Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Ez tök jó lenne, csak sajnos megoldhatatlan, mire a kérés leokézása az összes beszállítónál végigfutna a vállalati hierarchián, addigra új beszállítóink lennének, akiket újra meg kéne erre kérni, és így tovább.": nem értem a problémát. az új beszállító új szerződést jelent. abba meg azt írsz, amit akarsz.
a problémának azt a részét értem, hogy a régi beszállítóknál ez gondot okoz. de a világ még mindig úgy működik, hogy akinél a zseton van, az dirigál. lásd: Porteri értéklánc elmélet. ha neked akar beszállítani, egy csomó mindent egyébként is előírsz neki, mert ha pl. 15 collos kerékkel szereled az általad gyártott autót, akkor elvárod, hogy 15 collos gumit hozzon a beszállító, a 19-es nem lesz jó. szóval előírásod biztosan van. akkor lesz benne még egy pont, hogy a számla ezentúl ilyen meg olyan.
"Örülök, hogy ezt is jobban tudod, ha érdemben nem tudsz hozzászólni, akkor kérlek, a továbbiakban kímélj meg a hasonló megjegyzésektől.": figyi, ha nem értesz egyet velem, akkor nem az a megoldás, hogy maradjak csendben. az egyszerűbb megoldás, hogy amiről nem akarsz vitát, azt nem írod le. a helyesebb megoldás meg az, hogy kiállsz és megmondod, hogy x.y vagyok és nem vagyok innovatív.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest