Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Facebook és Messenger
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Vírusirtó topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Sziasztok!
Van egy TP-Link TL-Wr841ND Router-em, még a régebbi, "kocka" szériából. A legfrissebb elérhető firmware van rajta. KábelNet-es vagyok, dinamikus ip-vel, a hálózatban 2 gép van, egy kábelen, egy pedig WiFi-n csatlakozik.
A probléma a következő: mióta a router megvan, soha nem voltak vele gondjaim, de az utóbbi pár hónapban egyre gyakrabban tapasztalom, hogy megszakad az internetkapcsolatom a kábeles gépen. Valamikor csak egy pillanatig tart, és magától helyreáll, (csak onnan veszem legfeljebb észre, hogy kijelentkezik a messenger, vagy leszakadok eve-online-ról a nagy packet loss miatt, stb.., de előfordul, hogy csak a router ki-be kapcsolása segít. Ha nincs netelérésem ilyen módon, akkor a router admin felületét sem tudom elérni. A wlan-on csatlakozó gép használójától nem kaptam ilyen jellegű visszajelzést, állítólag csak azt veszi észre, amikor újraindítom a routert, (hogy nálam működjön).
Egyébként az elérés sebessége, a ping, stb megegyezik azzal, amit a router nélkül mértem.Előre is köszi a segítséget!
Üdv.: v.tom
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest