Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi941127
senior tag
Hali, valaki könyörgöm segítsen, mert már megőrjít ez a rootolás Hogyan tudnám rootolni ha ICS van rajta? Ja, és a használd a keresőt tippet már százszor hallottam, jobban örülnék valami konkrét segítségnek...
-
D-Phrag
senior tag
válasz Brutális eb #11688 üzenetére
Köszi. Ezt feltoltam rá és teszi a dolgát..
Ha gyári volt rajt ha nem, akkor is furi, hogy egyik napról a másikra eltűnt!?!
Elég furcsa számomre, hogy gyári ROM-ok nem tartalmaznak Statusbar kapcsolókat. Más márkájú telefonoknál alap.. Érdekes minden esetre.
-
Isten88
senior tag
-
shaggy
aktív tag
Valaki itt javasolta hogy ha le van zárva a képernyő és nem lehet feloldani mert el lett felejtve a jelszó.
Próbáltuk de semmi akkor sem lehet a menübe belépni és kiszedni.
Megy a servizba és újra rakják az androidot remélhetőleg az új ICS teszik fel rá. -
bala6120
senior tag
kamarush gondolom tudjátok ki ő
Szüksége lenne egy ST15i alaplapra, ha valaki tud, segítsen[ Szerkesztve ]
-
agoka07
senior tag
válasz D-Phrag #11684 üzenetére
Parancsolj! Ez szerintem tudja helyettesíteni!
[ Szerkesztve ]
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Brutális eb
addikt
válasz D-Phrag #11684 üzenetére
Szia!
Ahogyan írták a gyáriban nincs benne.Rakd fel ezt ebben beállítható,hogy a statusbarban legyen a cucc.
(#11687) D-Phrag
Akkor rootolt volt a cucc és nem gyári szoft futott.
ICS-t nem olyan egyszerü rootolni használd a keresőt.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
D-Phrag
senior tag
Ez hülyeség. Mondom, hogy 2.3.4 ROM esetén egyik napról a másikra eltűnt.. Halucináltunk? Akkor tudsz olyan moddot, amivel fel tudom varázsolni, anélkül, hogy főzött ROM-ot teszek fel? EZ például működne, ha feltolom CWM-mel? Melyik verziót érdemes használni (V.1 ... V.7)? Mi a különbség egyik-másik között?
Vagy EZ a módszer? Mondjuk ehhez .587-es ROM kell és ROOT jog. Apropó, a ROOT-olásnak ez a legjobb és legegyszerűbb módja?[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek van ilyen telefon. Gyári 2.3.4-el használta, mivel neki nem fontosak ugye a tuningolások, főzések.
Namost. Frissítettem neki 4.0.4-re, de nem is ez a lényeg. Sajnos az a probléma volt Gingerbread-del és most ICS-sel is, hogy ha lehúzom a felső info sávot (status bar) hiányoznak a különböző funkció kapcsolók (WIFI, GPS, Auto Rotate stb.) Nem tudom, hogy mitől tűnt el korábban is, de zavaró, hogy frissítés után sem jelenik meg. Tudtok valami orovosságot a panaszomra?? -
Zoli133
addikt
kernelpanic: az uzemidő kellemes, viszont engem zavar hogy cpu spy nem tudja kiolvasni az állapotát a procinak egyedül a deep sleep-et tudja kiolvasni...
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
fatal`
titán
válasz Grande Ale #11678 üzenetére
Lehetne, csak leszarják, mert abból nincs plusz bevétel. Egyébként még butter nélkül is nagy lépés lenne a Sonytól a JB. Még így sem panaszkodhatunk, mert a többi gyártóhoz képest jó a support.
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
válasz Cobretti13 #11679 üzenetére
Az az igazság,hogy az évek alatt annyi gyártó lett ami mind a mi kegyeinkért könyörög,hogy már egy alcateltől sem viselem el a szivatást.
Nagy a piac.MAx legközelebb nem veszek tőlük semmit.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Cobretti13
tag
válasz Brutális eb #11677 üzenetére
Mert ha még egy Alcatel vagy Zte ,de Sonytól szerintem elég gázos.
S3 / MSI GX 620 / Miskolc
-
Brutális eb
addikt
válasz Cobretti13 #11676 üzenetére
Ugye?
Nekem is elkezdte már a napi használatom veszélyeztetni az alap ICS...Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
kmarkk22
aktív tag
A Sony mondhatna már valamint a jelly bean frissítésről... Nagyon ráizgultam a project butterre....
-
ko9
addikt
válasz szente #11664 üzenetére
Tényleg? Rémlik valami, innen is elnézést
Annyi a lényeg, hogy GBn 2 app kellett a használatához - a LiveWare Manager (ez benne van alapból minden gyári ROMban) és a LiveView application. LiveWare felvette a kapcsolatot, és átadta a LiveView appnak. Mint gondolom tudod, Play Storeról számos plugint lehet letölteni, amit telepítés után felismer a LiveView app, majd a szükséges részét átküldi a kütyünek, így lehet használni.
A probléma az, hogy ICS nem szinkronizál össze a LiveWare app és a LiveView app (régebbi verzióban még látták egymást, már nem), és a LiveView appban nem lehet elérni a pluginok beállításait. Mivel a LiveWare kezelné a BT kapcsolat ébrentartását, ezért elég sűrűn megszakad a kapocs. A pluginok elérése megoldható egy QuickShortcutMaker nevű appal.Van egy app (ez) ami elvileg fixál minden hibát. Hogy jó-e, nemtudom.
Egyéb megoldások: [link]
Most nézem, hogy frissült a LiveWare Manager, Smart Connect lett a neve. Holnap kipróbálom, és elmondom mi a helyzet.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
MODERÁTOR
Köszi, most ugrott be, hogy erről kellett volna hogy felismerjem, hogy ez SE az új meg már "csak" Sony.
Éppen pár hónapja nem hordok órát, nem tudom, egy 5k-t megérne, az új látom olyan 30 körül van, hát annyit szerintem tényleg nem...Egyébként ez az új verzió simán együttműködne az xperia mini pro-val?
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz vitya18 #11663 üzenetére
Egész pontosan hol akadsz el? gyári levelező kliensben hozzáadsz fiókot, megadod a pop3/smtp (esetleg imap/smtp) címeket és nagyjából ennyi. (citromailhez link)
szerk: freemail
[ Szerkesztve ]
-
vitya18
csendes tag
Estét! Már írtam az előbb csak az aksis dolog elterelte a figyelmet, hátha most kapok választ nem tudjátok véletlenül, hogy hogy tudnám a citromail, freemail, fiókjaimat beállítani? valamiért nem nagyon megy
-
fatal`
titán
Valaki tud adni gyári contacts és sms appot? Ami a realicsben van (gondolom nxt) az egy szar. Az SMS app nem tetszik, a contacts meg bugos, állandóan elfelejti, hogy azt állítottam be, hogy csak azokat mutassa, akiknek van telefonszám megadva.
-
Cobretti13
tag
Ok.Köszi de a simem is pár hónapos.Jöhetne már az a béta verzsön
-
Zoli133
addikt
válasz Cobretti13 #11659 üzenetére
PC companion frissítéssel veszted a rootot.
hálózatra meg esetleg cseréltess SIM-et volt akinél az segített, okosabbat nem tudok
-
Zoli133
addikt
válasz Cobretti13 #11657 üzenetére
Nem gáz a fél amper, kicsit lassabban tölt illetve adott esetben, mondjuk ha játszol miközben töltőn van akkor inkább csak szinten tartja az akku-t mert ahhoz kevés a fél amper, hogy közben még töltsön is, de nem gáz, ha ilyet nem tervezel akkor teljesen jó az a töltő.
szerk: Szerintem 1A-nél többet nem vesz fel, elég egy akkor töltő (bár sosem mértem ki, de már úgy is melegszik, tehát kétlem, hogy felvesz többet)
[ Szerkesztve ]
-
Cobretti13
tag
válasz Cobretti13 #11655 üzenetére
Bocsesz lejárt a szerk időm.
Jelenleg 0.5mA-essel töltöm az nem gáz,ha gyenge áramerősséggel töltöm.
A villanyászat nekem totál katyvasz légyszi homájosítsatok fel.
köszi még1x és bocs a sok kérdésért
zoli133k, de max mennyit vesz fel a telefon mekkorát érdemes hozzá használni hétfőtől péntekig autóban vagyok fontos lenne ez a kérdés[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz Cobretti13 #11655 üzenetére
Nagyobb teljesítményű töltőt ráköthetsz de nem fog annyit felvenni, tehát kb felesleges. Hiába tud 2 Ampert a táp ha csak 1A-t vesz fel a telefon, innentől kezdve mindegy mit kötsz rá amíg a feszültség rendben van.
(#11654) ko9: Live watch, hogy bírja? egy ideje piszkálja a fantáziám, nagyon használhatatlan ICS-vel?
[ Szerkesztve ]
-
Cobretti13
tag
válasz Zoli133 #11631 üzenetére
Sziasztok.Hány amperes töltővel lehet tölteni a telefont?Max mennyi lehet?
Ezt néztem
de 2100mA nem sok neki?Már régóta foglalkoztat a kérdés,hogy nagy teljesítményű töltővel nem teszem e tönkre a telót.Valaki írta,hogy majomkodik a hálózatokkal a telefon.Nekem is csinálja.Pl:jöttem haza németből és még a határ előtt(Passau D- Suben A) bőven egyszercsak ránézek a ketyerére CSAK SEGÉLYHÍVÁS.Mondom mivan?!Ránézek a cégesre SE J120i kakszli szintén telenoros full térerőn.
Csak gsm hálót haszálok megpróbáltam manuálisan keresni és 3G-n is,de csak azokat a hálózatokat látta amikre nem tudok csatlakozni vagy nem is látott semmit,és csak újraindítás után állt rá hálózatra. 4.1.b.0.431 gyári ICS remélem csak a rom miatt szivat mert ha nem az gáz 2 hónapos telcsi.Tisztán lett feltéve az ICS,GB gyárira,ICS fel megint gyári beáll. aztán használ.
Repülőgépes módból vissza szokott állni.S3 / MSI GX 620 / Miskolc
-
ko9
addikt
válasz szente #11651 üzenetére
Heh, nekem már van Sokat érek vele, ICSn még mindig nem megy normálisan csak a gyári programokkal
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
redzsi
senior tag
Sziasztok!
Nincs szolgáltatás. A kijelölt hálózat (telenor) nem elérhető.
Majd talál hálózatot, és újból elmegy. Miért? -
tcsan
csendes tag
válasz Brutális eb #11650 üzenetére
Találtam egy leírást, újraindul a teló de nem rootolt...melyik a legegyszerűbb módja a rootolásnak?
Mindennek ára van! Néha valaminek túl nagy :S :)
-
szente
addikt
Ha valakinek van egy kis költeni való pénze:[link]
-
Brutális eb
addikt
Picit olvass vissza vagy használd a keresőt kérlek.
GB és ICS rootolására is van találat....
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
ko9
addikt
Mondd valamit a batterystats.bin? Nem hiszem, hogy az akksiban lenne - végülis csak egy fájl.
Szerintem meg tudhatja, mert az akksiban lévő chipben van egy egyedi azonosító, ami arra az akksira vonatkozik. Ha ez megváltozik, akkor a rendszer tudja, hogy az előzőleg tárolt adatok nem helyesek, és bővíteni kell a "tudását".--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
MODERÁTOR
És ezeknél a li-ion akksiknál mit jelent ez? Van valami elektronika az akksiban ami figyeli a 100% és a 0% töltöttség között a szinteket és ennek megfelelően állítja be a töltési időt?
Lehetséges (ha a fenti igaz), hogy a kolléga telefonja ott hibázott, hogy az elektronika még nem jól lőtte be, hogy mikor van a 100% töltés és korán kapcsolta ki az akksi töltését?
-
Zoli133
addikt
mesa-ról tudtam, hogy rossz (smultronic leírás-ban pl benne van hogy nem indít el scripteket, nevetséges...)
Akkor kernel panic-nak adok egy esélyt, már csak az 1.6os OC miatt is, aztán megint rájövök, hogy az OC semmit se ér és térek vissza extended stock-hoz
csak lenne már fennt az új linuxos flashtool....
-
ko9
addikt
válasz Zoli133 #11640 üzenetére
MESA kernel egy hulladék, kerüld messziről, a KernelPanic elég kellemes, a készítője X10Mini-s időkből ismerős lehet egy-két embernek, Ő legalább érti mit csinál.
Mellesleg a legjobb üzemidőd ígyis-úgyis az Stockal leszlugosi
Mint mindent, ezt is be kell járatni, és nem 12órás töltéssel[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
Nah megérzem, hogy rég cseréltem ROM-ot, kezd beállni az akku időm, az eddigi 16 órás rekordkészenlétek után, egész kellemes, hogy 8 óra alatt merült 20%-ot a telefon (Extended stock kernel + ExMIUIv4), de Smultronic most ki lesz próbálva + gondolkozok pár kernelen is amit meg kellene nézni (kernel panic, rage kernel)...
tehát nem sokáig élvezhetem a hosszú üzemidőt...szerk: tudom, hogy kevés a nyitott BL-es, de esetleg valakinek kernelekkel tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz lugosi #11638 üzenetére
Visszavigye a 2napos telefont, mert az akksi nem állt még be? Úgyis azt fogják mondani, hogy használja 1-2 hétig, mert akkor fog "hozzászokni" az akksi a terheléshez - és igazuk lesz...
-
MODERÁTOR
Az én szubjektív véleményem szerint ez így nem normális. Nekem masszív használattal (napi 1-2 óra beszéd) email, naptár használata mellett kibírja a munkanapot. Google fiókkal való folyamatos szinkron (levél és naptár) folyamatos, időjárás app folyamatos, bluetooth és wifi állandóan bekapcsolva. Elég erős a napi mail forgalmam.
Szerintem vidd vissza. -
-
w.simmons
csendes tag
Van valami mozgolódás frissítések terén
http://talk.sonymobile.com/message/199353#199353
-
Zoli133
addikt
Ártani nem árt, am meglepően jó a töltésvezérlő, olyat még nem tapasztalatam, hogy megy a telefon akku nélkül másik telefonnal, de ez ha kap rendes 1 Amper-es tápot.
Szerintem használd pár napig rendesen után be kellene neki, hogy álljon. Szerintem mondjuk ha 1 hét múlva még mindig ilyen akkor menj vele vissza.
-
Veron
addikt
válasz Zoli133 #11629 üzenetére
Hi!
A kalibrálásról mindig eltérő információt hallok, én elfogadom azt is, hogy nem kell neki, de gondolom nem is árt, mert nem tudja túltölteni magát.
Akkor azt mondod, hogy nem kellene fújtatva-hörögve még visszavinni és az asztalra csapni?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
Sziasztok!
5 napja vettem egy Mini Pro-t újonnan az egyik nagy műszaki áruházban. Első alkalommal egy egész éjen át hagytuk tölteni az akksit (13-14 óra), de közben nyomogattuk az elején, ismerkedtünk vele.
Aztán az első munkanapon, amikor átvette volna régi telefon helyén arra lettünk figyelmesek, hogy nagyon gyorsan, délutánra 18% körüli esett vissza a töltöttségi szint. Ekkor ki lett kapcsolva, de visszakapcsolni már nem tudtuk, csak azután, miután visszatettük a töltőre. Az adatforgalom ki van kapcsolva, így a háttérben sem tudott valamilyen alkalmazás folyamatosan kommunikálni, sőt még nem is nagyon nyomkodtuk a napi elfoglaltság miatt.
Mennyire normális ez a jelenség az első napokban, mennyire kell megijedni, és legfőképp mihez kezdjek most?Előre is kösz!
Veron"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
vitya18
csendes tag
Abban tudtok segíteni, hogy hogy tudom az emailjeimet szinkronizálni? természetesen nem a gmail-t, hanem mondjuk a citromail és a freemailt. Előre is köszi
-
felic555
tag
Sziasztok! Rég jártam már itt sajnos, és kellene egy kis eligazítás.
Fel szeretnék rakni egy gyári GB romot amit lehet rootolni, aztán cwm-mel szeretnék felrakni egy ICS-t.
Segítenétek, hogy hogyan kezdjek neki? Wotannal felrakom a régi 58-as, aztán PCC-vel root-olom? cwm hogyan kerül rá?
Flashtool hogyan működik? Kellenek hozzá a gyári romok fájljai? Flashtool-al már lehet felrakni gyári ICS-t is?
Ha igen, azt lehet rootolni?Bocsi a sok összevisszaság meg minden miatt, próbáltam utánaolvasni, visszaolvastam, de csak még jobban összezavarodtam...:/
Légyszi adjatok egy mindenes gyorstalpalót linkekkel ha lehet.
Köszönöm! -
tboy72
aktív tag
Na srácok megjött a képernyőm, ki is cseréltem, hát nekem is van egy kis fénybeszűrődés a ledektől alul, de igazából az a gáz, hogy elment a nagy hangszóróm. Nem tudom mifene lett vele, először még egy picit recsegett, aztán elnémult teljesen. Nem tud valaki esetleg kisegíteni egy ilyen hangszóróval, mert az e-bay-en sem láttam, nem tudom honnan szerezhetnék.
-
senior tag
Nem tudtok valami olyan programot telóra vagy gépre amivel webkamot lehetne csinálni a telóból? Vagy esetleg mikrofont. Illetve ha gépbe dugjuk a gyári felvevős fülesét gépbe is működhet valahogy?
-
zoll96
csendes tag
Hogyan készíthető "screenshot" ? ICS van fent a telefonon. ELŐRE IS KÖSZI.
-
Brutális eb
addikt
Mindig a tiszta telepítés a legbiztosabb ahogyan fentebb is írják.
Mostmár nem csak led bugot találtam hanem már a gmail leveleim sem szinronizálodnak.
-
mrlujoak
veterán
...és ha ez lenne a következmény - mármint a tartalom vesztés - akkor jársz jól.
Miért?
Mert kiderült, a GB-re csak ráfrissített ICS sokaknál instabilitást okozott, így mindig az lett a vége, hogy gyári visszaállítás, és újra fel az ICS.Ha rászánod magad, akkor a frissítés előtt a GB-et állítsd vissza gyári állapotra, és csak úgy tedd fel az ICS-t (mindegy melyik buildot)
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Zsocó
aktív tag
válasz Brutális eb #11609 üzenetére
Csak ha lefrissítem a Update Service-val, akkor ugrik minden alkalmazásom és nem biztos, hogy a 4.1.B.0.587 lesz fent.
-
Brutális eb
addikt
Vakker rádugod kipróbálod.
Egyébként nyugi ha elérhető lenne már izzana a topik....Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Zsocó
aktív tag
Az lehetséges, hogy az Update Service leszedné a 4.1.B.0.587 software-t? A Sony PC companion nem jelzi, hogy elérhető lenne. Vélemények?
-
orrlyuk
aktív tag
válasz lyeany #11603 üzenetére
Ez úgy tűnik, Sony-Ericsson sajátosság, feleségem x10 mini pro-ja is ilyen. Pár perc, és magához tér, esetleg akkut vedd ki és rakd vissza. (placebo) Nem olyan könnyű egy lítiumos akksit kicsinálni, csomó elektronika vigyáz rá, pont azért, mert ha baja van, az csúnya tud lenni (robban). Óriási termékvisszahívások voltak már ilyesmik miatt.
Szóval no para.[ Szerkesztve ]
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
lyeany
csendes tag
válasz qkaleko #9361 üzenetére
Sziasztok!
Kollégámhoz hasonló problémába ütköztem. Éppen zenéket töltöttem a telefonomra, de én balga, ezt elfelejtettem és levettem a laptopom a töltőről... Így a telefon aksiját zabálta, szépen le is nullázta. Azóta sehogy sem tölt, egyáltalán nem tud bekapcsolniMit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest