Új hozzászólás Aktív témák
-
walkmanboy
tag
OMG ! Mindenki ICS lázban ég !!
Már a buildszámot is ICS-vel keverik
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
-
agoka07
senior tag
Valaki be tudna linkelni egy -.42-es Buildszámú rom-ot?
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
agoka07
senior tag
válasz walkmanboy #8011 üzenetére
nekem pl. a root miatt kell.
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
agoka07
senior tag
Zárt bootloader-re melyik ROM-ot ajánlanátok?
-
aurel343
tag
Érdeklődnék, hogy a névjegyeket ki lehet rakni valamelyik képernyőre? Vagy csak valamilyen gyors-hívó programmal? (a feleségem új telója - én mazoista vagyok a BADA-val )
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Így hátha találok már..
-
generic
senior tag
Sziasztok, csatlakozom én is az st15i használókhoz. Érdekelne, hogy milyen főzött romok vannak rá, illetve melyiket érdemes felrakni, szívesen meghallgatok pro, és kontrákat is...
Illetve, gyári ICS kijött már?
Köszönöm a segítségeteket előre is! -
Skynet258
veterán
válasz generic #8022 üzenetére
Igazából rossz topikban jársz, mert ez a Mini Pro topikja (sk17i). Neked a sima Mini topikja kell (st15i), ami itt van.
-
bull84ghia
őstag
Esetleg mini pro-hoz olyan skint nem tud valaki amiben a statusbar lila vagy rózsaszínű lesz? Az asszony nem hagy békén ez miatt.
kösziHazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Skynet258
veterán
válasz bull84ghia #8024 üzenetére
Statusbar színezéshez egyedi framework is kéne, amit azért annyira nem egyszerű összehozni sajnos... Szerintem mondd meg neki, hogy nem sok esélye van rá.
-
SH4D0W2011
őstag
sziasztok!
a következő problémám adódott a Mini Pro-mmal: néhány napig nem használtam, tegnap pedig bekapcsolás óta nem nyit meg semmilyen képfájlt; fájlkezelőből próbálva nem jelenik meg semmi, csak elfeketedik a képernyő, ha pedig hátteret akarok változtatni, a galériában sincs semmi. ez van a kártyára másolt képekkel, és a kamerával készültekkel is.
a memóriakártya hibáját kizárnám, mert másik kártyáról sem jó, minden más (appok, zene, e-book) megnyitható, csak a képek nem. mi lehet a baja? -
dobobazsy
őstag
válasz SH4D0W2011 #8034 üzenetére
esetleg próbáld meg az összes alkalmazásoknál kikeresni a galériát, és törölni az adatokat. nálam ez oldott már meg problémákat a galériával kapcsolatban.
-
dobobazsy
őstag
válasz SH4D0W2011 #8036 üzenetére
persze, hogy lehet. beállítások ->adatvédelmi beállítások, ott megtalálod!
-
fatal`
titán
válasz SH4D0W2011 #8036 üzenetére
Beállítások -> adatvédelem -> gyári adatok visszaállítása
-
dobobazsy
őstag
válasz SH4D0W2011 #8041 üzenetére
utolsó ötletem az hogy töröld a memóriakártyán lévő Android\data\com.sonyericsson.gallery\cache mappa tartalmát.
-
dobobazsy
őstag
válasz SH4D0W2011 #8043 üzenetére
akkor mi lehet a telefonoddal
-
dobobazsy
őstag
válasz SH4D0W2011 #8045 üzenetére
hátha segít valaki, aki okosabb nálam.
valaki nemtudja hogyan lehet lecserélni a gyári témákat és hogyan lehet betenni az xperia s launchert?[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz bull84ghia #8037 üzenetére
Tuti megy, ExPERIAv2-ben lévő framework alapját is ezzel csináltam.
Utánna meg egy csomó mindent Notepad++al[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB --- 3 év Samsung Garancia - nem szolgáltatós
- Apple Iphone Pro Max ÚJ, bontatlan, gyári független Black Titanium 256GB nem részletes, Notebook.hu
- Google Pixel 8 256GB Kijelzõhibàs
- Motorola Razr 40 Flip 5G 256GB 8GB Ram Sage Green, használt, Garis, patika
- Új iPhone 16 Pro 128GB desert titanium sivatagszínű független 1 év Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest