Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
dupla
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
-
floatr
veterán
Vagy esetleg úgy gondolják, hogy elég nagy marketing értéke van annak, hogy nincs hivatalos kliens. Ez még tán youtube esetében elmegy, bár a böngészős megoldás sok sebből vérzik, viszont a maps...
Nem tudhatjuk, hogy miért történnek így a dolgok, de szvsz naivitás lenne azt feltételezni, hogy bár tudtak róla, és akartak időben megjelenni egy klienssel, de nem voltak képesek határidőre elkészülni vele.
-
erdoke
titán
Ami elérhető API-n keresztül, azt más fejlesztők megcsinálják gyorsan, illetve már eddig is voltak alternatív megoldások az AppStore-ban. Kicsit vicces, hogy mind a fizetős, mind a Free appoknál van YT az első 10-ben. Utoljára akkor láttam az ingyenesek közt Top 10-ben ilyesmit, amikor az egyik legnépszerűbb fizetőst akciózták.
Személy szerint nem izgat, a régi YT megoldás motorja benne van az OS-ben, így böngészőben kiválóan működik a videók megnézése, illetve a webes felület is OK, ha nagy ritkán feltöltök valamit. Éppen csak úgy látom, inkább a Google érdeke lenne, hogy minél jobb minőségű saját klienst tegyen elérhetővé, mert mások esetleg kikerülik a reklámokat, vagy bármit, ami a legtöbb lóvét hozza nekik.
A legjobb aláírás a héten
-
ZooLee
senior tag
válasz whitezo88 #668 üzenetére
"Gate" vagy sem, ez bizony nagyon ciki, ha megnézed a tumblr-es képeket. Az alkalmzás tök jó, mögötte az adatbázis viszont gyakorlatilag kuka. Jobs soha a büdös életben nem engedte volna ezt így piacra Ez nagyon nagy taktikai hiba volt az Apple részéről.
Ráadásul maga a Maps alkalmazás egy dolog, de másrészről sok alkalmazásban van embedded map, ami ugyanúgy hazavágja az alkalmazás minőségét, amint átállnak az Apple Maps-re. Márpedig a gyári alkalmazásokban tuti át fognak állni. (Ha például az iPhoto-ban szépen betaggelt képeimet ezen kell megnéznem, akkor meg fog ütni a guta...)
-
szmissz
senior tag
Néha már megijedek, milyen szintű sötétséggel találkozom a témákban és elmegy a kedvem a társalgástól, de az ilyen kommentek jóidőre helyreráznak, hogy minden rendben, van aki érti mi történik. Köszi értelmes embertársam!
[ Szerkesztve ]
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
Xero
nagyúr
Nem egészen...
(#679) gergo0007: Aki iPhone-t vásárolt, az nem biztos, hogy 300e Ft-ot költött el rá. Nekem a két iPhone készülékem össz ára 100e Ft-al terhelte meg a büdzsémet 2008 óta.
Szemellenzőt tessék szépen lekapni.Arról meg nem is beszélve, hogy dögöljön meg aki többet dolgozik és/vagy többet keres? Mondjuk ez sok nézőpontos dolog és nincs igazán jó út, de nem is ennek a forumnak a témája.
[ Szerkesztve ]
-
dezs520
senior tag
válasz Remus389 #674 üzenetére
Ez így igaz,őt én nem ismerem,de a hozzászólásai alapján,itt és máshol,csak reagálásként nyilvánul meg úgy ahogy.
Sokszor próbálta normálisan megmagyarázni az olykor egysejtű szintjére leredukálódott topik társnak hogy hogy,és mit...de erre nem normális reagálást kapott,gondolom ezt unta már meg... -
aAron_
őstag
What is your ikigai?
-
erdoke
titán
válasz whitezo88 #668 üzenetére
"Én nagy opponense voltam az új Apple Mapsnek, amíg nem próbáltam ki. Oda fognak érni vele, csak kérdés, hogy ki tudjuk-e várni."
LOL, mi mást tehetnénk? Egyébként már rövid távon is biztos, hogy csak az alapértelmezett státusz változik, és lesz majd Google Maps is, ha a gugli elkészül vele. Ahogy a cikecskében is látszik, eddig is volt navi app a készüléken, mert a GMaps alkalmatlan volt a funkcióra. Márpedig egy iGO szintű navi appban van POI bőven.
Én azt nem értem igazán, a Google miért nem feküdt neki normálisan a Maps és a YouTube iOS portjának, lassan már fél éve nyilvánvaló, hogy ezek kiesnek az iOS-ből.A legjobb aláírás a héten
-
whitezo88
nagyúr
na lehet megint csámcsogni, itt a Mapgate: [link]
-
dezs520
senior tag
Nem vitatom,bár a mondandóm végére nem hiába biggyeztettem be azt,amit.Be lehet helyettesíteni,kinek mi a nem szívügye.Az lg dizájn valóban gyönyőrű (amit mutattál)
De ha nekem meg kéne válni a telefonomtól,akkor Nokia lumia 920
(ha csak külalak a droidot leszámítva a Motorola Razr hd)[ Szerkesztve ]
-
szmissz
senior tag
Az LG-nek lesz a legközelebb a képminősége és technológiája az iPhone5-höz, hardveresen nagyon jó és külsőre is a legszebb Androidos talán.
Egy Lepény S3-at soha nem vennék, de ezt igen. Persze, ha nem lehetne iPhone-t, de szerencsére lehet és már csak 1 hetet kell várnom.
[ Szerkesztve ]
-
dezs520
senior tag
Ezen én is gondolkoztam már sokat,hiszen érdekel engem az hogy az LG pl. mit állít a telefonjárol,vagy a saját keynotján hogy tálalja azt?! Nem,nem érdekel hisz nem volt,és val.szinű soha nem is lessz soha LG telefonom.Épp ezért az sem érdekelne hogy ha egy készülékük akár 300 ezerbe kerülne,és nem mennék minden féle LG hírhez hogy ez is egy otvar túlárazott szar,
1.nem használtam még.
2.ezzel hogy ezt megtenném se több,sem kevesebb nem lenne nekem.Ezért nem értem a Sgs eket,edttől ők nem kapnak kevesebbet,vagy mást,mert az Iphone x ezerbe kerül,vagy mert zárt,hisz egyértelmű,hogy sosem vennének Iphone-t.
Bár hogy így gondolom,lehet köze van a 78' as évjáratomhoz, és ha fiatalabb lennék,ott tombolnék minden LG hírnél. (az LG csak egy pl.)[ Szerkesztve ]
-
sirály12
őstag
Miért is kellene bocsánatot kérnem?
Bár várj, rendben!
Bocsánatot kérek, hogy egy valószínüleg tizenéves gyerekkel leálltam vitatkozni! Bocsánat, hogy amikor valótlant állított meg mertem cáfolni! Elnézést, hogy amikor érvek nélkül csak vagdalkozott mertem neki szólni!
Amit állítottál, és amire reagáltam az nyilvánvaló ferdítés volt, más néven hazugság! És még én kérjek bocsánatot? Kicsit nem ellentmondásos ez?
És továbbra is fenntartom, hogy ios-re is vannak vírusok, és van rá vírusírtó is! Te azt állítottad, hogy nincs, ezért amit írtál nem volt igaz!Ó majdnem elfelejtettem a listából: Bocsánatot kérek, hogy az igazat írom, és nem hagyom magam megetetni a marketingmaszlaggal!
Elég jó bocsánatkérés, vagy kihagytam valamit?
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
szmissz
senior tag
A 643-as kommentben foglaltakra hivatkozva:
Jöhettek bocsánatot kérni sirály12, meg keeper85 koma!
Csak szépen sorban, nem szégyen az, ha belehasaltok a pofonba, csak el is kell viselni, amikor csattan.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
SunSpider Javascript Benchmark
Lumia 900, Sensation meg Nexus mit keres ott annyi ponttal?[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Keeperv85 #634 üzenetére
Akkor találta meg őket, amikor mások jelentették... Ezek alapján most is tele lehet a boltjuk.
"Between August 19 and August 25, Trend Micro found 46 apps in Google Play which carried the malware."
Az tény, hogy a malware 99+ %-a a Playen kívül van, de mindig van a boltban is szép számmal.
[ Szerkesztve ]
-
vocalhost
tag
válasz Remus389 #641 üzenetére
A cégről van szó és a székhelyéről. Senkit nem érdekel mit hol gyártottak hozzá, mivel ez 2012 ben semmit nem jelent.
Ha kevés pénzed van de kell a 100 akármi akkor 100 szart kapsz, ha sok pénzed van és kell a 100 akármi akkor 100 jót kapsz, ez ilyen egyszerű. Semmivel nem rosszabb egy keleti termék mint egy trilliócsilliómillió eurós német, feltéve ha megfizetik az adott gyártót
| - Motorola Defy(MB525) @ WhiteRabbit 1.7.1 -|
-
Remus389
veterán
válasz vocalhost #640 üzenetére
jah az alma "amerikai " csupán az összes alkatrésze kínai, vagy távol keleti, ott készül és sosem volt az Amerikában
de azért amerikai, az tény hogy.nagy részben ott tervezték
veszek egy bogarhatut, Made in Mexico ugye
most akkor az német autó vagy mexikoi? is-is
[ Szerkesztve ]
-
vocalhost
tag
válasz Keeperv85 #639 üzenetére
De ezt szokás elfelejteni, mert mint tudjuk az ios az isten az android meg egy szar amit termonukleáris háborúban el kell pusztítani, mert mint azt is tudjuk a profik lopnak.
Ezen felül minden szar ami nem alma. Sőt még az alma is szar ha nem az amerikai almáról van szó. Persze ha olyan almát csinálnak az usaban amit csináltak már előtte mondjuk keleten, akkor természetesen az alma ismét király lesz, de amit előtte csináltak keleten az egy szar és nem utolsó sorban másolt.
Logikus nem ?
| - Motorola Defy(MB525) @ WhiteRabbit 1.7.1 -|
-
Keeperv85
nagyúr
válasz vocalhost #638 üzenetére
Hát de azt meg akkor ennyi erővel rá lehet nyomni az Apple termékekre is. Ha lepucolom a gyári rendszert valahogy és valamivel kiütöm a meglévő védelmet, mellé meg még meg is tömöm valami kétes eredetű cuccal, akkor szerintem nincs is miről beszélni...
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
...és ezt ők mind meg is találták. Milyen ügyes és okos programozók is vannak ott. Mennyibe is kerül az a "vírusirtó"?
Figyelj, mert nem fogok veled száj karatézni, ha nem sikerül elsőre felfogni, de megmondom min röhögök mióta lekezdtük ezt a témát.
Szóval:
Szerinted adott egy probléma: a Google Play!-en sok a vírusos alkalmazás.
Oké.
Tételezzük fel, hogy a probléma valós. A Google nyilván nem tesz semmit, ugye?! Ott van a szerverein egy rakás vírus, nyilván a világ legerősebb szerverparkja nem is szkenneli le a tartalmat és nem veszi észre...
Tegyük fel, hogy meg is találja őket, észre is vette, tud is róla. Vajon mi tartja vissza, hogy a fent lévő állományokat törölje a háttértárról? Hisz van nagyszerű vírusirtó, több ezer! Te írtad! Csak le kell futtatni a szerveren a programot és minden fertőzés meg lesz oldva, minden kártevő el lesz távolítva!
..vagy mégsem?
Akkor két dolog lehetséges:
1, a vírusirtó egy rakás szar
2, nincs is semmi vírus, csak valamivel el kell adni a semmire való cuccokat isÉn nem félek. Amikor komoly támadás volt, akkor igen hamar jelezték és be is foltozták a biztonsági réseket. Egy mostani Androidos mobilt alig lehet rootolni is, nem hogy vírust írni rá...
-
-
Keeperv85
nagyúr
Ehjha, a Google sem találta meg őket, meg nyilván nem is tud róluk, mert a csupa szív Antivírus fejlesztők ingyen és bérmentve írják a kódokat és még csak nem is kell szólni, hogy mire... javárj... Lehet nem is ingyen? Lehet nincs is vírus csak förtelmesen buta emberek? Facepalm...
-
szmissz
senior tag
válasz Keeperv85 #630 üzenetére
Ejha, te is nagyon kemény vagy!
Ok, majd megtalálom azokat, amiket a Google se talált meg eddig, mindezt csak neked, 15 perc alatt.
A meglévő antivírus alkalmazások ezrei meg csak véletlen vannak Androidon. Hát persze.
sirály12: Köszönöm, oktass még.
[ Szerkesztve ]
-
sirály12
őstag
Az állításod az volt, hogy nincs rá víruskereső! Van! És itt a pont! Az, hogy mit szkennel és mit nem, mellékes! Az állításodat cáfoltam, ami nem volt igaz! Attól, hogy csak a mailokat ellenőrzi, vagy a letöltött tartalmakat, attól még vírusírtó!
Ezek után ami gyerekes az a: Foooogalllmaaaatoooookniiiiiiiiincs. Benyögés.
Mert van, és nem forgatjuk ki azt amit előtte állítottunk! Mert amit állítok, azt nem magyarázom, vállalom! És te?Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
őstag
Egy kis [alternatíva ]
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
szmissz
senior tag
"Az Intego hangsúlyozta, hogy a VirusBarrier for iOS a teljes rendszerek ellenőrzésére nem alkalmas, és ütemezett keresést sem képes végezni. A cég szerint ennek az az oka, hogy az iOS olyan védelmi mechanizmusokat tartalmaz, amelyek nem teszik lehetővé a fájlrendszerhez való teljes körű hozzáférést valamint az ütemezett víruskeresést. Ezért a szoftver kizárólag az on-demand ellenőrzéseket támogatja. "
Gyakorlatilag e-mail mellékleteket lehet vele megnyitni. JUJ!
Androidon százával vannak a full víruskereső programok, amik szkennelik a telefont, nem is véletlenül, kell a több száz kártevőhöz amik rohasztják az atomjaira fragmentált platformot.
Foooogalllmaaaatoooookniiiiiiiiincs.
De ezen lehet segíteni!
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Mi volt az állítás?
Ez: "Jaja, ne etessük. Hány vírusírtó, meg trójai ölő érhető el a platformra? iOS-re egy sem."
Vagyis az állítás az volt, hogy nincs vírusirtó iOS-re. Pedig van. Ennyi! Kész lezárható a vita.[ Szerkesztve ]
-
sirály12
őstag
Úgy tudom a kiabálás csupa nagybetű, ez csak nyomatékosításnak számít! Vagy nem?
Szerk:
Egyébként pedig szerintem jogosan, amikor már bocsánat de hülyeségeket írogat valaki! Én értem, hogy fizetett iharcos, de a tények azok tények! És nem szeretem ha valaki valótlant állít![ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz sirály12 #616 üzenetére
Aha, ha pedig te nem tudsz valamit, akkor kiabálsz…
Android Authority:
Virtually all new mobile malware is aimed at AndroidA legjobb aláírás a héten
-
sirály12
őstag
Persze akkor ez is egy vicc, vagy április tréfa!! Várjunk csak hisz nincs is április!
Ellopja a telefonkönyvet és SMS-eket küld egy új iPhone-vírus
Ezért mondtam, hogyha valamit nem tudsz, vagy csak hiszel, akkor ajánlatosabb csendben maradni!!!!
Szerk:
[ Szerkesztve ]
-
szmissz
senior tag
válasz sirály12 #613 üzenetére
Persze, ezek viccből vannak ott.
-
fordfairlane
veterán
Amíg nagyon gáz volt a gyári (WinMo készülékeken), én is cserélgettem, de nem elsősorban a kinézet miatt.
A testre szabhatóság egy ponton túl szerintem visszájába csap, gátolja a felület használhatóságát. Ha egy rendszert túlságosan testre lehet, illetve testre kell szabni ahhoz, hogy kényelmes legyen, az a felület kiforratlanságának a jele.
x gon' give it to ya
-
llaszlo
veterán
válasz Remus389 #602 üzenetére
"ez telefonfüggő, ha erős a telcsó nincs gond"
Hát nem tudom egy Lumia 710 mennyire erős, de azért ott nincs olyen akadás, mint a droidnál, akár ennél "erősebb" telón is."Nekem eleve a fekete alapú droid sosem tetszett. amennyiben amoledes akkor jól néz ki szvsz"
Nem a kijelzővel van a gond hanem azzal, hogy a fekete alapon fehér nekem csúnya.[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
írd be a keresőbe hogy Jelly Bean launcher
van egy pár(az is lehet nem pont ez van nekem), miért ronda? ez a gyári JB androidot utánozza, ami a Nexuson van
nem tetszik, nem tetszik neked, pedig szerintem kellemes téma, ennyi
ez nekem pl jobban tetszik mint maga az iOS, mármint az alap JB/ICS android(persze nekem, neked nem)
és ugye ez sem kötött, még ezen belül is van sok beállítási lehetőség... de nagyjából olyan mint a képeken
kb így működik egy szép SGS [link] ez az ICS téma
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz kleinguru #591 üzenetére
Még egy napig van JB a telefonomon, de holnap este frissítem. Countereket nem tettem fel, küld a szolgáltató üzenetet, ha elérem a havi csomag 50, ill. 80 %-át. Telefonálni annyit szoktam, amennyit muszáj, akkor se tenném le előbb, ha valahol számolgatná a hívásköltséget.
SBSettings fent van, de havonta úgy háromszor használom, amikor flight módba teszem a készüléket, mert repülök.
Nem fog hiányozni a JB, kivéve a BrowserChangert. Az pedig bőven megéri, ha a rejtélyes Springboard restart megszűnik, mert azt tuti valamelyik cydiás tweak csinálja, pedig alig 6-8 dolog van fent. Pedig 3-4-ért még fizettem is...[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz Einstvan #557 üzenetére
"A gyors használathoz hozzátartozik hogy a kezelöfelületre kiteszi a sürübben használt programokat De csak azokat. És nem kell a sok ikonokat görgetni ahoz, hogy kiválaszuk a megfelelöt, hanem egyböl látjuk a legfontosabb ikonokat widgetteket."
Látom te sem használtál még soha iOS-t, de hogy sok fogalmad nincs róla az is biztos ha ekkora hülyeséget vagy képes leírni.
-
Remus389
veterán
Amit a legjobban rühellek, hogyha frissítés vagy app telepítés van akkor kb összefossa magát a telefon és használhatatlan. SGS-en nincs ilyen gondom, szépen a háttérben frissít, közbe bármit csinálok, talán egy picit lassabb lesz
ez telefonfüggő, ha erős a telcsó nincs gond
Nekem eleve a fekete alapú droid sosem tetszett. amennyiben amoledes akkor jól néz ki szvsz
én JB témát használok, bejön, tök szép és smooth [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest