Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Szerintem csak viccelt. Nem lehet olyan kéreg hogy EGYET nem olvasott vissza.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Skynet258
veterán
-
bull84ghia
őstag
Sikerült is befejezni a rózsaszínű framework-t és hozzá raktam még egy pink ics lockscreen-t is. Az eredmény: meg vannak elégedve vele
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
fattyu
veterán
válasz bull84ghia #8108 üzenetére
prtscr?
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz bull84ghia #8110 üzenetére
mini pro? power button röviden és ott van hogy screenshot
-
PearCyp
tag
válasz bull84ghia #8110 üzenetére
RUFKM?
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
fatal`
titán
válasz bull84ghia #8113 üzenetére
Power Button hosszan, nem röviden (röviden lezárja a képernyőt). Ha nincs rajta, akkor frissítsd 2.3.4-re és lesz.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz bull84ghia #8117 üzenetére
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
Skynet258
veterán
válasz bull84ghia #8121 üzenetére
Na, hát ez ám a... izé... ez ám a... hú deszép.
Persze csak hülyülök, lényeg, hogy az asszony boldog legyen. Ha az asszony nem boldog, akkor abból jó úgysem sül ki.
-
Skynet258
veterán
válasz bull84ghia #8123 üzenetére
Na mégjobb!
-
petiwr
senior tag
válasz bull84ghia #8123 üzenetére
Azért még én is csinálnék az enyémnek ilyet
-
FET-MEN
veterán
ide is elférne egy 1.hsz. ha összeszedi valaki a gondolatokat hogy mik fontosak hibák pl a ciripelésről én már nem tudok sokat stb.. akkor elvállalom
Iphone 7
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Kerestem a kamera beállításánál, de nem találtam sorozatfotó lehetőséget!
Van erre valamilyen opció és csak én vagyok a suta, vagy külön app kell hozzá?
Köszi. -
ko9
addikt
válasz hurrikan #8097 üzenetére
Hát tudnék mibe belekötni ebben a cikkben... Az tény, hogy jól összeszedted a dolgokat, én nem tudnék ilyet írni (túlságosan szerteágazó dolgokat írok, és nehéz követni ), de viszont szerintem túl jó fényben állítod be a Sonyt... Ha már arról írtál, hogy azonos a hardver, akkor miért kellett azt felvetni, hogy sokat kell optimalizálni az ICS-t, és azért késik ennyit? Ha már egy hardverre megcsinálták (nem most jött ki pl NeoV-re), akkor a többire miért késik?
A másik probléma amiről egy szó se esett, az a kernel... Aláírom, sok idő teljesen új kernelt készíteni, de ez egy olyan volumenű és programozói bázissal rendelkező cégnek, mint a Sony lenne pont probléma? Erre vezethető vissza a Play helyzete is, meg az akadozó "hardcore" játékok - az meg más, hogy a gamepad teljesen ugyanazon az elven működik, mint a Mini Proban a QWERTY billentyűzet. Még kitalálják, hogy mi se kapjunk, mert nem megy a bill--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Skynet258
veterán
válasz PRDZsolesz #8128 üzenetére
A Mini Pro nem tud sorozatképet készíteni emlékeim szerint (bár most nincs előttem a telefon).
-
bull84ghia
őstag
Létezik hogy a framework piszkálás miatt nem elérhető a kamera? Nem csak a gyári progival hanem semelyikkel sem?
-
rutyika68
őstag
válasz PRDZsolesz #8133 üzenetére
Hali!
csCamera" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
bull84ghia
őstag
62-es számú szoftvert nem lehet rootolni?
-
dobobazsy
őstag
válasz bull84ghia #8137 üzenetére
én úgy tudom nem, énis flashtoolal raktam fel 42-est, azt rootoltam, és wifin keresztül frissítettem 62-re..
-
Ghard
őstag
Ha leveszem azt a nagy fehér matricát,ami az akku alatt van(tipusszám stb),akkor a gari ugrott vagy sem?
-
Ghard
őstag
Vettem hozzá egy macigsimet,de másképp nem lehetett beletenni,csak ha levettem a műanyag burkot,amit a matrica is tartott. Elég szarul van megoldva a sim helye sajnos.
Aki esetleg tervez hasonlóan 2 sim kártyát használni ebben a telefonban,az számoljon ezzel.
Ezt leszámítva működik rendesen,3 sec alatt lehet simet váltani.[ Szerkesztve ]
-
rutyika68
őstag
Lehet hogy lassan indul ics frissítés!?
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
MyckY
senior tag
Van fent kép a mini pro-ról
-
sdd2
veterán
válasz SH4D0W2011 #8148 üzenetére
Ott kint lesznek az SI számok akkor kiadták a frissítést, máshol nem lesz időpont és most sincs pontos időpont.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest