- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Direct One (műholdas és online TV)
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
- Arch Linux
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen routert?
- WD My Cloud NAS
-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
-
lviktor
újonc
Üdv!
Sony Z3c akarom lecserélni de nem tudom eldönteni,hogy megéri e..
Szerintetek Sony Z3C után kamerában visszalépés lenne az A5 2017?
Nem vagyok egy nagy szakértője.
Vagy megéri a felárat egy S7 amiben jobb kamera van? -
VW
aktív tag
válasz
LimaBravo69 #1268 üzenetére
-
-
Utolsó felvonás: bevittem a telót az első MM-be, kp-ben visszadták a pénzt, és semmit sem kérdeztek. És így még nyertem is rajta 2k-t, mert hitelkártyával fizettem, aminek a bank a 2%-át jóváhagyja. Mivel kp-ban kaptam vissza a vételárat, ezért a bank ugyanúgy jóváhagyja a 2k-t.
-
pitiless
senior tag
válasz
Donki Hóte #1291 üzenetére
Widgetek -> Névjegyzék -> Közvetlen tárcsázás
-
Bocsánatot kérek, hogy tök alap dolgot kérdezek, de 5 évig nem volt Samsung telefonom, most újra kell tanulnom az ABC-t.
Hogyan kell kirakni az asztalra fényképes ikonokat, amikhez hívásindítást tudok rendelni? Kerestem már mindenfelé, de nem találtam ezt a lehetőséget
(Igazából A7 telefonom van, de szerintem az tök egyforma az A5-tel, csak ez a topik sokkal pörgősebb.)
-
Gabesz1019
senior tag
Max. 14 napon belül utalják vissza, legalábbis tegnap ahogy lemondtam a régi rendelést az erről szóló visszaigazoló email végén ezt írják. Nekem januárban volt egy problémás TV-m amit visszaküldtem, majd levásároltam egy másik típusra. A szállítási költséget 2 nap múlva utalták.
-
zmtTom
aktív tag
Üdv Mindenki!
Rendelt már valaki innen tokot? Ha igen akkor milyet és mi volt a vélemény, tapasztalat?
http://galaxytokok-infinity.hu/blog_ujdonsag_samsung_galaxy_a5_2017_tokok - Hogyan kell linket csinálni belőle?
-
-
válasz
Gabesz1019 #1278 üzenetére
Lehaltam. Most jött a postától az email, hogy feladták a rendelésem. Még jó, hogy lemondtam...
Mondjuk így nem tudom mi van, mert előre fizettem az árát, és ugye még nem utalták vissza. A legrosszabb esetben rögtön visszaküldöm a telefont, de jó lenne, ha nem kellene ezzel szórakoznom.
-
Gabesz1019
senior tag
Békéscsabai áruházban sajnos nincs. Azt mondta telefonon az ügyfélszolgálatos srác, hogy Ők azt az infot kapták, hogy Július elején érkezik. Lehet, hogy még a héten küldik, de ha csak hétvége fele kapnak akkor csak jövőhéten lesz kiszállítva. Amennyit várok rá mostmár csak kibírom valahogy jövőhétig.
-
válasz
Gabesz1019 #1276 üzenetére
Köszi az infót. Én is lemondtam, és végül személyesen elugrottam az egyik MM-be így várnom sem kellett a telefonra, amíg elküldik. A Duna Plázában még 4db volt, amikor eljöttem, de nem tudom, hogy milyen színűek maradtak (1 rózsaszín biztos volt még).
-
Gabesz1019
senior tag
Aki rendelt MM-tól vagy egyéb viszonteladótól 99990 Ft-os áron és még nem kapta meg, annak most érdemes lemondani a rendelést és újat leadni. MM-ba (és a több hivatalos viszonteladónál) most 94899 Ft [link]
Én most mondtam le és adtam le újból a rendelést. Nem problémáztak vele, azonnal törölték.
-
espi38
őstag
válasz
Kitti14 #1273 üzenetére
Szia!
Én próbáltam már.
1-2 hónap után láttam egy karcot a kijelzőn egy P10 lite telefonon,de amit kapott az a készülék ahhoz képest ez semmi.
Egy lakásfelújításon esett át a készülék,ami port és az ehhez kapcsolódó anyagokat mind megkapta és ehhez képest hibátlan ez a fólia.
Szerintem a karc azért került rá mert nem vártam meg a 24 óra száradási időt -
Meg szeretném kérdezni hogy a wifi jel erőssége nálatok milyen?
-
Kitti14
csendes tag
Valaki kipróbálta már a nanoshine kijelzővédő folyadékot? Ha igen, mik a tapasztalatok?
-
válasz
Gabesz1019 #1270 üzenetére
-
sanca72
tag
Segítséget kérnék!
Van egy JVC Kd-x50 Bt autós rádióm és nem akar párosodni az A3 2017-el. A rádiót már frissítettem. Addig eljut a teló, hogy megtalálja a rádiót, rádió is látja a samut, de nem akarnak passzolni. A telefon azt írja ki, hogy állítsam be a jvc-t, de nem tudom elakadtam. A Sony Z3C-vel egy pillanat alatt megtalálták egymást. Volt valakinek ilyen gondja? Segítsetek mit kell tennem?Üdv Sanca
-
Gabesz1019
senior tag
Online vetted vagy személyesen? Én 18-án rendeltem egyet a Mediatól online. Akkor azt írtàk, hogy 6-10 munkanap. Most kedden jött egy mail, hogy a jelzett szállítási határidőn túl várható az érkezés. Hívtam Őket azt mondták Július elején várható. Remélem jövőhéten megkapom. Feketéből most a legtöbb helyen készlethiány van ahol akciós/volt és hivatalos viszonteladó.
-
A Media Marktban most 100 rugó a készülék, a GSM boltokban 90-től kezdődik, szóval a +10k megéri a hivatalos, 2 év garanciát. Vettem is egyet arany színben az asszonynak.
Samsung Experience Store-okban is le van árazva, ott kicsivel drágább, 105k.
-
LimaBravo69
tag
Sziasztok.
3 hete van A5 2017, párhuzamosan használva egy A5 2016-tal (a 2016 céges).
A 2017 mintha jobban merülne, a fő fogyasztó (a képernyő után) a Cella készenlétben.
A 2016 modellben ez a lista alján szokott lenni, kb fele akkora fogyasztással.Feltennétek képernyőmentést a "Cella készenlétben" fogyasztásáról?
kösz előre is
-
-
törölt tag
Sziasztok! Most jutott el hozzám ez a készülék, egy S2 és egy A5 2015 után. Eddig nagyon tetszik, remélem nem fog beégni a kijelzője mint az előző 2 telefonomnak
Facebookon is van ilyen tulajdonosok/vélemények csoport, bár nem nagyon népszerű
-
slice14
veterán
Ma érkezett meg a Rinke tokom. Mennyire jellemző az átlátszóra a sárgulás?
-
Angel2014
addikt
Olyan kérdésem van ti bekapcsoltátok a KNOX valós idejű védelmet? Ha igen merít nagyon?
A másik láttam S7 -en van olyan védelem amivel nem lehet kikapcsolni a készüléket csak kóddal ,sőt a recoverybe is azzal kell belépni....ez azért érdemes ha esetleg elhagyom , le tudom tiltani, nyomon tudom követni , de ő addig nem tudja kikapcsolni a telómat.
Ilyen létezik nekünk is?
-
pitiless
senior tag
válasz
Gabesz1019 #1254 üzenetére
Július vége, olyan 24 körül.
-
zadir1
tag
Hali! 3 hónapja van meg a telefon, eddig semmi gondom nem volt vele, viszont az utóbbi 2 hétben egyre többször kiírja, hogy a készülék nedvességet érzékelt. Szilikon tok és üvegfólia van rajta, így hordom zsebben. Víz közelébe sem mentem vele régóta. A gond az, hogy amíg ezt kiírja nem engedi tölteni sem. Újraindítom, úgy egy darabig jó. Lehet, hogy párásodik a zsebemben, vagy por mehetett a töltőrészbe?
-
Petyyyyy
addikt
Lesz majd 8.0 is. [link]
-
Drughi
addikt
válasz
férfiállat #1244 üzenetére
Ha eredeti igen.
-
férfiállat
tag
[link]
ezt szeretni fogja?? -
válasz
Gabesz1019 #1242 üzenetére
Igen, ezek hivatalos, Samsung shopok. Úgy gondolj rá, mint a McDonald's-re. Azok többségét se maga a McDonald's cég üzemelteti.
Amúgy a bontatlan doboz egy dolog, de mellé kell kapnod egy lepecsételt, Samsung garancialevelet. Ha azt nem kapod, akkor nincs hivatalos gari.
-
Gabesz1019
senior tag
De akkor mind a 2 megbízható? Bármelyiknél vásárolok gyári Samsung garancia papírt adnak? Egyébként a garancia papír nem a dobozba van? Csak azért kérdezem, mert a másodikként belinkelt weboldalon azt írják, hogy bontatlan dobozban küldik a telefont.
Azért nézelődök, mert MM-nál még múlthét vasárnap leadtam egy rendelést az A5-re de még mindig nem jött semmi info, hogy mikorra várható. Lehet inkább lemondanám és vennék valamelyik Samsung Experience Storeból.
-
válasz
Angel2014 #1237 üzenetére
Nem pattintós, hanem ragasztott. Szétszedés után értelemszerűen már nem lesz vízálló, mert szinte kizárt, hogy ugyanúgy vissza tudod ragasztani, ahogy volt. Ráadásul kell speciális ragasztó is az összeszereléshez.
Amúgy milyen wifi vevőről írsz?? Semmi köze a vezeték nélküli töltésnek a wifihez.
(#1240) Gabesz1019: más cég. Nem a Samsung üzemelteti az összes ilyen shopot.
-
Gabesz1019
senior tag
Mi a különbség a két Samsung Experience Store között?
http://sestore.hu
és
https://ses.shop.hu -
Angel2014
addikt
samsung galaxy a5 2017 disassembly:
Van itt egy videó samsung galaxy a5 2017 szétszedése hogy szedik szét a telefont ha pl töltő csati , vagy akkucsere , stb...
Na most a kérdésem ez nem pattintós hátlap? Vagy ragasztós felületű? Megindítja pengével és egy plasztik kártyával körbevágja...ugye ez a ragasztás miatt vízálló a telónk...?
Luck Dragon ? szerintem fognak csinálni egy wifi vevőt amivel lehet tölteni a telót aksi pontjaihoz kell majd csatlakoztatni S5 is kiadott ilyet és még sok teló
-
válasz
Gabesz1019 #1233 üzenetére
Basszus, köszönöm szépen.
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Luck Dragon #1232 üzenetére
Nincs.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Luck Dragon #1232 üzenetére
"Mindenki szemezgesse ki magának, ami fontos, inkább fókuszáljunk arra, ami nincs: vezeték nélküli töltés és infra, mindkettő nélkül egész jól el lehet éldegélni."
-
Átolvastam a tesztet, de azért Megkérdezem hátha át siklottam rajta de nincs a kütyüven vezeték nélküli töltés?
-
espi38
őstag
Sziasztok, olvastam ezt a folyékony kijelzővédő úgymond fóliát, valóban ilyen jó és megvédi a kijelzőt a karcoktól?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
férfiállat #1227 üzenetére
A5
-
espi38
őstag
válasz
férfiállat #1227 üzenetére
Volt mindkettő darabom samsungot vennem
-
férfiállat
tag
Hali!
Honor 8 vagy samsung A5?? -
espi38
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta vagyok tulajdonosa egy A5 2017 nek és azt kell, hogy mondjam betyár jó kis készülék.
Nem tudok bele kötni nem mintha akarok
Eddigi készülékeknél mindig problémám volt a hívás hang minősége, élesen hallottam általában a hívott felett, de ennél a telefonnál ez minden megváltozott.
Nem bántam meg, hogy megvettem a darabot. -
espi38
őstag
van valakinek eladó tokja a típushoz?
privin megtalál -
espi38
őstag
Sziasztok!
Valaki ezt kipróbálta már?
https://www.mobilehome.hu/Termek_kategoriak/Samsung_A520_Galaxy_A5_2017_tempered_glass_hajlitott_kijelzovedo-MutatAlap -
Gabesz1019
senior tag
-
slice14
veterán
válasz
Gabesz1019 #1216 üzenetére
Egyszer vettem tőlük telefont. Szerencsére nem volt vele probléma. De nem adtak számlát, csak egy átvételit. Mégegyszer biztos nem vennék tőlük semmit.
-
Drughi
addikt
válasz
Gabesz1019 #1216 üzenetére
Benézték, mert már 99e.
Lehet volt akinek mákja volt.
-
Gabesz1019
senior tag
Ez szerintetek valós lehet? [link]
2 év gyártói garancia 79900 Ft
Vagy csak benézték az árat? A másik két szín 99900 Ft
-
pitiless
senior tag
A gyári fólia az eddigi legszarabb, amivel találkoztam. Elég puha az anyaga, ráadásul hiába alaposan megtisztított felületre raktam fel, a jobb alsó sarkánál állandóan felválik. Teszek rá majd üveget, nem érdekel, hogy nem ér ki a szélére.
-
-
pitiless
senior tag
válasz
Gabesz1019 #1207 üzenetére
Jól olvastad. Hátulja kemény, az oldala pedig inkább szilikon. Eddig nem volt bajom Ringke tokokkal, bár egyik haveromnak sikerült eltörnie. Nálam jól bírták a strapát (a 18 hónapos kislányom is besegít). De hogy mitől illeszkedik jobban, nem tudom megmondani.
-
Petyyyyy
addikt
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Ti melyik készüléket vennétek?
Samsung A5 2017 vagy Huawei P9 lite 2017?
Mennyire nehéz ez a készülék nem igazán szeretem ha húzza a zsebemet?)
Árban hasonló valamivel drágábban tudnám venni a Samsungot,segítő válaszaitokat előre is köszönöm -
-
pitiless
senior tag
Ma felapplikáltam a fóliát. Szépen letakarítottam és amint ráraktam egy porszem alá mászott. Másodikra sikerült, de szerintem nem leszünk hosszú távon barátok. Valahonnan szerzek jó üveget.
-
pitiless
senior tag
válasz
Gabesz1019 #1193 üzenetére
Tokból a Ringke Fusiont tudom ajánlani. Már a harmadik különböző telefonomon van és nagyon jó.
-
kasata91
tag
Valóban a J7 2017 nekem is felkeltette a figyelmem. De még mire az ide érkezik...
(Amugy C5 vagy C7 volt a szívem vágya, de az a kur*a B20....)
Mallon meg emagon ugyanazokat a szürke importosokat árulják, sőt nem is konkrétan ők árulják, hanem csak valami szerződött partnerük (ami szintén B-tel szintű GSM bolt csak legalább nem magyar)
Amúgy hogy ONtopic is legyek:
Először amikor kiadták ezt az A5 2017-et megnéztem és kiakadtam a hátulján hogy mi ez az ocsmányság az A5 2016 vagy az S6 után.
Aztán jobban megnéztem, meg megfogdostam egy fekete színűt. Hát ez a fekete fém keret eszméletlen sokat dob rajta. Baromi prémium a telefon. Egy fekete témával még a tácswizz is egész tűrhető Az öreg HTC OneX-emet idézi. Jó kis telefon ez.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest