Hirdetés
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
Emlékeztek a mérnöki lehetőségre...
*#9900# ezzel kóddal nyilik meg a tárcsázóba és ezzel a lehetősséggel amit pirossal jelöltem az összes adatot elküldi sd kártyára....és létrehoz eg log naplót a telefonról és a hibás működésről. Sys Dump
Na abban az is ott van a a battery stats amit korábban említettem hogy a recovery rejtett adatként kezeli az akkumlátort....és nem árt kitakarítani néha főleg annak akinek gyorsan merül.
-
-
Angel2014
addikt
Nem szerver függvénye szerintem hanem a bootloadernek is van több verziója....
PL annak idején az alca topicban ....5 bootloeder verzió volt és csak az enyém nem frissített azzal a bizonyos v60 0 bootloaderrel...bekelett vinnem a telemaxba és jtagal felflasheltek egy ics romot...utána már jött rá...
Pl fakír itt írja...mert neki is ez a verzió volt....[link]
-
Vasinger!
nagyúr
Oké, köszi akkor várok még
Az is lehet, hogy nem telekomos a telefon, céges, de 90%-ig biztos vagyok, hogy függőnek kéne lennie. Hogy tudnám ezt lecsekkolni?
-
Vasinger!
nagyúr
Nekem Telekomos mobilom van, de a menübe hiába megyek a frissítésre, de nem dob fel új verziót. Esetleg máshol is kéne keresnem?
-
espi38
őstag
Nem gondoltam volna,hogy a magyarországi függő telefonokra előbb ki jön a 7.0 mint a gyári független készülékekre
-
VW
aktív tag
válasz
pitiless #2282 üzenetére
technokunst7:
Ez így van,nálam is jobb és bal oldalon kilóg az üvegfólia alól a kijelző 1,5-2mm-t.
Elsőre kicsit furcsa ránézni,meg kell szokni. Esetleges hátránya, ha nagyon a szélén kell tapizni valamit.
Plusz ott nem védi semmi. Jobb lett volna,ha Samsungnál teljesen síkra tervezik az előlapot,dehát ez van.
Toknak Nillkin Nature-t használok. -
Angel2014
addikt
Most eltűnt a tmobilos rom vagy kijött?
Nézem saamobilon de sehol sincsen...
-
Ma egy érdekes dolgot vettem észre. Egy sötét szobában telefonáltam és végig világított ki jelző
Hiába tettem a fülemhez, akkor is működésben maradt a kijelző. Lehet ezt valahol állítani, hogy fülhöz téve elsötétüljön, vagy maradjon működésben a kijelző?
Ha nem lehet ezt állítani, akkor miért marad világos a kijelző?
És még egy kérdés: azt lehet valahol állítani, hogy egy bizonyos akkutöltöttségi szint alatt AOD lekapcsoljon?
-
Bukoba
tag
válasz
Vasinger! #2253 üzenetére
Szia! Nem lehet kikapcsolni ezt az opciót. Biztonsági feature, minél többször próbálkozol, annál hosszabb a várakozási idő. Nekem sikerült zsebben összehozni 30 percet, de 15 sikertelen próbálkozást követően, ha az auto factory reset be van kapcsolva, akkor legyalulja a telefont. Ha nincs, akkor 1 óra lezárás van.
-
snono7
csendes tag
válasz
kasata91 #2260 üzenetére
Szia!
Nem igazán értek veled egyet...
Én csak tapasztalatokra vagyok kiváncsi, hátha van valakinek ilyen - olyan tokja és megosztja a véleményét, ami alapján majd én is eltudom dönteni hogy végül melyiket választom. De nem csak tokban bármi másban.Az én S7 Edgemen - hivatalosan 2 méterig ütésálló tokom van, kb másfél méteről sikerül leejtenem (szekrényből esett ki) nem láttam hogy esett csak miután lenéztem a foldre összevissza dobálta magát...járócsempén, mivel hajlitott kijelzős gondoltam magamba ennek annyi.... mert én sem hiszek a tokokban.
És képzeld egy hajszál karcot nemtaláltam es a toknak sincs nyoma, mázlim volt hogy egy jó tokot vettem hozzá, bocsi az offért, de már bánom hogy leírtam...
Szép napot
-
_IceBird_
tag
Én mindegyik telefonomon a nilkin frost shieldet használom,sztem ez baromi jó választás. Nem lesz tőle vastag a telefon,meg sztem jól is védi, kényelmes a fogása
https://www.speedshop.hu/termekek/4005497/nillkin-super-frosted-hatlap-tok-samsung-a520-galaxy-a5-2017-fekete-ajandek-kijelzovedo-folia.html
-
törölt tag
Sziasztok a barátnőm A5 (2017)-re szeretnénk üvegfóliát rendelni a gyorsbolttól, csak mivel utángyártott nem tudjuk, hogy meddig ér az előlapon, van esetleg valakinek tapasztalata ezzel az üveggel?
Válaszokat előre is köszi!
-
kasata91
tag
Számomra ez az ütésálló tok dolog annyira megfoghatatlan és értelmezhetetlen.
20 centiről minden tok ütésálló. 5 méterről meg egyik sem. Számszerűsíteni meg egyik gyártó sem fogja, hogy mennyitől ütésálló, mert ha szarul esik (mondjuk pofára) akkor kb mindegy mi van rajta, már 50 centiról betörik. (és akkor még a milyen kemény felületre esik dolgot számításba se vettük)
Ez kb olyan mint az alis/ebayes termékek címében nem igen találni olyat amiben nincs benne hogy "high quality".
Bocsánat a rizsáért, de már sokadszor látom ennek a témának a feszegetését, és eddig magamban tartottam mindezt. Engem tuti nem győzne meg ha egy ismeretlen fórumtárs azt mondaná, hogy "igen ez az".
-
snono7
csendes tag
-
dnl91
tag
Sziasztok,
Köszi a visszajelzést, ezt majd én is kipróbálom.
Nálam ami észrevehetően javult az az ujjlenyomatfelismerés, szinte mindig elsőre nyitja magát a telefon, igaz 3 ujjlenyomatom van hozzáadva azonos ujjra, de az előző rendszernél szinte mindig pin kódot kellett írogatnom.
/telekomos készülék/
-
1egaly
aktív tag
Hétre frissítés után,fényképeztem párat közelit,"tájast",hogy milyen képeket készít...
Nem vagyok egy könnyű kezű egyén(eddig minden második kép elmosódott volt),örömmel tudatom kiváló képeket kaptam!!!
Majd még próbálgatom,remélem mások is hasonlóan vélekednek....
-
Vasinger!
nagyúr
Ki lehet azt valahogy kapcsolni bármi ügyeskedéssel, hogy ne tiltson le rossz ujjlenyomat után 30/60 mp-re a telefon? Mivel az ujjlenyomatolvasója fabatkát se ér, így nem mindig működik úgy ahogy kéne...
-
espi38
őstag
Sziasztok!
XEH régiókódra mikorra várható a 7.0,tudja valaki? -
gerner1
nagyúr
Telekom -os készülékekre mostanában gyakrabban, és a függetlenhez (XEH) képest hamarabb érkeznek frissítések, mert jelentősebb hálózatfejlesztések történtek/történnek (plö a VoLTE bevezetése), amelyek indokoltá teszik. Ezt/ezeket rövid időn belül követi a függtelen CSC -re érkező frissítés.
Például ennek köszönhető, hogy a legutlosó S7/S7E XEH frissítések -a korábbiaktól eltérően- single-CSC -vel kerültek kiadásra, és azzal többek közt lehetővé vált az említett típusok XEH CSC -re állítása, amelyre korábban, otthoni körülményekkel, root nélkül, nem volt lehetőség. -
Bly
tag
válasz
Gabesz1019 #2247 üzenetére
Üdv a klubban
-
1egaly
aktív tag
És Igen!☺
Megjött a Mo.i Tére is! -
gerner1
nagyúr
válasz
Stellaway #2242 üzenetére
A #2221 -es posztban leírtam, hogy S7 -esen mit kell beállítani, hogy a csomagtelepítő ne adja azt a hibaüzenetet, amikor az S8 appok valamelyikét telepíteni akarom a belső tárolóról, vagy microSD -ről. A posztban azért a feltételes mód, mert nem tudom, hogy SM-A520F -en pontosan mi lesz az, ami működik/vagy sem ...
-
vbandit
tag
Sziasztok, ujjlenyomat mintából másnak is csak 3 db lehet megadni? (4db lenne a praktikusabb)
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Csatlakozok hozzátok, Z3C-t váltottam, 1. benyomás, brutálisan minőségi anyaghasunállat, viszont nagyobbnak érződig mint a G2-m volt, de sztem megszokom
Rendeltem Spinger tokot, meg vmi üveget/fóliát, ami a teljes kijelzőt befedi, esetleg erre vmi tipp? Eddig minden telefonomon Nillkint használtam, de itt a lekerekítések végett nem fedi a teljes kijelzőt.Jaj, és lengyel telefont kaptam, amire már van 7.0, most jön lefelé
-
válasz
Daneee14 #2233 üzenetére
Vehetsz ilyeneket pl. az aliexpressről. Amikre szükséged lehet:
Jó minőségű microUSB - Type-C átalakító.
Márkás Type-C USB töltő és adatkábel.
Csak jó minőségű, márkás dolgot érdemes venni, a teszkógazdaságos cuccokkal hosszabb távon csak a baj szokott lenni
-
realcamp
csendes tag
Sziasztok.Rendeltem én is egy ilyen telót Euronicsből,két hét múlva veszem át az egyik boltjukban.Addig is már agyalok hogy milyen flip tokot vegyek hozzá,a neon flip illetve a clear view között vacillálok.Kinek mi a tapasztalata?A clear view praktikusabbnak tűnik és 3kval drágább csak,de mintha a neon flipes jobban védene,legalábbis a videók alapján..Tokot meg azért elsősorban azért vennék hogy védje.
Melyiket ajánlanátok inkább?
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Így egy hétvégényi használat után lenne 2 kérdésem. Hol tudok USB C- kábelt venni, mert munkahelyre is kellene töltő/ adatkábel, illetve hordozható töltőhöz is kell kábel.
Másik kérdés, hogy van egy Os Sevices folyamat, ami zabálja a mobilnetet. Hol tudom beállítani, hogy egy alkalmazás csak wifit használjon és mobilnetet ne? Vagy tudtok erre egy jó programot ajánlani?
Köszi! -
Pano
addikt
Változó, majd kiderül. A mostani samsung szoftverekbe több optimizálást ölnek ahogy elnézem, mint régebben. Szerencsére.
A 2015-ös A5 telefonomon ott lehetett főverzió ugráskor teljesítmény visszaesést érezni (persze nem radikálisat, de azért kevésbé pattogott).
Majd kiderül, ezért nem frissítek egyből, majd legelőbb pár hónap múlva szerintem -
gerner1
nagyúr
válasz
Angel2014 #2227 üzenetére
Letölthetőek az updato.com -ról is. Előfizetés nélkül is gyorsabban lehet letölteni, mint a sammobile -ról. Vagy, a legfrissebbek a SamFirm -mel is letölthetőek (ez a leggyorsabb...) Manual mode -ban (akármelyik CSC -hez tartozó), csak a megfelelő kódokkal kell kitölteni.
-
Themes
aktív tag
Köszi a válaszokat. És ez nem fogja valamilyen szinten lassítani? Vagy ez nem ájfon???
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Nekem 6.0.1 android van rajta. Várható rá a 7 vagy esetleg a 8
??
-
gerner1
nagyúr
Srácok, S7 -esen most próbáltam a következőket, hogy S8 appok telepíthetőek legyenek bármikor. Aki 7.0 -án van, esetleg kipróbálhatja, hogy működik-e A5 -ön is (??) ..
Ott, az alábbi műveletekre van szükség:
Beállítások →Zárolt képernyő és védelem →Biztonságos indítás →Minta kérése az eszköz bekapcsolásakor . Itt adjunk meg egy húzás-mintát. Amennyiben korábban ujjlenyomathoz megadtunk egyet másodlagos biztonsági elemnek, akkor érdemes újra azt megadni, így biztosan nem lesz keveredés a későbbiekben. Majd Reboot. Ujraindítás után voalá !!! 😃😃 ..... - Minden S8 app telepítehtővé válik. Nem kell a készüléket Downgrade -elni az első 7.0 firmware -re + FR !! Illetve nem kell megvárni a soron következő OTA update -et, amely telepítése után mindig van egy kis "nyitott-idő" amely alatt a készülék engedi telepíteni ezeket!
Talán működik itt is...
-
Almonen
aktív tag
válasz
Intelligencs #2210 üzenetére
T-Mobile pls
-
Bly
tag
válasz
Már én is szedném a gyári függetlenemmel ... meg szerintem mindenki
xD
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Az jó....
-
Jön lefele a frissítés... Vodafone Hungary.
-
válasz
Almonen #2201 üzenetére
Igen, a Samsung Pay NFC-t használ. A kártya helyett a mobilt kell odatartani a leolvasóhoz. Ugyanilyen az Apple Pay (csak Apple mobilokon), és az Android Pay is (ez a Google-é). De van már nálunk elérhető is, a Simple (az OTP-é, és csak OTP-s kártyával működik jelenleg).
-
Stellaway
tag
Amúgy mondtam, hogy Nougaton mintha kisebbere állt volna a felbontás, és nagyobbak voltak az ikonok.. Nos, kiderült, hogy van egy ilyen "nagyítás" funkció, és az alapértelmezetten közepesre volt állítva, szőval ne ijedjetek meg tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- E-roller topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Farming Simulator 25
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest