Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Tudod csak az a baj, hogy pofátlan itt mindenki, ilyenek ezek a pénzéhes cégek, kapitalizmus van. Sok olyan dolog van a színfalak mögött amiről mi "átlag" emberek nem tudunk. Mocskos ügyei az MS-nek is vannak, voltak, mégis a termékeit használják az emberek, mert jók. Ugyanis ezt kell nézni egy felhasználónak, a termékek minőségét, használhatóságát, és ez alapján ítélkezni. Ellenben lehet egy cég nagyon rendes, emberbarát, játszhat nyílt lapokkal, okosan, mindent betartva. Aztán ha a létrehozott termék semmit sem ér a kapzsi versenytársak ellenében, és még csak nem is nyomulnak előre, le is húzhatják a rolót.
-
MODERÁTOR
Pedig ez már egy olyan jó összekombinált dolog az eddig felajánlott lehetőségekből.
De most komolyan, vagy úgy csinálják, hogy értelme is legyen, vagy sehogy. Amúgy meg csak annyira lenne kikapcsolva, mint amennyire most is ki lehet, nem okozna zavart a rendszerben. Mert így olyan semmilyen, a legtöbben még az IE konfigurálásánál is a"majd később foglalkozom vele" megoldást választják mikor rákérdez. -
MODERÁTOR
Én nem mondom, hogy ne legyen IE a Windows-ban. Sőt, ha megnézed, akkor én magam ajánlottam egy lehetőséget, hogy hogyan oldjuk meg, hogy benne legyen már alapból. De amúgy sem kell oda a komplett Internet Explorer, hogy az internetet böngészhessük. Jó lenne egy olyan puritán HTML jelenítő cuccos, aztán mikor először nyitja meg az ember, akkor belőhetné rajta, hogy mit szeretne. Alapból meg a teljes IE nem lenne bekapcsolva, mint megannyi szolgáltatása a Windowsnak. Na, most már tisztul a kép, ez kellene ide nekünk. Vagy ne legyen inkább az egészből semmi, nekem így is jó volt, ahogy volt.
Mod: igen, a parancsikon egy logikai függvényt tartalmazna, először egy felugró alkalmazás nyílna meg, majd ha az lefutott, azután a böngészőt nyitná.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Írhatnának egy egyszerű puritán, alap "böngészőt", ami sok mindenre nem jó (nem menne a flash stb.), de ott lenne mindig, mint a jegyzettömb mondjuk. Vagy akár, csak ez a választó bizbasz jönne be rajta. Mert ugye, ha lekapcsolja az ember az IE-t, akkor b-ja. De meg is mutatom, hogy mire gondolok, ez egy 2,5 kb-os alkalmazás, nem nehéz ilyet csinálni:
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem a bűnűzők is még pereskedhetnek, bizonygathatják az igazukat, vagy elmenekülhetnek. Ezt csinálhatta volna a Microsoft is, sőt be is szüntethette volna a Windows forgalmazását az Európai Unióban. De nem, különböző ötletekkel álltak elő, amivel szavatolhatják a bevételt a bolygó ezen területén is.
-
MODERÁTOR
Ott a megoldás, hogy ne az IE-ben oldják meg a böngésző választás kérdését. Ha már kötelezővé tették, és el is vállalta az MS a feladatot, akkor normálisan oldja meg, ez nem nagy kérés. A logikus pedig az lenne, ha vagy elterjedtség alapján, vagy maximum a böngésző neve szerinti ABC sorrendbe helyeznék őket. Persze ez már legyen a saját hatáskörük végül is, de azért ne az Isuzu szaküzletben ajánlgassák az Opelt, a Fiatot, a Saab-ot, stb.
-
MODERÁTOR
Úgy érzem, itt csak én vagyok az egyetlen, aki szerint ezek a felvetések valóban jogosak. Sőt a sorrendes dolgot már ezelőtt is kifogásoltam egy másik hírnél. De az is jogos kérés, hogy egy semleges felületen jelenjen meg a választó képernyő. Különben is, ha először lekapcsolom az IE-t, akkor azután, hogyan választom ki amit szeretnék telepíteni? De a figyelmeztetéssel is egyetértek, mi az, hogy még utoljára egyszer ránk ront az IE, hogy nem ajánlja a letöltést, ez nevetséges.
Egy egyszerű, Update-en lejövő kicsinyke alkalmazás tökéletes lenne ide, minek kell így bonyolítani? Felugrálna néha addig, ameddig nem választ valamit az ember. Ez lenne a legnyomatékosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Amazon Fire TV stick/box
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- BestBuy ruhás topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest