Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
8zabi
őstag
válasz DiskDoctor #15521 üzenetére
ha a vodánál akarod függetleníteni, akkor úgy tudom utána sem lesz fastboot
-
8zabi
őstag
válasz DiskDoctor #15519 üzenetére
legalább van pozitív tapasztalt is
de mivel szolgáltatós, nem fogsz rátenni custom kernelt
ha nyitod a bootloadert, akkor sem lesz fastboot, ez már sokszor le lett írva[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
válasz pepe091 #14206 üzenetére
de igen, a kernelen múlik és mivel a legtöbb országban tilos a hívások rögzítése a gyáriakban nincs is benne, viszont kb. az összes custom kernelben megtalálható, 2-way call recording néven
nyitott bootloader szükséges -
8zabi
őstag
nevetséges ami itt megy a "hivatalos t frissítés" körül, flashtool-lal 5 perc az egész... mások fél éve használják a global ics-t, ti meg itt kérvényezni akarjátok, hogy kapjatok egy hülyeségekkel megpakolt rom-ot, ami semmiben nem különbözik attól , amit feltehettek akár most is... egyszerűen az emberi hülyeség határtalan...
ez már nagyon nyomta a lelkem, akinek nem inge nem veszi magára
[ Szerkesztve ]
-
-
8zabi
őstag
új rootolási módszer ics és jb romokhoz xda-n Root MANY ANDROID!
aki ics-t használ tesztelhetné, kitömöríted, futtatod a runme.bat-otnem töröl semmit a telefonról, ha nem működik nem történik semmi
engem nem érint a dolog, nyitott bootloader-em van
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
frissített kamera lib-ek ICS alá, nálam megszünteti a zöldes árnyalatot vaku használata mellett, cwm-ből telepíthető
más modellekhez letölthető innen
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
válasz Simba86 #10874 üzenetére
nem kell azt annyira félteni, ha eddig nem volt probléma vele, ezután sem lesz szerintem, 3 perc az egész
bár ha függő, akkor csak fizetős megoldással lehet nyitni, különben nem lesz fastboot, de megéri, nem kell a rootolással sem szórakozni az autoroot kernelek miattén kb egy hónapot bírtam röghöz kötve, húsvétkor pont kapóra jött egy akció, amikor ingyen nyitották az s-e telefonokat 3 napig
-
8zabi
őstag
megjelent a cyanogenmod 9 stabil változata, nyitott bootloader szükséges, lehet tesztelni
-
8zabi
őstag
stock / gyári ICS 4.0.4 LED Fix
xda-n találtam egy services.jar-t amivel úgy működnek a led jelzések, mint 2.3-ban
elméletileg arc S-ből való, az is lehet, hogy a 4.0.3-as verzióból, de nem számít, kb. egy hónapja használom, semmilyen problémát nem tapasztaltamcsak a gyári ICS 4.0.4 szoftverrel működik, root szükséges, cwm ajánlott (ha nincs cwm akkor kézzel kell törölgetni, másolni, jogokat állítani)
deodex-elt rom-nál elég a services.jar-t lecserélni, ha nem tudod milyen van neked, akkor simán tedd fel a zip-et cwm-ből
mielőtt nekiugrasz készíts mentést a működő rendszerről
minden adatod megmarad
dalvik-cache-t wipe-olhatod, de nem szükséges, elvégzi a rendszer amikor meglátja a módosított fájlokat -
8zabi
őstag
időközben kijött a CM9 RC2-es változata, tölthető innen
-
8zabi
őstag
akit esetleg érdekel pótakksi, annak tudom ajánlani ebay-en ezt
sima 1200mAh-s EP500, semmi csodakapacitás, pontosan úgy néz ki mint a gyári, üzemidő is megegyezik, még hologramos matrica is van rajta, Londonból érkezik 3-4 munkanap alatt, jelenleg ~1800ft, de én egy hete ~1200-ért vettem
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
válasz 12hopp #10013 üzenetére
az írja hogy csak nyitott bootloaderen megy, a linken lentebb lévő kernelekkel
szolgáltatós telefont nyitni viszont jelenleg csak pénzért lehet úgy, hogy legyen fastboot mód is, tehát tudj kernelt cserélniszerk.
közben megtaláltam a negyedik hozzászolásban a zárt rendszerre valót, ehhez viszont először fel kell tenned egy rootolt ics-t szerintem, hogy frissüljön a kernel
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
azért csak óvatosan az okosságokkal
a dalvik-cache könyvtár semmilyen szemetet nem tartalmaz, abban az adott hardverre optimalizált .dex fájlok vannak, amiket a dalvik vm (virtual machine) futtatt, (szóval kb olyasmi, mint a windowsban az .exe, bár ez meg túlzás, de könnyebben érthető)
törlésével semmilyen beállítás nem veszik el, indításkor az egészet újragenerálja a rendszer, amennyiben szükséges -
8zabi
őstag
telenor / djuice hálón lógó tulajoktól kérdezném, hogy nekik visszavált-e hspa-ról 3g-re, esetleg edge-re a telefon, ha nincs adatforgalom?
nálam állandóan a H jel van, függetlenül a forgalomtól, úgy emlékszem galaxy spica-n még váltogatta[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
ismét egy érdekesség
ha a gyári kamera alkalmazással készítek 5mp-es képet, akkor a quickpic csak egy mosott pacát mutat miniatűrnek, ha lejjebb veszem a felbontást megjeleníti rendesen
-
8zabi
őstag
válasz EtonBlazer #8763 üzenetére
így van, nem kellett root jog a törléséhez
viszont újratelepült a /system/etc/customization/applications könyvtárból ha factory resetet nyomtál -
8zabi
őstag
akinek aránylag gyorsan merül a telefonja és az Android OS a legtöbbet fogyasztó "app" (netalán telenor / djuice hálózaton van) próbálja meg lefagyasztani / letiltani a Fast Dormancy Managert, nálam ez tartotta mindig ébren a procit
EtonBlazer
nem kell rá semmilyen vírusirtó, főleg úgy, hogy még rootolva sincs a telefonod, többet árt mint használ, lehet pont az meríti jobban
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
még egy érdekesség ics-sel kapcsolatban
az exdialer, handcent sms nem mutatja a facebook kapcsolatok fényképeit, miközben a gyári alkalmazások igen, mindenből a legfrissebb van fent
másnak hasonló gond?
-
8zabi
őstag
ledek nálam sem működnek kikapcsolt képernyőnél, pedig tiszta telepítést csináltam
remélem nálam is felélednek idővel -
8zabi
őstag
-
8zabi
őstag
a gyári kamera alkalmazást cseréli le, ami így kétszer nagyobb bitrátával veszi fel a videókat, elméletileg szebb lesz a felvétel, illetve kevésbé tömöríti a fényképeket, elméletileg itt is látható a minőségjavulás
majd holnap normális fényviszonyok mellett kiderül, mindenesetre működik
-
8zabi
őstag
megjelent egy új mod xda-n, hamarosan tesztelem
[MOD][ICS&GB][XPERIA 2011]Camera 720p@10Mbps (+100% JPEG in GB)
-
8zabi
őstag
válasz petibacsi06 #6931 üzenetére
eddig minden csomagom megérkezett ebay-ről, ilyen szempontból nekem nincs vele problémám
azt vedd figyelembe, hogy legalább 3-4 hét mire megérkezik Kínából vagy Hong-Kongból, cserébe olcsó a szállítás
a szervizes dologhoz nem tudok mit mondani, lehet szóba sem állnak veled ha te viszed az alapanyagot, meg kell kérdezni őket
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
válasz petibacsi06 #6929 üzenetére
itt megtalálod a kézikönyvet a szétszereléshez
illetve ebay-en találsz hozzá digitalizálót és kijelzőt egyben 6000 forinttól kezdődően
ez elég jónak tűnik, szerszámokat is kapsz hozzá
valószínű elég lenne csak a digitalizálót cserélni, de össze van ragasztva az lcd-vel, így elég esélytelen a dolog házilag
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
válasz petibacsi06 #6927 üzenetére
maga az lcd kijelző robbant szét, vagy csak a "tok"? egy kép jó lenne
-
8zabi
őstag
létezik .62-es rootolt stock rom, amiben minden gyári és flashtool-lal fel lehet tenni?
-
8zabi
őstag
lehetséges lenne valahogy a .62-es gyári szoftverhez feltenni az .58-as gyári kernelt, rootolni, majd visszarakni a .62-es kernelt?
bootloader nincs nyitva, egyelőre nem akarom kinyitni
és újra beállítgatni sincs most kedvem mindent
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest