- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
válasz
Donki Hóte #9270 üzenetére
S9+-on és A40-en Minu black_edition_v2 tudja.
#9274: sajnos direkt nincs az A40-ben AoD
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Donki Hóte #9272 üzenetére
Köszi!
Ahogy nézem, több RAM van benne (64/4 GB) Android 9-cel, kicsit talán jobb a kamerája (25 MPixeles szelfi, mert az nagyon kell, bah!
), más szempontból vagy lényegében ugyanaz, vagy rosszabb.
Játék az nem nagyon izgat, az IP68 inkább, meg az AoD. Na meg az A5-höz bespejzoltam jó tokokat, pl. van egy vadi új Neon.
-
glacious
addikt
válasz
Donki Hóte #9264 üzenetére
A témától/ikoncsomagtól függ.
-
Angel2014
addikt
válasz
Donki Hóte #9262 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #9262 üzenetére
Eddig észre se vettem (a3 2017) nálam működik a legújjabb frissítés van fent.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #9018 üzenetére
Nem.
A képen egy multi-CSC kód ( a sok közül) látható. A felsorolásban azok a kódok szerepelnek, amelyek abba a Multi-CSC -be tartoznak. Tehát a program ezt közli, és nem többet., ahogy azt már korábban is írtam....
A szemléltetés kedveért, a képen az OLB multi-CSC kód látható, és mindazok a régiókódok, amelyek az OLB alá tartoznak. Abban is csak 1db default van, ergo ha valaki felrakná, akkor az abban található default kódra állna be az aktív CSC -je,
és nem másra.Minden multi-CSC -ben van 1 db (nem több) default kód, amelyre beáll a készülék. Nincs opció, amellyel ezt felül lehet bírálni, ezért másra nem állítható át normál körülményekkel, csak root -tal. Root -tal pedig, azonnali és visszafordíthatatlan a garanciavesztés.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #9015 üzenetére
Azt nem mutatja.
Azt mutatja, hogy az adott készüléken lévő firmware, milyen CSC kódhoz tartozik. Multi-CSC esetén felsorolja az összes kódot, amely abba a multi-CSC -be tartozik. Értelemszerűen single-CSC esetén azt az egyet mutatja, amelyre a firmware CSC-ID -je is szól. Továbbá, mutatja azt a kódot, amelyen a készülék jelenleg van, és ez az aktív-CSC.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #9013 üzenetére
Az A5 -öt nem lehet erre át állítani. Szóval, ha jelenleg nem az, akkor később csak akkor lehet az, ha az anyacég single-CSC -be rakja a XEH régiót. Mert egyelőre az OXX multi-CSC -ben van, amelyben az ETL kód a default.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #9010 üzenetére
Kösz!
Egyelőre majd még ki kell derítenem a XEH-et - most épp nincs a közelben a teló - de, észben tartom amit írtál/linkeltél.
-
csabèka
csendes tag
válasz
Donki Hóte #8989 üzenetére
Bocs, nem neked akartam válaszolni csak nem tudom törölni a hsz-t. Ritkán használom a fórumot
-
bepe79
addikt
válasz
Donki Hóte #8913 üzenetére
Mert értelemszerűen ha a primary feloldás ujjlenyomat és a másodlagos a feloldóminta, akkor időnként a feloldómintát kéri, ha meg elsődleges az ujjlenyomat és másodlagos a PIN, akkor időnként a PIN-t kéri. :)
-
Obyboy
addikt
válasz
Donki Hóte #8911 üzenetére
Nekem ujjlenyomat helyett kér időnként mintát.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Donki Hóte #8781 üzenetére
Fel felmegy, rendben. Download mód is rendben van, de reboot után órákig mókol.
S7Edge Oreo frissítés után csinált ilyeneket, erről olvastam is.
-
kugli
aktív tag
válasz
Donki Hóte #8757 üzenetére
Ez nem használati útmutató
Oké,köszönöm a szakmai felvilágosítást!
-
kugli
aktív tag
válasz
Donki Hóte #8749 üzenetére
Nagyon ciki ha megkérdezem mi az az RGB led?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Donki Hóte #8749 üzenetére
Kinek mi. Ha tőlem messze van a telefon, akkor amúgy is leszarom, keresett-e valaki.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Donki Hóte #8741 üzenetére
Volt egy telóm nem is tudom milyen márka de ott külső alkalmazással be.lehetett állítani hogy értesítésnél villogjanak a gombok!
Erre hogy hogy nem találtak még megoldást 😮😤😡 -
Obyboy
addikt
válasz
Donki Hóte #8735 üzenetére
"ahol van még készleten, ott eladják."
Ez ponotosan így van. A gyár nem tehet róla, hogy egy-egy kereskedő többet rendelt be mint amennyit el tudott adni. A kereskedő pedig nem fogja beszerzési ár alatt eladni míg nem muszály. Ez telefon nem élelmiszer, nem jár le a szavatossága, max az aksi öregszik és nem kap több frissítést. -
bepe79
addikt
válasz
Donki Hóte #8650 üzenetére
Azért, mert hardware és software-stabilitás terén nincs vele gond. Ezzel a fránya csak kettőt frissítenek a főverzión dologgal van a gond. Persze lehet élni az Oreoval is, és én megértem, hogy ez stratégia a cégnél, hogy vegyen a vásárló újat, csak vásárlói szemszögből nem tetszik ez a hozzáállás. Lásd 5-6 éves iPhone 5S, ami még most 2019-ben is kapja a legfrissebb rendszereket.
-
csaba1203
addikt
válasz
Donki Hóte #8481 üzenetére
Egyik sem 6-os driod főverzió-val jött ki.
Samu 2 főverzió frissítést szokott adni no meg a szokásos biztonsági update-k.
Ebben azért példamutató,hogy mennyi készülékét támogatja.
Nézd meg a konkurenciát ott csak a flagship készülékekről lehet ezt elmondani. -
bepe79
addikt
válasz
Donki Hóte #8448 üzenetére
-
szucstom
őstag
válasz
Donki Hóte #8444 üzenetére
Ki akarom próbálni
Szeretek veszélyesen élni ráadásul most lőttem be Cortanát a gépemen. Kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle.
-
speed207
tag
válasz
Donki Hóte #8385 üzenetére
Kiderült hogy az adapter csatija kontaktos.
-
pitiless
senior tag
válasz
Donki Hóte #8271 üzenetére
A Rock Zircont én is csak ajánlani tudom.
-
bepe79
addikt
válasz
Donki Hóte #8176 üzenetére
Hát vacak valószínűleg, de még mindig jobb, mint a semmi. Viszont nagyon sárgás lesz tőle a kijelző, mintha 15 éves lenne a telefon, vagy besárgult/beégett volna a panel, ilyen eléggé visszataszító ez a szoftveres korrekció.
-
mcs
veterán
válasz
Donki Hóte #8157 üzenetére
Azóta, hogy nagy pontosságot állítottam be a készülék opció helyett, néhány másodperc alatt pozícionált hatodszori próbálkozásra is, pedig netet így sem vett igénybe. Kecskeméten szerencsére ritkábban fordul elő nagyobb forgalmi dugó.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Donki Hóte #8094 üzenetére
remek, akkor én most léptem be az a5 klubba, mikor már kifutó..
mindegy, kicsit tepsi a cucc és hivatalos 2 év garis, és alapvetően szép. lassan már csak a dzsunka mobilshopok árulják...
-
csaba1203
addikt
válasz
Donki Hóte #8094 üzenetére
Nekem tartalék telefonnak egy galaxy mini 2 van de lekopogjam még nem kellett soha használnom.
-
csaba1203
addikt
válasz
Donki Hóte #8086 üzenetére
Azért meg kell nézni a topikokat is melyik,hogy pörög.
Ha nagyon pörög az általában az előforduló hibák miatt van.
Nekem a legfontosabb a stabilitás és ebben ez a telefon azért ott van. A puszta nyers technikai adatok hidegen hagynak már gondolok itt az antutu huszárokra.
Ezért koptatom most az utódját az A8-at,ami szintén ott van a szeren.
Volt pár Huawei telefonom de valahogy mindig visszatértem Samura és most már itt is maradok.
Xiaomi nem érdekel abszolút akármilyen ingyen adja a készülékeit.
Mindenki eldönti majd mi a jó neki és meg kell tapasztalni jót és rosszat is. -
Dhampir
félisten
válasz
Donki Hóte #8086 üzenetére
Viszont A5 esetében +1 év garancia, víz- és porállóság...
Kompromisszumot kell kötni és mérlegelni, hogy mi a fontosabb. Sokan cserélgetik a mobiljukat. A mai világban kiszélesedett és gyakran frissül a termékpaletta. Vásárlásra és kipróbálásra ösztönzi az erre nyitott felhasználókat az aktuális újdonságok serege.
-
szucstom
őstag
válasz
Donki Hóte #7751 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a kimerítő választ
28 éve vagyok ezen a világon, de az életben nem hallottam még ezt a szót
-
szucstom
őstag
válasz
Donki Hóte #7200 üzenetére
Ha lehúzod az értesítési felületet, ott nincs ilyen opció? Pl. olyan címszó alatt, hogy "képernyő elforgatása".
Esetleg azt is megpróbálhatod végső esetben, hogy a Samsung által jóváhagyott ODIN nevű programmal újravágod a legfrissebb rendszerrel. Cégnél mi ezt csináljuk a J3-J5-ös készülékek esetén. -
Vitaqo
senior tag
válasz
Donki Hóte #7200 üzenetére
Nem, nekem nem. Frissítéssel érkezett az új funkció, semmit nem csináltam vele.
-
LIFE1
tag
válasz
Donki Hóte #7121 üzenetére
Köszi! Ezt tudom hogy van!🙂 Csak írták hogy a képernyö zárnál is lehet beálitani! Azért kérdeztem hogy hol van ilyen!
-
LIFE1
tag
válasz
Donki Hóte #7113 üzenetére
Én nem találok abba naptárt!Hol van benne?
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
Donki Hóte #6912 üzenetére
Pedig a cégünknél az emberrel tőn mint fele Samsungot használ és ez csak egy cég.
-
LIFE1
tag
válasz
Donki Hóte #6798 üzenetére
Akkor biztos az a gond mert a kábel mikro usb-s! Köszi az infót!
-
Sungoo
addikt
válasz
Donki Hóte #6510 üzenetére
Én is felraktam, hajtott a kíváncsiság. Kb akkora változást vettem észre, hogy meg kellett néznem a telefon névjegyét, hogy lefrissített-e!
Kinézetre semmit sem változott. Megnéztem a galériát, nekem nincs ilyen anomália. Vagy lehet nem használok olyan appot.
Az első hülyeség, hogy nem lehet appot törölni az ikonra hosszan nyomva. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Donki Hóte #6510 üzenetére
Én azt a megoldást javasolnám, hogy az ilyen pici képek mappájába tegyél egy .nomedia nevű fájlt, akkor elvileg nem listázza ki a galéria a mappa tartalmát.
-
válasz
Donki Hóte #6283 üzenetére
Redmi 5 plusz
Jó teló de Q nagy
Számomra 150x70mm-ig használható egy teló az felett már kényelmetlen -
Angel2014
addikt
válasz
Donki Hóte #6139 üzenetére
Tessék.[link]
-
Angel2014
addikt
válasz
Donki Hóte #6134 üzenetére
-
gyeniko
őstag
válasz
Donki Hóte #6023 üzenetére
Miért volna "off-topic"? Az akkumulátor a Galaxy A5 (2017) készülékbe épített tartozék, a készülék töltése pedig a használat alapvető része. Szerintem abszolút "on-topic" téma még akkor is, ha sokan sokféle véleményen vannak ezzel kapcsolatban.
Persze csak akkor, ha nem statisztika készítése a kérdező célja, hanem az, hogy a válaszokból megpróbálja megtudni, hogy létezik-e bizonyítottan ideális és ajánlott töltési/merítési eljárás. -
Dilikutya
félisten
válasz
Donki Hóte #6023 üzenetére
Ez mondjuk pont elég objektív téma. Valami vagy döglik, vagy nem.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #5928 üzenetére
Vagy akár figyelmen kívül hagyható az olyan kérdés-komment,amire nem tudok,nem akarok válaszolni
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #5846 üzenetére
A samsungnál máshogy gondolták a mérnökök
-
válasz
Donki Hóte #5843 üzenetére
Nem elég. Ha csak a kijelző széle világítana, nagyon gyenge lenne a tok fényereje.
-
válasz
Donki Hóte #5833 üzenetére
Jobban merülne a telefon, ha a neon tokkal folyamatosan jelezne, mert annak a széle úgy világít, hogy tulajdonképpen a telefon kijelzője világít fehéren, és nem kis fényerőn.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #5796 üzenetére
Töröld le és vedd fel újra a fiókot.
-
válasz
Donki Hóte #5792 üzenetére
Ugyanugy, mint a többi androidos telefonnál. Beállítasz egy fiókot és oda vagy onnan fog szinkronizálni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #5792 üzenetére
Mikor felveszed a Gmail fiókat, akkor meg tudod adni, hogy mi legyen szinkronizálva.
Gyári kliensben, ha már megvan a fiók, akkor a Bejövő felirat mellett ráböksz a 3 vonalra, majd fogaskerék, kiválasztod a fiókot és ott bekapcsolod a szinkronizálást.
-
HKorn
veterán
válasz
Donki Hóte #5243 üzenetére
-
Stellaway
tag
válasz
Donki Hóte #5164 üzenetére
Kijelző -> Maradjon kikap. a képer.
-
VD
őstag
válasz
Donki Hóte #5038 üzenetére
"Sőt, mivel az A8-ba két SIM kártya mellé már nem tehető pluszban memóriakártya"
Ezt nem tudom honnan veszed, de a dual sim-es ugyan úgy lett megoldva mint a 2017-es generációnál, van egy plusz SIM tálca oldalt. -
válasz
3 milliméterrel magasabb, azt nem nevezném számottevőnek (1 mm-mel meg keskenyebb).
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #5041 üzenetére
Nem véletlenül írtam, hogy milyen "egyéb kvalitás" sem árt. Továbbá, én biztosan nem a drága 256 -os microSD -n kezdeném a "begyakorlását". Alternatív opciónak pedig, léteznek órások, műszerészek, akik vállalják (nem mind ez igaz, de mások is már megcsináltatták...), csak keresni kell....
-
gerner1
nagyúr
válasz
"Sőt, mivel az A8-ba két SIM kártya mellé már nem tehető pluszban memóriakártya, ezért aki dualsimes telefont keres, annak meg kell venni mégdrágábban a 64 GB-os verziót"
- Erre is van már megoldás, néhány éve. Persze igényel kézügyességet, precizitást, stb ... -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Hamar lejjebb megy az ára.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #5020 üzenetére
Vagyis semmit nem nyersz, mindegy hogy töltöd.
Köszi, ezt akartam tudni. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #5018 üzenetére
Az oké, de van egyáltalán értelme ennek? Jobb lesz az üzemidő, vagy az akku jobban bírja?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #5015 üzenetére
Ettől jobb lesz valami?
-
Almonen
aktív tag
válasz
Donki Hóte #5015 üzenetére
Sima és gyors töltés is jó.Azt hiszem ez volt az első piacra dobott készülék a Samunál a Note 7 fiaskója után, látszik is nagyon át lett gondolva ez a telefon.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #4802 üzenetére
A Samsung app áruházának a frissítése. Ezek szerint beragadt. Készülék ⇒Restart ...
-
Sungoo
addikt
válasz
Donki Hóte #4793 üzenetére
-
válasz
Donki Hóte #4790 üzenetére
Ha a contact listában ráböksz egy contactra, ott lesz a lista, hogy Call, Message, Video call...
-
balakuno
újonc
válasz
Donki Hóte #4691 üzenetére
Köszönöm szépen a választ! Igen, több „módszert” is kipróbáltam. A körmömmel megvizsgálva érezni valamit. Kevés vizet rácseppentettem és ahogy elfolyik a folt felett, úgy a víz „megtörik.” De sajnos így sem tudom megállapítani, hogy az üvegen van valami anyag vagy sérülésről van szó. Tanácstalan vagyok, mert sérülésnek túl szabályos, és abban biztos vagyok, hogy nem ejtettem rá semmit, nem esett le. Viszont szemüveg tisztító sprayt használva se tűnik el a folt. Komolyabb vegyszert nem merek kipróbálni. Mellékelek egy közelebbi képet a foltról, amin jobban látszik, hogy majdnem szabályos kör alakú és két apró pötty van a folton belül.
-
hawkfoto
tag
válasz
Donki Hóte #4616 üzenetére
Mikor bekapcsolom az Endomondot, meg pontosan látja hol vagyok. Elindulás után borul a pontosság. Azért kikapcsolaskor egy kilométerrel arrébb lát mint ahol valójában vagyok? Ez azért már vicc kategória...
-
válasz
Donki Hóte #4509 üzenetére
Sajnos ez nem igaz. Mindenképpen OTP-s, virtuális számlád lesz a Simple-n keresztül, amire fel kell töltened pénzt. Annyi "könnyítés" történt mostanában, hogy nem kötelező OTP-s számláról vagy kártyáról feltölteni, más bank kártyájáról is történhet.
-
slice14
veterán
válasz
Donki Hóte #4509 üzenetére
Ezt arra értettem, hogy a Gránit saját app-jával ilyen gondom még nem volt. Se Nexus 5X-en, se A5-ön.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #4471 üzenetére
Valahol youtubeon láttam egy videón,két tokot mutattak be,mindkettő gyári flip tok volt,az egyik a neon,a mási tök ugyan olyan neon nélkül
Csak nem találom most sehol. -
törölt tag
válasz
Donki Hóte #4467 üzenetére
Ez oké,csak a narancs szín miatt kérdezem. Jobb lenne teljes fekete lenne mindenhol.
-
patow
senior tag
válasz
Donki Hóte #4431 üzenetére
Felrakással nem volt gond ,szimplán elválik a széle a kijelzőtől körbe
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #4099 üzenetére
Nálunk havas eső esik.
-
tazo31
csendes tag
válasz
Donki Hóte #4079 üzenetére
-
válasz
Donki Hóte #4079 üzenetére
Jó, hogy mondod, töröltem is azt a hsz-t.
-
Almonen
aktív tag
válasz
Donki Hóte #4049 üzenetére
https://imgur.com/a/BNXvJ
Valaki tudja ez mi lehet?
-
Almonen
aktív tag
válasz
Donki Hóte #4046 üzenetére
Nektek nem esett vissza kicsit a SOT és az akksi teljesítménye a hidegebb idő óta?
-
Pano
addikt
válasz
Donki Hóte #4035 üzenetére
Nem fog, mert az új A5 nyitni fog kb 140-150 ezer forinton, ahhoz viszonyítva meg nincs értelme lejjebb vinni piaci szemléletben az előzőnek az árát. Akkor fog lejjebb menni, amikor már a 2018 eléri a 90-100 ezer körüli árat, akkor meg már csak azért se fogsz 2017-et venni
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #4015 üzenetére
Én is kerestem azt, ami a beszúrt képeden látható, de sajnos nem találtam. Viszont a keresés közben, találtam egy élő-háttérképet, ami többféleképpen konfigurálható "lángolás" . Nekem most egyenlőre az is jó lesz.
-
Almonen
aktív tag
válasz
Donki Hóte #3974 üzenetére
Szikével?
hát jó... tényleg nem akarom megsérteni a kijelzőt egy naposan került rá a fólia
https://m.imgur.com/gallery/aSVjtu7
-
laca891
aktív tag
válasz
Donki Hóte #3904 üzenetére
Teszteltem!
Az usb csatlakozón a led, halvány sárgáról, átvált zöldre, ha gyors töltésre van kapcsolva a telefon.
Valamint a kijelzőn is kiírja (feloldás előtt), gyors vagy lassú töltésről van-e szó.
Egy appal is leellenőriztem. Gyors töltés esetén 1100 mA felett tölt. (persze ez függ az akku töltöttségétől is.
Sima töltésnél 1000mA alatt van.
Az akkumulátor töltöttség 44% volt.A hálózati töltőnél is szinte ugyan az a mA érték
Tehát az A5 (2017) telefonnal működik a Hauwei AP31 szivargyújtó adapter!!!!!!!
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #3908 üzenetére
Ehhez a kínai ""mérőeszköz"" témához egy kis szösszenet, hogy "mégis mit várhatunk (?)" ennyi pénzért... Érdemes elolvasni, a valóban komoly kommenteket ...
-
laca891
aktív tag
válasz
Donki Hóte #3904 üzenetére
HUAWEI Honor AP31 -et vettem.
Azt, hogy lehet megnézni, hogy hány volttal tölt???
-
pall.gergo
tag
válasz
Donki Hóte #3897 üzenetére
Na igen...:/
-
Almonen
aktív tag
válasz
Donki Hóte #3890 üzenetére
Pont tegnap néztem, 4 és fél óra SOT és még 67%, úgy h kb. 5 gigát töltött le ... meg full fényerőn ment a videó.
Tegyük hozzá hogy én mindennap töltöm de szinte soha sem 100%ig, elég a 80-90, így is kihúz egy teljes napot.
Párszor volt hogy 20% körül volt, de akkor hét-nyolc óra kb. a SOT, ennél többet 3000 mAh-s teleptől nem kell elvárni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #3888 üzenetére
~1,5év, és meglesz az "első hullám". Pont úgy, ahogy eddig is. Ez Samsung statisztika, hogy az akkuk cseréje miatti akku kereslet, a kérdéses széria ~1,5 -2éves kora közt jelentkezik első alkalommal.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #3886 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy az akku-csere szükségessége hamarabb fog jelentkezni, már azoknál is, akik teljesen átlagos módon használják a készüléküket, mint "4 év" ... Éppen ezért, igenis lehet helye a feltevésnek, hogy esetleg mit lehet tenni azért, hogy ez az időpont minél később következzen be. Ezenkívül, nem tartom reálisnak, hogy többet fog bírni, mint az S-szériásoké . Nincsenek csodák... Az újabb készülék vonalakat kell alapul venni (S6, S7, S8, A5 (2016) stb) mert egy régebbi megközelítésnek már vége van a Samsungnál is.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #3883 üzenetére
Mivel ragasztott, 4 évesen is ugyan akkora a valószínűsége annak, hogy a hátlapot nem lehet abszolút sérülésmentesen levenni, akárcsak 1 hónaposan. Éppen ezért kalkulálni kell, hogy egy hátlap is kellhet a művelethez, + az új profil-tömítés. A hivatalos ár, azért annyi, ami a listán olvasható, mert abba ez (is!) bele van kalkulálva. 4 évésen se lesz 3000 -ből megúszható, akkor sem, ha mondjuk ebay -ről szerzi be, aki akarja, és maga csinálja. Az S7 szériánál például most tartunk picivel több, mint ~1,5 évnél (a bevezetéstől számítva), és azoknál, akik az elején vásároltak már kezdenek jelentkezni az akku-elhasználódás jelei. Ott még "fincsibb" a fájdalomdíj, amit le kell szúrkolni...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #3883 üzenetére
Egyik telefonom se használtam 4 évig. Így az akkicsere se érintett soha.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #3881 üzenetére
Az akku lehet, hogy ~"3000" , de ez a készülék (is) ragasztott technológiával készül, és a hivatalos akku-csere ár, egy picit más "dimenzió"... ""Okosba"", máshol, alternatív helyen cseréltetve, persze más az ár. De garancia időn belül, az gar.vesztéssel jár. Az akkura pedig, csak az első évben van garancia.
-
atosan
veterán
válasz
Donki Hóte #3600 üzenetére
Jaja
ollie van benne valami, jó taktika -
saeed8
tag
válasz
Donki Hóte #3578 üzenetére
Szia. Már megválaszolták a kérdést, de valami speciális üzenetküldő, képeket, videókat, csoportos üzeneteket küldhetsz és oszthatsz meg.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Donki Hóte #3583 üzenetére
sfdrake nem SMSezik
Csak telefonál, szóval nekem se nagyon kell ilyesmi
-
_IceBird_
tag
válasz
https://m.hwsw.hu/cikk.php?id=56897
Egyébként magyarországon csak a vodafone-nál van ilyen,nekem se jelenik meg ez az opció,amúgy szvsz nem nagy dolog ez az egész
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
-
Yasuji
csendes tag
válasz
Donki Hóte #3567 üzenetére
Sikerült, köszi ^^
-
válasz
Donki Hóte #3539 üzenetére
Az lehet, mert nálam még 6.0.1 van. Nem frissítettem, nem követtem el még 1x azt a hibát, amit a 2015-nél. A jó kis Kitkat-et odadobtam a bugos Lolly meg Marshmallow-ért.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #3440 üzenetére
Listában nehezen megtalálható, és most én sem emlékszem a pontos névre. De, amikor a redőnyön megjelenik az értesítés, akkor azt balról →jobbra lassan elhúzva, a bal oldalon megjelenik egy fogaskerék. Ezt megérintve, rögtön ennek az értesítés beállításához léptet. Ez, más app -ok értesítéseire is igaz ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #3437 üzenetére
Elvileg az Értesítések -ben, ha kikapcsolod az értesítéseit, akkor nem volna szabad látni. Vasinger! épp ezt tette, de valamiért ennek nem volt hatása (nála). Esetleg Te is megpróbálhatod ugyan ezt, aztán kiderül.
Ezt leszámítva, nincs ötletem... -
vbandit
tag
válasz
Donki Hóte #3233 üzenetére
Ezt a gyors töltés ki/be kapcsolási lehetőséget hol találom a menüben?
Még a kereső se találja
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.
- Farming Simulator 25
- Sorozatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest