Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
Tanítsd újra a telot. Ha rootolva van, akkor töltsd fel 100%-ra, a data/system/batterystats.bin -t töröld, engedd hogy teljesen lemerüljön kikapcsolásig, aztán rakd fel töltőre és megszakítás nélkül töltsd fel teljesen. Elvileg meg fog javulni.
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
PearCyp
tag
A 431 es ics-t én még anno root nélkül kezdtem, később rootoltam a következő leírással:[először olvasd tovább, majd később kattints rá] klikk (bár már frissítették)
Ha független a mobilod akkor lehet h tudsz frissíteni Sony Update Service-el, akkor ugorj a 2. pontra.
//mielőtt elkezded akármelyik pontot, csekkold le, hogy az USB kapcsolat MSC módban legyen, fejlesztői lehetőségeknél az usb hibakeresés, az biztonságnál pedig az ismeretlen források be legyenek állítva.//1. Debrand és frissités:
Most hogy megjelent az 587, flashtool-lal felratkam azthiszem innen töltöttem le, bár ha rákeresel h 4.1.b.0.587 global mini pro ftf, akkor találsz párat.
Elindítod a flashtool-t és ahova telepitetted, oda a firmware mappába másold be az ftf-et. A programba rámész a BME VIK logora , és rámész h flashmode. Kiválasztod a letöltött és bemásolt romot, és ha tiszta telepítést akarsz, akkor menj rá h wipe data (vagy ilyesmi). [én ezt ajánlom, bár akkor lesz egy kis meló h minden meglegyen ami volt, de mégiscsak tiszta lappal indul az uj android]
Rámész h ok, telefont kikapcsolod, lenyomva tartod a hang lefelé gombot, és rányomod gépre, miközben nyomod a gombot. Megvárod amig végez.2. Rootolás és CWM
Katt a linkre amit a leírás elején ágyaztam be. Elmagyarázom h pontosan mit kell csinálni mert néha g*cizik a dolog. Először is szedd le ezt a kernelt. [ugyanúgy, ahogy a romot raktad fel, flashtoolal bemásolod az ftf-et a firmware mappába->felrakod. Megveregetheted a vállad a telefonod jelenleg használhatatlan. na de sebaj, leszeded Doomlord root toolkitjét, és lefuttatod, kb sz@rd le, hogy miket ír az elején. a telefont ugy csatlakoztasd, ahogy flashtoolra, és várj. várj, várj, várj, amig rendesen le nem fut. Volt már nekem 2 perc, de 15 perc is, amíg elindult.
na de egyszer le fog futni, végez, kiveszed az akksit, visszarakod a gyári kernelt,és kész a root.
Utána leszeded az X-parts nevű programot Play-ről, rámész h install cwm, azt is kivárod, és minden kész.Próbáltam downgradelt rootolt gb ből frissíteni 587-es ics-re, de az nekem nem tartotta a rootot, szóval ezért ezt írtam.
[ Szerkesztve ]
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
Brutális eb
addikt
-
Brutális eb
addikt
"Ha igen, akkor kártya tartalom másolás PC-re, kártya csere, visszamásolás működik?"
Igen működik.Egyébként semmi potolhatatlan nincs az SD-n nyugodtan darálhatod.
PCC letölthető netről.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
tony7
tag
Media markt le akciózta. Kicsit mérges is vagyok. 1 hete vettem t-mobilnál 46000 ft.. Rá 3 napra meg látom a media markt ban 40000 függetlenül. A budapesti árkádban lévő üzletben láttam. Meg plakátokon is. Eszembe se jutott volna ott keresni a telefont mert ott mindig eléggé túl vannak árazva a telefonok.
-
Brutális eb
addikt
Természetesen nem mindegyik.
De még a nevesebbeknél sem árt odafigyelni.....Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
Garancia,tartozékok,hiánya,szoftveresen már hozzányúltak,volt már szétszedve de lefoliázták ismét és újnak adják el,távolkeleti brandelt és ezáltal lehet soha nem frissűl,lopott,stb.
Ezek fordulhatnak elő GSM boltos szürke importos készülékeknél.
Persze lehetséges venni 2 éves gyártói garissal is de azért ekkor is érdemes megnézni ,hogy eredeti e a garanci papir nem csak egy fecni vagy valami fénymásolt 2 lapos cuc.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest