Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
válasz
polomaa #11928 üzenetére
Pepep091: ez talán neked is hasznos lesz.
1. GB .58 flashelése (flashtools, ftf-ből, wipe data elől pipa kivéve)
2. factory reset, lehet nem kell, én nyomtam
- usb hibakeresés, ismeretlen források: pipa -
3. doomlord rootkit v4Idáig elvileg akkor eljutottál, de javaslom tisztán csináld újra végig!
4. xperia-root - 01-local-prop.cmd
5. ICS .431 flashelése (flastools, ftf-ből, wipe data elől pipa kivéve)
- usb hibakeresés, ismeretlen források: pipa -
6. xperia-root - 02-push-root-files.cmd
7. cwm install - install-cwm2.cmdÉn javasolnék egy tiszta memóriakártyát, amin csak a miniCMsandwich van. Ezt már a GB flasheléskor telefonba rakhatod, nem fog bezavarni.
Cwm install után újraindítás, majd hangerő lefele nyomkodással be tudsz lépni a cwm-be.Flashtools-ban flash-hez a telefont kikapcsolt állapotban, hangerő le gombbal kell rádugni.
Kicsit macerás módszer, de működik.Elsőre nekem sem jött össze valamiért. Gyanítom a GB flashelés utáni factory reset nem ártott már neki másodjára, mert végigment csont nélkül. Most barátnőm élvezi már, minden jóval felvértezve és cwm backup ott van a memkártyán. Nagyon penge kis jószág lett a telefonból, érezhetően gyorsabb, kezelhetőbb, örülök, hogy végiggyalogoltam a folyamaton.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- TCL LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Ford topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest