- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- YouTube
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Találtam egy bugot KH3-ban. Ébresztő, be van állítva az Intelligens jelzés és a szundi is. Mikor megszólal az előbbi, akkor lenyomom szundira, de utána már nem szólal meg semmi
-
Zaji
őstag
A system mappában található fájlt, hogy tudom módosítani?
-
Sógi
addikt
válasz
R2D20208 #23985 üzenetére
Ez nagyon nagy eredmény!!! Ez a touch-x, ugye?
(#23991) PeachMan: Nem néztél utána, h mit veszel, pl. a specifikációkat? Mert azt tudja amit kell neki! Sztem add el, mert minden nap csak egy csalódást fogsz a kezedben tartani
(#23997) R2D20208: köszi, de látom már az újban ők is a siyah kernelt használják, nagyon jó ez a cucc!
-
törölt tag
Na, egy este után kijelenthetem, hogy csalódás ez a telefon a Galaxy S után!!!!
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
R2D20208 #23989 üzenetére
Köszi a választ!Csak azért hasonlítottam hozzá a kameráját mert az egyik legjobb képet csinálta akkor és nekem (kb.mint minden készülék 1évig van meg azt eladom)volt a legjobb sok-sok képem a mai napig kivan nyomtatva és lóg a falon.
Az S meg családban maradt
A rom frissítés:Akkor várok,galaxy s-nél is vártam a frissítéssel nincs bajom ezzel a rommal.
Minden ugyan az mint Galaxy S-en nem?Ha igen akkor nincs gond -
R2D20208
addikt
válasz
Gigabyga #23987 üzenetére
Szia ! Jól döntöttél. Pixonal szerintem nincs értelme összehasonlitani, de maradjunk abba, hogy jó a kamera. Az én véleményem romcseréről : A KF3 volt, a legstabilabb, talán még most is elérhető legjobb HIVATALOS verzió. Én a helyedben használnám picit, mert várható hivatalos frissítés. Ahogy olvasom egy héten belül. De persze, ha azt mondod, szeretnél egyből belevágni, megteheted ! Itt egy segítő csapat !
(#23988) Barto a summarynál meg tudod nézni, melyik opciok lesznek feldolgozás alatt. (ami zöld )
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Lecseréltem szeretett Galaxy S-em és tegnap délután óta nagy tesó van nálam.
Tapasztalatomaromi gyors az egész készülék mindent amit próbáltam eddig rajta a Galaxy S mellette volt és azon ugyan ezt elvégeztem netről letöltés,telepítés,internet mindenbe gyorsabb,jobb és szebb...
kamera:gyönyörű tű éles képet csinál napfényben és villanóval egyaránt.(tesztben írták h csak közepes minőség=hazugság)sok samsungom volt már és ez a kamera a pixon kamerájánál jobb..
Kijelzője ismét jól eltalált.napfényben tökéletes láthatóság hála a fénymérőnek.
de ezt már mindenki tudja kinek van.Kérdésem a következő
F3 romom van menjen kukába érdemes lefrissíteni a legújabbra?
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este feltettem a Criskelo-t, azóta nem tudom csatlakoztatni a laptophoz, mindig a Samsung Mobile MTP Device-t akarja telepíteni, de nem tudja...
Nem ismeri fel usb hibakereséssel sem, újratettem a Kies-t, ugyanaz... -
R2D20208
addikt
[23/09-11][rom]touch x-power+ 1.0 (best performence / battery ever) Hoppácska!
Touch X-POWER+ 1.0 "FULLY DEODEXED" BASE WKI4 (modified) WKI1 modem
* FULLY DEODEXED
* Many new and improved system tweaks for speed and powersaving!
* X-tremely many powersaving mods made to apk's etc.. but not the usal ones in themes, so you can install themes from now on..
* Custom Touch X-POWER+ kernal WITH POSSIBILITY TO OVERCLOCK UP TO 1600Mhz (stock 1200Mhz) (thx SIYAH) PS. this kernel is undervolted and more, it will cause many bugs etc if used with other ROM's
* THE NEW KERENEL HAS MANY NEW FEATURES AS AUTO BATTERY CALIBRATION, SAME AS SIYAH 1.6 but more tweaked etc.
* SMOOTHER THEN EVER
* Added CWM Manager for flashing of kernals etc.
* Added Darkyrom II app for flashing of kernals, modems etc.
* stock SIP enabled on WIFI and 3G
* Gtalk with audio/video
* BLN support (if you install BLN app) if untouched it wont drain battery
* camera high quality recording with hardware button cap (vol down to take picture)
* maps 5.9.0 WITH NAVIGATION
* old market
* MIUI Compass
* AppWidgetPicker (groups widgets thats got many choices)
* HoneyComb like Live wallpaper
* Download all from browser (downloadall.apk)
* google PLUS
* INCLUDED GoLauncher as i use it alway
* included GoLauncher widgets
* updated MANY apps
* Added many optimizations to speed also
* included flashlight app
* AND PROBABLY MORE I FORGOT TO MENTION....... -
R2D20208
addikt
Szia! A Lockscreen, egyes telefonokat amint utánnaolvastam pl a HTC támogatja, egyeseket még nem. A Rolónál, ha minden be van pipálva, nekem eddig minden összejött(kb 10 szer csináltam, 10 ből 10 szer) Mint látod, több embernek sikerült rajtam kivül is.Sajna nem tudom, hogy csiáltad, ezért nem tudok segíteni. De írd be ott a topickba, lehet valaki tud ebben segiteni neked.(sokakat nem érdekel ez, ha lehet abba a topickba,és tuti összejön) Sztem pipát felejtettél el.
(#23980) Sógi Majd kiderül
-
Sógi
addikt
válasz
R2D20208 #23965 üzenetére
Nagyon szépen megszerkesztette az rom oldalát, tök jól átlátható azokkal a fejlécekkel
A rom az már egy másik kérdés lesz(#23976) djapor96 : És miért tetszik? Ez egy 2.3.5, ezért jó lenne tudni, h milyen! Sztem mehet fel kh3-ra, de legbiztosabb egy recoveryből full gyalultra...
-
Barto
aktív tag
Jó reggelt!
A UOT Kitchen logout leírásán felbátorodva neki álltam én is cserélgetni az ikonokat.
Először csak az akksit cseréltem. Utána státusz bár ikonjait. Cseréltem. No 3-nak gondoltam jöjjön a roló! Hát ez nem jött össze. Semmi változás. A többi maradt de ez nem. Természetesen nemcsak ide főztem elemet, hanem cseréltem az akksit megint, az szépen megváltozott. Nincs semmi ötletem, hogy miért nem jött össze. Most jut eszembe, még a lock screen feloldás is maradt a régi, pedig azt is főztem.Mit csináltam nem jól? Előre is köszönöm az ötleteket.
-
törölt tag
Lehet a hangminőségen javítani? Nem vagyok hasraesve tőle. i9000-en működött a Voodoo Sound és profi szintre emelte a lejátszást. Itt nincs valami hasonló?
-
F-ECT$
titán
válasz
DeathAdder #23731 üzenetére
Marketen rákerestem a flash playerre, kiderült, hogy van frissítés. Leszedtem, azóta jó.
-
R2D20208
addikt
válasz
RedCactus #23971 üzenetére
Tök új teló, és ilyent csinál...
Nem tudsz samsung futárt hívni? Kijönnek házhoz, és hozzák is házhoz a készüléket. (ha nincs időd) Meg amúgy is, új készülék, kétnapi kötelező cseregari
(#23972) HardRic az a legtöbb, az legtöbb embernek tetszik, különben nem lenne érdeklődés irántuk. Egyeseknek gagyi. Izlések és pofonok
-
RedCactus
senior tag
válasz
killerjohn #23967 üzenetére
Köszi, ez megnyugtató!
-
RedCactus
senior tag
Srácok, egy kis gondom akadt! Ma vettem egy Galaxy S Plus-t. Otthon összeraktam, kb. tíz percig nyomogattam, majd kikapcsolt. Bekapcsoltam, pár perc múlva megint kikapcsolt. Semmi gond, biztos lemerült az aksi. Feldugtam töltőre, majd fél óra után, próbáltam bekapcsolni, de semmi. Most már három órája töltöm (melegszik is egy kicsit, de nem vészes), és még mindig nem tudom bekapcsolni. Próbáltam töltön, töltő nélkül is. Aksi ki, vissza, de semmi.
Esetleg van valakinek valami ötlete a gariztatáson kívül? Vadi új a telefon és nem piszkáltam. -
R2D20208
addikt
Új Rom: [ROM] Rarity - PFittech [PFGPS FIX only Rarity] 22.9.2011 Jó lesz ez ha majd kipofozzák. Három féle téma már most alapból. Sztem egykét nap, és Update, és kipróbálom. Tetszetős, de érdemes pár napot várni sztem.
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #23960 üzenetére
4.2.1 most a legújabb, nekem is az fut...
Lényeg, h minden szépen működik nálad
(#23961) PeachMan: Odin3 1.85 (+ cwm recovery), kernelből meg van pár lehetőség: siyah, supercore, ninphetamine, speedmod, ragemod....
[KERNEL] Galaxy S2 Kernel Collection -
törölt tag
Na, megvettem a telefonom ma este. Szeretném megtudni, hogy melyik verziós Odin-t javasoljátor ROM-oláshoz? Akarok egy kernelt rádobni és menteni a jelenlegi ROM-ot.
-
happy555
aktív tag
válasz
kecsetihunor #23948 üzenetére
Kicsit lenaradtam a válasszal
Sógi, küldesz nekem is egy mailt?
Had örüljek már én is kicsit.... -
-
Sógi
addikt
[ROM] SuperOSR Galxy S2 V2 Gingerbread 2.3.5
(#23957) DjBlero: Itt a siyah kernel: [link] CWM-es letöltési link
-
DjBlero
őstag
na befejeztem a rom cserélgetést,
a gyári kh3 at használom semi csicsa tuning stb
egyszerüen nincs nekem való rom, téma, kernel
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #23950 üzenetére
Nah, jól van, boldogság van, ez a lényeg, ügyes voltál
Szívesen! Az normális, h sokáig bootol új romnál...
És akkor majd még lehet tovább menni proci húzással vagy akár feszültség csökkentéssel (de erre nincs sok szükség ennél a romnál), attól függően, h a sebesség vagy az akkuidő a fontosabb, de van két jó kis téma is criskelóra, amit egyszerűen feltehetsz rá...(#23945) richie900812: Mesélj Ricsi!!!! Van fényképed vagy hd videód róla?
(#23952) DjBlero: Neee mááá
Próbáld ki az én kombómat: Lite 6.1 narancs témával és az új siyah 1.6 kernellel
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #23948 üzenetére
Reboot system now vagy ha ilyet nem látsz, akkor jobb menü gomb és előkerül az is
De újraindíthatod a power gombbal is, és örömnek kell lennie
Minden sikerült? Zsííírrrr -
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #23946 üzenetére
Nem kell, azért is no wipe rom, h ne vesszenek el a telepített appjaid és beállításaid.
Back up sikerült recoveryből? -
Richard!
addikt
asszem látom a lezuhanó műholdat
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #23936 üzenetére
A txt file betetted az sd gyökérbe? A régit uninstalláltad és újra raktad amit küldtem?
(#23942) Varszegig: Ha nem felejtem el, akkor holnap írok xda-ra cf-nek, hátha bele tudja varázsolni ezt a funkciót is az appba! Csak nekem fontos ez a funkció? Ezen is lehetne akkut sporólni...
-
HardRic
addikt
Tudnátok esetleg olyan témát amely hasonlít ha nem is színekben, formákban, de legalább kidolgozottságban a Sensation romra? Feltenném én magát a Sesationt is, de olyan dolgok vannak benne megváltoztatva, kiszedve, amiket én szeretek, úgyhogy inkább egy deodexed KI4-re ráraknék egy témát és szia.
Tehát röviden: szeretném ha ajánlanátok egy nem giccses, kidolgozott témát amivel már összefutottatok. köszi. -
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #23936 üzenetére
Azt tetted fel amit küldtem? cf root-al van rootolva a kh3?
Nem lehet, h ezt csinálja, sajnos user hiba lesz...Más: Még nem volt soha szilikon tokom, de ez überf@sza és végre védve van az új akkuval is
Nagyon jó, h recézett mindkét oldala
(#23938) HardRic: Nagyon jó kérdés, de sajnos ilyen témával még nem találkoztam, ez a sensation rom egyik egyedi különlegessége, a témázása...
Xda theme&app topicban szoktál nézelödni: [link] ? -
Sógi
addikt
válasz
Phobion #23933 üzenetére
Tökéletes rom + van benne kitchen! Csak ajánlani tudom, nincs vele gond!
Más: 2000 mah-es akkuhoz tökéletes ez a szilikon tok : [link]
(#23931) Varszegig: Nah, merre jártál?
Kösz az infót!
Másik kérdésre (olyan app, amely töltés nélkül be tudja kapcsolni a telefont egy megadott időpontban...ha töltéssel meg lehet oldani, akkor gondolom anélkül is) van vmi alternatíva? Mert az nagyon hasznos app lenne! lehet írni kéne xda-ra
(#23935) PhobioNN7: Egészségedre
Hihetetlen, de full elégedett vagyok lite 6.1-el + orange theme-el + siyah1.6 kernellel
Ilyen is rég volt nálam, h nem akarok romot cserélni -
Phobion
őstag
Valaki tudna nyilatkozni a jelenlegi Leomar romról?
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #23925 üzenetére
TBP-t elindítod - bal menü gomb - műveletek - bizt mentést készít a felhaszn alkalmazásokról. Ezt lementi a tbp mappá a belső sd-re, ezt nem kell pc másolnod, de megteheted a bizt kedvéért, de nem kell a belső sd-t formázgatni, felesleges...
Ezután tel kikapcs ahogy írtam és abelépsz recoverybe, ott backup&restore - backup - ok, ekkor lementi a full romod a belső sd-re a clockwormod mappába, ezt sem szükséges kimentened pc-re, de nem árt
Ezután letöltöd a criskelo v19-et, lemented a belső sd-re a zipet, teló kikapcs, belép recoverybe és install zip from sd - choose zip - kiválasztod a criskelo zippjét és yes.
Feltelepedik a criskelo - rebott system és fent is van az új rom. És örül(#23929) Varszegig : Kösz, közben ki is próbáltam és láttam, h nem megy...
Szted van erre app, ami bekapcsolja a telefont kikapcsolt állapotban a megjelölt időpontban? -
kecsetihunor
aktív tag
Szóval!
A titanium backupban az Ütemezésnél -> Minden új alkalmazás és új verzió biztonsági mentése, ez az sd-re készít valamit, azt kimentem a gépre (de sd tartalmat nem töröl gondolom semmi).
Utána CMW-ben backup készítés, azt is kimentem gépre,
Utána factory reset, dalvik cache, meg ami kell.
Utána Criskelot ugyancsak Recoveryböl az update zip from sdcard
És örül?
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #23917 üzenetére
Én mindent a kikapcsolt telefon + fel hangerő+home+power gomb hosszú megnyomása után betöltődő recoveryben szoktam megcsinálni!
A TBP arra jó, h az összes appod le tudod menteni a beállításokkal együtt és azt egyszerűen és gyorsan visszaállítani. Nézted a mailod?
Tehát először a mostani rendszeredről a fenti recoveryben kellene csinálnod egy back up-ot!
Aztán mehet fel a criskelo a gyári romodra, azzal nem lesz gond és nem is töröl semmit, mivel no wipe rom!
Azért érdemes TBP-vel előtte egy full mentést készíteni az appjaidról! -
kecsetihunor
aktív tag
Az elsö három Recoveryben van, a másik három a CMW appban. Kell mind a 6 reset? (persze, hogy kell... ilyen sorrendben?)
Úgy vélem, hogy ezáltal visszaáll egy rootolt, de szűz KH3. A programokat meg Titanium Backuppal teszed vissza?
Akkor kezdem sejteni, hogy mire is jó
Csak egy kicsit káosz van még nálam, de mindjárt nekifogok, és 1-2x megszívom, de annyi baj legyen
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #23915 üzenetére
Én szeretek full tiszta, szűz rendszerre feltenni custom romot, de fel lehet tenni simán alap kh3-ra, ha no wipe a rom vagyis akkor mindened megmarad (ha wipe rom akkor meg töröl mindent). Nálam akkor jelentkeztem problémák, mikor custom romra custom romot tettem fel. Ezért gyalulom sokszor a rendszert, de ez nem azt jelenti, h minden custom előtt felteszem az alap kh3-at, mivel recoveryben is teljesen le tudod gyalulni a telefont (wipe data/factory reset+wipe cash part+wipe dalvik cash + mount&restore ban wipe cash+wipedata+wipe system.
Érted nagyjából?Üdv Belro!
Itt vagy Vareszegig?
Nagyon érdekelne a válasz a fenti kérdésemre!
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Drbonci #23913 üzenetére
Ez a program kell!
Kószi
Szóval, hogy lássak tisztábban!
Amikor feltettem az XXKH3-at, csináltam róla egy CMW-s backupot.
Többször olvastam, hogy Sógi, mindig amikor Romot cserél, előbb felhúzza az XXKH3-at, és utána rá a Customot, hogy ne legyenek problémák.
Ha nem húzom újra, hanem csak visszaállítom az alap XXKH3-at, amit mentettem, az megfelel? Vagy inkább Odinnal ismét XXKH3, root, és Custom?
Névjegyek a felhőben, egyedül az SMS-ekkel van bajom. Naptárral még nem foglalkoztam, majd azt is szinkronizálom szerintem a Googlebe!
A többi beállítást meg állítgatom vissza ha kell.
Akkor mikor jó a Titanium?
Jaaa igen! Írja az 1.hsz, hogy érdemes Battery Calibrationt csinálni.
A Battery Monitor Widgetben is van olyan, hogy kalibrálás, de ott meg kell adni a mAH-t ami 1650, és egy min, max értéket. Oda mit kell írni? 3700 mV nem? -
DjBlero
őstag
üdv mkinek
(#23905) gyuri2008 winavi video converter,vagy mkv merge ezek jo konvertálo progik
-
Drbonci
aktív tag
válasz
kecsetihunor #23910 üzenetére
az smseket az sms backup+ al tudod szinronizálni és nem kell külön mentegetni
-
Sógi
addikt
válasz
Varszegig #23906 üzenetére
Ez a nomoarpowah tudja azt, h kikapcsolom, nem töltöm és bekapcsolja a telót a megadott időpontban???
Tehát elvileg nem kell addig sem szívnia az akkut, amíg úgyis alszom és automatikusan bekapcsol? (töltés nélkül is)(#23910) kecsetihunor: recoverys cwm-es nandroid backup az egész rendszert lementi, programok, beállítások...mindent!
Nemsoká megy egy mail, aminek örülni fogsz
Most a gyári KH3-om van fent neked roottal?
Inkább a Criskelót tedd fel!!! -
kecsetihunor
aktív tag
Útba igazítana valaki? Csak arra várok
Szeretnék egy Criskelót vagy Batistát kipróbálni
Mindkettőt letöltöttem, csak van néhány program feltelepítve, és factory resetelni szeretnék.
Előtte fogok egy CMW backupot csinálni, az tulajdonképpen csak a rendszert menti le nem? Programok nélkül, és minden adat elvész.
Erre való a Titanium Backup nem? Láttam Pro-t is? De a sima jó?
(#23894) gyuri2008
Nekem 3 napja van meg a teló, és eddig egy sima avi-t játszodtam le OTG kábelen keresztül egy pendriveról.
Általában ha konvertálni kell, én a 3GP Video Convertert használtam, de szerintem ez a telefon mindent tud -
R2D20208
addikt
válasz
znagy69 #23898 üzenetére
Hallottal mar arrol , hogy mobilnet van 3 G nelkul is ? 2 G - n ugyanugy sznkronizal a telom, csak nem´zabalja a gatyamat az akksi..Es hasznalom a mobolnetet. 3 G nek, egy videonezeshez pl ha hasznat veszed, bar edge viszi azt is. (azt amugy is computeren nezem) Na mindegy, en lezartam, folosleges vita...
Mycso, este meg tudom nezni pu - t koszi! Melozok, es mar jonnek a sz..ros vendegek
(#23903) HardRic + 1
-
Sógi
addikt
válasz
Varszegig #23906 üzenetére
Jól van, megnyugodtam, nem azért a 344 hufért, csak, ha már nagy ritkán vásárolok, akkor legyen már használható a market
Megtámogatom kicsit az xda-sokat, hiszen annyi mindent tettek már értünk
(#23905) gyuri2008: Sajnos nem tudok segíteni! Nem szoktam telón filmet nézni...
VKI ESETLEG TUD SEGÍTENI GYURINAK?Ez a siyah kernel nagyon vad! Próbáljátok ki bátran, nagyon bejött nálam! Gyors, nagyon gyors és megy minden (bln, boot anim, proci húzás, van benne 100mhz)
-
gyuri2008
veterán
Erre valami válasz.
[link]Köszi
-
Sógi
addikt
HELP PLS!
Ma vettem egy appot a marketen a webes felületen, most van a telefon is netközelben, de nem tudom rávarázsolni, market a telón azt írja, h vegyem meg, de már megvettem egyszer, webes felületen látszik is, h fizetve..stb...
Mit tegyek?Ilyen buta egy rendszert...Törölték a rendelést, mert nem installáltam azon nyomban....pffff....Jah, vettem egy silikon tokot és jó az új vastagabb akkuval, majd megkeresem a linket, ha vkit érdekel...
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék venni SGS 2-höz valami komolyabb Sennheiser fülest, a CX 300 II-t néztem ki. Samsung szervízben azt mondták, hogy nem fog vele működni, mert más a lábazat s csak gyári fülessel megy. Olvastam többen használjátok, nem gyári fülessel, mi most az igazság?! Nem mindegyikkel működik?!
Köszi szépen
Aktív témák
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest