Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Ezt a fájlt kell bemásolni a /system/usr/semc/camera mappába, megejteni egy rebootot, és jó lesz a vaku. Mai napig rejtély miért hagytá ki
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz cracky86 #11995 üzenetére
A legjobb, hogy a forrás FTF-ben (amit SUS-al szedtem le), abba sincsennek benne a vaku fájlai...
Frissítem a ROM zipjét az éjszaka, és kirakom ide is a fájlt.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz albinolynx #11991 üzenetére
Format /cache-t elvégzi a FTF, Format /data pedig akkor nem kell, ha .431-ről mész fel. GBről kell.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
MODERÁTOR
válasz Cobretti13 #11992 üzenetére
Úgy néz ki a hétvégén sokan serénykednek.
-
Cobretti13
tag
S3 / MSI GX 620 / Miskolc
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #11987 üzenetére
com.google.process.gapps folyamat leáll és "nincs szolgáltatás"... Kár.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
ko9
addikt
válasz albinolynx #11987 üzenetére
Amennyiben nincs semmi a készülékeden, akkor mounts&storage - > format /system, format /data, format /cache. Ez után rakd fel újra a zipet.
-
albinolynx
őstag
A leírtak alapján többszöri újraindítás után sem volt sim szolgáltatás és a google apps "leállt". A "beállítások" rész FC-zik. Ezeket nem tudom mire vélni.
Nem lehet kihagytunk valami wipe-ot?CWM-et vissza raktam és visszaállítottam a miniCSsandwich mentést.
-
ko9
addikt
válasz pepe091 #11982 üzenetére
Egyszer villan és kész
zotyesz66
CWM-et fel kell raknod mindenféleképp, és ahhoz kell a root.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Brutális eb #11978 üzenetére
Nincs hát. Ezért raktam fel független GB-t hogy frissüljön pcc által. De múltkor voltam ügyet intézni a T-nél, és elkérte a telefont a T-s ügyintéző fazon, és kérdi miért nem frissítettem még ICS-re? Mondom mivel még nem adtátok ki... Aztán mondja, hogy ne törődjek vele, mert úgy sem fogja senki megnézni, hogy független vagy T-s rom van rajta...
@ko9 Az sms-t nem nézted, hogy jelzi-e a LED?
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Hehe, megoldva:
Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 29.081fps [VideoHandle - MPEG4 Video (H264)]
Audio: AAC 48000Hz stereo 96kbps [SoundHandle - MPEG-4 Audio]Ezt kell bemásolni a /system/etc mappába, felülírva az előzőt, újraindítás után sztereó lesz a hang videófelvételnél
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
válasz sniphoe #11968 üzenetére
Hehe...
Na a lényeg egyáltalán a t mobilos mini prokra szerintem még senkinek sem érkezett hivatalos ICS.Ha rosszúl tudom kijavírtanak.
Szerény vélemény az,hogy lehet már nem is jön mert kifutó darab.
Ismételten ez feltételezés majd megcáfolnak t-s tulajok.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
ko9
addikt
válasz Bukk900 #11976 üzenetére
Végigszaladva a media_profiles.xml-en azt mondom, hogy annak kell lennie. Egyedül a QVGA meg QCIF felbontásoknál Mono.
Mingyárt csinálok egy tesztfelvételt.Szerk.: MPC-HC a File Infonál mononak mondja
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz albinolynx #11973 üzenetére
Sose találkoztam még ezzel a hibával, reméljük megoldja
Proximity szenzor hibára utalhat, most teszteltem, nállam tökéletesen megy.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz albinolynx #11971 üzenetére
Persze vissza tudod állítani, egy próbát megér. Szerintem ez franko lett.
-
ricsike81
aktív tag
minire pénteken megjelent 587 hivatalosan gyári függetlenre pc companionon. Nézzétek meg megjelent mini prora e az 587.
-
ko9
addikt
Debranded / Prerooted
Hivatalos 4.1.B.0.587 Zárt és nyitott bootloaderes Mini Pro-ra- ES Vodafone forrás
- A Vodafoneos beállítások és appok teljesen kiszedve, ezen kívül MINDEN más bennemaradt (UEFA Installer, Mcaffe, és a többi bloatware is)
- Rootolt, SuperSU app előre telepítveTelepítés:
0.) A letöltött update_XMP587-ExPeacer.zip-et felmásolod a memóriakártyád gyökerébe
1.) Meglévő ROModra CWM-et telepítesz, legkedveltebb megoldás az x-Parts alkalmazás.
2.) Újraindítod a készüléked, és hangerő-fel gomb sűrű nyomkodása közepette belépsz a ClockWordMod Recoverybe.
3.) Zárt bootloader esetén: elnavigálsz a mount&storage menüpont alá, és kiválasztod a format /system menüpontot. Nyitott bootloader esetén a következő lépésre lépsz.
4.) Visszalépsz, és megcélzod az advanced menüt, majd Wipe Dalvik Cache.
5.) Ismét visszalépsz és install zip from sdcard. Kiválasztod a memóriakártyádra felmásolt ZIPet, majd követed a telepítő utasításait.
6.) Ha elkészültél, kapcsold ki a készüléked.
7.) Másold be a letöltött SK17i_4.1.B.0.587_Kernel-Baseband.zip-et a Flashtoolod firmwares nevű mappájába.
8.) Indítsd el a Flashtoolt, és kattints a bal felső sarokban lévő villám ikonra. Válaszd a Flashmode-ot és OK. Válaszd ki a SK17i 4.1.B.0.587 Kernel-Baseband feliratú sort, és nyomj az OK gombra.
9.) Amikor kér a készüléked csatlakoztatására, a Hangerő-Le gombot folyamatosan nyomva tartva dugd be a telódba az USB kábelt. De előtte a gépbe is a másik végét
10.) Várd meg amíg végig megy, majd húzd le, és kapcsold be a készüléket.
+1.) Ajánlott az első indulás után még egyszer újraindítani.Ezzel a módszerrel a telepített programjaid és beállításaid is megmaradnak, de az Ördög sosem alszik, ezért a fontosabb dolgaidról csinálj biztonsági mentést!
Képek
Letöltések:
SK17i 4.1.B.0.587 Kernel-Baseband
#include <std_disclaimer.h>
/*
* Nem vállalok felelősséget a téglázott eszközök, a halott SD
* kártyák, termonukleáris háború, vagy a jelenlegi környezeti
* krízis miatt, amit az okozott hogy követted az utasításaim.
* TE választottad, hogy véghezviszed ezeket a módosításokat,
* és ha rámmutatsz azért, mert elszúrtad a készüléked, csak
* röhögni fogok rajtad...
*/--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
sniphoe
aktív tag
válasz Brutális eb #11967 üzenetére
1. Nem jóslást kértem, hanem hátha valaki tud olyan oldalról ahol közzéteszik a várható frissítéseket.
2. Xpreria Mini Pro T-s magyar vásárlás.
Ezt a linket ismerem, de itt még mindig nem találom a telefon SI számát.If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
Brutális eb
addikt
válasz sniphoe #11966 üzenetére
1.Magamat idézve senki sem jós.
2.Ne haragudj nincs kedvem guglizni pár infot mondj a készülékről.
Függő/függettlen ha függő melyik hálozat.
Egyébként már hosszú honapok óta felrakható az ICS garit sem veszítesz elméletileg.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
sniphoe
aktív tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy 1256-5330-re mikor várható ICS? Köszi!
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
djnice
veterán
válasz albinolynx #11959 üzenetére
Igen, ez is ugyanúgy szériahiba mint a random térerő eldobálás. 2 ilyen készülék is van a családban és folyamatosan előjön ez a két hiba mindkét készüléknél, a szervíz nem tud mit kezdeni vele, csak frissítgetik, de utána ugyanúgy előjönnek a hibák.
-
Brutális eb
addikt
válasz albinolynx #11962 üzenetére
Nekem a képernyőzár lezár majd felold rendberakja.
Ha ez nem gyárira visszaállítás sd,törlés ismételt belakás ha ez sem akkor szervíz.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
albinolynx
őstag
válasz Brutális eb #11961 üzenetére
Gyógymód van rá? Zavaró, hogy szét kell szedni a telefont.
-
Brutális eb
addikt
válasz albinolynx #11959 üzenetére
Gyári ICS alatt is volt nekem ilyen.
-
albinolynx
őstag
Olyannal találkoztatok már, hogy a telefon kijelző sötét marad hívás esetén, illetve random módon?
Akksi ki/be rakás segít csak.
MiniCMsandwich lite final v4, de állítólag GB alatt is volt ilyen.
-
Brutális eb
addikt
Köszi jöhet mert már nagyon unom az alap ICS bugjait de customot most nem akarok felrakni mert lehet megy szervízbe.
-
cracky86
aktív tag
Kicsit off, de én azt hittem, azért adják ki ilyen későn, mert javítanak még 1-2 dolgot rajta az LWW és társaihoz képest, de ahogy olvasgatom, a hibák mininél ugyanúgy megvannak, tehát akkor ebben is megmaradt ha jól sejtem? Az FTF engem is érdekel majd, mert zárt a bootloaderem, és eddig egy custom romot sem tudtam elindítani rajta amit CWM-ből telepítettem.
-
ko9
addikt
válasz Brutális eb #11955 üzenetére
Már kész is az FTF is és a Debrandolt - Rootolt CWM update is. Tesztelem, és töltöm fel.
-
Brutális eb
addikt
válasz pepe091 #11954 üzenetére
"Értem. De gondolom akkor már talán csak 1 hét lehet addig míg a sony nekünk is kiadja nem?"
1 Senki nem jós.Lehet 2 nap lehet 3 hónap is mire mindenki frissűl.
2.Ha érkezik flashtool verzio minek várni?[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz pepe091 #11952 üzenetére
Szvsz az SW verzió _WORLD. Kiszedem a customizált sz.rokat és megvan a WORLD a ROM...
[ Szerkesztve ]
-
ricsike81
aktív tag
587 ics-nél a led mindig jelzi ha sms-t kaptok. ma kaptam sms-t és nem jelzett a led a hivásoknál ok jrelez gyári ics van fent.
-
ricsike81
aktív tag
nekem nincs narancs szin töltésnél.
-
cracky86
aktív tag
Ezt nézte már valaki? A Spanyol vodafone kiadta volna a független előtt?
-
ricsike81
aktív tag
Ha töltitek a telót, hogy világit a led ? NEkem piros, és utána zöld ha feltöltött. Sárgát sose világit .ICs van a telón.
-
MODERÁTOR
válasz pepe091 #11940 üzenetére
Csak ezt találtam: beállítások/adathasználat, itt menü és ott van egy olyan hogy háttéradatok korlátozása. de azt írja ez csak akkor lehetséges, ha mobilhálózatnál van adatkorlát.
Pedig jó volt a GB-ben ha azt kinyomta az ember, akkor így nem frissített a market semmit, meg csak akkor töltötte le a gépen telepített appokat ha azt engedélyeztem. Ez már eltűnt belőle? -
Zoli133
addikt
válasz ZeroCaptan #11939 üzenetére
A nyomva tartod a gombot, bejön a vaku, zöld lesz után még nyomd tovább a kamera gombot mert azt még beljebb lehet nyomni, nos akkor fotóz.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
MODERÁTOR
válasz cracky86 #11934 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, sikerült felraknom.
Flashtoollal felraktam az 58-as romot, aztán pcc egyből ajánlotta a az ICS-t.(Mostmár a T elmehet a sunyiba.. ) Eddig nagyon tetszik, szebb, gyorsabb mint a GB. Legalábbis nekem. Egy dolgot nem találok... Hol van az hogy ne engedélyezze a háttéradatokat? GB-ben a szinkronizálásnál volt, de itt nem találom. Valaki tudja merre van?
-
ZeroCaptan
tag
sziasztok! valaki mondja már el hogy kell ezzel a telefonnal normálisan fotózni nyomva tartom a gombot, bejön a vaku, zöld lesz csipog és a vissza nyilat kell lenyomni? mert kb. 5-ből 1 szer csinál képet, 4 szer visszalép a menübe más gombot kell lenyomni? de akkor miért csinál képet?
NHL, NBA, Soccer
-
ricsike81
aktív tag
tedd át csak gsm hálózatra, és javul az akku idő hidd el.
-
polomaa
aktív tag
válasz albinolynx #11933 üzenetére
Kösz a részletes leírást,az én problémám az 5-ös pontnál van.A wipe data elől hiába veszem ki a pipát,elszáll a root és utána már csak úgy tudok rootolni,ha visszateszek egy 2.3.4-es romot.Bár most már kezdek hajlani afelé,hogy marad a rootolt GB,egy rakás gyári alkalmazást kitörölgettem és így már egész jónak tűnik. Még egyszer köszönöm a segítséget.
-
albinolynx
őstag
válasz polomaa #11928 üzenetére
Pepep091: ez talán neked is hasznos lesz.
1. GB .58 flashelése (flashtools, ftf-ből, wipe data elől pipa kivéve)
2. factory reset, lehet nem kell, én nyomtam
- usb hibakeresés, ismeretlen források: pipa -
3. doomlord rootkit v4Idáig elvileg akkor eljutottál, de javaslom tisztán csináld újra végig!
4. xperia-root - 01-local-prop.cmd
5. ICS .431 flashelése (flastools, ftf-ből, wipe data elől pipa kivéve)
- usb hibakeresés, ismeretlen források: pipa -
6. xperia-root - 02-push-root-files.cmd
7. cwm install - install-cwm2.cmdÉn javasolnék egy tiszta memóriakártyát, amin csak a miniCMsandwich van. Ezt már a GB flasheléskor telefonba rakhatod, nem fog bezavarni.
Cwm install után újraindítás, majd hangerő lefele nyomkodással be tudsz lépni a cwm-be.Flashtools-ban flash-hez a telefont kikapcsolt állapotban, hangerő le gombbal kell rádugni.
Kicsit macerás módszer, de működik.Elsőre nekem sem jött össze valamiért. Gyanítom a GB flashelés utáni factory reset nem ártott már neki másodjára, mert végigment csont nélkül. Most barátnőm élvezi már, minden jóval felvértezve és cwm backup ott van a memkártyán. Nagyon penge kis jószág lett a telefonból, érezhetően gyorsabb, kezelhetőbb, örülök, hogy végiggyalogoltam a folyamaton.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Isten88 #11918 üzenetére
Üdv!
Ha "SK17i_4.0.2.A.0.58_GLOBAL.ftf" -ezt felteszem flashtoolal Ez alapján, akkor a PCC egyből felajánlja az ICS frissítést, vagy végig kell szórakozni, hogy először a 62-es rom utána az ICS?
T-mobile-os vagyok, eddig vártam, de ugyebár semmi, és ki akarom próbálni, hogy nálam milyen az ICS. Direkt backupoltam az üzeneteket, meg a névlistát, meg az appokat, eddig ezek tartottak vissza a felrakásától.
Rootolni nem szeretnék, és a PCC által ajánlott ICS-t akarom feltenni, ezért szeretném a fent említett független GB-t felrakni, hogy arra ajánlja fel.Annyi még, hogy a szintén fent említett oldalon azt írják vissza gombot nyomogassam csatlakoztatáskor, de ahogy követem a fórumot, hangerő LE gomb kell. Ugye?
Holnap szerintem nekiállok. Mivel még nem csináltam ilyet, ezért bennem van a félsz, szóval bocs a noobságért.[ Szerkesztve ]
-
fpy_
tag
Úgy tűnik most jött egyenesbe a fogyasztása az én telómnak, 3 hetes.
GB .58-as ROM-mal vettem azt rootoltam és leszedtem a Mcafe és a gyári levelező progit, valamint csak GSM hálózat használatra állítottam.
Közben a .62 ROM OTA értesítő ikonja a címsávban volt folyamatosan. Max. 36 órát ment kevés használattal.Pár napja feltettem a 0.62-es ROM-ot, ismét leszedtem a Mcafe security és a gyári levelező progit, majd ismét beálltottam, h csak GSM-et használjon, most ugyanannyi használat mellett 21 óra üzem után 76%-on van. Fényerő este 50%, napközben 75%, advanced task killer fenn, de ez végig igy volt.
Közben persze jöttek frissítések az app-okra is, lehet h. valamelyik zabált és megoldották javítással..ez már nem fog kiderülni.
-
polomaa
aktív tag
válasz albinolynx #11927 üzenetére
Köszönöm.
Azt szeretném még kérdezni,hogy rootolt 2.3.4 romra felrakhatom CWM-ből,vagy kéne előtte egy rootolt ICS. Mert azt sajnos sehogy sem tudom megcsinálni,hiába rakom fel a leírtak szerint,elmegy a root. -
polomaa
aktív tag
válasz albinolynx #11924 üzenetére
Szia.
Tudnál egy linket küldeni a miniCMsandwich lite final v4 -ről,mert amit én találtam az nem tölthető? -
Veron
addikt
Sziasztok!
Tegnap nyomkodtam a telefont, többek közt a service menüt is nézegettem és azóta azt a teló, hogy az Android rendszer meríti legjobban az akkut, annyira, hogy most kb. óránként 15-20%-otmerül. Előtte ez a sor meg sem jelent az akkumulátor menüpontnál. Nem tudjátok mi lehet ez?
Kösz!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #11923 üzenetére
Sikerült, ott rontottam el, hogy nem .58-t akartam rootolni.
Van cwm, miniCMsandwich lite final v4 és root is. Zárt BL-re szerintem ez az eddigi legjobb.Isten88: köszönöm az ftf-eket, nagy segítség volt!
[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
válasz Rolcsi32 #11922 üzenetére
Flashtools legújabb -> 0.9.6.0. Ezt töltsd le.
Root engem is nagyon érdekelne, mert GB alatt nem sikerült (doomlord_rootkit_v4), ICS alatt már nem is próbáltam.
GB -> root -> ICS -> root -> cwm -> miniCMsandwich lite v4
lenne a cél.
-
Isten88
senior tag
-
Isten88
senior tag
Ahogy megígértem, feltöltöttem a nálam meglévő GYÁRI ROM-okat. Bele lehet tenni első HSZ-be, ha lesz, nem szándékozom törölni, esetleg ha valakinek van még, akkor szívesen fogadom és felteszem a többi mellé, hogy meglegyenek egy helyen. Azért a biztonság kedvéért aki úgy gondolja, töltse le magának, sose lehet tudni...
-
Rolcsi32
csendes tag
Sziasztok!
Rootolás közben ezt a hibaüzenetet dobja:
Cleaning rootit files
Mounting /system R/W
FTError
Mit csinálok rosszul? -
-
Zoli133
addikt
-
matyas16
csendes tag
válasz Zoli133 #11910 üzenetére
Rá szerettem volna rakni egy Real ICS r5.2 romot. Recoveryben telepítettem. elfelejtettem backup-ot csinálni. és amióta újra indult megáll a Sony feliratnál.
És semmire se reagál Még a töltés se megy amikor töltőre csatlakoztatom
így most van egy papír nehezékem...[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
-
matyas16
csendes tag
Sajnos. Semmi nem történik. Nem jön be a flashmode. És a gépre se reagál...
Kernel hiba lenne? -
matyas16
csendes tag
Sziasztok!
Bootloop van... : ( Nem tudom előhozni se Recoveryt. Nem reagál A Sony feliratnál megáll és nem megy tovább. És nem tudok szoftvert se rakni rá mert nem jön be a flashmode se.
A Real ICS r5.2-t telepítettem fel. Nem készült Backup, mert figyelmetlen voltam.
A gép se látja mikor usb-re csatlakoztatom.
Valaki tudna ebben segíteni. Tudom, hogy elszúrtam. Vagy már csak a szerviz segíthet?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Davidoo #11902 üzenetére
Üdv!
Nekem eddig bevált játékra, de nem szoktam nagy teljesítményt igénylő játékokkal játszani rajta. Azt már íták itt, hogy elvileg a GTA 3 -t nem támogatja a készülék, GB-n ment szépen elvileg, viszont sokaknál az ICS frissítés után nem, vagy akadozva ment csak a játék.
A többi játékról nem olvastam, illetve nem próbáltam őket.A QWERTY támogatás tapasztalat szerint nagyon minimális, talán 10% -ot sem éri el, erre ne alapozz.
@rolcsi32
Gyári romot- flashtoolal tudsz visszatölteni, ha van hozzá ftf fájlod, vagy ha letöltesz egyet hozzá..
Az 5 fő képernyőből nem lehet se többet se kevesebbet csinálni.@matyas16
Csak 2-3 hozzászólást olvass vissza, találni fogsz többet is, plusz tapasztalatokat hozzá. Vagy használd a keresőt.
[ Szerkesztve ]
-
matyas16
csendes tag
Sziasztok!
Milyen jó főzött romot tudnátok ajánlani, amihez nem kell nyitott bootloader?
köszi.
-
Rolcsi32
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy mini pro-t.Nagyon jó kis teló meg vagyok elégedve vele.Segítségeteket kérném.Előző off telómon megcsináltam hogy a sok felesleges progit letörölgettem.Rootolás majd ,titanium backup és egy leírás alapján hogy mit lehet letörölni.Biztos volt már erről szó szívesen elolvasnám az egész topikot de elég sokat kellene olvasni.Ha gyári állapotot akarok az aktuális romot milyen progival tudom visszatölteni?Még egy kérdés:kezdőképernyőn az 5 ablakból lehet eltávolítani valahogy?
Előre is köszi!Bocsi a sok kérdésért. -
Davidoo
csendes tag
Hello,
Bocsesz, hogy nem olvasom végig a sok-sok oldalt, lehet, hogy már volt ilyen kérdés, de azért feltenném
Gondolkozom egy ilyen kütyün, a felhasználás célja a játék lenne, címek példaként: GTA III ( Youtube-n láttam, hogy stock ICS-el is egészen szépen fut ), Minecraft, PSX-es játékok ( Star Wars Racer, Resident Evil ), továbbá érdekelne, hogy a QWERTY billentyűzet mennyire támogatott játékokban?
Előre is köszi a válaszokat!
-
ricsike81
aktív tag
gps mennyire jo ics-nél ?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 PRO - 256GB - Független
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest