- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Ubiquiti hálózati eszközök
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux kezdőknek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Béta iOS-t használók topikja
- Synology NAS
- VoIP telefonálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MyckY
senior tag
válasz
motoflug #8068 üzenetére
a nokia kamera terén elég sokat nyújt haveromnak 5800-ja van és az sokkal közelebbről betud fókuszálni és elég durva képeket is csinál de erre se panaszkodok mert amire az "átlag" user használja aki nem azt nézi hogy a kamera a legeslegjobb legyen a telefonjába annak bőven elég ez is
-
fatal`
titán
válasz
motoflug #7863 üzenetére
A T-nél olcsóbban sehol sem kapod meg függetlenül ez biztos. Független ára gyártói garival 55-60k körül van.
Arra figyelj, hogy gyártói garanciás legyen, a bolti gari szinte semmit sem ér. Én a viptechnikánál vettem, de, ha gyártói garis szerintem majdnem mindegy, én is azért vettem ott, mert az volt jó helyen és normális áron (akkor, amikor vettem, most nem tudom). Annyi viszont biztos, hogy maximálisan korrektek voltak.
-
-
mrlujoak
veterán
válasz
motoflug #7656 üzenetére
Nem.
Két különböző modell van.
A mini (aminél előfordulhat, hogy vacakol a melegben) és a mini pro (aminek a topikjában vagy)A mini ( a nem QWERTY-s) esetében fordulhat elő, hogy melegben - a rossz kalibráció miatt - meghülyülhet az érintőgomb, de szerviz után a hiba kiküszöbölésre kerül.
A mini pro esetében ilyen hiba nincs, sem a régi, sem az új verzióknál.
A mini pro-k esetében egy úgynevezett ciripelős hiba volt az első szériánál, mégpedig a tavaly 40-ik hét előtti modelleknél, amik már kifutottak.
Ez a hiba egy alig hallható "statikus" zaj volt, főleg a HD videófelvétel közben, amolyan háttérzaj... Valaki a telefonból is hallotta, de nem minden esetben. Ez a hiba már nincs. A tavalyi kis szériás verzió után javították a hibát. -
Crob
tag
-
rob210
nagyúr
válasz
motoflug #7643 üzenetére
Nem tudom miért gondolom hajtja őket az újat újat újat eszme a tesóm is mindig ezt csinálja ahogy kijön valami újabb mindig megveszi.
Szerintem hibátlan a kis készülék és még egyenlőre minden el is fut rajta.
Az aksija fenomenális, nekem x10mini pro volt előtte tehát megvettem az utódot ahhoz képest sokkal jobb a teljesítménye és az aksija is.
Azzal 3 napot bírtam ki enyhe használat mellett ezzel 4 napot simán elrohangálok úgy hogy használva is van.Szóval nem a készülék miatt adják el szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Egyedi ékszerdobozka
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest