Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
És mi van akkor, ha nekem 4 év múlva nem is olyan készülék kell? Akkor hiába váltogattam évente.
Ráadásul én szeretem a bejáratott dolgokat. Ha hozzám kerül valami új, akkor megnézek rajta mindent, és beállítom úgy, ahogy nekem tetszik. Erre szánok időt, mert megéri. De amikor ez megtörtént, akkor szeretem jó sokáig élvezni a munkám eredményét, és úgy használni a cuccot. Ezért kedvelem többek között az s40 -eseket is. Évek alatt egy nagyon átgondolt, jól kezelhető cucc lett, és mindig tudja az ember hogy hova nyúljon. Én pl semmit nem spórolnék ha évente cserélném a telefont. 4 év múlva meg majd olyat veszek, amilyen éppen van, és nekem megtetszik. Lehet hogy teljesen más gyártó teljesen más készüléke lesz, mint ami most van.
Használt telefont meg soha nem vennék. Nem tudom hogy lehet egyáltalán azokat eladni. Más szutykos kezével összetapizta már mindenhol, lehet hogy hibás is csak nem derül ki azonnal, garancia általában nincs már rá, és nem is biztos hogy annyival olcsóbban hozzá lehet jutni... inkább nem.„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
attila9988
őstag
Nem értem én amúgy az ilyen cserélgetéseket. Nekem addig van egy telefonom, amíg szét nem rohad. Amikor ez megtörténik, akkor megnézem hogy mi az az aktuális kínálatból ami nekem kényelmes és megfelelő lenne, majd azt használom szintén addig, amíg szét nem rohad.
Mi a jó fenének kellene évente új telefon, ha egy meglévő mindent tud, amire éppen nekem szükségem van?A pc -met sem dobálom ki évente. Megy rajta a software ami nekem kell, akkor az a számítógép jó. Ha úgy érzem hogy valamiben hiányt szenvedek, akkor átgondolom hogy mivel tudnám pótolni, de pusztán azért mert az xy gyártó kihozott valami még újabbat az új helyett, nem kell rohanni és kimelózni a beledet is hogy megvehesd. Teljesen rossz hozzáállás, ami tönkretesz, és felemészt mindenkit aki beugrik a mókuskerékbe.
Persze ettől most nem vagyok túl trendi, szóval nincs mit tenni. Elbújok szégyenemben.
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
attila9988
őstag
válasz whitezo88 #40 üzenetére
Vezeték nélküli töltés, amit ugyanúgy be kell dugni szóval ugyanott vagyok?
De azért ha a következő szifonban lesz, akkor majd ne sorold fel érvként hogy "bezzeg ez is van benne" oké?
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
attila9988
őstag
Nem úgy volt hogy a 4 col az már túl nagy? Régebben olvasgattam ilyen vitákat ahol ez a téma előkerült, és mindig az volt az érv, hogy a 3.5 a csúcs, és annál nagyobb az tök felesleges...
Gondolom most már hogy az almának is ilyenje van, nem ez jönnek ki a beszélgetésből...Arra azért kíváncsi leszek hogy hányszor lehet még elsütni ugyanazt a készüléket...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest