- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Aktív témák
-
-
mogyesz
aktív tag
válasz
Robertoq #39718 üzenetére
Nekem múlt héten játszotta ezt, pont a gmail progi frissítése után. Uninstall, majd feltettem a régebbit, aztán újra frissítettem, és azóta jó... Kissé értetlenül álltam...
Más:
Az normális, hogy az Android operációs rendszer 50% használattal vezet? 6.0 órája vettem le a töltőről, és 58%on állunk. Használva alig volt...
-
F-ECT$
titán
válasz
Robertoq #18865 üzenetére
-KE7 -> rootolod -> efs-t elmented -> KG6/KH1 fel -> rootolod (kereső + 1.hsz)
-navigáláshoz nekem tökéletesen elég, lehet, hogy az újabb rommal javul, de nem hiszem
-nagy képen sem látom. ha a kép rossz, akkor cseréld, ha a kijelző, akkor gari
-kamera is tré, ez viszont javul az újabb romokkal (esetleg custom romokkal)
-kapcsold be, próbáld úgy is rádugni a gépre -
F-ECT$
titán
válasz
Robertoq #18841 üzenetére
-KE7-ről érdemes frissíteni KG6-ra, vagy KH1-re, esetleg érdemes megvárni a KH3-at.
-A gps pontatlan, ez van.
-Ezen a képen én nem látok pixelesedést, ha Nálad a kijelzőn van, az akkor kijelző probléma lehet.
-Kamera sem a legjobb, fényre lassan reagál.
-USB debug ki van pipálva? -
-
válasz
Robertoq #1282 üzenetére
A fejlődés még egy darabig nem fog megállni. Legalábbis addig nem, amíg egy zsebben hordható eszköz meg nem oldja az ember összes számtech problémáját (fotózást leszámítva). Emiatt vagyok úgy vele, hogy túl sokat nem érdemes kiadni egy eszközre, lévén kb 2évente érdemes, 4évente muszáj cserélni.
Amúgy az az 1.5Ghz csak arra lesz jó, hogy fel lehesen vágni vele, hogy naná, az enyém 30%-kal hosszabb - izé, magasabb órajelű
. emellett lehet, hogy a mellé adott GPU gyengébb, ami manapság sokkal többet nyom a latban. Komolyabb áttörés majd a PC piachoz hasonlóan sokmagos APU-k és a hozzájuk tartozó sok szálon futó progik bevezetésével fog jönni - ennek mobilban még nincs itt az ideje.
-
LBandi
aktív tag
válasz
Robertoq #1003 üzenetére
Ami talán még érdekesebb hogy ha az indexes képeket valóban ők készítettés és nem csak valahonnan lenyúlták, mert az a Galasy S2 má nem teszt hanem a forgalomba kerülő végleges verzió, mivel ott a samsung felirat a kijelző felett (ez csak a végleges forgalomba kerülő verziknál van így) A PH-s tesztben nem ilyen van. Szóval Indexék valahonnan szereztek egyet, kérdés honnan.
-
Cuccok
tag
válasz
Robertoq #1003 üzenetére
Igenigen. Nekem is az edigitalon akadt meg a szemem. Bár amennyi edigital reklám van az indexen, el tudom képzelni hogy minden mûszaki cikkrôl szóló irás mögé kirakják, még ha nem is onnan van.
Ettôl függetlenül remélem hogy amint mo-n hivatalosan forgalomba kerül, meg tudom náluk venni. Anno az SGS1em is onnan van. 150k volt 2010.07.01-én.
Én hasonló árra számítok most is, de nagyon remélem nem kell júliusig várni. Legyen mondjuk május 15. Azzal ki tudok egyezni -
joey04
titán
válasz
Robertoq #788 üzenetére
Nekem a Full. Sőt, ha választani kéne, akkor lehet, hogy a Low kéne inkább, mint az Over, ha csak ez a 2 lehetőség lenne. Nincs ezzel baj. mondjuk a 731es hsz, meg az, hogy színhű az LOL.
Egyébként a WOW meg még pár hasonló játék ilyen színes, azoktól is hányingerem van
-
Cuccok
tag
válasz
Robertoq #245 üzenetére
Kicsit aggasztó hogy a gsmarenás képeket végignézve, sehol nem látszik a hdmi csatlakozó. Van egy minijack felül, egy fedetlen microusb alul, bal szélen egy kétállású hangerőszabályzó + egy csukópánt nyílás, jobb szélen pedig egy power/lock screen gomb. Ugyan a type D hdmi csaltakozó majdnem ugyanaz mint a microusb, de az egyik 5 a másik 19 pines.
Aktív témák
- Politika
- Villanyszerelés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby elektronika
- Temu
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest