Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
Elvileg fent van: SK17_4.1.B.0.431_WORLD.ftf
-
Isten88
senior tag
Feltölthetek gyári ICS-t vagy GB-t, ha az Neked jó, és Flashtoollal fel tudod tenni...de nem értek annyira hozzá, hogy tudjam, hogy a kernellel kell-e valamit csinálnod, vagy mással. Ha feltöltsem valamelyiket, akkor írd, és töltöm, osztom.
Ezek a ROM-ok vannak meg Nekem:
SK17_4.1.B.0.431_WORLD.ftf
SK17i_4.0.2.A.0.58_GLOBAL.ftf
SK17i_4.0.A.2.368_GENERIC_(1244-7088).ftf
Xperia MiniPro (SK17i)_4.0.2.A.0.42_HU.ftf(#11857) tcsan: Amíg a kijelző bekapcsol, addig nem kell paráznod.
[ Szerkesztve ]
-
tcsan
csendes tag
segítsen valaki léégyszii nem tudok sehogysem gyári romot visszatenni...... a flashtool a végén kiír valami errort... flash aborted meg ilyenek... SUS és PCC sem engedi... valaki valami megoldást????? hogyan próbálhatnám még meg????
Mindennek ára van! Néha valaminek túl nagy :S :)
-
Isten88
senior tag
-
Isten88
senior tag
Hali!
Ezekből leszűrve még csak Alpha van.
Letöltési linket nem láttam köztük. Valószínű XDA-n van.[ Szerkesztve ]
-
kmarkk22
aktív tag
bocs lejart a szerkesztesi ido
meg azt tudom javasolni, hogy probald meg meg egy masik rootolo programmal ha meg nincs tele a hocipod a probalgatasokkal :'D
szerk: sajnos bootloader nyitashoz semmit sem konyitok, mert nekem telenoros keszulekem van, igy semmit nem ertem volna ha kinyitom a bootloadert. de van itt sok segitokesz kollega akik jartasak ebben is, biztos segit valaki nemsokara
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
-
Brutális eb
addikt
Picit olvass vissza vagy használd a keresőt kérlek.
GB és ICS rootolására is van találat....
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest