Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz attila9988 #27 üzenetére
Egyeseknek (pl. kis tenyérrel rendelkezők, vagy balkezesek) márkától és típustó függetlenül szvsz zavaró lehet a nagy képernyőméret (ha nem is a 4" de pl. 4,3"). Céges 4,3"-os kijelzős készüléken, a telefont bal kézben tartva, már nem érném át hüvelykujjal, míg a saját 3,7"-oson nem probléma egy jobb felső sarokban lévő ikon.
Ha valamiben minimum saját piacon tarolni tud az Apple az a marketing, ez vitathatatlan. De a korábbi videós Samsung tetszett
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz attila9988 #79 üzenetére
"Mi a jó fenének kellene évente új telefon, ha egy meglévő mindent tud, amire éppen nekem szükségem van?"
Erre találták fel a XXI.sz. boszorkányságát, a marketinget! El van hitetve, hogy nekünk ez bizony kell, mert az új kütyük nélkül semmik vagyunk "akárcsak facebook profil nélkül".
A marketingnek van egy kedves cimborája, akit úgy hívnak, hogy folyamatos termelés. Ez annyit tesz, hogy a kifejlesztett dolgokat nem szabad csak úgy buta módon hírtelen odaadni az embereknek, hanem csöpögtetni kell nekik, nehogy alábbhagyjon az érdeklődés. Pl. nem lehet megtenni, hogy egyből 1080p-s kijelzőt adunk a népnek 4magos processzorral és törhetetlen, karcolhatatlan kijelzővel. Az egyik készülékbe csak ez legyen benne a másikba már 2 dolog, a harmadikban az első fejlesztés ne legyen csak a második kettő, majd pár generáció után megkapsz mindent mire jönnek az új csudijó fejlesztések!Nem mondom, időnként megéri váltani, de hogy generációnként, az túlzás, de hát ott a marketing, amit besz()punk! Jeeee!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
whitezo88
nagyúr
válasz attila9988 #64 üzenetére
oké, de hát látjuk hogy megy a duma, hogy bezzeg nincs benne
iPad 2-be is szerintem csak a sírók miatt tették be a hátlapi kamerát, mert szerintem baromság tablettel fényképezni, bár hétvégén is láttam ilyet... -
istnag
addikt
Ha előbb váltasz kevesebb pénzbe kerül egyszerre,tehát nem kell akkora összeget befektetned egy összegben. Ezt elbírom képzelni. a pl van most egy 4s-ed eladod jó áron és keveset ráfizetsz veszel egy I5-t,de ha nem adod el csak 3 év múlva,után eszel I8-at,akkor sokkal többe fog kerülni a dolog. Persze,ha az előtte lévő 3 évet összeadod,ugyanott vagy anyagilag,csak így "kvázi részletekben veszed meg".
Remélem érthetően írtam le,nem tudom,nagyon megfogalmazni/Mondjuk én sem csrélek minden évben... /
-
BiP
nagyúr
Ez már teljesen egyéni preferencia kérdése, ahogy a PC cserélése is.
Van, aki azt csinálja, hogy használja évekig, és amikor már kellően lassú, és régi, akkor sok pénzért lecseréli egy új és erősre. (előnye, hogy ritkán kell kiadni pénzt).
Van, aki meg gyakrabban cserélget benne alkatrészt. Előnye, hogy egyszerre kisebb kiadás is elegendő, viszont sűrűbben. További előny, hogy mindig naprakész a hardver.Mindkettőnek van létjogosultsága, mindkettőnek van előnye/hátránya.
Ugyanez van telefonnál is. -
gergo0007
tag
"de pusztán azért mert az xy gyártó kihozott valami még újabbat az új helyett, nem kell rohanni és kimelózni a beledet is hogy megvehesd. Teljesen rossz hozzáállás, ami tönkretesz, és felemészt mindenkit aki beugrik a mókuskerékbe.
Persze ettől most nem vagyok túl trendi, szóval nincs mit tenni. Elbújok szégyenemben. "
Gondolj bele szegény amcsik helyzetébe!
keresnek havonta 4 ezer dolcsit, 2 ezerből simán megélnek, mégis mit csinálnának a maradék 2 ezerrel, ha nem lehetne minden faszságra elkölteni? -
BDave
őstag
Akkor már ketten vagyunk, de szerintem nem kell bujdosnunk Még nincs okosvásárló-égetés, mint annó a boszorkányégetés.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz attila9988 #27 üzenetére
5 év után szerintem revideálhatják a véleményüket, én nem bánom, nem visszás a dolog.
Főleg hogy csak nyújtottak rajta, nem lett szélesebb, így ugyanúgy kezelhető, mint a korábbi 3.5".(#2) Tamás9x: 5 ugyanolyan generáció, 5 év után a 6. telefonon növeltek átlóban fél colt, hosszra kb. másfél centit. Ez okot ad az ilyen "viccelődésre"?. Szerintem elég béna vicc. nem egy ilyen képet láttam, elég szarok, humortalan.
Egyáltalán nem védem az applet, csak szerintem nem vicces, nincs humortartalma.Amúgy tényleg gáz, hogy kijönnek egy olyan telefonnal, ami elmarad a vetélytársaktól képességekben, mégis viszik, mint a cukrot.
De ha a Samsung, a Nokia hoz ki egy olyat, ami elmarad, akkor meg megy a fikatenger, hogy ez kevés lesz.
Mondjuk érdekes, az első iphone is elmaradt a vetélytársaktól paraméterekben (egyedül a kijelző és az oprendszer volt fasza), mégis siker lett.
De most már a kijelző és a rendszer sem forradalmi, utolérték őket, mégis óriási siker a telefon. Fura.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen processzort vegyek?
- YouTube
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s