Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz vocalhost #640 üzenetére
jah az alma "amerikai " csupán az összes alkatrésze kínai, vagy távol keleti, ott készül és sosem volt az Amerikában
de azért amerikai, az tény hogy.nagy részben ott tervezték
veszek egy bogarhatut, Made in Mexico ugye
most akkor az német autó vagy mexikoi? is-is
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz vocalhost #638 üzenetére
Hát de azt meg akkor ennyi erővel rá lehet nyomni az Apple termékekre is. Ha lepucolom a gyári rendszert valahogy és valamivel kiütöm a meglévő védelmet, mellé meg még meg is tömöm valami kétes eredetű cuccal, akkor szerintem nincs is miről beszélni...
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz vocalhost #248 üzenetére
Vagy csak éppen nem akarnak tovább offolni meg flamelni.
Emlékszem, hogy tavaly is ugyanez ment. Mindenki jósolgatta, hogy elment Jobs és most vége az Apple-nek. Aztán jöttek az újabb és újabb részvényár rekordok. Semmi sem változott az elmúlt egy évben ugyanúgy mennek a leszólások meg a kritikák. Legfeljebb csak a részvény árak amik emelkedtek.
Na vajon mikor éri el a 750-es határt?Pikkolo^^: Látom te is tudsz általánosítani.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz vocalhost #224 üzenetére
Csak sajnos ez a felvilágosodás nem fog megtörténni.
Nekem egy kocsi többet ér 750euroért mint telefon.(#226) llaszlo: ki csúsztat?? bocs 724euro
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
bmakszim
senior tag
válasz vocalhost #205 üzenetére
Neked milyen telefonod van, ha megkérdezhetem? Csak kíváncsi vagyok mire fel az a nagy fp.
A 4s dizájnja 2 éves... Tényleg ósdi már basszus, jó hogy szólsz. (am a kinézet tetszése szubjektív, szal ne menjünk ebbe bele)
Lehet talált volna olcsóbbat, de kompromisszummal..
[ Szerkesztve ]
-
szmissz
senior tag
válasz vocalhost #198 üzenetére
Én annak fizetem meg az árát, hogy a legjobb minőségű anyagokból összerakott, gyönyörű, rohadtgyors, fantasztkus érzékenységű és csodaszép kijelzős(nem túlszaturált parasztvakító fosadék), értékálló, szuper appokkal ellátott telefont vehetem az iPhone 5 képében.
Vajon miért nem veszek olcsóbb droidost? Ezen nem gondolkoztok el? Aki iPhone5-öt vesz, az vehetne bármit. PONT.
[ Szerkesztve ]
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
KAMELOT
titán
-
tzsolesz
nagyúr
Az amcsikat nem nehéz.
Szerintem azt is bevették, hogy valóban az apple találmányai voltak az ősrégi technológiák, szoftveres újítások. Hát igen, olyanoknak könnyű beadni, akik azt hiszik, hogy Magyarország egy Afrikai ország. Persze most gyorsan elégtételt vesznek a csúnya Koreaiakon, akik loptak, jujjjjDe lefog törni a szarvuk. Érzem, hogy készül valami a háttérben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest