- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
Aktív témák
-
WaterWave
veterán
kb 5-6 órát bírja az aksi, aktív kijelző mellett...
tehát nyugodt szívvel 1 óra alatt 20% ot eszik...talán megoldás lehet egy 2500-as aksi, kitolódik 8-9 órára
-
pestibenji
senior tag
válasz
cundeyy #22395 üzenetére
Nem értem mire fel ez a stílus
Attól, hogy nem böngésztem a wifi szopta az aksit. hozzáteszem, hogy volt ebben kb 20 perc képnézegetés Quickpic-el ami pörgeti a procit kb annyira, mint a beépített böngésző (Próbáld ki, marketből ingyen elérhető), de ez látszik is abban, hogy a kijelző csak 64% részben fogyasztott (Ha tényleg csak ég a kijelző akkor kb 85-90%).
-
cundeyy
tag
válasz
pestibenji #22394 üzenetére
Ez mind szép és jó, hogy be van kapcsolva a wifi... De hogy nem neteztél rajta 5 percet sem, az megint biztos..
-
pestibenji
senior tag
Ha gyengéd az akkuidő, akkor nézd meg ezeket a screeneket
Sensation 1.5 alatt
Szinkronizálás, wifi, bluetooth végig bekapcsolva. 55perc folyamatos kijelzőhasználat mellett 10%ot esett az aksiSzámoljunk kicsit utána, ha ugyanezt folytattam volna akkor az 550perc egy töltéssel, ami kicsivel több mint 9 óra. De számoljunk a 100%-os túltöltés miatt 450percet, akkoris 7óra 30perc ami továbbra is iszonyatjónak számít
Itt megjegyezném ismét, hogy mindezt folyamatos wifi és bluetooth használat mellett.
Aki kiváló akkuidőt szeretne annak csak ajánlani tudom a Sensation Romot! (1.5) -
P3Dr0
senior tag
tudja valaki,hogy a supercore kernelnek melyik az utolso verzioja?
en 1.7-et hasznalok. -
Soound
tag
Lehet, csak nekem nem tűnt fel, de telefon "állványokról" / tartokról nem igazán esett szó.
én egy éve rendeltem GorillaPod-ot Point-and-shoot kamerámhoz, persze a vicces az, hogy alig használtam, de előrelátó módon vettem hozzá tapadó korongot, így telefonnal is tudom használni.
ha aztvesszük nem túl olcsó, enyém ilyen 15k-ból ért ide L.A.-ből. (GorillaPod Magnetic + mobile kit kiegészítői)
Általában ágyba olvasáshoz, netezéshez, youtube-ozáshoz használom. Ha jól rakod fel a korong elég jól tartja a telefont, de ahogy egyre többször nyomkodod a telefont (pl. netezel) szépen feladja a küzdelmet és elejti. De ha nem b*szogatod akkor le se lehet szedni. Jövőben lehet azt fogom csinálni, hogy ocsmány módon elszíneződött fehér Nilkin tokomat véglegesen felkészítem állvány szerepre, ugyanis mobile kit-ben volt egy kis elem aminek egyik fele ragadós, másik fele meg Podhoz csatlakozik. Aztán pillanat ragasztóval végképp odakötöm a tokhoz, úgy talán nem kell attól parázni mikor esik le a teló a földre
-
Sógi
addikt
Bakter, mennyi mindent lehet találni egy mindenes dobozban, ami tele van kacatokkal évek óta
Van még egy töltőm és ráadásul zsír új, ami 1 Amperes, akkor ez jó az S2-hőz? Király
Legalább gyorsabban feltölti majd a vasat
Jó, h szóba került, enélkül eszembe sem jutott volna guberálni
-
HardRic
addikt
Tényleg, fölösleges eladó telefon- vagy akksitöltője nincs valakinek? A gyári samsung töltőm beszart, a töketlen helyi témobilosok meg azt mondják hogy csak telefonnal együtt tudják felküldeni a szervizbe. Ahelyett hogy csak adnának egy 1500Ft-os töltőt osz' csókolom.
Szóval rendelhetnék külföldről, de az rohadtul sok idő, nem akarom két hétig csak laptopról tölteni a telefont.Cuddey ez az én véleményem is. Már simán fent csücsülne az említett rom, de nem akarok pluszban szöszölni a statbar ikonok cserélgetésével.
-
cundeyy
tag
válasz
pestibenji #22357 üzenetére
Nekem csak a tárcsázó nem tetszik belőle..
Amúgy tényleg szép. Bár ezt a fajta kör aksi kijelzőt elfelejthetnék. Nem valami szép az sem. Van ennél több szebb cucc is, nem tudom mért azt teszik sok rom-ba.
Én el vagyok a jó kis poppuri rommal. -
yoleeka
tag
válasz
pestibenji #22371 üzenetére
Kösz, megvan, de most már csak melóban tolom fel rá, már nincs időm, különben elkések.
-
Sógi
addikt
válasz
DjBlero #22375 üzenetére
Jól látod a helyzetet, a jóból sosem elég, volt egy kis plusz pénzem
(#22377) smoli: Jah
Van most +3 akkum, ami szükségtelenné vált...
Nekem az akku az egyik gyengém a telefonban, tudtam, h ez sokba fog kerülni, de most remélem megoldódik ez a kis probléma, ha nem, akkor is megállok...(#22376) HardRic: Hétfőn jutok el grammos digit mérleg mérleg közelébe, csak dobjatok rám majd pü-t, hogy el ne felejtsem...
-
HardRic
addikt
Az új akkus súlyt még senki sem mérte le földi körülmények között?
-
Sógi
addikt
válasz
DjBlero #22364 üzenetére
Nekem a tartalék akkum is a gyári 2000-es, tehát teljesen felesleges az 1650-es gyári akkum
Érted már haver?
(#22366) pestibenji : Most litening van fent, de sztem nem lesz sokáig...Leomart nyugodt szívvel ajánlom! Jövő héten már nekem is újra az fog fent figyelni vagy a devl vagy sky vagy Criskelo vagy darky
(#22368) Daovallis: Kösz az infót, nem hinném, h eljutok egy hétig
-
yoleeka
tag
válasz
pestibenji #22367 üzenetére
aaaa mekkora király vagy!
kösz hogy szóltál, miután 10 perce fent figyel... már bele is futottam pár bug-ba..
Szal 20 perc múlva menek melózni, és most tegyem újra a rendszert... végülis előbb mint utóbb
kösz mégegyszer, akkor 1.6------->>LE 1.5------->>FEL!
Viszont honnét tudom gyorsan leszedni az 1.5-öt? XDA-ne elsíklottam felette valszeg..
-
Daovallis
csendes tag
Üdv!
Gyakorlatilag mikor kijött a 6.1 azóta van fent (Sőt eddig csak Litening romot használtam!) és kb, hetente 4-5 alkalommal előfordul a legkülönfélébb helyzetekben! Hozzáteszem, hogy rengeteget kell használnom a telefont, de eddig ilyen nem volt. A 6.1 alatt egyszer már az Aura 3.0 is lefagyott, akkor húzta be az ajtót ez a kernel nálam. Amúgy minden faja a rommal csak ez ne lenne
!
-
pestibenji
senior tag
jaj Sógi nagyon szemezek most a Leomar-al
Az egyetlen ami visszafog, hogy túl jó a mostani romom akkuideje. Neked milyen rom van most fent?
Szerk.: Mégegy kérdés: van cwm recoverym, de a cwm app nincs benne a programjaim között, akkor is fel tudom rakni a RevolutionApp Kitchenből a romot?
-
yoleeka
tag
válasz
DjBlero #22364 üzenetére
Én sem fogom eladni az tuti, azért egy jó rommal, nem olyan gáz, ha van az embernek egy f@szán kis működő akksija tartalékba!
Feldobtam ezt a sensation romot megnézem mit tud. Eddig KH3-as rom és Criskelo v17 volt fent, ninphetamine kernel-lel, jók voltak, de tetszik ez is, hát megnézem.
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #22357 üzenetére
Persze, ismerjük
Anno feltettem és stabil volt, csak nekem nem jött be a témázása, viszont ugye xda-n is 5 csillagos, tehát nem lehet rossz..
A névjegyzék lagban igazad van, jól látod, több romban is ilyen ahol jobban át van szabva a témázása..
Az aláírásod javításra szorul(#22360) Daovallis: Ez az újraindulgatás liteningnél mennyire sűrű? Gondolom randomba nyomja...?
(#22359) DjBlero: Én meg már adom is el a gyári akkum+hátlapom
-
Daovallis
csendes tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni abban, hogy Litening 6.1 alatt hogyan cserélhetem a kernelt Ninphetamine 2.1.3.-ra (és honnan tölthetem le?)?
Néha újraindul, ezt szeretném megoldani a kernelcserével!Előre is köszönöm!
-
pestibenji
senior tag
Sensation Romot ismeri/használja valaki? Az eddigi legszebb rom amit használtam, és a legjobb akkuidővel (22óra alatt 3óra kijelző kb 30perc böngészés és 2óra zenelejátszást kibír). Bár nem a leggyorsabb, a névjegyzék egy nagyon picit laggol, de ez szerintem az egyedi dizájnnak köszönhető. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
Skynet258
veterán
-
TJZ83
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Látom nagyon sok tapasztalatot osztottatok meg a telefonnal kapcsolatban, lesz mit elolvasnom!Ma vettem a készüléket a Telenornál, töltődik, majd frissítem, de egyelőre csak Kiessel.
-
zoli1982
tag
Hamarosan lesz linkem a MIUI 1.9.9-hez
-
csabicska
senior tag
Próbálom beállitani a freemailos postafiókomat ,mit adjak meg bejövő szerver beállitasaihoz?
-
yoleeka
tag
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy a 2000mah-os akksit honnét tudom megrendelni? érdekelne engem is. Egy link is jól jönne.
Azonkívül azután is érdeklődnék, hogy a bugatti tokba vajon belecsúszik-e így a meghízott S2?
-
plejik
addikt
Lenne egy nagyon fontos kérdésem!
Vettem egy 8GB os MicroSDHC kártyát.Beletettem az SGS2 be, de nem látom a krtyét csak a belső tárhelyet?ami eddig is volt.MAjd megformáztam a memkarit visszatettem, és kiírta hogy nem támogatott formátum akarom e formázni erre, letörölt mndent a belső memóriáról ami volt rajta szóval tök üres , ezt most nem értem...:S:::S
-
HardRic
addikt
válasz
Skynet258 #22272 üzenetére
Köszönöm ezt a szép és kielégítő választ.
"Az Androidosok egymás között sokszor rosszabbak, mint az Apple vs Android harcok."
Ez tényleg így van.Az amúgy android vagy samsung fícsör, hogy ha a kijelző magától kikapcsol és egyből utána felébreszted a telefont, akkor nem kell használni a lockscreent? Csak mert most láttam egy Nexus S videón is, az meg ugye pure android, ellenben korábbi telefonomon meg nem tapasztaltam.
-
Sógi
addikt
4 óra akkuhasználat után is 100-on áll az új akku, custom rommal nekem még ilyen sosem volt
Készenléti állapotról van szó, mobilhálózattal, kb fél óránként ránéztem..
Ezt folyamatosan figyeltem eddig, és max 2 órát ment el 100-on nálam.
Persze tudom, h 100-ról nehezebben esik vissza, de gondoltam megosztom.
Lehet a litening 6.1-nek köszönhetően is...? Ugyanis nem volt fenn lite 1,5 hónapja... -
smoli
aktív tag
-
Cathulhu
addikt
-
Sógi
addikt
válasz
csabám #22323 üzenetére
Neeeeee
Erre várok ezer éve, ha kell még meg is veszem minnyá
De nincs a készülékek listáján az S2....????(#22325) csabám: Akko meg minek linkeled?
Ez nagy fail most ember
De én megbocsájtok
Bár csak érdekességnek írtad, úgyhogy thx, hátha lesz nekünk is, amiben nem kételkedem
-
csabám
addikt
Egy kis érdekesség (samu pont nem, akkor fail
)
-
HardRic
addikt
twitter.com/#!/SamFirmware/status/112483868539494400
2.3.5 e hónapban. lol. -
DjBlero
őstag
üdv mkinek
szeva Sógi
-
Sógi
addikt
válasz
plejik #22312 üzenetére
Az az sgp tok és 6 rongy az ára, e-bay-en megtalálod pl itt: [link]
Nekem kemény tokom van eladó, amelyet hardveraprón megtalálsz...(#22314) ERPY: Milyen a devl hosszútávon? Látom, bejött neked nagyon...
(#22309) Flashhh : Eddig más romokon is tudtam használni a kitchenjét, de levédte, már csak a sajátján lehet
-
Sógi
addikt
Bocs, összekevertelek egy másik fórumozóval
Romkitcen: annyi a történet, h az aktuális romhoz kompatibilis cuccokat (témák, kernelek, appok, fontok, bootanimok, modemek, +különféle egyedi opciók) le tudod tölteni és az elviekben jó is lesz, de nekem a sky romkitcenjénél voltak problémák (de sky még csak most kezdte..ajánlott a Leomar rom+kitchen), de leomar és alienware romon jól működik...Az, h béte, nem sokat számít...
(#22306) plejik : Jelentős változás nem lesz, hacsaknem a +25%-os akkuidő annak számít...Nekem pont az a bajom, h 1,5 napot bír az én használatommal, és most 2 napot várok el...Meglássuk
Olyan tok nincs egyenlőre, ami akku csere után is rámegy....
-
Flashhh
tag
Leomar romjahoz van egy app, romkitchen a neve ugye, ami magaban tartalmaz csomo tweaket, temat, modemet, kernelt, widgetet stbstb. Maga a kitchen keretprogram az amit most fejlesztett, ujrairt es az a beta, a tartalma nem valtozott, a repositoryk maradtak csak fejlettebb jobban kezelheto lett maga az ui.
-
plejik
addikt
Kíváncsi leszek az aksikra ha van jelentős változás akkor lehet én is berendelek egyet.
MEg kéne valami szép masszív tok , mert ez a mostani ki be tologatós bőrtokom elég szar
Nem tud esetleg valaki valami minőségi cuccot? Persze esetleg olyat amire aksicsere után is rémegy. -
csabicska
senior tag
Miért nem tudom a gyári böngészőben a youtube-n a videókat 360 -ról nagyobb felbontásra állitani?
480
720
1080 csak felvillan de nem vált nagyobb felbontásra.
Természetesen HD videókról VAN SZÓ.
most huztam rá az eredeti KH3 romot de ugyanez volt Batista romnál is ,azt gondoltam az a hibás,de nem.
Szerintetek mi a gond ,régen tudom,hogy jó volt.
Dolphin sem jó.
Köszi -
No.01
addikt
Nekem meg nincs nagy akksim sot nem is lesz. 1 napot mindig kihuzok a gyengebb napokon meg 30-40%-al megyek haza, de olyan, h kikapcsolt mire hazaertm talan 5x ha elofordult.
Ezt a ROM kitchent magyarazza mar el nekem v.ki
van az a ROM kitchen ami meg beta valtozatban van, de itt meg irjatok ezt a romkitchent egyes specko custom romokhoz. Akkor hogy is van ez pontosan?
-
Sógi
addikt
Nyomassad ember, a vas bőven bírja
De sztem egy romnak elég 2-3 nap, sok hetedbe kerülne letesztelni a top romokat...
Nekem miui nem jött be igazán...Maradtam a kedvenceimnél...
Mi a helyzet az új akkuval?Én most töltöm először fullra, már nagyon kíváncsi vagyok
Másnál új akku?
Aktív témák
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest