Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz stratova #10465 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy élvezetes. De egyébként csak az első 2-3 alkalom macerás, utána már egész jól megy bárkinek. Eleinte én is mennyi fóliát elcsesztem...
Ja, még egy tipp a por ellen: fürdőszobába bezárkózni, megnyitni a forró vizet, hogy gőz legyen. Ez megköti a porszemcséket, így kevesebb kerül a kijelzőre a művelet közben. Van aki ventillátor mellett csinálja, de ott inkább csak annak az esélye nő, hogy ráfújja a port a kijelzőre/fóliára. A párás verzió jó. ÉS télen értelemszerűen könnyebb összehozni.
-
Skynet258
veterán
válasz qpidomx #10448 üzenetére
Nem tudom milyet kaptál, én 3 rétegűt szoktam használni. A trükk egyébként annyi, hogy felteszed egy kis részét, és miközben fogod a fóliahordozó anyagot, bankkártyát használva rásimítod a maradék részt. Ha így is marad 1-2, akkor bátran a bankkártyával ki kell simítani a kijelző széle felé a bubikat. Már sokat feltettem, mindig így, és abszolút sima, bubimentes a végeredmény.
bogil99: A jobb felső sarokban piros cucc az inkább csak amolyan védőfólia, ami minden telefonon van újkorában - mondjuk aránylag jó minőségű, de azt nem normál használatra szánják.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz pepe091 #9057 üzenetére
Pár száz rendelésem volt már onnan, és mindig ok volt a dolog. És nem 2 dollárokért vásároltam.
Arra figyeljetek azért, hogy bár azt mondják, ezek az olcsó fóliák mind ugyanolyanok, valójában mégsem. Számít a kivágások minősége, és meglepő lehet, de mindnél tapad rendesen a felület 100%-án. Ez pedig fontos, mert ha a széleken nem ok a dolog, akkor feljöhet, bemegy a por, ronda, stb.
Rockymobile-t mint eladót tudom ajánlani, én a jövőben nagy tételben is fogok tőlük vásárolni, mert velük még rosszul nem jártam. Más eladóval már igen, mert a fentebbi problémákkal találkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz PRDZsolesz #8128 üzenetére
A Mini Pro nem tud sorozatképet készíteni emlékeim szerint (bár most nincs előttem a telefon).
-
Skynet258
veterán
válasz bull84ghia #8123 üzenetére
Na mégjobb!
-
Skynet258
veterán
válasz bull84ghia #8121 üzenetére
Na, hát ez ám a... izé... ez ám a... hú deszép.
Persze csak hülyülök, lényeg, hogy az asszony boldog legyen. Ha az asszony nem boldog, akkor abból jó úgysem sül ki.
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz walkmanboy #8096 üzenetére
Még jó hogy pont te mondod ezt a "ne szívjátok mellre" dolgot...
-
Skynet258
veterán
válasz walkmanboy #8077 üzenetére
Minden poénra ilyen harciasan reagálsz? Most mondjam, hogy hülye kérdésre hülye válasz? Ha lesz ICS, akkor gondolhatod, hogy tele lesz vele a topik, ~10 hsz-t visszanézel, és gyorsan kiderül majd.
Egyébként igen, híresen bunkó vagyok, és fő ismérvem, hogy soha senkinek nem segítek.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz walkmanboy #8074 üzenetére
Aha, van már! Katt ide, és települ is a telefonodra!
-
Skynet258
veterán
válasz bull84ghia #8024 üzenetére
Statusbar színezéshez egyedi framework is kéne, amit azért annyira nem egyszerű összehozni sajnos... Szerintem mondd meg neki, hogy nem sok esélye van rá.
-
Skynet258
veterán
válasz generic #8022 üzenetére
Igazából rossz topikban jársz, mert ez a Mini Pro topikja (sk17i). Neked a sima Mini topikja kell (st15i), ami itt van.
-
Skynet258
veterán
Nálam pont van egy One V tesztelni (meg majd jönnek a nagyobb tesók), ha érdekel, Hétfőn (de lehet előbb) lesz kint róla tesztem a blogon (aláírás).
Egyébként nekem is nagyon tetszik, a lehajlított aljától tartottam, mert képeken nem jött át, de élőben semmi bajom vele. A kijelzője meg baromi jó, IPS2.
Mondjuk itt az Xperia Mini Pro-nak sem kell szégyenkeznie, ennek is szép a képe. -
-
Skynet258
veterán
Beállítások ---> Nyelv és billentyűzet --- > Nemzetközi billentyűzet ---> Beviteli nyelvek ---> Magyar és kiválasztás után a felugró ablakban megadható, hogy Qwertz legyen, vagy Qwerty.
-
Skynet258
veterán
Tényleg, a 3D-s fotókat próbálta valaki? Nekem van 3D tv hozzá, de még nem csekkoltam le a dolgot...
-
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Asszony a minap kapott egy ilyen Mini Pro-t, elkezdtem olvasni a topikot az elejétől, de ~1000 körül abbahagytam.
Szerintem jó kis készülék, a kijelzője szép, a bill, OK - ideális női telefonnak, vagy olyanoknak, akiknek elég ez a kijelző méret.
Hétvégén szerintem írok róla tesztet is, bár holnap jön egy Motorola Defy Mini, amiről szintén kéne írnom... De attól olyan sokat nem várok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest