- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lappa86
aktív tag
Ez szintén nem lehetséges több okból sem, már ott megbukna a dolog, hogy a kézzel írt számlákat nem lehet csak úgy egyik napról a másikra betiltani, ahhoz évtizedek kellenek, hogy minden Pista bácsi e.v. is elektronikus számlát bocsásson ki. No meg ott vannak az oroszok, kínaiak, indiaiak, japánok, amerikaiak, akikre nem tudnál egy EU-direktívát csak úgy kiterjeszteni.
Jó, hogy előjött ez a hozzászólás, mert így világosan látszik, hogy egy ilyen apróság is komoly fejlesztést és jogszabály-módosításokat igényel ahhoz, hogy teljesen automatizálható legyen. És akkor hol vagyunk még az olyan morális dilemmáktól, mint hogy az önvezető autó kinek az életét óvja meg egy elkerülhetetlen balesetnél. Én ezért gondolom azt, hogy az a jövő, amit a cikkben lefestettek, sosem jön el.
#120: Én tök szívesen vitatkozom bármiről, mert szeretem látni mások véleményét; láthatod, hogy próbáltam veled szemben érvelni, és azt is láthatod, hogy más sem ért velem egyet, mégis tudok velük érdemben beszélgetni. De sajnos vannak olyan típusú emberek, akikkel nem lehet, mert
a) nem értik, hogy a másik miről ír,
b) prejudikálnak,
c) okoskodnak,
d) olyanról is véleményük van, amire nincs rálátásuk,
e) ellenben nem riadnak vissza a sunyi módon elejtett, finom kis személyeskedésektől.
Sajnos most nem tudtunk érdemi kommunikációt folytatni, ha a fentebb felsoroltaktól türtőztetni tudod magad, akkor szívesen beszélgethetünk, ha csak trollkodsz, akkor viszlát.
Új hozzászólás Aktív témák
it Fel kell készülni, egyre több területen váltják gépek az emberi munkaerőt. A folyamat markánsabbnak és gyorsabbnak ígérkezik, mint az ipari forradalom volt.
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest