- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
válasz
t72killer #26758 üzenetére
Én is így látom.
De biztosan nem én hibáztam, mert azóta a fogadó bankkal 3x egyeztettem a SWIFT utalás adatait. Valami a levelező banknál van, de azt meg csak a Revolut fogja tudni megoldani.
Azért idegesítő, mert mi van, ha nem 500 HUF-ot utalok, hanem 25 000 000 HUF-ot? Ráadásul 12 nap alatt nem vagyok előrébb, és továbbra is fennáll a bizonytalanság. Itt egyébként ilyen esetben nem gondolnám, hogy a Revolut a hibás, de lehetnének gyorsabbak, hogy a pénz végre megérkezzen vagy visszakapjam.
Egyébként egy olyan bankszámla számra utaltam ami 1,5 éve rögzítve van náluk és ez a magyar főszámlám, ahonnan folyamatosan TOP UP-oltam a Revolut számlát. Valamint tavaly ilyenkor sima ügy volt 500 HUF próba utalása.
Ettől eltekintve vígan elvagyok a szolgáltatásukkal, csak most ez az 500 HUF próbautalás nagyon megingatta a bizalmamat.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest