Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
MyckY
senior tag
válasz motoflug #8068 üzenetére
a nokia kamera terén elég sokat nyújt haveromnak 5800-ja van és az sokkal közelebbről betud fókuszálni és elég durva képeket is csinál de erre se panaszkodok mert amire az "átlag" user használja aki nem azt nézi hogy a kamera a legeslegjobb legyen a telefonjába annak bőven elég ez is
-
fattyu
veterán
válasz motoflug #8064 üzenetére
Szerintem meg nagyon. Nem azt mondom siralmas a mobil mezőnyben de a nexus Sem köröket vert rá.
Amugy én fotózok normális géppel is szóval azért is szúrja nagyon a szemem amit ezek csinálnak.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
ko9
addikt
válasz motoflug #7869 üzenetére
Az euró árfolyamától függően 5k körül meg lehet oldani a függetlenítést bootloader nyitással együtt...
De én nem mondtam ilyet--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
fatal`
titán
válasz motoflug #7863 üzenetére
A T-nél olcsóbban sehol sem kapod meg függetlenül ez biztos. Független ára gyártói garival 55-60k körül van.
Arra figyelj, hogy gyártói garanciás legyen, a bolti gari szinte semmit sem ér. Én a viptechnikánál vettem, de, ha gyártói garis szerintem majdnem mindegy, én is azért vettem ott, mert az volt jó helyen és normális áron (akkor, amikor vettem, most nem tudom). Annyi viszont biztos, hogy maximálisan korrektek voltak.
-
-
fattyu
veterán
válasz motoflug #7751 üzenetére
vazzeg. én szeretem a miniprom de ma volt kézben htc oneV. hát ez nagyon csini Legendet a gyenge vas miatt utálkozva passzoltam el de ez már rendben van ej ej htc nem akar valami csini 3.7es kvertist?
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
mrlujoak
veterán
válasz motoflug #7656 üzenetére
Nem.
Két különböző modell van.
A mini (aminél előfordulhat, hogy vacakol a melegben) és a mini pro (aminek a topikjában vagy)A mini ( a nem QWERTY-s) esetében fordulhat elő, hogy melegben - a rossz kalibráció miatt - meghülyülhet az érintőgomb, de szerviz után a hiba kiküszöbölésre kerül.
A mini pro esetében ilyen hiba nincs, sem a régi, sem az új verzióknál.
A mini pro-k esetében egy úgynevezett ciripelős hiba volt az első szériánál, mégpedig a tavaly 40-ik hét előtti modelleknél, amik már kifutottak.
Ez a hiba egy alig hallható "statikus" zaj volt, főleg a HD videófelvétel közben, amolyan háttérzaj... Valaki a telefonból is hallotta, de nem minden esetben. Ez a hiba már nincs. A tavalyi kis szériás verzió után javították a hibát.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
mrlujoak
veterán
válasz motoflug #7654 üzenetére
"még meg"?
Már ki...
azaz volt olyan hiba, ami tavaly ki is futott...
A megválás okai többrétűek, valaki csak simán újabb modellt vesz. Egyébként nem értem a hozzászólásaid lényegét. Tulajdonképpen mit is szeretnél?
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
válasz motoflug #7650 üzenetére
Mini pro-nál - mert ebben a topikban vagy - nincs ilyen hiba.
Ez a jelenség a mini-k esetében fordul elő, egy rossz kalibráció miatt.
Ha ilyen történi, szerviz, kalibrálnak, és pápá hiba...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Crob
tag
-
rob210
nagyúr
válasz motoflug #7643 üzenetére
Nem tudom miért gondolom hajtja őket az újat újat újat eszme a tesóm is mindig ezt csinálja ahogy kijön valami újabb mindig megveszi.
Szerintem hibátlan a kis készülék és még egyenlőre minden el is fut rajta.
Az aksija fenomenális, nekem x10mini pro volt előtte tehát megvettem az utódot ahhoz képest sokkal jobb a teljesítménye és az aksija is.
Azzal 3 napot bírtam ki enyhe használat mellett ezzel 4 napot simán elrohangálok úgy hogy használva is van.Szóval nem a készülék miatt adják el szerintem.
Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest