Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
válasz PearCyp #15533 üzenetére
meg volt a rootolás , sikerült csak utána egy CWM felraktam és nem kapcsolt be a telefon csak a Sony logóig aztán megcsináltam rá a hivatalos frísítést és működött aztán megint be rootoltam de nem lett jó valamiért másik megoldást kerestem , unlock bootladerrel probáltam na azzal sikerült is , utána kikapcsoltam a telefont és nem kapcsol be azóta.
-
Cobretti13
tag
válasz PearCyp #15309 üzenetére
Számomra a legfontosabb :
-gyorsaság
-stabilitás(alapvető funkciók hibátlan működése :wifi bluetooth gps mobilnet hivások....)
-kifogástalanul legyen alkalmas arra amire kitalálták a készüléket.minden más ezek után következik.
Az appok nem érdekelnek azt a párat amit használok felrakom marketrőlS3 / MSI GX 620 / Miskolc
-
Redcaster
őstag
válasz PearCyp #15282 üzenetére
Én mikor megvettem 2012 június-július környékén, akkor azt hiszem a 2.2.4-es (lehet hogy hülyeséget írtam ,nem emlékszem már) android volt rajta. Mint írtam, azzal is volt már probléma. Mivel T-Mobilos vagyok, és azt mondták, hogy decemberben jön az ics, így vártam, de mivel nem adták ki, így január végén magam raktam fel. Most nekem is 587-es van fent, és a probléma még mindig fent áll
Ha tényleg egy app okozza, azt hogyan deríthetném ki, hogy melyik?
-
fatal`
titán
válasz PearCyp #15245 üzenetére
Hol vettél hátlapot? Sehol nem találtam személyes átvétellel, csak a Minire. Házhozszállíttatni meg nem fogom, mert annyiba kerül a szállítás általában, mint maga a hátlap.
(#15246) Isten88: Szerintem egy percig se használd a gyári ROMot ha már BL-t nyitsz. Ha mégis, akkor az extended stock kernelt nézd meg.
(#15247) blokad: Ha nem függetleníted, akkor igen.
[ Szerkesztve ]
-
korobi
aktív tag
válasz PearCyp #14436 üzenetére
hangválasztó megvan. bemásoltam a music mappába a csengőhangokat. újraindítottam a telot, állítanám be, de akkor sem latszanak ott. sőt kitöröltem mindent, de még mindíg azt látja ami ott volt eredetileg, bár lejátszani nem tudja azokat (mert ugye nincs ott) ...
pfff egy ilyen egyszerű funkció se működjön...
( úgy érzem valami jóképű miui rom lesz ebből hamarosan... ) -
bogil99
aktív tag
-
SirKero
őstag
válasz PearCyp #14051 üzenetére
flashtool lal rakj fel egy generic .587-es tft-t, de wipe-olj mindent, és akkor nem lesz bugos semmi ICS alatt sem.
Sajnos ez nekem Kínai mint mondtam nem igazán vágom a telefonos dolgokat. Valami egyszerűbb megfogalmazás
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
MODERÁTOR
-
Mindreader
tag
válasz PearCyp #13744 üzenetére
Már miért kamuznék ezzel? Nem muszáj elhinni. Az ő telefonjában hiányzik a szalagkábel fele az enyémhez képest ha belenézek a szétcsúsztatható rész felől. Először csak azt hittem valami fóliadarab belekerült valahonnan, aztán mikor megkapargattam ollóval, és lejött róla a fekete szigetelés akkor láttam hogy ez egy darab szalagkábel.
Bármennyire hihetetlen, de ez a telefon továbbra is működik. Eddig nem vettem észre semmi rendellenességet, azóta is használja.
-
bogil99
aktív tag
válasz PearCyp #13608 üzenetére
Nekem is ilyen Kingston -om van. Igaz, ehhez képest kb. 55-60% áron, mert csak.
Semmi bajom vele. Sosem volt más márkám. Illetve egyszer pendrive-ból használtam egy másik márkát és adatvesztés lett a vége. Ja, és egyszer számítógépbe vettem egy hasonló nevű utánzatot, az meg gyárilag hibás volt. Nálam memória kariból ez az etalon, az Alpha és az Omega.N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Isten88
senior tag
válasz PearCyp #13608 üzenetére
Hali!
Nekem is Samsung van, Cl10, por, csepp és elvileg vízálló, eddig semmi bajom nem volt vele. Volt a kezemben már egy Cl6-os Samsung is, bár az csak 8 gigás volt, de szépen hozta az osztályának illő teljesítményt. "Dobozára" a Cl6 mellé rá volt írva, hogy 12MB/s ír, 24MB/s olvas, ezt hozta is, csak nem állandó jelleggel, gondolom ezért Cl6, mert stabilan ennyit tudott hozni.
Cl6 vagy Cl10-ben gondolkozz, itt többen ajánlják a Cl6-ot, mert kisebb fájlok írásánál elvileg gyorsabb, és a telefonnak ez kell. -
dobobazsy
őstag
-
PearCyp
tag
válasz PearCyp #10913 üzenetére
lejárt a szerk idő, már megtaláltam, vagyis sztem 2-szer háromszor felraktam, mert csodálkoztam h amikor megnyomom a lefelé gombot, miér tnem jön be
egy leirásban láttam, hogy felfelé kell nyomkodni...Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
válasz PearCyp #10906 üzenetére
oh már megodlottam. sikerült visszatennem a gyári kernelt, a hiba pedig abban volt, hogy mtp módban maradt a kicsike. átállítottam, minden simán ment. tehát már rootolva van
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
senior tag
-
Isten88
senior tag
válasz PearCyp #8805 üzenetére
Ha jól tudom, 2.0, de nem tudok róla sokat, Vaterás ~500 ft-os cucc, bár máshol ugyanezt ~3.000-ért árulják (boltokban). Könnyen össze lehet csatlakoztatni vele, bár egyeseknek nem megy egyből, ahogy Google is mutatja.
Köszi a választ, megpróbálok valakitől kölcsön kérni egy másmilyet.
Ha esetleg vennék, akkor mi az, amire figyeljek? Milyen szabványú legyen?
Köszi a választ! -
darthsmoke
Korrektor
válasz PearCyp #8802 üzenetére
Rendben, igazad van.
Viszont sajnos a Bluetooth sávszélesség miatt biztosan nem megy át annyi adat A2DP-n, mint amennyi kábelen menne, és olykor az adatátvitel is megakadt a korábbi Galaxy S-em esetén.
Mindenesetre köszönöm a tippet, ki fogom próbálni zsinórral, aztán elfilózom a kékfogú fülesen.I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
Isten88
senior tag
válasz PearCyp #8802 üzenetére
Kicsit off...telefonnal Nekem is tökéletes az MW600, semmi hiba, szép hang, de géppel eléggé recsegős a hangja egy-két számnál, és a streamelés is néha bekésik, nem a távolság miatt, mert az 1 méter. Win7, ilyesmi usb-s bluetooth-szal.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz PearCyp #8788 üzenetére
Háát!
A NOKIA kameráját nem szabad ide keverni"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
e-newsee
addikt
válasz PearCyp #8782 üzenetére
Szerintem mindig ugyanolyan képet vesz fel, csak a feldolgozásnál butítja le. De ebben nem vagyok biztos, nem szakmám, csak józan ésszel gondolkodva tippelek. Biztos van, aki jobban ért a képfeldolgozáshoz. Annyi biztos, hogy a digitális zoom mindig valamennyire veszteséges. A kérdés, hogy mire akarod használni a képet.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Grande Ale
őstag
válasz PearCyp #8624 üzenetére
Nekem is sikerült letörölnöm függetle szoftnál, sőt, a Wisepilotot is. Amúgy pár nap használat után a tapasztalatom az, mintha laggolósabb,lassab lenne mint a ginger... Mi a véleményetek erről? pl. pont most mikor ezt írtam, volt egy bejövő hívásom, rezgett, nem zenélt, nem írta ki hív, mármint semmit nem mutatott, nem volt hivóképernyő... a böngészőt mutatta, és rezgett...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz PearCyp #8635 üzenetére
2. ICS alatt a gyáriban is működik.
5. Ez általában igen furán működik, jó hogy tudja de összenyomja persze a widgeteket és többnyire olvashatatlan.
6. (két ötös van, ez a másodikra) a gyárin is 5 asztal van, csak a száma nem módosíthatóA többi mellett ezeket emelném ki:
- Van függőleges applistázási módszer
- Mappák az alkalmazás tárban
- A dockra annyi ikont teszel amennyit akarsz, ha jól emlékszem max 5 oldal, darabonként 5 ikonnal
- Fizetős verzióban (vagy a go launcherből az ingyenesben is) gesztusok a dokkon
- Gyakorlatilag kimeríthetetlen témázási lehetőség
- Gesztusok az asztalon (pl. lefelé mozdított újra hozza be az alkalmazástárat)
- Végteleníthető görgetés az asztalok között (illetve vízszintes elrendezésnél az alkalmazástárban is, én függőlegesen jobban szeretem)
- Ikonok nevének elrejthetősége (asztalon, appdrawerben is) -
Zugi
aktív tag
válasz PearCyp #8632 üzenetére
Köszi.
Amúgy mi a gondod a gyári launcherrel? Én még X10 mini pro-s időmben tettem fel próbaképpen más launchereket, de egyik sem nyerte el tetszésem, visszatértem az alaphoz.
Bizonyára azóta fejlődtek, így kíváncsi vagyok számodra miben nyújt többet egyik-másik? Mik az előnyei? -
-
fatal`
titán
válasz PearCyp #8451 üzenetére
Persze, hogy lehet, magát is rendereli közben, evvel GPU teljesítmény vész el a benchmark alatt. Legalábbis valami ilyesmit sejtek. Hogy miért mindenki benchmarkokat nézeget azt mondjuk nem tudom. Érezhetően gyorsabb a felület tőle, de, ha nem jó még mindig ott a lehetőség, hogy kikapcsold.
Ráadásul minimális fogyasztáscsökkentést is okoz szerintem, mert a GPUnak jóval kevesebb energiába kerül renderelni a képet, mint a CPUnak.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz PearCyp #8423 üzenetére
Nem valószínű, de ha kijön a T-s rom biztosan lesz FTF és gari előtt vissza lehet rakni.
(#8425) bogil99: USB hibakeresés be van kapcsolva? Külső források? Teló adb drivere (pc companion felrakja) fent van?
1 perc alatt rootol kb, már rég meg kellett volna csinálnia.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest