- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Ez tök jó lenne, csak sajnos megoldhatatlan, mire a kérés leokézása az összes beszállítónál végigfutna a vállalati hierarchián, addigra új beszállítóink lennének, akiket újra meg kéne erre kérni, és így tovább.": nem értem a problémát. az új beszállító új szerződést jelent. abba meg azt írsz, amit akarsz.
a problémának azt a részét értem, hogy a régi beszállítóknál ez gondot okoz. de a világ még mindig úgy működik, hogy akinél a zseton van, az dirigál. lásd: Porteri értéklánc elmélet. ha neked akar beszállítani, egy csomó mindent egyébként is előírsz neki, mert ha pl. 15 collos kerékkel szereled az általad gyártott autót, akkor elvárod, hogy 15 collos gumit hozzon a beszállító, a 19-es nem lesz jó. szóval előírásod biztosan van. akkor lesz benne még egy pont, hogy a számla ezentúl ilyen meg olyan.
"Örülök, hogy ezt is jobban tudod, ha érdemben nem tudsz hozzászólni, akkor kérlek, a továbbiakban kímélj meg a hasonló megjegyzésektől.": figyi, ha nem értesz egyet velem, akkor nem az a megoldás, hogy maradjak csendben. az egyszerűbb megoldás, hogy amiről nem akarsz vitát, azt nem írod le. a helyesebb megoldás meg az, hogy kiállsz és megmondod, hogy x.y vagyok és nem vagyok innovatív.
Új hozzászólás Aktív témák
it Fel kell készülni, egyre több területen váltják gépek az emberi munkaerőt. A folyamat markánsabbnak és gyorsabbnak ígérkezik, mint az ipari forradalom volt.
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest