Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Isten88
senior tag
válasz fatal` #12584 üzenetére
Nem kell a Root miatt GB-re downgrade-elni. Lehet már a 431-es és 587-es ICS-t is frissíteni. Lefordítottam magyarra is nem olyan régen, itt van.
(#12591) Zugi: Sziasztok! Frissítsd fel Flashtool-lal .431-ről .587-re. Ott nem akad már a tárcsázó és a névjegyzék sem. SK17i gyári ROM-ok.
-
ko9
addikt
-
Zugi
aktív tag
válasz Isten88 #12557 üzenetére
Sziasztok!
Jókor néztem a fórumra, mert épp kezdem elveszteni a türelmem. A telóm egy gyárilag független, gyári 4.0.4. Build 4.1.B.0.431-es szoftverre van frissítve, azt írja ez a jelenleg legfrissebb rá. Na nekem ebből kezd elegem lenni, és visszasírom a jó öreg GB-t, amivel megvettem a telefont, mert azzal minden probléma nélkül, akadásmentesen, tökéletes sebességgel működött rajta.
A jelenlegi szofttal csak a szívás van, rengetegszer beakad, de a legidegesítőbb az maga a telefon funkcióknál jelentkezik. A telefon, ill. a kapcsolatok elérése kibírhatatlanul lassú.
Mit tanácsoltok, mit lehet tenni? Én legszívesebben visszatenném rá a GB-t, de a gyári GB-ből azt, ami a legfrissebb volt. Azt hogy tehetem meg? Nekem az ICS nem hozott semmi előnyt!
Van valahol leírás, hogy mi ennek az folyamata? vagy elfogadom, ha a 4.0.4. Build 4.1.B.0.431-es szoftom helyett valami másik ICS gyári szoftot tegyek rá, de csakis gyári kinézetű, tehát sarkos ikonok is legyenek benne. Létezik ilyen? -
fatal`
titán
válasz xperiababu #12589 üzenetére
ROOT kell.
-
xperiababu
csendes tag
Sziasztok!
A telefonban elmentettem egy WiFi kulcsot. Sajnos a jelszót nem jeleníti meg. Hogyan tudnám kideríteni akár egy applikáció segítségével?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Zsocó
aktív tag
Az miért van, hogy intenzív használat mellett elfogy a memória és akad minden?
-
fatal`
titán
Tud adni valaki CWM-ből flashelhető gyári, 587-es ROMot? Nincs kedvem elölről kezdeni a GB-s mókát a ROOT miatt.
-
ko9
addikt
válasz Zoli133 #12582 üzenetére
Akkor a következő verziót megvárom, leteszteljük, és ha nem jó, akkor jön a revert.
Köszönöm--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz Zoli133 #12575 üzenetére
Az a baj, hogy ez pont az, amit nem tudok tesztelni. Most volt ebben is egy kis variálás. Régebbi verzióval ki tudod próbálni? Mert akkor visszarakom egy régebbi ROMból.
Kínai appokat kiszedem a kövi frissítésnél.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Zoli133
addikt
Igen, nagyjkából ezt akartam irrni, csak nem sikerült megfogalmazni (elromlott a kávé automata, koffein nélkül vagyok 10kor. ), viszont az előző verzió nem szólt miatta.
szerk: notif bar-on 56MB a hátralevvő adatforgalom, alkalmazást megnyitom 210...
[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
Ma reggel feltettem, találkoztam egy zavvaró buggal. A Monitor app (hálózati forgalom monitor) nem jegyzi meg a beállításokat, iiletve megjegyzi csak problémázik ,hogy nem jegyezte meg (az eddigi verziókban azért szólt indítás után, hogy túlléptem a határt ami szintén fals info volt.)
2. Van egy InputMethod.apk azt törölhető, mire jó? csak emrt ugye újratelepül a /data/media/preinstall_apps-ból
-
dobobazsy
őstag
válasz tipuka #12572 üzenetére
igen kéne mókolni vele.
először rootolt ICS kéne, majd cwm-et feltenni és cwm-ből telepíteni a romot.
nem tudom úgy működne-e a dolog ha egy rootolt gb-re fel installálnád a real ics-t majd flashtoolal frissítenéd a kernelt az 587-esére megspórolnál vele némi időt szerintem
egyébként ezeknek a menete levan már írva itt is, használd a keresőt és rábukkansz -
polomaa
aktív tag
(#12563) Erre valaki???
-
ko9
addikt
válasz dobobazsy #12568 üzenetére
Nekem a MIUI alapból hangosabban szól mint a gyári
Nem azért hogy fényezzem magam, vagy valami, de tényleg--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
dobobazsy
őstag
válasz szente #12566 üzenetére
max itt nem de azért spanokkal udvaron, szobába, ház előtt elő szokott villanni a telefonom zenehallgatás céljából
#12567 tipuka: headsethez egy jó equalizeres zenelejátszót ajánlok vagy pl nálam Real ICS-ben lévő Walkman lejátszó is megteszi, van benne clear bass amivel azért másképp szól egy ilyen agybadugós füles szerintem.
a külső hangszóróhoz pedig semmit sem kell romolni, egy teljesen gyári telefonon is elő tudom idézni azt a "bugot" hogy erőteljesebben szóljon
röviden leírva annyi, hogy ki-be lépkedek felváltva a rádió és a gyári lejátszó közt. kb így szoktam:zenelejátszó indít, zene indít 1 mp-re majd megállít aztán home gomb
rádióba belépsz hagyd 1-2 másodpercig a semmit (ha biztosra akarsz menni ennél a pontnál dugj be fülest, hogy elinduljon a rádió, majd húzd ki)
home gomb megint aztán zenelejátszóban megint 1 mp-re zene indít
home gomb utána indítsd megint a zenét és voila.
nálam innestől fogva egészen addig üvölt a hangszóró ameddig újra nem indítom a telefont. konkrétan MINDEN hangosabb lesz ami a külső hangszórón szólal meg, beleértve a youtube-ot, játékokat, stb.ezt egy videóban láttam anno amikor meglett a minipro-m, úgy nevezték: xLOUD bug
tudom ez nagy hülyeségnek hangzik, de ha betanulod a folyamatot fél perc és utána napokig hangosabb a telefon, MÉG A CSÖRGÉS IS
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz dobobazsy #12565 üzenetére
képzeld el, engem érdekel a dolog nagyon, zenélek éjjel nappal kihangosítva, vagy fülesen, és szeretném, hogy hangosabb legyen a gyárinál! és headseten meg szebben szóljon.
esetleg, ha te hozzáértő vagy, ezt a mókát püben szeretném veled folytatni, ha engedi időd, mert én nem igazán tudom, hogy kell romolni,de a zene az életem nagy részeko9: köszönöm a választ
szente: én szeretném és ez nem vicc
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz tipuka #12562 üzenetére
külső hangszóró szerintem nemfog jobban szólni a zárt bootloaderes romoktól, de én találtam erre egy jó megoldást már 1-2x felhoztam itt a fórumban, de senkit sem érdekelt. csak engem zavar a gyári halksága és hülye hangja a telefonnak?
egy kis "hackeléssel" sokkal jobban szól a teló.. -
polomaa
aktív tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.Fel szeretném rakni EZT a romot,de pár dolog nem tiszta.
A telóm zárt BL-es rootolt 4.0.4 van rajta.
Az első kérdésem,hogy milyen kernelt flaselhetek ehhez a romhoz, a másik kérdésem pedig,hogy az install leírás alatt a következő szerepel.
Instalation for Locked BLs:
Same as unlocked and follow és egy locked bl patch.
Mi az amit ezzel tennem kell? A rom telepítés után kell felrakni? -
tipuka
addikt
Jól látom ezen lehet mappanézetű zene betöltése is a zenelejátszóban ?
Nekem eléggé rendezetlenek a számok, be van ömlesztve 1 mappába, szóval fontos az ilyen a számomra. Illetve milyen a hangszóró kihangosítva, és milyen 1 fülessel hallgatni a zenét rajta a gyárihoz képest?
Csak mert ha érdemes, akkor neki kellene esnem ennek, mert külsőre nagyon tetszetős így elsőre.
Bocsi, hogy fárasztalak, csak hol kérdezzem meg, ha nem itt? -
Isten88
senior tag
Nem Én vagyok a guru, csak Én "ügyelek" most. Én ICS .587-et használok, nincs vele különösebb bajom.
(#12559) Bergo: szedd le még egyszer, nincs vele baj, valószínű megszakadt a letöltésed. Direkt ezért töltöttem fel .zip-be, hogy ha hibásn jön le, akkor ne is tudják elkezdeni vele a flashelést.
-
Isten88
senior tag
-
Bergo
tag
válasz Isten88 #12545 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Viszont felmerült még egy kérdés
Nekem gyárilag 4.0.2.A.0.58 van rajta és felajánlotta a frissítését 4.0.2.A.0.62-re!
Viszont a lista szerint csak 4.0.2.A.0.42 van rá és 58 nincs se 62!
Gyári független a telefon nem szolgáltató függő.
Most akkor mi az igazság? A rajta lévő 58 és amit felajánl frissítést azok nem is rá valók valójában? Vagy ezek nem friss infok? Ha nem friss infok akkor hol lehet megtalálni a gyári friss szoftvereket?
Opsz ez már több kérdés lett de sebaj köszönöm a válaszokat és a segítséget -
Foose
addikt
válasz Zoli133 #12554 üzenetére
Na de alapvetően nekem az volt a kérdésem,hogy ha T-s karit használtam,(3G-n) akkor egy oldal betöltése után átváltott a piktogram H-ról 3G-re. (szóval a net kapcsolat aktív volt,de nem töltött épp semmit) Telenoros karival ugyanígy 3G-n ha már nem tölt semmit,akkor is H piktogram van,nem"áll át" 3G-re. És itt kérdem,hogy ez eredményezhet olyat,hogy jobban merül az akksi,mert folyton H-n van a hálózat,nem úgy mint T-s karival,átvált 3G-re,ha nem használja épp a netet.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
-
ko9
addikt
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
vbakter
csendes tag
Határozottan befolyásolja! Ritkán használok mobilnetet, (általában "Adatforgalom letiltva") de még így is át kellett állítanom a hálózati üzemmódot "csak GSM"-re, mert a 3G gyenge és gyorsabban merült, ráadásul még szakadozott is telefonálás közben. Mondjuk 4.0.4-nél újraindítás után sajnos visszaáll WCDMA (preferált)/GSM-re... :-(
-
Zoli133
addikt
Szerintem, jobb a környéken a T-s lefedettség, könyebben talál hálózat, ami kevesebb energiát igényel a HSDPA/3G váltás legjobb tudomásom dzerint lefedettség/telefon beállításon múlik (te esetedben szerintem nem sok köze van a használom-e részhez hanem inkább mit talált.)
-
Foose
addikt
Létezik,hogy Telenoros netet használva jobban merül a telóm? Tegnap T-mobile-os kari volt a telóban,net bekapcsolva,és ha neteztem,akkor pl egy oldal betöltésénél a térerő mellett ugye ott volt hogy milyen üzemmódon van. Akkor egy H betű volt,azaz hsdpa gondolom. De ha befejezte az oldal töltését,akkor rögtön átváltott a kis piktogram 3g-re. Ugyanebben az esetben Telenoros netet használva amíg el nem bontom a netet,folyamatosan H van a térerő mellett. Most jól értelmezem,hogy a T-s karival ha nem tölt épp semmit,akkor hsdpa-ról átvált sima 3g-re,míg Telenorral marad folyton hsdpa-n? Úgy érzem mintha jobban merülne az akksim amikor a Telenoros karit használom. Vagy ennek a hsdpa/3g-nek nincs köze a merüléshez? Ne nevessetek,ne hurrogjatok,ezt tapasztalom...
[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
(#12543) Foose: Elképzelhető. Viszont ha kellene a bill világítása, nyomd meg a jobb alsó gombot, azt a kék kis négyzetet. Bármit megnyomsz, egyből kivilágít, azt a kék kis négyzet gombot meg bármikor megtalálod, és nem nagyon piszkál bele a szövegbe sem.
(#12544) Bergo: Downgrading to Gingerbread-ig görgess le.
-
Isten88
senior tag
(#12538) ricsike81: Hazudsz, Én pl. nem tudok.
(#12539) Foose: Szia. Nekem 6-8 mp-ig világít, de eddig még nem találtam erre külön beállítási lehetőséget, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Sziasztok! Lehet valamit kezdeni azzal,hogy ne csak 3 másodpercig világítson a billentyűzet világítása?
-
ricsike81
aktív tag
tudtok olyan alkalmazast hogy ivnak a telefon mondja a hivo fél nevét.
-
kliszi
senior tag
válasz kliszi #12531 üzenetére
Azt találtam a googleban hogy másnak is van ilyen gondja a Gameloft játékokkal hogy ha két ujjal játszol rögtön kidobb az alkalmazás . Gyári 4.0.4 androidnál van ez . Megoldást sehol nem találtam . Valakinek van ötlete ? Külföldi forumokon sem nagyon találtam semmit . Másnak is van ilyen gondja ? Jó lenne valami megoldás !!
-
Remiel
őstag
válasz Simba86 #12533 üzenetére
félreértettél, én nem akarok vele semmit sem csinálni, csak az érdekel mi a legújabb sw hivatalosan... így is meg fog vele izzadni mire megtanulja mit tud egy okostelefon, mert eddig csak sima készülékei voltak
a nyitást azért kérdeztem honnan lehet tudni, hogy lássam nem csinált e vele valamit akitől veszem
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Simba86
senior tag
válasz Remiel #12532 üzenetére
a lehető legjobb szándékkal mondom: hagyd neki úgy a telefont, ahogy van, tökéletesen megfelel gyári állapotban is a mindennapos használatra...
tapasztalatból mondom, h felesleges a barátnő telefonját buherálni, ő úgyse használja ki a "fejlesztések" előnyeit, akkor meg csak időpocsékolás...persze vannak kivételek, amikor a gyári szoftver iszonyat gagyi és rosszul optimalizált(pl zte blade), akkor megéri felrakni egy frissebb romot, de ennél nem ez a helyzet...
persze a végső döntést te hozod meg, én csak leírtam a véleményem
(#12531) feltételezem az a gond velük, h NEM hivatalos forrásból szerezted be, innentől kezdve pedig max a gugli segíthet...
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Remiel
őstag
sziasztok
a barátnőmnek vennék egy ilyet, android még sosem volt neki, két ősrégi sony-t használ
az lenne a kérdésem mi a legújabb frissítés rá, mindenféle nyitás stb nélkül... a készülék független
(honnan látom egyébként, hogy nyitották e a telefont? mert használtan veszem)
köszi a válaszokat
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Nem rég vettem a telefont frisitettem 4.0.4-re gyárira és az lenne a gondom hogy a Gameloft játékok nagy része nem akar müködni rendesen . Feltelepités után elindul lehet is játszani vele egy nagyon rövid ideig aztán kidob alkalmazás leál felirat jelenik meg . Van erre valami megoldás ?? Több fajta verziot ki probáltam már ! Speciális verziuó kell rá ? Csak a Gameloft játékoknál tapasztaltam eddig ! Köszi a választ elöre is !
-
Isten88
senior tag
válasz fatal` #12527 üzenetére
com.sonyericsson.infiniteview-2be308745618d1c1e054c2b3bd8276d9.apk
Szólj, ha leszedted, törlöm ezt is majd. Ez mire jó? -
Isten88
senior tag
válasz fatal` #12516 üzenetére
Remélem jókat szedtem ki...
com.sonyericsson.android.socialphonebook-8aacc252630930f9d5976753698fbfed.apk
com.sonyericsson.conversations-b3cb9607ba1cbade05d3a440df2f6efe.apk
Ha leszedted, légyszi szólj, mert tölröm. -
bostone
addikt
Létezik a legújabb ics-re scrollingozható toolbar?
-
fatal`
titán
Service menüben nem azt írja, hogy nyitható? (Bootloader unlock allowed: yes)
(#12514) dobobazsy: Nekem gyorsabbnak tűnik de keveset nyomogattam még.
Más: Gyári ROMból tud valaki adni kapcsolatok és üzenetek apk-t? A RealICSben az NXT van, de nem tetszik és bugos is.
[ Szerkesztve ]
-
vbakter
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem hivatalos Voda 4.0.4-re. Eddig még nem nagyon látom előnyét, de egy két zavaró hátrány már feltűnt:
- Ha 15% alá merül a töltöttség, már nem írja ki a képernyőzár fölött, hogy pontosan mennyin áll, csak azt hogy csatlakoztassam a töltőt... Eddig erre nem kellett külön alkalmazás.
- Használtam egy Launcher Dock nevű alkalmazást, ami a kedvenc kapcsolataim gyors elérését biztosította. Na ez ICS óta nem nagyon megy. Úgy tűnik nem tud hozzáférni a kapcsolatokhoz, mert amikor egy telefonszámot akarok egy menüponthoz hozzárendelni, azt írja, hogy nincsenek kapcsolataim. Használja ezt a progit valaki rajtam kívül? -
ko9
addikt
válasz rootmin #12504 üzenetére
Ezt már én is portoltam egyszer magam részére, de hihetetlenül s... (inkább nem írom le). Nézegetem és próbálgatom folyamatosan az Arc/ArcS ROMokat, most van szvsz 1 amit megérné átportolni, most azt használom.
Arcon jól működő ROMok azért nem biztos hogy jók ide, mert a optimalizációs szkriptek más értéket kívánnak - már csak a kijelzőfelbontás, és a grafikai elemek miatt is - csak ezt épp egyik újokos fejlesztő se fogja fel, és ugyanazokat rakja bele...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Foose
addikt
válasz pepe091 #12509 üzenetére
Pfff.... Budapesti gsm üzlet szerintem,aminek a pecsétje van rajta,meg a gari paíron széééép színes felirattal is rajta van a gsm üzlet neve. Strong & Unique a neve,ez van a gari papír tetején,a pecsét meg valami Saturn arena,Kerepesi út 9.
-
Foose
addikt
válasz pepe091 #12507 üzenetére
Nem. Használt gsm boltban vettem. Gari papírját is adta. Szóval ha nyitott a BL-em,akkor ugrik a gari? Hmmm.... Az is lehet,hogy az eladó gsm-es sem tudta,hogy nyitott a BL,nem néznek ilyesmiket amikor megvesznek egy telót. (legalábbis én úgy értelmezem,hogy azt írja service menü,hogy nyitott. Valami bootloader allow: yes Ilyesmit ír)
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Sziasztok! Az mitől függ,hogy egy telón nyitott,vagy zárt a bootloader? Csütörtökön vettem egy 3 hónapos használt,gyári független mini pro-t,és nyitott a bootloader(ezt service menüben írja). Nemrég Neo-m volt,szintén gyári független,elvileg még sosem volt rajta főzött rom,azon meg zárt volt a BL. És ez nekem most jó,hogy nyitott a BL-em? Még garis,nem akarom piszkálni. Ha majd főzött romot akarok rá tenni,akkor előnyöm lesz hogy nyitott,vagy hátrány?
[ Szerkesztve ]
-
agoka07
senior tag
Sziasztok!
Olyan 2-3 hónapja nyitottam a BL-t és azóta már sok ROm járt a telefonon és kernelből sem volt hiány. Most pedig nem tudom, hogy nyitott vagy zárt. Hogyan tudnék utána nézni? ROM/kernel cserekor vissza "záródik"?S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
rootmin
tag
Hmm, ezt valaki próbálta már?
JellySandwich
Elvileg a következő build már zárt BL-re is lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest