenetére
akkor nem vágom...hétvégén lehet egy factory reset/wipe data is befigyel nálam és meglátom....
-
pzstm
titán
válasz
kecsetihunor #36322 üzenetére
akkor lehet a siyah 2.3 nem a legtutibb?
-
pzstm
titán
válasz
kecsetihunor #36318 üzenetére
wipe cache/dalvik cache...utána nekem megjavult
de mint mondtam nem ártana egy wipe data/factory reset lassan nekem....2.3.4-nél volt repart utoljára
-
F-ECT$
titán
válasz
kecsetihunor #34996 üzenetére
Nekem a criskelo v30 nagyon tetszett, benne volt, aminek benne kell lennie, smooth volt, de az akku idő egy picit kevésnek tűnt.
Most turkbey v26 van, launcher pro-val eléggé smooth, és az akkuidő is remek.
Nemrég próbáltam a Hyperdroidot, nálam nem hozta azt akkuban, amit vártam tőle.
Nem volt eddig itt nagyon reklámozva, de pár embernek már bevált az omega v5, és talán a v6 is jól sikerült.
-
Piwi
veterán
válasz
kecsetihunor #34996 üzenetére
pont ezért rendeltem ezt a fajta OTG-t
KATT
-
Piwi
veterán
válasz
kecsetihunor #34968 üzenetére
redőnyt lehúzva van egy : nincs csatlakoztatott USB eszköz felirat.persze ha erre kattintasz akkor pont leválasztja a pent,tehát ha ezt látod akkor a jó nálam,és más tudok is másolni ide-oda
külön beállitásról nem tudok
-
Piwi
veterán
válasz
kecsetihunor #34965 üzenetére
pont tegnap teszteltem az OTG kábelem.tökéletesen működik az aláírásomban lévő rommal
-
nagygabe
csendes tag
válasz
kecsetihunor #34002 üzenetére
Miért lesz jobb a kompatibilitása? A normál pc-re írt win8 programok továbbra sem fognak futni a win8 tableteken....
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #33996 üzenetére
Nem. Az volt az utolsó.
-
Richard!
addikt
válasz
kecsetihunor #33881 üzenetére
csakis a PowerAmp
-
Rotate
veterán
válasz
kecsetihunor #33881 üzenetére
én PlayerPro-t használok, tökéletes
ára 3,30€... vagy pedig Google a barátod
a PowerAmp is nagyon jó, de azt bonyolultabb lopni, ha netán megvennéd valamelyiket, akkor inkább ezt ajánlom, ez jobban tetszik nekem pl
-
cundeyy
tag
válasz
kecsetihunor #33878 üzenetére
A winamp-nak köztudottad nagy "gépigénye" van, így hát ne várj tőle minimális merüléseket.
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #32876 üzenetére
Ez elég durva, mert nekem 2 óra alatt el sem mozdul 100-ról...
Lehet megy a wifi sharing? -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
kecsetihunor #32828 üzenetére
Siyah 2.1.1 kernellel jól megy
A speedmod kernel volt a ludas
-
ERPY
őstag
válasz
kecsetihunor #32762 üzenetére
Bootanimációnál a következők szerint kell eljárnod, ha kiszeretnád cserélni a képeket.
Mindenféleképpen ajánlott a winrar használata, és a képeket mikor beleteszed, nemszabad tömöríteni, csak raktározni. A legegyszerűbb ha belehúzod a winrar ablakába a megfelelő helyre a képeket, majd a felbukkanó ablakban a raktároz-t válaszd. Ha nem jutnál így sem eredményre, csomagold be a képeket, töltsd fel valahova és megcsinálom neked. -
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #32762 üzenetére
Hali, lehet a kernellel lesz a gond, vagy esetleg a bootanim csere előtt csinálj egy wipe casht és dalvikot is...
-
norbert999
aktív tag
válasz
kecsetihunor #31270 üzenetére
Pontos a 3G Watchdog.
Érdekesség: Amikor még 100MB-s csomagom volt akkor a szolgáltató lelassított 3G Watchdog szerinti 70-MB-nál. Na mondom törölhetem ezt is, ez sem pontos.A hónap végén a számlát tanulmányozva a számlán feltüntetett adatmennyiség egy az egyben megegyezett a 3G Watchdog adatával. Tehát nem értem el a 100MB-t.
Tehát a szolgáltató lassított túl korán!(#31269) Gizmo94: Megjött! De majd "tiszta fejjel" állok neki. Köszi!
-
F-ECT$
titán
válasz
kecsetihunor #31264 üzenetére
Sajnos nincs jó, mert a mérők a valósat mérik, a szolgáltató meg 10 kb-os egységekben számol.
-
fecs
senior tag
válasz
kecsetihunor #30895 üzenetére
Dive.
Főzött romok általában kihagyják, mert merül tőle az aksi.
Engedélyezni is kell a telón.
Annó próbáltam gyári rommal, de 10-20 perc után se hozott eredményt. Esetleg elrontottam valamit?
Vki sikerrel járt megcsörgetés, helymeghatározás terén?Soound A hálózati töltő (ami a gyári csomagban van) nem 750 mAh-s?
-
F-ECT$
titán
válasz
kecsetihunor #27291 üzenetére
A 2g fogyasztás tényleg fasza, 0.5% alatt van valamivel óránként.
Viszont ha már okostelefon, akkor legyek folyamatosan online, így nekem a 3g fogyasztás számít. Ha nem jönnek be a már említett romok, akkor kipróbálom a Criskelo-t is, az eddigi beszámolók alapján az is benne van a top 5-ben.
-
No.01
addikt
válasz
kecsetihunor #27293 üzenetére
Mar toltom is... nemtudom ez miert nem jutott eszembe...
Engem is erdekelne, h melyik modem a legjobb wifi ugyileg mert az en velemenyem is az, h a jelenlegi KI3 ilyen szempontbol visszalepes...
-
DjBlero
őstag
válasz
kecsetihunor #26859 üzenetére
engem az akku idö soha nem érdekelt,nem is figyelem
WaterWave hy
(#26404) WaterWave Hsz
-
crane75
senior tag
válasz
kecsetihunor #26763 üzenetére
Sziasztok, megmondaná valaki ennek az akksifigyelő proginak a nevét, ami grafikonon is ábrázolja, hogy mikor mennyit evett a telefon? Előre is kösz
-
smoli
aktív tag
válasz
kecsetihunor #26767 üzenetére
Amikor kijött akkor én is ugyanígy szenvedtem vele, mígnem visszaraktam egy v18-as mentésemet, utána azt simán tudtam upgradelni v22-re
-
Shummo
senior tag
válasz
kecsetihunor #26767 üzenetére
Nálam ment, pedig az volt életem első romcseréje
. Cf-root megvolt cris elott?
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #26553 üzenetére
Válaszolnék, ha lenne otg-m
-
csabám
addikt
válasz
kecsetihunor #24556 üzenetére
Bocs. Odin vagy cwm appal tedd fel. Lassan a kettő nálam ugyanaz (cwm=cwm manager)
-
pestibenji
senior tag
válasz
kecsetihunor #24550 üzenetére
Amit öttel előttem írtak azt meg ne próbáld (valszeg nem is fogod tudni
CWM-ből csak .zip-et flashelünk, Odinból flasheljük a .tar-t.
Az a legújabb, nekem is az van fent, és azt, hogy hogyan kell rárakni az 1. hsz-ben megtalálod, "A telefon rootolása azaz az Isten Skill" vagy valami ilyesmi néven.
A teljesítményed változatlanul jó lesz, de a fogyasztás bizony tényleg javulni fog, szal rakd fel bátran -
smoli
aktív tag
válasz
kecsetihunor #24560 üzenetére
Vazze te írtad az előbb hogy zipben töltötted le:
(#24556) kecsetihunor "Letöltöttem a zip-et"
-
besko65
tag
válasz
kecsetihunor #24556 üzenetére
Ezt csak ODIN-ból
Aktív témák
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest