Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktork800
csendes tag
válasz Cobretti13 #15389 üzenetére
Próbáld meg az UC Browsert. Rendesen megy rajta minden, nem is használok külön appot egy csomó mindenre amióta fent van.
-
PearCyp
tag
válasz Cobretti13 #15308 üzenetére
igen az a cél hogy jobb legyen, csak úgy vettem észre, hogy néha a jobb az a funkciók számának növelésében mutatkozik meg, és a gyorsaságéban nem.
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
Bergo
tag
válasz Cobretti13 #15305 üzenetére
Erről van szó! Nekem meg a gyári vált be (pár apró változtatással) és nem is értem miért olyan hihetetlen hogy nálam rendesen gyorsan és stabilan fut a gyári ICS!
...több mint 18 napja reboot nélkül (435 óra)
-
PearCyp
tag
válasz Cobretti13 #15301 üzenetére
elég korrekt a gyári ics, legalábbis az .587 build egész jó, én nem azért rakok össze másik romot, hanem mert kevés funkció, régebbi kinézet stb...
de sebességben nekem is patent volt.
egyébként az e-penis teszteket hiába futtatjátok, mert sokszor egyáltalán nem tükrözi a valóságot.Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
Bergo
tag
válasz Cobretti13 #15301 üzenetére
Parasztvakítás? Már miért lenne parasztvakítás hogy nálam rendesen működik a gyári ICS? Figyelj ha nálam 18 napja megy újraindítás nélkül tökéletesen és gyorsan, nem fagy nem akad mint nálad az csak egy valamire utal. User error! Ha te nem tudod használni a gyárit sem akkor értelmetlen ahhoz hasonlítanod! Mivel én tudom használni a gyári romot így az összehasonlítási alapom is más!
-
Cobretti13
tag
válasz Cobretti13 #14567 üzenetére
Sziasztok
Kész lett a vas,kapott egy zsír új felsőrészt!Nagyon csecseS3 / MSI GX 620 / Miskolc
-
cracky86
aktív tag
válasz Cobretti13 #14570 üzenetére
az első hozzászólásban van gyári rom is, amit flashtool-lal fel tudsz tenni, gyorsabb szerintem!
-
PearCyp
tag
a digitizer alsó része nekem is elkezdett feljönni, de egy ponton megállt, így nem zavar, mert nem vészes.
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
dokee78
félisten
Vissza kell rakni a gyári ROM-ot igen.
De előtte CWM-ből csinálj mentést és ha megcsinálták/kicserélték utána vissza tudod állítani. -
uka600
csendes tag
válasz Cobretti13 #13659 üzenetére
próbáltam másik kártyával de ugyan az, szerintem a kártya hibát kizárhatjuk.
-
agoka07
senior tag
válasz Cobretti13 #13423 üzenetére
Stabil ROM, eddig is ezt használtam de kíváncsiságból föltettem egy másikat amivel nem lehetett bekapcsolni a Wifi-t, gondoltam visszateszem a Smultronic-ot, majd megoldja a problémát, de tévedtem.
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
dokee78
félisten
válasz Cobretti13 #13152 üzenetére
Smultronic 5.0 alatt az sms-nél is jelez a LED.
-
polomaa
aktív tag
válasz Cobretti13 #13152 üzenetére
De csak azért mert már csak az 5830i kapható,az pedig tényleg egy nagy rakás sz@r
-
ko9
addikt
válasz Cobretti13 #13150 üzenetére
Nem, ez csak gyári alá van...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
dobobazsy
őstag
válasz Cobretti13 #13150 üzenetére
Real ICS-en működik a led
-
dokee78
félisten
válasz Cobretti13 #12929 üzenetére
Szerintem nem,hacsak nem kell portolt JellyBean.
-
fatal`
titán
válasz Cobretti13 #12813 üzenetére
1 éves és ugyanúgy nem nyílik
(#12817) oleeg: Fedett helyen semmilyen GPS nem fog jelet találni.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Cobretti13 #12494 üzenetére
Zárt BL-en nem lehet kernelt cserélni.
-
MODERÁTOR
válasz Cobretti13 #11992 üzenetére
Úgy néz ki a hétvégén sokan serénykednek.
-
kmarkk22
aktív tag
válasz Cobretti13 #11762 üzenetére
Igen, stock-kal toltam, de 1-2 oraja felraktam a realics 6-ot es nagyon bejon de egyebkent itt is vibral neha kinetikus gorgetesnek (nem laggol, ezt nehez elmagyarazni, mert nem akadozik, csak mintha a kerpenyofrissites lenne lassu, vagy valami hasonlo...), de miota atallitottam performance-ra a cpu goverman-t azota alig csinalja, nagyon tetszik ez a rom.
-
Syl
nagyúr
válasz Cobretti13 #11762 üzenetére
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
dobobazsy
őstag
válasz Cobretti13 #11751 üzenetére
ha nincs más mint simán feltelepíteni, akkor megoldom! köszönöm!
-
janes1976
őstag
válasz Cobretti13 #11750 üzenetére
Best Buy: Egyetértek! Most a Media Markt után az Euronicsba is 40e. Ezt annak írom, aki beleszeretett és venni akar. Nekem lassan 1 hónapja van meg és csak a legjobbakat tudom róla mondani. Akinek nem tetszenek a péklapátok (pl. nekem), annak kitűnő megoldás lehet ez a készülék.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
dobobazsy
őstag
válasz Cobretti13 #11748 üzenetére
587-es? 431-ről váltáshoz kell valami, vagy csak flashelem az zipet és kész?
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
válasz Cobretti13 #11679 üzenetére
Az az igazság,hogy az évek alatt annyi gyártó lett ami mind a mi kegyeinkért könyörög,hogy már egy alcateltől sem viselem el a szivatást.
Nagy a piac.MAx legközelebb nem veszek tőlük semmit.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
válasz Cobretti13 #11676 üzenetére
Ugye?
Nekem is elkezdte már a napi használatom veszélyeztetni az alap ICS...Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Zoli133
addikt
válasz Cobretti13 #11659 üzenetére
PC companion frissítéssel veszted a rootot.
hálózatra meg esetleg cseréltess SIM-et volt akinél az segített, okosabbat nem tudok
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
válasz Cobretti13 #11657 üzenetére
Nem gáz a fél amper, kicsit lassabban tölt illetve adott esetben, mondjuk ha játszol miközben töltőn van akkor inkább csak szinten tartja az akku-t mert ahhoz kevés a fél amper, hogy közben még töltsön is, de nem gáz, ha ilyet nem tervezel akkor teljesen jó az a töltő.
szerk: Szerintem 1A-nél többet nem vesz fel, elég egy akkor töltő (bár sosem mértem ki, de már úgy is melegszik, tehát kétlem, hogy felvesz többet)
[ Szerkesztve ]
-
Cobretti13
tag
válasz Cobretti13 #11655 üzenetére
Bocsesz lejárt a szerk időm.
Jelenleg 0.5mA-essel töltöm az nem gáz,ha gyenge áramerősséggel töltöm.
A villanyászat nekem totál katyvasz légyszi homájosítsatok fel.
köszi még1x és bocs a sok kérdésért
zoli133k, de max mennyit vesz fel a telefon mekkorát érdemes hozzá használni hétfőtől péntekig autóban vagyok fontos lenne ez a kérdés[ Szerkesztve ]
S3 / MSI GX 620 / Miskolc
-
Zoli133
addikt
válasz Cobretti13 #11655 üzenetére
Nagyobb teljesítményű töltőt ráköthetsz de nem fog annyit felvenni, tehát kb felesleges. Hiába tud 2 Ampert a táp ha csak 1A-t vesz fel a telefon, innentől kezdve mindegy mit kötsz rá amíg a feszültség rendben van.
(#11654) ko9: Live watch, hogy bírja? egy ideje piszkálja a fantáziám, nagyon használhatatlan ICS-vel?
[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
-
Brutális eb
addikt
válasz Cobretti13 #11487 üzenetére
Probálj keresni univerzálist.
Media marktban láttam multkor egészen strapabírónak kinézőt.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Dr.LEW
tag
-
Brutális eb
addikt
válasz Cobretti13 #11257 üzenetére
Hardver ügyileg ugyanaz majdnem mint a htc desire hd tehát nem kell csodálkozni hanem örülni.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
fatal`
titán
válasz Cobretti13 #11236 üzenetére
ko9 azt írta wipeoljam CWMből, de még nem próbáltam. De hamarosan úgyis újra kell tennem az egész ROMot, mert valami nem ok. De még várok az experia v4bre
-
Zoli133
addikt
válasz Cobretti13 #10987 üzenetére
Szia, írtam neked is egy rövid bevezetőt
Egyébként általános fórumkérdés: párszor már volt tervezve első hsz, azzal mi a helyzet? Akkor még nem voltam túl aktív de most ha vannak akik ezt csinálják esetleg akkor fel tudom ajánlani segítségemet, ha nincs akkor akár meg is írom (legalábbis amennyit tudásom enged ), úgyis ma írtam BL-ről, CWMről, kernel csere, root témákban többieknek, tehát ha valaki tud az első hsz-ről valamit, hogy egyáltalán foglalkozik e most vele valaki, az szóljon, csak mert ideje lenne már annak a hsz-nek....
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Cobretti13 #10901 üzenetére
Tudom, hogy működik. Azt írtam, hogy nem lehet kikapcsolni, de attól még van benne.
(#10907) qpidomx: Szerencséje volt. Egy próbát megér, de ne számíts rá, hogy megcsinálják. A garancia meghibásodásra vonatkozik, nem fizikai sérülésre.
[ Szerkesztve ]
-
orrlyuk
aktív tag
válasz Cobretti13 #10903 üzenetére
Nem rossz, semmi gondom nincs vele. WIFI, GPS acélos, a fogyasztás nagyon jó. A gyári launcher és a hívás közbeni felület nem tetszik egyedül. A tárcsázó is általában lassan indul. Ha lesz valami nagyon penge főzött ICS, vagy esetleg JB, arra lecserélem, de inkább a stock Android felületek miatt, egyelőre nem érzem a sürgetést. Nagyon stabil, megbízható.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
orrlyuk
aktív tag
válasz Cobretti13 #10896 üzenetére
van egyáltalán szenzor benne? nekem sem működött egy percig sem...
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
dobobazsy
őstag
válasz Cobretti13 #10768 üzenetére
szerintem elég neki 2-3 óra töltés is, nemkell lemeríteni sem. én az enyémmel így tettem, és a mai napig megy rendesen az akksija.
-
dobobazsy
őstag
válasz Cobretti13 #10764 üzenetére
sokszor kár megkérdezni őket valamiről, mintha ők még annyira sem értenének hozzá 1-2 megszólalás alapján.. de ugyan ez van a szervízben is itt a t-nél..
mindig csak felidegesítenek -
kmarkk22
aktív tag
válasz Cobretti13 #10759 üzenetére
ez sokkal jobb mint a huawei, véleményem szerint gyári gb-del is fenyevekkel gyorsabb mint a blade akármelyik rommal. az ics nekem nem jött be, de egyébként smoothabb mint a GB. Nekem ugyan csak 2 hónapja van meg, de semmi baja, nem karcolodik nekem a kijelzo sem, pedig eddig minden telom karcolodott mint az állat... Nagyon szeretem és szerintem ha Bladerol valtasz, te sem fogsz csalódni
Új hozzászólás Aktív témák
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest