Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
PearCyp
tag
válasz SimonJanos #16559 üzenetére
Bocsi, hogy csak most reagálok, de igen, T függő
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
-
PearCyp
tag
válasz zeon.hu #15973 üzenetére
néhányan panaszkodnak a 120-as dpi értékre, ami miatt kisebbek az ikonok, a szöveget viszont át lehet állítani nagy méretűre.
ennek az értelme: több dolog férjen el a képernyőn. a gyári 160-as értékkel a kis felbontás miatt túl nagyok nagyok az ikonok (legalábbis nekem), és kevés információ fér el
nagyobb dpire átállítani nem lehet, mert 120-ra optimalizáltam[ Szerkesztve ]
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
Üdv!
Akit érdekel/ használja a romom, pár napja felraktam egy frisebb verziót; [link][ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
tessék kipróbálni akit érdekel; zárt bootloaderre készült portolt gyári jelly bean .587-es kernelre
aki kevésbé ért hozzá; rootolt készülékre simán rámegy!
rövidesen jön frisebb verzió
-
PearCyp
tag
Az akksi sok problemat tud okozni. Nekem peldaul letiltotta a telefon a gsm antennat mielott az akkumulator teljesen megadta magat, meg ujraindulgatott, egy csomo funkcio abnormalisan mukodott, ezel mind eltuntek az uj akksival. Egyebkent en szivtam vele, mert arra a keszulekkel ellentetben csak 1 ev garanciat kaptam,
-
PearCyp
tag
válasz snorbis2 #15632 üzenetére
nem ugyanaz, mert 120 dpi-re van optimalizálva, és ez sem rendes jb, mert zárt bl-re képtelenség jb-t rakni. ennyire futotta.
@hunfatal: nah ez az amit sosem próbáltam
szerk: megnéztem jobban a zelly cream-et, elég messze áll az enyémtől az enyémben semmi hiperszuper extrakombó, csak komolyan véve az .434-es romról átvett dolgok
[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
Tessék próbálgatni ezt a romot!!!
:-)
-
PearCyp
tag
válasz Frigetrus #15543 üzenetére
mivel ragasztva van az lcd+digitizer, és még ezek a kerethez, ezért megcsinálhatod te is, csak nem ajánlatos.
egyébként lehet venni őket külön, de az iylen ragasztgatós történeteknek ÉN nem mernék nekiállni. de ez csak én vagyok, te megpróbálhatod
[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
-
-
PearCyp
tag
akinek van kedve ennek a romnak a béta verzióját tesztelni, az kérem jelentkezzen privátban!
a videó óta van néhány változás, a lényeg hogy ez egy xperia z-ről portolt rom, GYÁRI KERNELRE, szóval nemkell bl nyitás.
-
PearCyp
tag
ha valakit érdekel csináltam egy kis finomságot: Video
nemtudom mikor tudom felrakni xda-ra, mert meghalt az akksi egy hete és nincs pénzem most újra.
-
-
PearCyp
tag
válasz Gulyopapa #15349 üzenetére
egyébként a az u20i még mindig nem mini pro, hanem x10 mini pro a mini pro sk17i
szerk.: jah most láttam hogy már írták
@Bergo: Főzött rom lesz rajta szó szerint
[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
nah 6 nap alatt elkészült a szervízbe beadott telefonom. (az érintőpanelt elengedte a ragasztás) kicserélték a keretet is, meg mindent, nagyon baba.
-
PearCyp
tag
múlt pénteken adtam be szervízbe a telefonom, érintőpanel-kijelző kombó cserével a t-mobile-ba garanciálisan. előtte kedden rendeltek hozzá alkatrészt. szerintetek van rá esély hogy legkésöbb pénteken visszakapom?
-
PearCyp
tag
válasz Cobretti13 #15308 üzenetére
igen az a cél hogy jobb legyen, csak úgy vettem észre, hogy néha a jobb az a funkciók számának növelésében mutatkozik meg, és a gyorsaságéban nem.
-
PearCyp
tag
válasz Cobretti13 #15301 üzenetére
elég korrekt a gyári ics, legalábbis az .587 build egész jó, én nem azért rakok össze másik romot, hanem mert kevés funkció, régebbi kinézet stb...
de sebességben nekem is patent volt.
egyébként az e-penis teszteket hiába futtatjátok, mert sokszor egyáltalán nem tükrözi a valóságot.Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
-
PearCyp
tag
érdekes módon addig dugdostam be-ki a jackeket, amíg abbhagyta ezt a dolgot.
biztos hazárdot kapott a jack elektronikaSzemélyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
Videó a hibáról. Kérlek nézd meg, hátha tudsz szólni valamit hozzá
szerk.: beduogott jack dugóval nem hallani WTF
[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy elkezdett a telefon mikrofonja "cuppogni" ? vagy dobolni vagy nem tudom hogy mondjam. 12W utáni a telefon, most jelentkezett ez a probléma. probáltam gyári rommal, mindenhogy, de nem segít. pénteken viszem szervizeltetni kijelző miatt. szóljak emiatt a hiba miatt is?
-
PearCyp
tag
válasz Grande Ale #15261 üzenetére
nekem egy darabig oylan volt, kicsit az usb fedélnél és a bekapcsológombnál fura mert azok feketék, de egyébként szerintem vagány gondolkodtam hogy én is úgy hagyom. Viszont ha nem tudod, arra számíts hogy a fehér más anyagból van! nem gumírozott, hanem lakkozott
szerintem jól néz kiSzemélyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
válasz fatal` #15249 üzenetére
magánszemélytől vettem aki közben eladta a készülékét, ezt pedig megmaradt neki. budapesten kb 5 perc keresgélésembe került, és csomagolással együtt adta, vadi újan.
Szerk.: azt mondta, hogy valami gsm boltban vette. Szerintem kérdezd körbe pár boltban, hátha...
[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
válasz fatal` #15244 üzenetére
én vettem új hátlapot mert a régit összekarcolgattam meg meghúztam egy csomószor vélelenül az usb fedél miatt. ujjal esélytelen volt kinyitnom, mindig valami kis tárgyat használtam, aztán egyszer részegen nemfigyeltem és valami fémmel akartam kinyitni, elszúszott és végigkarcoltam a hátlap tetejét aztán végignéztem már elég kopott volt egyébként is. aztán kiszedtem az usb fedelet, uj hátlap, azóta minden oké
-
PearCyp
tag
válasz fatal` #15241 üzenetére
én mint korábban írtam, pénteken viszem szervizeltetni mert elengedte az érintőpanel ragasztása a keretet alul :/ ma rendelték meg az alkatrészt, pénteken vihetem, elvileg helyben megcsinálják
-
PearCyp
tag
válasz fatal` #15239 üzenetére
amíg garanciális a telefonom addig csak stock kernelrrel tudok dolgozni :/
sokáig meg akarom tartani ezt a telefont mert nem kapni már hasonlót a piacon semmilyen értelemben (pici, qwerty).
de ha lejárt a garancia egyből nyitom a bl-tSzemélyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
válasz fatal` #15236 üzenetére
stock kernelre teljes jb port szvsz sosem lesz, de amit tudok portolgatok, és természetesen nem csak a build.prop ban irogattam át a dolgokat.
jó lenne ha valahogy a project butter-t tudnám átrakni, de fogalmam sincs hogy hogy :/
egyébként most már ami tényleg zavar hogy a framework színezése nem működik, és a jb böngésző néhány funkcióját sem tudom müködésre bírni stock kernellel. továbbá még az energiagazdálkodás appot szeretném még belerakni, mert az ics verzió van most (de legalább a helyén, a beállítások>energiagazdálkodás menüben)Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
-
PearCyp
tag
meg olvassátok el a leírást
-
PearCyp
tag
válasz SimonJanos #15210 üzenetére
én kiszedtem teljseen, mert egy idő után a sok mindenféle fém cuccokkal kipiszkálás miatt elég sz@rul nézett ki, pedig egy ideig csak megvolt csonkítva belül, de még igy is. emiatt vettem uj hátlapot is, mert egy csomószor megkarcoltam azt is vléetlenül
megfogod, és szép lassan elkezdted csavargatni meg húzni, ha ügyesen csinálod akkor nem szakad el, hanem a gombóc eldeformálódik a végén, és kijön. nekem legalábbis igy volt.
juteszembe; ezért ugye nem szólhatnak be szervizeléskor? mert akkor meg kell keresnem a kis cuccot és visszatömködni
meg az utólag vett (lehet h utángyártott) hátlap is mennyire para? inkább az eredetivel vigyem be igaz?[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
válasz fatal` #15195 üzenetére
na az f@sza lesz. van már valami normális root toolkit vagy vmi .587es ics hez? amikor én csináltam akkor még gyerekcipőben járt ennek a buildnek a rootolása
-
PearCyp
tag
és az jó ha ugy viszem be hogy cwm böl visszateszek egy rootolt ..587-et vagy maradhat a custom romom?
bootloader zárva vanSzemélyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
válasz Grande Ale #15189 üzenetére
uhhh én is azért szeretném bevinni a t mobilba mert a keret alján a home gombnál már rég elengedte a ragasztás, ami egyébként nem nagy hiba, kb 1,5 mm-re jött feljebb, de zavaró, és nekem is van egy repedés a keret oldalán. visszavigyem?
pesten kb menni idő a szervizeltetés?Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
Általam összerakott rom .587-es alapon
vélemény? esetleg valakinek lenne kedve tesztelgetni?Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
szerintetek egy kicsit több mint egy éves készüléknek érdemes nyitni a bootloaderét? (még van rá kb 9-10 hónap gari)
-
PearCyp
tag
szerintetek t-mobilba erdemes erdeklodni a fastboot engedelyezes kapcsan? Igazan jol jonne egy custom kernel, es +4-500 mhz orajel. Azert szeretnem ott intezni, mert szolgaltatofuggo telefonokon hiaba nyitunk bootloadert, nincs fastboot.
@Snorbis2:
Azert nem tamogat minden fulest, mert sok gyarto felcsereli a mikrofon es az egyik sav erinkezojet.Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
benne van egy jack a telefonba, amugy tok védi minden oldalról kivéve felülről, ahol viszont ott a jack. Hát nem úgy esik le hogy kiszuszik a jack és a a keret tetejét megüti?
mindegy fekete, nem látszik igazán... de attól még idegesit kicsit.[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
válasz Cobretti13 #14567 üzenetére
a digitizer alsó része nekem is elkezdett feljönni, de egy ponton megállt, így nem zavar, mert nem vészes.
-
PearCyp
tag
egy kis xperia z stílus mini pro-n
-
PearCyp
tag
nemtudom miért sz@rakodtok annyit a rootolható gb-vel. én gb-t is rootoltam, azt egy ovis is megtudja csinálni, de ics root sem sokkal nehezebb. és emlékszek, hogy amikor kijött a .587-es ICS, akkor a .431hez való doomlord toolkittel simán megcsináltam, csak várni kellett 10 percet mert valamiért lassan csinálta.
-
PearCyp
tag
válasz SirKero #14050 üzenetére
csinálj egy biztonsági mentést a telefonszámokról az sd kártyára, majd flashtool lal rakj fel egy generic .587-es tft-t, de wipe-olj mindent, és akkor nem lesz bugos semmi ICS alatt sem.
-
PearCyp
tag
vélemények erröl a romról?
-
PearCyp
tag
válasz batai15 #13936 üzenetére
visszavieheted ics vel is, nem lesz gond belöle. én is ugy vittem visza, hogy flashtoollal rárakott debrandelt ics volt rajta. am xloud ot kapcsold ki hátha megoldja a hangszóró problémát
-
PearCyp
tag
válasz pepe091 #13793 üzenetére
félek hogyha beviszem, akkor szétszedik, stb, ösze nem tudják úgy rakni, mint a gyárban agépek. egyébként meg nekem is van egy karc/repedés az oldalán (nemtudom elfdönteni mert alig látni)
-
PearCyp
tag
válasz Isten88 #13791 üzenetére
nekem alul kicsit elengedte a ragasztás a kijelzőt+digitizert ha lenyomom, kicsit ugy marad, utána visszatüremkedik. kb 1 mm-t jön feljebb, vagy 1,5öt :/ mit csináljak vele?
szerk: 1mm-t se jön fel, kicsit kevesebb mint 1 mm, de azért aggaszt.
[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
válasz Mindreader #13750 üzenetére
olyan nincs hogy kiszakad a szalagkábel és minden működik egy funkciót kivéve. tudom, mert javítok telefonokat.
ha kiszakad, akkor ott vége. vszeg a gyárban kerülhetett be valami, vagy pedig az egyik rétege szakadt le a szalagkábelnek.
jah és garanciában javitaniuk kell szvsz
[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
Sziasztok! szeretnék venni egy 32gb mem. kártyát a telefonomba, és ezek közül választanék.
a bolt adott, biztos itt veszem, mert csak.
Itt vannakmelyik éri meg szerintetek a legjobban? nekema samsung class 6 szimpatikus 9200ért, csak érdekes h olcsóbb mint a kingstone. vélemények?
-
PearCyp
tag
észrevettem pár napja, hogy a telefon bal oldalánál az illesztés lötyög 0,5-0,7 mm-t. másnak is jelentkezett ez?
-
PearCyp
tag
válasz pepe091 #13446 üzenetére
én egy sráctól vettem 1500ért,hardveraprón találtam.
xperia mini pro jához vette, mert el akarta adni, csak aztán végülis ez nála maradt.
azt mondta h gsm boltban vette, de eddig nem látok semmi minőségbeli különbséget. ami különbség volt amikor elöször jol átnéztem, hogy v3 volt ráírva v4 helyett, a gyártási szám stimmelt, meg hogy belső rács egy ici picit vékonyabb.én ha inkább azt mondom, hogy a gyárinak a minősége nem teljesen oké. sokszor véletlenül lekaptam a matt réteget akár a körmömmel is (usb fedél kinyitásakor, hátlap levételekor), elsárgult az xperia meg a hd felirat stb...
[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
én nemrég szedtem le az usb takarót. össze volt már karcolgatva a hátlap is a sikertelen nyitások miatt is, felhuzott, kiszedtem, vettem uj hátlapot, tök normálisan néz ki.
-
PearCyp
tag
halihó! pár nappal ezelött sikerült megkarcolnom a hátlap oldalát, utána észrevettem, hogy már jópár kopás van az usb fedélnél és az oldalán ahol le kell venni. a feliratok is kcisit megvoltak barnulva rajta.
eldöntöttem, hogy veszek egy újat. vettem magánszemélytől egy újat, megnéztem, hogy mi a különbség az eredeti és e között, mert egyszer még vettem egy hátlapot a régi telefonomra ami nagyon gyér minőségű utángyártott cucc volt.
ezeknek a színe megegyezik, belül mintha egy hangyányit fényesebb lenne az új. egy hangyányit a belső rács is vékonyabb. ami viszont feltűnt: az erdetire v4 van felírva, az újra pedig 3, de a 1243-8271 gyártási szám, vagy mi mindkettőn rajtavan.
két kérdésem lenne:
0: lehet h vmi kínai másolat?
1: ha igen, mi hátrányom származhaz belöle, és ha nem akkor is?szerk.: álltítólag gsm boltban lett véve.
[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
halihó! van itt egy xperia mini pro, amit mindenképpp vissza kell vinni gariba, de elötte még frissitettem, hátha csak szoftveres a gond. flashtoollal raktam fel .587es ICS-t, amugy bootloaderhez nem nyúltam, nem is rootoltam.
vissza kellene rá rakni a .58 vagy .62es GB-t? én ugy tudom hogy ettöl nem veszik a gari, max visszarakják a trémobil fw-t.
-
PearCyp
tag
válasz dobobazsy #12272 üzenetére
van olyan főzött rom 'asszem amit fellehet buherálni zárt bootloaderre, bár sosem próbáltam.
megszokott és szép és jó a nyitott bootloader.[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
A 431 es ics-t én még anno root nélkül kezdtem, később rootoltam a következő leírással:[először olvasd tovább, majd később kattints rá] klikk (bár már frissítették)
Ha független a mobilod akkor lehet h tudsz frissíteni Sony Update Service-el, akkor ugorj a 2. pontra.
//mielőtt elkezded akármelyik pontot, csekkold le, hogy az USB kapcsolat MSC módban legyen, fejlesztői lehetőségeknél az usb hibakeresés, az biztonságnál pedig az ismeretlen források be legyenek állítva.//1. Debrand és frissités:
Most hogy megjelent az 587, flashtool-lal felratkam azthiszem innen töltöttem le, bár ha rákeresel h 4.1.b.0.587 global mini pro ftf, akkor találsz párat.
Elindítod a flashtool-t és ahova telepitetted, oda a firmware mappába másold be az ftf-et. A programba rámész a BME VIK logora , és rámész h flashmode. Kiválasztod a letöltött és bemásolt romot, és ha tiszta telepítést akarsz, akkor menj rá h wipe data (vagy ilyesmi). [én ezt ajánlom, bár akkor lesz egy kis meló h minden meglegyen ami volt, de mégiscsak tiszta lappal indul az uj android]
Rámész h ok, telefont kikapcsolod, lenyomva tartod a hang lefelé gombot, és rányomod gépre, miközben nyomod a gombot. Megvárod amig végez.2. Rootolás és CWM
Katt a linkre amit a leírás elején ágyaztam be. Elmagyarázom h pontosan mit kell csinálni mert néha g*cizik a dolog. Először is szedd le ezt a kernelt. [ugyanúgy, ahogy a romot raktad fel, flashtoolal bemásolod az ftf-et a firmware mappába->felrakod. Megveregetheted a vállad a telefonod jelenleg használhatatlan. na de sebaj, leszeded Doomlord root toolkitjét, és lefuttatod, kb sz@rd le, hogy miket ír az elején. a telefont ugy csatlakoztasd, ahogy flashtoolra, és várj. várj, várj, várj, amig rendesen le nem fut. Volt már nekem 2 perc, de 15 perc is, amíg elindult.
na de egyszer le fog futni, végez, kiveszed az akksit, visszarakod a gyári kernelt,és kész a root.
Utána leszeded az X-parts nevű programot Play-ről, rámész h install cwm, azt is kivárod, és minden kész.Próbáltam downgradelt rootolt gb ből frissíteni 587-es ics-re, de az nekem nem tartotta a rootot, szóval ezért ezt írtam.
[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
még a hét közepén frissitettem 587-re, rootoltam, takarítgattam, frissitgettem, nxt cuccokat raktam rá, ugyanazokat amik frissítés előtt voltak, így a 431-hez képest több mint +200 pontot sikerült összehozni antutu benchmarkban. a kamera is jó végre, szóval meg vagyok elégedve.
-
PearCyp
tag
valaki tudna segíteni az 587es rom rootolásában?
doomlord root kit es kernelcserélgetős dologgal próbálkozok, 431es romra simán jó volt.Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
válasz kmarkk22 #11789 üzenetére
énis kernel flasheléssel csináltm. arra is figyelj ha nekiállsz, hogy ne médiaátviteli módban legyen, és usb hibakeresés be legyen kapcsolva, mert nekem először azért nem sikerült.
-
PearCyp
tag
válasz PearCyp #10913 üzenetére
lejárt a szerk idő, már megtaláltam, vagyis sztem 2-szer háromszor felraktam, mert csodálkoztam h amikor megnyomom a lefelé gombot, miér tnem jön be
egy leirásban láttam, hogy felfelé kell nyomkodni...Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
valaki nemtudna adni egy értelmes leírást, hogy hogyan rakhatom fel a cwm-ot?
EZT szeretném feltelepíteni.Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
válasz PearCyp #10906 üzenetére
oh már megodlottam. sikerült visszatennem a gyári kernelt, a hiba pedig abban volt, hogy mtp módban maradt a kicsike. átállítottam, minden simán ment. tehát már rootolva van
-
PearCyp
tag
halihó!
rootolni szerettem volna a gépet, ezt a leírást követtem.
hát megakadtam a 4. lépésnél!itt tudom, hogy sok hozzáértő van, kérlek benneteket segítsetek, hogy most mit tudnék tenni! hiába csatlakoztatom a géphez, nem tudok semmit kezdeni vele. néha felvillan a töltésjelző led, meg a vissza gomb világitása, de több életjelet nem ad mahgáról, hiába dugom usb-re
-
PearCyp
tag
válasz Zsírkrétamen #10130 üzenetére
magyar, müködik t mobillal
-
PearCyp
tag
válasz batai15 #9298 üzenetére
Mégis milyen következtetést vonsz le abból, ha azt írja a pcc hogy nincs frissítés?????
azt, hogy nincs. és 2 oldalt kellene visszaolvasnod.istenem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...