Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRDZsolesz
aktív tag
jó ftf van már feltöltve valahova? mert amit először felrakott ko9 az ugye GB volt.
-
walkmanboy
tag
Srácok! Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a képernyőt valami arcismerettel old fel? Ezt olvastam itt, valaki írta, hogy neki nagyon bejön.
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
-
Grande Ale
őstag
Az ics-nel el tudom tavolitani a wisepilotot meg ilyeneket, amit eddig nem lehetett. Nagyon jo.
-
ko9
addikt
válasz gabe8719 #8286 üzenetére
Megcsinálom gyorsan ezt a módszert, és visszajelzek.
Amúgy tudtátok, hogy ma kijött az ICS?
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
walkmanboy
tag
Nagyon jó ez a rendszer. Sokkal gyorsabb, mint a 2.3.4 volt. Látszatra nem sok minden változott, de azért tűrhető. Ha valaki kívàncsi valamire írjon
-
Ghard
őstag
Nekem is független a telóm,de eddig még nincs rá update.
Bele ne haljatok, hogy szolgáltatós telefonokra még nem jött ki... -
sdd2
veterán
válasz walkmanboy #8287 üzenetére
Örülök, hogy sikerült. Használd egészséggel.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
walkmanboy
tag
Rendben van működik, köszönöm, és elnézést mindenkitől a hülyeséget, nem gondoltam volna ekkora gondot hogy sokszor kérdezem ugyanazt. De aki az előbb írta hogy azért írok, hogy a rangom jobb legyen az nagy baromság. 62. buildal engedi frissíteni az ics-t
-
gabe8719
senior tag
válasz dobobazsy #8283 üzenetére
Már írtak rá tippet.
Kíváncsi leszek hogy hogy szuperál a módszer, mert ha igen, már repül is az ICS az Lww-re.
(feltéve, hogy a root után tudok felpakolni CWM-et, és azon belül az xperia s launchert, nem hiányzik még egyszer a négysarkos menü..)[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
válasz walkmanboy #8278 üzenetére
Hosszan nyomod a kikapcs gombot alsó sor képernyőfelvétel készítése, nem egy agysebész mutatvány
Renault power
-
sdd2
veterán
válasz walkmanboy #8282 üzenetére
SUS-al tedd fel (Sony Update Service).
-
dobobazsy
őstag
még csak 1-2 órája van fent az ICS, de imádom. root még soká várható?
-
walkmanboy
tag
Tudna valaki segíteni ?
A sony PC companion-al próbálom telepíteni az ics-t, de azt írja ki:
nem sikerült telepíteni vagy elindítani a telefonszoftver frissítési összetevőket.köszönöm.
-
Zoli133
addikt
válasz .:Kristian:. #8279 üzenetére
Én felraknám most is csak ugye azok a fránya adatok, de ha estig nem találok megoldást akkor bizony egyes dolgok veszni fognak ( Gingerbread-el együtt )
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
.:Kristian:.
addikt
válasz Zoli133 #8275 üzenetére
Enyém is vodás és nem látja, milyen meglepő....
Az előző telefonomnál is ezt csinálta a voda, mikor kijött A T-re a frissítés csak hetek múlva jelent meg nálunk. Ilyen tekintetben egy nagy sz*r a szolgáltató.Ha 1-2napon belül nem jön akkor felrakom én is a jó kis flashel.
-
walkmanboy
tag
válasz FET-MEN #8277 üzenetére
adok képet pilla s3 trioval kegyetlen a windows
apropó. hogy is kell azt, hogy a telefonnal képet tudjak csinálni tudod hogy a kijelzőről ? aztán feltötlöm. a 62. build a legújabb amúgy nem ?
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
válasz walkmanboy #8276 üzenetére
tegyétek fel rá.. amúgy ha másnak van ugyanolyan és neki/nekik nem jelzi akkor kizárt dolog
[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
walkmanboy
tag
válasz Zoli133 #8275 üzenetére
zoli neked nem engedi 62. rommal frissíteni ? páromnak teljesen szűz a készüléke, őt hidegen hagyja az ics, de mikor bedugtam teszt végett a pc-be a telóját, neki azonnal kelzett hogy van ics, pedig mondom semmi ilyen flashelés semmi nem volt..
-
Zoli133
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy le akartam volna menteni az adataim PCC-vel de nem tudom MTP (médiaátviteli) módban csatlakoztatni a telefont, PCC kiírja h hiba történt, próbáltam újratelepíteni az nem segített, másik USB port, másik kábel...
Valami ötlet? táfalshelném hunfatal .58as ROMját az ics miatt de így h nem tudok mindent lementni (nincs minden szinkronizálva google-vel)walkmanboy: a telefon vodafone-os, még nem látja hogy lenne frissítés
[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
bogil99
aktív tag
Elnézést, hogy közbeszólok, abban tudtok segíteni, hogy elmenteni hogy tudom a meglévő ROM-ot flashtool -al?
[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
FET-MEN
veterán
válasz walkmanboy #8266 üzenetére
szerkesztésgomb használata stb.. most adok egy utso esélyt neki szval halyrá..
Iphone 7
-
sdd2
veterán
válasz walkmanboy #8266 üzenetére
Nem kell egyesével, csak a felesleges hsz-eket legközelebb kerüld, nem idegesíteni akarunk hanem csak jót akarunk mert ezért figyelmeztetés vagy ha elfajul a dolog bannolás lehet a vége.
-
sdd2
veterán
válasz walkmanboy #8262 üzenetére
És neked áll feljebb, hogy én vagyok ideges? Nézd meg a többieket, ők se bírják a hülyeséged... Ha hsz vadász vagy akkor menj máshova mert lassan már a topikot "lomtalanítani" kéne tőled.
-
walkmanboy
tag
emberek ! a párom mobilján vagyis a 62. buildra is talál már frissítést.
-
FET-MEN
veterán
válasz walkmanboy #8262 üzenetére
a moderátor nem ezt mondaná.. hanem az hogy ranghajhászatért kapsz egy figyelmeztetőt. én nem használtam annó a szerkesztésgombot és rákenték hogy ranghajhászat.. nem tudom hogy most a banánt keresed-e de már 3 szor felnyomhattalak volna.. nézd meg hány hiteles hsz-em van.. és mindnél betartottam a szabályokat, OFF topicba mehet egy kicsit lazábban de itt nem..
Iphone 7
-
babkonzerv
csendes tag
válasz walkmanboy #8258 üzenetére
Már kérdezted, meg is lett válaszolva, és a hozzá tartozó linket is körülbelül ötször berakták ide
-
Krinyo
senior tag
válasz walkmanboy #8258 üzenetére
Megegyszer valaki megkerdezi... tenyleg idegesito. A telefon valtozatanak a szama, ez azonositja a telefon valtozatat az adott tipuson belul, az akku alatt megtalalod a tiedet, vagy szoftverrel is meg lehet nezni, pl. System Panel. Ha benne van a listaban, akkor meg fog jelenni a frissites, ha nem, akkor meg varni kell.
-
walkmanboy
tag
"Kint vannak mar az elso SI szamok a Sony forumaban is:"
Mik azok az SI számok drágaszág ?
-
mathaus=)
senior tag
válasz babkonzerv #8256 üzenetére
Kiváncis vagyok mrá Mini pro tulajok eddig vélemény?
-
babkonzerv
csendes tag
Külföldi hozzászólásban ilyeneket olvastam, hogy:
1. a naptár widget nem jeleníti meg a közelgő eseményeket
2. az állapotjelző LED nem csinál semmit, ha a kijelző ki van kapcsolva
3. a lockscreenen nem mutatja az értesítéseket.
Ezekről, vagy hasonló hibákról valakinek valami tapasztalata? Az új scrollozással mi a baj, konkrétan miben tér el az előző módszertől? -
Krinyo
senior tag
Kint vannak mar az elso SI szamok a Sony forumaban is:
http://talk.sonymobile.com/message/199353
-
fatal`
titán
ko9 küldte priviben, egy kicsit körülményes módszer az ICS rootolásához (rootolt GB kell hozzá)
Este-éjjel wipeolom az egész telót, rootolok egy üres GB-t rajta és kipróbálom ICS-sel ezt a módszert.
(#8250) MyckY: Ez nem biztos, kimaradt a "valószínűleg" az előző hozzászólásomból.
[ Szerkesztve ]
-
walkmanboy
tag
OMG ! Tudna valaki segíteni ?
ezt írja ki :
TELEPÍTÉSI HIBA
Nem sikerült telepíteni, vagy elindítani a telefon szoftverfrissítési összetevőket !WTF ?
-
FET-MEN
veterán
-
dobobazsy
őstag
fentvan az ICS a mini pro-mon, és bitang módon tetszik
az új felület kegyetlen jól néz ki, az új fícsörök is nagyon jók, és ami ledöbbentett, az az orientáció változás animációja. próbáljátok ki![ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
válasz babkonzerv #8238 üzenetére
Igen, Flashtool-al le lehet menteni az eredeti ROM-öt, ami erősen ajánlott.
Bocs srácok, de Ádámtól és Évától nem fogom elkezdeni leírni telefonról gépelve a Flashtool használatát.
Amúgy lehet visszarakom a régit, az előbb csontra fagyott az egész. Gondjai vannak a routeremmel, és utálom az új görgetőrutint. Most csináltam egy factory resetet, de a wifi és a görgetőrutin hibája maradt.
-
FET-MEN
veterán
-
MyckY
senior tag
válasz babkonzerv #8238 üzenetére
szerintem felesleges mert nem tudják ugyse megnézni hogy milyen a rom független vagy szolgáltatós ahogy beviszed egyből egy szoftverfrissítést csinálnak szóval mind 1
-
FET-MEN
veterán
-
babkonzerv
csendes tag
Visszaolvasva láttam, hogy a független rom feltevése garanciavesztéssel jár, amit lehet orvosolni hogyha visszarakom az eredeti függő romot. Kérdésem az lenne, hogyha én most felrakom a .58-ast, majd utána az ICS-t, akkor egy esetleges probléma esetén találhatok majd a neten olyan (telenoros) romot, ami nekem megfelelő, vagy még a flashtool használata előtt el kell mentenem a telefonról valami fájlt?
-
bogil99
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi, sosem Flashtooloztam még, hogy lehet felrakni vele az 58-ast? Telenoros telóra fel tudom rakni? Az 58-as még rootolható?
Mégvalami. A boot loaderem nincs kinyitva, így meg lehet csinálni?
[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
MyckY
senior tag
Az arcfelismeréses képernyő feloldás eszméletlen jól működik :-D eddig elég jónak tűnik a kamera is sokkal hamarabb jön be
-
rob210
nagyúr
Hogy lényegi HSZ is legyen
Aki frissített már majd egy két tapasztalatot ha lesz toljon fel, mert ha érdemes én is lecserélem, de ha sok jelentősége nem lesz akkor megvárom a szolgáltatós verziót.
Kérdések a szokásosak lesznek:
üzemidő változott-e, kamera jobb rosszabb lett-e, zenei teljesítmény hangzás kezelőfelület érdemben változott-e, kijelző érzékenysége minősége szane szaga változott-e ?
Köszi előre is.
Na meg persze erre gondolom nem 10 perc után kapok választ majd, hogy igen jobb lett az aksi[ Szerkesztve ]
Renault power
-
dobobazsy
őstag
válasz walkmanboy #8228 üzenetére
tehát ha felrakod az 58-ast, amit linkeltek, és azzal feldugod Sony PC Companion-ra, ki fogja írni az ICS frissítést. ez azért van mert az az 58-as elvileg független telefonra való. és azok hamarabb megkapják mint a függők.
nálam már az 58-as van fent, de szerencsémre pont most nem elérhető a szerver
szerk.: kiírta az ICS-t[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz walkmanboy #8225 üzenetére
Nekem meg fárasztó hetem van/volt. Az a készülék IMEI matricáján van rajta, SI szám.
-
szente
addikt
Ha nem megy a ko9 féle ftf-el, akkor rakjátok fel Flashtool-al a hunfatal által linkelt .58-as buildet, akkor már a PCC is fel fogja dobni az ICS-t.
-
walkmanboy
tag
-
FET-MEN
veterán
ideje volt. amit ko linkelt xda-s az mehet fel akkor ftf flashtool-al.
Iphone 7
-
sdd2
veterán
Aki lusta olvasni az legyen lusta írni is... az 58 új hsz-ból csak az első 3-4-et kellett volna elolvasni és még egy nagy kép is van róla...
walkmanboy
Azért mert lusták vagytok olvasni, nem kéne a topikot off-olni, szemetelni a hülye kérdésekkel. Ez egy olyan kérdés kb Mint ha megkérdezném tőle hogy Mini Pro-ja van-e. Hülyeség lenne megkérdezni hisz ott van az aláírásában, hogy az van neki meg nyilván azért van itt a topikban. Eddig türlemesen válaszoltam mindenre de már sok volt mikor 5 percenként jöttek azok a kérdések, hogy "mikor jön?". És mindíg válaszoltunk de a 25 ilyennél már érthető hogy begurulunk. Most meg kezdődik ez "megjött már az ICS?"
Köszönjük, nem kérünk az ilyen kérdésekből.
-
mathaus=)
senior tag
válasz walkmanboy #8216 üzenetére
Figyu, most irták le neked kb 5 hsz-el feljebb, ennyire azért te sem lehetsz lusta...
-
walkmanboy
tag
"1249-7514-hez"
Ez micsoda akar lenni ? köszi
-
HofiZoli
senior tag
-
dobobazsy
őstag
már másodjára flasheltem a SK17_4.1.B.0.431_WORLD.ftf fájlt és egy 2.3.4-es, 62-es buildszámú android fogad. mit rontottam el ennyire??
-
Krinyo
senior tag
válasz walkmanboy #8204 üzenetére
A telefon változatszáma.
-
petiwr
senior tag
Talán megjött az ICS hogy ennyi lett a hsz.??
-
mathaus=)
senior tag
válasz Grande Ale #8206 üzenetére
A hangerő le gombot nyomd
(#8203) szente Sebesség milyen?
(#8208) petiwr Igen
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
segítséget kérnék: hiába nyomom a vissza gombot nem csinál semmit a flashtool. Mit csinálok rosszul?
-
agoka07
senior tag
Én romániai vagyok és még nem jelent meg. Normális ez?
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
szente
addikt
Hát a görgetőrutin egy kalap szar lett. Kb olyan, mint ha hiányozna a kinetikus görgetés.
-
Krinyo
senior tag
válasz SH4D0W2011 #8198 üzenetére
1249-7514-hez (T-Mobile, fekete) sem talál még semmit. Kivancsi vagyok, mennyi ido mire ideer...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest