Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Igen, most tény, hogy megakadt a "musthave" fejlesztések sora. Minden gyártó a meglévő dolgokat turbózza föl és fut vele még pár kört. Az is biztos, hogy az Apple két éve nem tett le etalon fejlesztést, úgy érzem sokan akik panaszkodnak rá, ezt hiányolják. Hogy hol van az, amitől letesszük a hajunkat. Az érem másik oldalán viszont az is igaz, más gyártó sem dobott be innovatív dolgot, szóval stagnál a fejlesztés. Mondjuk erre számítottam is, hogy lassan beáll a dolog, nem lesz mit kihozni technikailag.
A kövi lépcső ott lesz, amikor az akksi fogyasztással sikerül valamit kezdeni, hogy bírja 3-4 napig a telefon, vagy valami más okosság, ami hiánypótló lenne a telefonból.
-
bmakszim
senior tag
x6radio-nak is:
Arra nem gondoltok, hogy vki nem 4/4s után veszi, hanem mondjuk egy 3g/3gs-t, netalántán teljesen más, régebbi modellt váltana le?
Itt van pl a faterom, üzletember, a több éven keresztül használt P1i-jét váltotta tavaly le 4s-re. Megnézte mi az aktuális csúcs és nem szeretett volna sgs3 méretű tepsifont, hanem egy elegáns, jól kinéző, kézbeeső, könnyen kezelhető telefont. Ezeket az igényeket teljesen kielégíti az éppen aktuális iPhone és a legtöbb embernek nem kell több.A másik: te 750Euro-ból autót veszel. Általában pont az olyanok szólják le az Iphone-t, vagy az azt használó embereket, akik nem engedhetik meg maguknak. nem értem miért kell irigy lenni olyanra, aki keményen megdolgozott, vagy tanult azért, hogy neki lehessen iPhone-ja pl. Lehet vkinek a 750Euro mellett még van 10-100x annyija autóra is... (nekem nincs, csak a félreértések elkerülése végett, még tanulok)
[ Szerkesztve ]
-
vocalhost
tag
Már csak ezeknek a minőségét kell javítani.
A telefonokban a GPS 90%-ban pl hulladék.
Arról nem is beszélve, hogy olyan aksikat kellene végre gyártani amik aktív használat mellett is kibírnak 2-3-4 napokat. A technológia már megvan rá egy ideje szerintem, csak nem éri meg ekkora teljesítményt kihozni jelen helyzetben.| - Motorola Defy(MB525) @ WhiteRabbit 1.7.1 -|
-
KAMELOT
titán
válasz Mr. Teddy #191 üzenetére
Hát valahogy jól írod. Innét már hova fejlődsz? Telefonon tudsz telefonálni sms internet gps fotózni stb. Már összes ugyan az. Lényegében minden van rajta amit egy PC is tud csak kicsiben kis kijelzővel. Csak ugye sokan szeretik az újat. Mert a régi is ugyan azt tudja de ez mégis új.
(#194) fordfairlane: nyugodtan....nekem megfelel a Samsung Omnia 2 i8000 amit 4 hónapja 40euroért vettem.
(#192) tajcsi: jól írod
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
x6radio
tag
Eddig is utáltam az apple termékeket, de ha a 3GS utáni 4S-t nézzük, valamint a 4S-hez képest meg az iphone5-öt akkor hatalmas visszalépés. Szerintem elkúrták. Semmilyen olyan újítást nem látok benne amiért érdemes lenne megvenni az 5-öt az embernek pl a 4S után. Nem tudom mire az a nagy érdeklődés az elemzők szerint. jobb nekik a műanyag?
Mert ő hájdzs!! - By Obi Ván Bácsi
-
tajcsi
őstag
Mennyi beteg ember van a világon...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
KAMELOT
titán
válasz mazsi1911 #187 üzenetére
Akkor valószínűleg neked a igazság az a baromság?
Mert csak ez a két változás van a 5-sben.
1. A6 chip
2. kijelző nagysága
Lényegében az iPhone 4S is már gyors. És azt olcsón megkapni már.
Ha neked van 750eurod telefonra nyugodtan vedd meg. Én abból autót veszek.
Nem azt mondtam. Hanem pl. van sokkalta olcsóbb telefon is ami ugyan ezt tudja nyújtani mint az iPHONE.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
mazsi1911
aktív tag
-
bunfi
őstag
válasz mazsi1911 #183 üzenetére
Ne keverd a sznobizmust a hülyeséggel. Azt meg igencsak szégyelleném a helyedben, hogy a több száz, különleges angol/ír/whalesi sör helyett importot iszok, ami a legolcsóbb alkoholfőzésre alkalmas alapanyagból készül. Ehhez elég nehéz a minőséget társítani, az alant leírt gyrosos hasonlatodból kiindulva. Az meg külön nevetséges, hogy ide kevered a Galaxy S3-at, mikor szó sem volt róla.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Alg
veterán
Nekem meg a Sony-k tetszenek, de HTC-m van...
Kb ez a véleményem a témáról, és még nem is voltam jobban OFF mint a fórum 90%-a
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
KAMELOT
titán
Jó ez a iPhone 5. Kiadjuk ugyan azt mint az előző kicsit nagyobb kijelzővel meg jobb procival.
Jó marketing. Sok agyatlan meg be is dől.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
mazsi1911
aktív tag
Azert iszom mert izlik es mivel ebbol van tobb csomaggal a pinceben. Itt (UK) annyiba kerul mint a legtobb sor, 11£/12uveg. kb annyi mint otthon. Atjon az uzenet, azt hiszed hogy mindeki aki kicsit tobbet fizet valamiert amibol meglehet venni ugyanazt(a te ertelmedben) az hulye.
Ez olyan hogy ha elmesz valahova enni egy gyros-t akkor lehet hogy neked jo 800FT ert is egy, de en inkabb megkockaztatom es veszem ugyanazt(a te ertelmedben) 1100ert mondjuk. Valoszinu nemcsak azert veszem mert tobbet szeretek fizetni, hanem avegett hogy a minosege is MAS(nem feltetlen jobb).
Ez szintugy igaz az i5 vs S3 ra is. szvsz
-
vocalhost
tag
Európa hivatalos nyelve a francia. Ezzel ennyit tennék még hozzá
| - Motorola Defy(MB525) @ WhiteRabbit 1.7.1 -|
-
bunfi
őstag
-
Mr. Teddy
őstag
Vicces, mennyire heves vita kerekedik pár telefonról. Kb mint az intel vs AMD, Ati vs Nvidia, annyi különbséggel, hogy azoknál legalább objektíven le lehet mérni 1-1 modellnél melyik a jobb.
Itt viszont a hardveres képességen túl a szoftveres különbség a nem mindegy. Lehet egzakt módon a hardvert összehasonlítgatni, de az már abszolút szubjektív, hogy kinek melyik oprendszer nyújt jobb használati élvezetet.
Vagy aki nagyon a vassal érvel, az inkább a 8 agos, 10gb ramos, stb telefont venné meg, még akkor is, ha terminálban kéne bepötyögnie mit is akar épp csinálni, kit akar hívni?
De hát tény, hogy lebegőpontos számokat leggyorsabban az adá össze, így logikus, hogy jobb telefon. -
mazsi1911
aktív tag
válasz janos1988 #65 üzenetére
Azert vigyazz, tenyleg vannak unlimited dolgok itt UKban de pont a Tnel nem! Az unlimited nalunk asszem 2GBot jelent es FUPnak hivjak(fair usage policy) most pereltek szet a BT-t is emiatt hogy unlimited fiber-t adott mindenkinek aztan 300GB(500GB?) nal bekorlatoztak durvan.
-
Einstvan
aktív tag
válasz N-vidi-A #162 üzenetére
Ó... valóban és a cikk hangvitelén is érezni hogy "nagyon kritizálják"
Azé majdnem minden android teszt elején megemlitik etalonként az iphonet. Lényeg hogy egy Apple szerkesztők párti oldaltól ne várjuk hogy valóban reális teszt lesz.(#170) xRagna
...Csak nem mindegy hogy Mit![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Látjátok pont ezért sikeres a készülék. Aki nem szereti az is róla beszél. Legjobb reklám
-
socialkiller
tag
LOL ezzel a telefonnal ekkora siker
Üdv, Patrik
-
floatr
veterán
válasz N-vidi-A #155 üzenetére
Őszintén szólva engem nem igazán tud zavarni, hogy megakad. Ez az übermensch feeling már inkább, ami sokaknál egy eszköz birtoklásából ered.
A témánál maradva meg sokan többet vártak annál, mint amit most kaptak. Valahol olvastam, de talán ez a legtalálóbb, hogy ezzel az i5 elvegyült a mezőnyben, nem igazán meghatározó tényező, csak egy a néhány közül.
(#158) Stanley-B. ami fém telefon volt eddig a kezemben, azt nem kívánom vissza. Feleslegesen nehéz, ha véletlenül körömmel érsz hozzá, a hideg fut a hátadon, ha festett, akkor kopik, ha nem, akkor karcos lesz, ha homokfúvott (vagy mi a rák), akkor olyan rideg az érintése, hogy legszívesebben eldobnám a kezemből. Az üveg meg hát... micsoda fogása van egy szilánkosra tört hátlapnak...
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
válasz Stanley-B. #163 üzenetére
Miben támasztja alá azon meglátásodat, hogy véleményed szerint a Samsung Galaxy S3-nak nincs "normális" készülékháza az, hogy egy 2007-es butatelefon is benne van az általad degradáló értelemben használt 35 ezres árkategóriában?
-
arpi6k
addikt
Olyat nem lehet csinálni hogy ezekhez a hírekhez nem lehet hozzászólni? Ennek semmi értelme...
Intel & ATI
-
bunfi
őstag
válasz Stanley-B. #158 üzenetére
35 ezres telefon? A 6300-ám épp ennyibe került annó, szóval annak az anyagminősége is pocsék és lenézendő?
-
Stanley-B.
őstag
Dehogy, az anyag gyenge, a kijelző sávos, ezért gyenge, a motionwiz pocsék. Nincs több kérdésem, ha a számomra három legfontosabb dolgon elhasal az S3. Ezek után féláron még mindig elmenne egynek, de még drágább is.
Floatr: nem kell levenni ehhez, anélkül is 35 ezres telefon feeling az anyaga.
[ Szerkesztve ]
-
mazsi1911
aktív tag
En rajottem hogy a legtobb Apple hater az rasszista. Ez mar rasszizmust amit itt paran csinalnak az Apple ellen.
-
N-vidi-A
őstag
Természetesen bevallom, ettől többet vártam az iPhone 5től, de ha végre már lesz egy normális teszt, nincs kizárva, hogy a megfelelő optimalizálás és gyorsítás még mindig elég ahhoz, hogy szinte tökéletesen, akadásmentesen lehessen használni a készüléket anélkül, hogy 8 magos 2 GHz -s , 4GB ramos, 6D grafikus chip kerülne bele! (Még nem láttam olyat, ami legalább egyszer - egyszer ne akadt volna meg, legyen az iPhone, vagy valamelyik androidos csúcskészülék)
Ha ez így lesz, akkor már csak jó lehet mindezek nélkül is!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
8nemesis8
veterán
Kemény számok. Látszódik, hogy válság van, csak nem ott...
-
floatr
veterán
válasz N-vidi-A #146 üzenetére
Azt azért nem nehéz belátni, hogy nem valami világméretű összeesküvés áldozatai a pellengérre állított figurák. Van ilyen minden bokor alatt, de azon problémáznak sokan, hogy HW tekintetében épp hogy talán felzárkózott az androidos csúcskategóriához, miközben folyamatosan fenntartják ezt a rózsaszín ködben lebegést a termékekkel kapcsolatban... Mindegy, a legegyszerűbb, ha átugrod ezeket az embereket.
-
N-vidi-A
őstag
válasz Mr.Csizmás #147 üzenetére
Értelek, és külön nem is írtam a hsz-edre semmit, pedig akár egyből írhattam volna, viszont ha már más ír valamit arról, aki esetleg most még kicsit neheztel is az Apple-re, akkor már azonnal kapja az oltást, hogy mit képzel, nehogy már megvédje az Apple-t egy ráadásként róla szóló cikkben, felháborító!
bunfi: Akiknek csak Apple termékük van, nyilván ott nem számít a pénz egyértelmű hogy notebookot, asztali gépet nem Apple-t vennék, mivel ugyan azt feléből akár meg lehet úszni egy másik szintén neves gyártótól, sőt... TV-ből pl igazából csak Samsungot vennék, viszont nálam a telefon az iPhone, ez vált be a legjobban rengeteg másik után, ennyire egyszerű!
[ Szerkesztve ]
-
N-vidi-A
őstag
válasz Mr.Csizmás #141 üzenetére
Ne haragudj, de ha átolvasod a hsz-eket, láthatod miért írtam, soha nem megyek egy Samsunggal kapcsolatos témához fröcsögni, de érdekes, a hsz-ek 3/4-e fikázás, és mindenki azt írja, hogy buta Amcsik, úgy kell nekik, tele Apple ellenes képekkel stb...
Esetleg nem így van?
Sőt idézek egy nagyon nagyon számomra pl sértő hozzászólást, szerintem EZÉRT kellene magát szégyelnie valakinek!
"júj, akarok én is, mert sokan akarják
btw. azon szoktam röhögni, amikor az ájfonos ismerősök coronitát isznak....
százforintos proli kukoricasör átcímkézve 350 ft-ra, pont illik a telefonjukhoz, adni kell az érzésnek "Fikázás az megy ugye, azonnal egy ilyen hsz-el kezdett valaki itt, nem akarok újjal mutogatni!
bunfi: Ne viccelj már dehogy is, aki nem képes elviselni a valós és tényszerű kritikát, az nem a fórumra való, de a mindenféle képekkel, meg prolizó szóhasználatú emberekkel, meg buta Amcsik kell az nekik már más a helyzet, erre gondoltam!
Béke!
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Nem hinném, hogy innen még feljebb lehet menni.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
floatr
veterán
De legalább sikerült megütni a szintjüket ezzel.
BTW a fetisizmus inkább jellemző azokra, akik fém/üveg kombináció nélkül el sem tudják képzelni a Telefont.(#128) Stanley-B. akkor már stílszerűen "fapple" i5, ugye
Amúgy nem értem miért fáj neked ez a műanyag, amikor párszor kijelentetted, hogy soha nem vennél. Szerintem mindenki megértette, hogy neked nem kell. Egyébként ha az ember elkezdi babrálni a hátlapot, nagy eséllyel az alumínium is sérül/kopik. De az épp féléves telefonom hátlapját eddig két alkalommal vettem le, először a memkártya cseréje miatt, egyszer meg azért, hogy megnézzem h mennyire szar ez a műanyag (nem szar -- teszi a dolgát). -
Genji
őstag
Az állításaim (és tapasztalataim) a jelenlegi modellre vonatkoztak. Nekem nem volt gondom a 4-esemmel soha, de hibás darabok nyilván lehetnek bármilyen készülékről legyen is szó.
141:
Sajnos nagyjából tényleg erről szól a topic.[ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
őstag
iphone-nak sosem volt jó anyaghasználat, vagy inkább úgy mondanám h pont úgy van megcsinálva h kb 2év után szépen tönkre menjen.
3g/3gs -nél tipikus hibák: rezgő motor nem megy, repedés a burkolatnál, gombok kiesnek, wifi gyenge....stbElsők között vettem iphone 4.
Sárga kijelző(sajnos nem tűnt el, igaz gyorsan cserélték); wifi nem ment, csere;
A harmadik már jó voltVGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
őstag
válasz Stanley-B. #136 üzenetére
Lehet ezen lovagolni ameddig akarsz de ha papírházban jött volna ki akkor is köröket vert volna a HOX-ra. Ez egy használati tárgy nem ékszer.
-
csaabz
őstag
Szerencsétlen apple fanboiok....
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Stanley-B. #132 üzenetére
Az s3? Te is megetted a dumákat, hogy pattog a festék? Nem pattog arról semmi, csak nagy az ellentábor. Van egy a családban, out of box, pedig megjelenéskor vették. (Nem az enyém, én soha sem vennék Samsungot...)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Stanley-B. #132 üzenetére
ezzel viszont egyetértek, a razr és defy családnak van jó fizikuma a robotosok közül.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Stanley-B. #128 üzenetére
Nem csak ennyi a különbség, csak a probléma ott kezdődik, hogy nem az én érzékszerveimmel van a gond. Kár hogy pont az s3-ba kötöttél bele, ami szerintem pont az az egyetlen elismerésre méltó modellje a gyártónak, akit amúgy ki nem állok...
-
Löncsi
őstag
válasz Stanley-B. #128 üzenetére
Mind2 elektronikából/félvezetőből van.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Genji
őstag
válasz Mr.Csizmás #122 üzenetére
Hm. Ez egész más lépték, személyes tapasztalatom nincs.
Azért az Apple bőven megfizethető kategória, még ha kicsit drágább is a konkurenciánál.a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
kiskaktusz
addikt
Napok óta nézem, mikor éri el a 700-at.. Nagyon látványos növekedések voltak..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Stanley-B.
őstag
Az sehol sincs szoftver tekintetében.
-
whitezo88
nagyúr
attól, hogy egy Vertut gyémántokkal meg marhabőrrel raknak ki, nem lesz jobb telefon...
-
Genji
őstag
+1
Nem értem mire a nagy fika. Kíváncsi lennék hány embernek volt közülük iPhoneja ami alapján valós véleményt alkothatnának. Én jártam mindkét oldalon és a véleményem, hogy azt amit az Apple csinál minőségben és kiforrottságban (anyaghasználat, szerelési minőség, szoftver + támogatás) jelenleg nem tudja más gyártó nyújtani.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
attila9988
őstag
És mi van akkor, ha nekem 4 év múlva nem is olyan készülék kell? Akkor hiába váltogattam évente.
Ráadásul én szeretem a bejáratott dolgokat. Ha hozzám kerül valami új, akkor megnézek rajta mindent, és beállítom úgy, ahogy nekem tetszik. Erre szánok időt, mert megéri. De amikor ez megtörtént, akkor szeretem jó sokáig élvezni a munkám eredményét, és úgy használni a cuccot. Ezért kedvelem többek között az s40 -eseket is. Évek alatt egy nagyon átgondolt, jól kezelhető cucc lett, és mindig tudja az ember hogy hova nyúljon. Én pl semmit nem spórolnék ha évente cserélném a telefont. 4 év múlva meg majd olyat veszek, amilyen éppen van, és nekem megtetszik. Lehet hogy teljesen más gyártó teljesen más készüléke lesz, mint ami most van.
Használt telefont meg soha nem vennék. Nem tudom hogy lehet egyáltalán azokat eladni. Más szutykos kezével összetapizta már mindenhol, lehet hogy hibás is csak nem derül ki azonnal, garancia általában nincs már rá, és nem is biztos hogy annyival olcsóbban hozzá lehet jutni... inkább nem.„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #114 üzenetére
Nyilván, de bízom benne, hogy 1-2 europid ember zsebébe is kerül pár cent
-
joysefke
veterán
válasz Mr.Csizmás #102 üzenetére
A Foxconn munkásai kínai viszonylatban nagyon jól megvannak fizetve, arányaiban, a megélhetés költségeihez viszonyítva jóval többet kapnak mint a magyar gyári munkások. Nem is csoda, hogy annyian állnak sorba, hogy a Foxconnál dolgozhassanak.
J.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz #24737024 #112 üzenetére
A lokálpatriotizmus jegyében is lehet óvatosabban és szabatosabban megfogalmazni a mondandódat. Nem kell megijedni, nem is a döntéseidben akartalok korlátozni, csupán azt szeretném, ha egy kissé finomabban szólnánk az ilyen témákról, lehetőleg úgy, hogy a fórum etikai keretei közé illeszthető legyen. Részemről ennyi, ha van még valami azt priviben rendezzük, nem szeretném emiatt szétoffolni a témát.
(#113) Löncsi: A fröcsögés minden ilyen témájú topikban már megszokott jelenség, én mindenesetre a témákban inkább igyekszem a szakmai és informatív részét meglátni, ami meg nem idevaló azt a modik úgyis kisöprik.
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz PR0JECTNR56 #110 üzenetére
De itt az ilyen "viták" tuti nem szakmaiak.
Nézd meg csak ezt az oldalt mi van itt: sárgák, ferde szemű ,rasszizmus, műanyagfetisiszta stb. Csak a fröcsögés megy.[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
törölt tag
Ez nem rasszizmus, csupán lokálpatriotizmus. Ha tehetem szeretek európai termékeket vásárolni. És igen, az USA is közelebb áll hozzám lelkileg mint a távolkelet. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs japán vagy akár koreai termékem, de alapjában véve igyekszem a pénzemmel az európai gazdaságot támogatni. Engedtessék meg egy ennyi tudatosság
-
Löncsi
őstag
Szakmai.. ?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz #24737024 #101 üzenetére
A rasszizmust tartalmazó sorokat legközelebb hagyd ki, semmi keresnivalójuk egy szakmai fórumon.
(#109) erdoke: Szerintem ezen kár aggódni, mindkét cég elég kegyetlen játékot űz egymással és a fogyasztókkal is, főleg az okostelefon és a szabadalom piacon. Az pedig, hogy ki melyik oldal mellett köt ki, már abszolút egyéni preferencia kérdése.
(#111) Löncsi: Jogos a célzás, mert az Apple/Samsung hírek mágnesként gyűjtik az éhező trollokat, de az eredeti rendeltetése szerint mégis csak egy szakmai oldalról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Majd jön a Samesung SGS4, lesz 5" kijelző E.T.-knek +8 mag, mint a szőlőben, és eladnak belőle negyede ennyit. Mindez viszont elég lesz az ünneplésre, mert nem alma van rápingálva.
Rossz vicc, hogy 100 hozzászólásból 90 agyatlan fika a műanyag fetisisztáktól.A legjobb aláírás a héten
-
wolfman
veterán
válasz attila9988 #79 üzenetére
"Mi a jó fenének kellene évente új telefon, ha egy meglévő mindent tud, amire éppen nekem szükségem van?"
Erre találták fel a XXI.sz. boszorkányságát, a marketinget! El van hitetve, hogy nekünk ez bizony kell, mert az új kütyük nélkül semmik vagyunk "akárcsak facebook profil nélkül".
A marketingnek van egy kedves cimborája, akit úgy hívnak, hogy folyamatos termelés. Ez annyit tesz, hogy a kifejlesztett dolgokat nem szabad csak úgy buta módon hírtelen odaadni az embereknek, hanem csöpögtetni kell nekik, nehogy alábbhagyjon az érdeklődés. Pl. nem lehet megtenni, hogy egyből 1080p-s kijelzőt adunk a népnek 4magos processzorral és törhetetlen, karcolhatatlan kijelzővel. Az egyik készülékbe csak ez legyen benne a másikba már 2 dolog, a harmadikban az első fejlesztés ne legyen csak a második kettő, majd pár generáció után megkapsz mindent mire jönnek az új csudijó fejlesztések!Nem mondom, időnként megéri váltani, de hogy generációnként, az túlzás, de hát ott a marketing, amit besz()punk! Jeeee!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #102 üzenetére
...Flextroncs.... Jajvárj... ez kanadai szemét, amit ide hordtak...
-
törölt tag
válasz Keeperv85 #95 üzenetére
Normális esetben nem is ismered a gyártó politikáját. Csak az Apple esetében mesterségesen felfújták ezt az egészet. Nem akarok paranoid hangot megütni, de szerintem egyes érdekcsoportok jól felfogott érdeke az Apple sarazása, nem véletlenül jut minden hétre 5 Apple-hír. Ellenben a Google már-már krisztusi szintű jótevő. Hagyjuk ezeket, felfordul a gyomrom. Nem mondom, hogy az Apple nem egy pénzéhes cég, de ne tegyünk úgy mintha a konkurencia bármiben jobb lenne. És ha már itt tartunk én sokkal szívesebben adom a pénzemet egy európai vagy amerikai termékre mintsem a sárgákat gazdagítsam szerény béremből. Nyilván indirekt módon így is oda kerül a pénzem, de talán pár amerikai vagy európai mérnők is kap belőle pár centet, nem kerül minden a ferdeszemű rizszabálók számlájára. (Racist mode off)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s