Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Bárki feltörheti a BKK elektromos jegyvásárló rendszerét erősen BUG halmaz az egész rendszer...
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Ez nektek e-jegy, kedves BKK? Ez tényleg vicces...
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Snoop-y
veterán
-
otps
aktív tag
Láttunk már jól működő digitális bérletet
Ez még nem a budapesti.
-
Snoop-y
veterán
Attol tekintsunk el hogy 444 cikk. De ettol meg sajnos a problemak valosak
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
otps
aktív tag
Hogy lehet [ezt a] hozzászólást törölni?
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz petipetya #81 üzenetére
Csak nehogy olyan legyen mint az udulesre jelentkezos csoda amit epitettek csilliardokert.
Elmesz egy weboldalra es szamol vissza mert nem enged beAztan ejfelkor reset de persze nem jegyzi meg hol tartottal...
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
petipetya
nagyúr
A nagy csendből már tudni lehet, hogy a felújított orosz metróval egyenértékű a dolog. Közel sincsenek meg a feltételek a bevezetéshez, ám fentről kiadták a parancsot: ha törik, ha szakad, elő kell vele állni.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
addikt
válasz #16820480 #76 üzenetére
be/felszálláskor általában tojnak az emberre. ellenben, ha megvetted a 350 Ft-os online jegyet, majd fél óra múlva nem jön be a honlap, mikor az ellenőr kéri, akkor az 8000/16000 Ft. és ez egy autópályamatrica jellegű sms-sel megelőzhető lenne.
egy külföldin se fogok csodálkozni, ha nem számít arra, hogy nem elég wifi-n keresztül megvenni a jegyet, hanem a metróban is kell mennie az adatroaming-nak...
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
BE4GLE
aktív tag
Bár az én telómmal még nem fordult elő, hogy nap közben lemerült volna, de lehet, hogy emiatt megmaradok a nyomtatott bérletnél. Egy igazolványokat tartalmazó tok így is van nálam. Nem ez a papírfecni szokta húzni a zsebem, hanem a készpénz, a lakáskulcs, az irodakulcs és a sok igazolvány.
Redmi Note 9 Pro
-
zseko
veterán
Kicsit másabb jellegű ugyan a probléma, de például Angliában a lakótársamnak lemerült a telefonja a műszak végére (nem vette észre), azon van a bérlet. Mivel ott fel kell mutatni a buszsofőrnek felszálláskor és ezt nem tudta megtenni, így meg kellett vennie a jegyet.
HR24.hu
-
addikt
- kinek a felelőssége, ha ellenőrzéskor nem elérhető a szerver (tippre, ha a VB-n rárepülnek, össze fog omlani), vagy ha nincs térerő/belassítják a netemet, de van érvényes jegyem, bérletem?
ebből annyi panasz lesz...
- miért nem egy sms kódot/e-mail QR-t küldenek és az ellenőrnél van az okosteló ellenőrzésre?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
törölt tag
válasz #16820480 #69 üzenetére
Itt jó, ha 1 evig, max 2 lenne. Nem nyugodtak amíg nem baszogatnak valamit.
A papíralapú dolgok esetében nem voltak képesek felfogni, hogy hamisítani mindig fogják. Az ellenőrök többsége pedig nem olyan, hogy UV-s ellenőrzésnek veti alá a bérleteket. De azért beletoltak egy vagyont.Amikor ebben az országban lesz szakadozó 5G-s net, akkor már lesz e-ticket is.
-
törölt tag
válasz #09819904 #68 üzenetére
Nyilván nem szabhatják meg, hogy X idővel előtte legyen a kezedben, de a saját programod magad szervezed, neked illene annyira előrelátónak lenni, hogy az utazás megkezdése előtt legyen már jegyed. Ha nem tudsz ott és akkor napijegyet venni, akkor legalább egy vonaljegy legyen a kezedben, amivel az első járatot igénybe veszed. Nálam ez alap, nem is indulok el jegy nélkül, hogy bocs, rossz volt az automata, mert millió helyen meg lehet azt a jegyet/bérletet venni.
Ha nincs nálad a bérlet, akkor is van bírság, csak nem annyi az összege, mintha egyáltalán nincs bérleted.Én amúgy annak örülnék már, ha nem ilyen vonaljegy, meg havi korlátlan lenne, hanem olyan kártya, mint Hongkong, Shanghai, Seoul, London városokban, ahol töltesz rá egy összeget, és amikor utazol, akkor levon belőle, és évekig érvényes. Nem utazom rendszeresen, így nem éri meg általában bérletezni, de a vonaljegy meg macerás (és drága is persze).
-
törölt tag
válasz #16820480 #67 üzenetére
Kevered a dolgokat!
Az autópályához kocsi is kell. Viszont ott kerülőúton is eljuthatsz B pontba.
BKV-n azért egy Csepel kontra Békásmegyer távolság nem olyan lightos kis dolog, amit egy gyalogos kerülővel megtehetsz... Jelen példában napijegyet kellene venni, mert úgy éri meg. De nem tudok! ~1600 Ft helyett talán az ember nem fog 450-el szívni. A szabályzat pedig csak annyit szab meg, hogy utazás előtt legyen a kezedben. De azt nem nevesíti, hogy X idővel korábban!
Nekem anno egy bérlet bemutatás miatt lett bírságom, mivel nem volt nálam. Utólag visszakaptam a pénzem (2000 Ft), mivel igazolható volt, hogy folyamatosan rendelkezem bérlettel, és abban az esetben, ha bemutatásról beszélünk, a számom alapján is lehetett volna ellenőrizni, hogy érvényesen utazok. Az e-ticket ebben elméletileg már jobb lesz! -
törölt tag
válasz #09819904 #66 üzenetére
Jó, értelek, de nem vagyok benne biztos, hogy ez így kötelessége a szolgáltatónak, csak azért, mert te a számodra éppen kényelmes módon nem jutottál hozzá a jegyhez. Ott az autópálya matrica is. Nem fogja szerintem az ellenőrzőt érdekelni, hogy akkor éppen nem tudtál venni, mert az adott benzinkútnál leállt a rendszer, hiába fotózod le nekik. Mert megvehetted volna máshol is. Vagy 1 nappal korábban, amikor még működött a rendszer. A jegy is ilyen, nem romlik meg, tarthatsz otthon 1-2 darabot tartalékban, hogy ha véletlen kell, és nem működik az első utadba eső automata, akkor is legyen. Csak persze sokkal könnyebb sokaknak felháborodni, hogy nem megy, és azon stresszelni, meg veszekedni az ellenőrrel, hogy de ő akkor is jogosult, mert nem az ő hibájából nem tudott venni.
Az, hogy nem készültél fel az útra, és a járművön már csak felárért kapható jegy, a szolgáltatós döntése, így szabták meg a szolgáltatási feltételeket, amit te elfogadtál, amikor igénybe veszed a szolgáltatásukat. Ha kártyás telefonod van, és nincs rajta elég pénz a hívás lebonyolításához, akkor is hiába fotózod le a szolgáltatónak, hogy te próbáltad egy trafikban feltölteni, de ott nem ment, és márpedig ezért most azonnal engedjen téged telefonálni, mert nem a te hibád, hogy nincs egyenleged. Ezek előre fizetett szolgáltatások. Ha nem fizetted ki, akkor nem használhatod. -
törölt tag
válasz #16820480 #64 üzenetére
A szolgáltatás (BKK esetén személyszállítás) nem időhöz kötött dolog. Úgy értve, hogy azt a szolgáltatást bármikor igénybe vehetem. A szolgáltató (valamilyen módon) biztosítja az utazás előtt nekem azt a lehetőséget, hogy jegyet tudják venni. Amennyiben ez valami oknál fogva nem jön létre, és az önhiba nem az én térfelemen landol, akkor attól még igénybe vehetem a szolgáltatást. Ott már az ellenőr lesz köteles utólag pótolni, mindennemű felár nélkül azt ami nem az én hibámból történt. Ha ez sem sikerül, akkor jön a gebasz! Nem zárhat ki, hiszen nem rosszhiszeműen utazók. Ráadásul nem is ingyen szeretném igénybe venni a szolgáltatást. De ugyanakkor az sem korrekt, hogyha nem tudok előre jegyet váltani 350-ért, akkor majd Ő kielégít 450-el...
Az, hogy mennyi jegyautomata hibás, már igencsak beépül a köztudatba. Úgyhogy jelenleg a BKK ezen rugózhatna, mivel papíralapú utazási tiketteket többen vesznek jelenleg.
-
-szp-
aktív tag
Mivel a kérdések megválaszolásáig még van idő, bemásolom az elküldötteket, jöhetnek a továbbiak.
- ki fejlesztette a szoftvert és a háttérrendszert, mennyiért?
- a bevezetés előtt álló rendszer és a RIGO elfér egymás mellett, vagy milyen változásokra lehet számítani?
- az új rendszer milyen operációs rendszerű készülékeken fog működni? (iOS, Android, WP)
- hogyan fogják ellenőrizni a jegyek, bérletek érvényességét az ellenőrök?
- tervezik-e beléptetőkapuk, illetve „érintős” lyukasztók bevezetését, és ha igen, mikor?
- a jegyek érvényesítése hogyan fog megvalósulni?
- azonos áron lesznek elérhetőek az elektronikus jegyek, mint a papíralapúak, vagy olcsóbban?
- aki az alkalmazáson keresztül vásárol jegyet, vagy bérletet, PDF-ben kap áfás számlát, ha igényli?
- kaphatunk néhány képernyőképet az alkalmazásból?<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
törölt tag
válasz #09819904 #63 üzenetére
De az a helyzet, hogy ha vonaljegyed nincs, akkor nem vagy jogosult utazni. Ez nem olyan dolog, amire nem lehet előre felkészülni, és ha úgy álltál hozzá, hogy majd utolsó pillanatban, és valamiért nem sikerült megvenni, akkor így jártál, ez azért nem az utaztató hibája. Helyközi járatokon, meg vasúton nyilván másképpen megy, de most BKK a téma.
Kínában pont éltem én is pár évet, azért tudok vele példálózni.
-
törölt tag
válasz #16820480 #62 üzenetére
Volt rá példa. Lefotóztam! Onnantól, hogy bizonyítható az, hogy A és B pont között, alias lakóhely és munkahely nem tudok előre jegyet/bérletet váltani, az onnantól már nem az én hibám. Nem is pattogtak. Csak megnézték korrekten a képet.
Lehet nagyvárosban dolgokat bevezetni, csak ott kissé más a mentalitás.
Kínában pont éltem. -
törölt tag
válasz #09819904 #49 üzenetére
Miért, olyan helyzetben jelenleg mit csinálsz, ha nem működik az automata, és akkor akartál venni jegyet? Mert a kaller nem fog adni, csak megbüntet, ha nincs nálad jegy, ez jelenleg is így van.
De amúgy az a RIGO és az elektronikus jegy teljesen másképpen működik, szóval előbb azt kellene megvárni, hogy melyik is lesz ténylegesen.A forgalomról meg annyit, hogy ha olyan városokban, mint Shanghai, Peking, Seoul, Tokyo, stb működik a kártyás/NFC-s jegyrendszer, akkor egy olyan város, ahol tized annyi lakos sincs, csak meg tudja oldani... Ez teljesen megszokás és kultúra kérdése, hogy képesek-e az emberek normálisan használni. Én inkább fogadnék arra, hogy nem az e-jegy miatt lesz szégyenkezni valónk, hanem az emberek miatt.
-
zseko
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy átveszik normálisan a külföldi mintát, vagy 'magyarosítják' (azaz jellemző módon valahol elb.sszák). Angliában én is ilyen appot használtam (NXBus mTicket), igaz úgy szimpla jegyet nem, csak egész naposat lehetett venni, valamint heti/havi bérleteket. Kicsivel olcsóbb volt a napi jegy, mint a sofőrnél véve. Aki egyébként nem vált pénzt és nem ad vissza, szóval ha egy ötfontost dobtál be a két és fél fontos jegyért, így jártál... Ennél 3, lassan és folyamatosan változó színű csíkon mozog balra-jobbra az idő, másodpercet is mutatva, valamint az egyik sarkában lenyitható, és akkor átvált QR-kódra, ami 5 másodpercenként változik.
Valamint használtam Swift card-ot is (olyan mint az Oyster), egy nfc-s plasztikkártya, fel lehet töltetni pénzzel, vannak boltok ahol tesznek rá, vagy a mobil oldalon töltök rá én, aztán a szintén letölthető app a mobil nfc-jével felfrissíti a kártyára a vásárolt összeget. A busznál meg csak mondom milyen jegyet kérek és lecsippantom. Ez is olcsóbb a rendes jegynél. Ezt is szívesen használtam, és használnám akár itthon is, mondjuk ha olyan városban laknék, vagy egyáltalán városban laknék
Valamint most vezették be az egyik társaságnál a bankkártyás fizetést.HR24.hu
-
-szp-
aktív tag
Tisztelt Szűcs Péter!
Köszönjük megkeresését, és érdeklődését a téma iránt. A Budapesti Közlekedési Központ jövő héten ad részletes tájékoztatást a webes értékesítéssel kapcsolatban, amelyről természetesen önöket is értesíteni fogjuk. A hivatalos tájékoztatóig türelmét kérjük, egyelőre sajnos nem tudunk rendelkezésére állni.
Köszönjük a megértését!
Üdvözlettel:
Budapesti Közlekedési Központ
BKK Kommunikáció<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
törölt tag
válasz tatararpad #48 üzenetére
A közgyógyigazolvány lesz a Jolly joker, mert az még mindig offline rocker...
-
törölt tag
Pedig több évvel ezelőtti project már.
Anno azzal söpörték le az asztalról, hogy munkába menet, illetve iskolakezdéskor, valamint amikor ezeknek vége van, akkor olyan sok az utas, hogy a forgalom miatt is csúszik a menetrend, de elsőajtós buszok esetében kriminális helyzet alakulna ki.
Most ezekszerint már csökkent a forgalom...Amúgy kíváncsi leszek a törött kijelzős mobilokra! Látok útközben elég sokat. Ha azt mutogatja az ember és közli, hogy ugyan van bérletem, de felszállás előtt elejtettem a mobilon, így nem érzékel, akkor mi a helyzet?
Illetve, ha e-ticket rendszerben szeretnék vásárolni és az automata éppen szokásához híven szar, akkor a kaller tud nekem regisztrálni?
Ha nem tud regisztrálni, és ugye az automata sem szalonképes, akkor kizárható vagyok az utazásból vagy patthelyzet alakul ki? -
DraXoN
addikt
Csak tegnapig semmit se hallottam erről (bár ez még nem jelentene semmit), de a buszvezető ismerősünk, se hallott erről a rendszerről tegnapig, csak a médiából.. ... nem kezdődik jól..
Ha viszont tényleg lesz, akkor ez a fajta indulás... kicsit olyan érzésem van, mint ha a külföldiek előtt akarnának "bevágódni" a vízi VB miatt.. Nagyon kapkodósnak tűnik nekem ez az egész.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
sztanozs
veterán
Majd jönnek a külföldiekre koncentráló álkallerek, telefonbegyűjtési célzattal:
"tiket nó gúd, gív móbájl tu csekk"[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
törölt tag
Lucky patcher attack BKK!
Elképzeltem amint az a bizonyos csoport akiktől hangosak a járatok, odaadnak egy Nokia 3210-est a kallernek, hogy van jegy csak ez nem rafináltphone.
-
anulu
félisten
amúgy leginkább autóval járok, sőt, hogy tetézzem a dolgot, még Audi is kb csak akkor járok BKV-val, ha a belső kerületekbe kell mennem, ahol vagy nem szívesen hagynám ott az autót, vagy rémálom a parkolás. de ez már más tészta.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
amúgymeg jó lesz a tömött buszon előkaparni a nem ritkán sok-sok K-ba kerülő telefont. kíváncsi vagyok, h a lopások száma hogyan fog emelkedni.
ill remélem elég lesz megmutatni, és nem akarja majd a telefont a kaller senki kezéből kivenni.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
addikt
válasz inferno88 #32 üzenetére
Nem akarom bagatellizálni a dolgot, de az hogy egy papír helyett egy "képet" (tudom, animált lesz) mutatsz fel a telefonodon, nem tűnik bonyolultnak. Nyilván a regisztráció és vásárlás folyamata már bonyolultabb, illetve a "tömegek" kiszolgálása valós időben.
Őszintén remélem, hogy meg tudják ezt a szintet ugrani.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
őstag
A vb-re időzíteni egy ilyen "tesztüzemet". A budapesti közlekedési blamával fogunk virítani a világsajtóban.
Semper fi!
-
Воланд
titán
"Ha nem virít, nem sok hitelt adok a rajta szereplőknek"
Ugye azt tudod, hogy manapsag mar semmit nem jelent a https meglete? Mondjuk ez nem mentesiti az Indexet az alol, hogy nem szantak ra azt az ot percet, amig be lehet ezt allitani. A PH lapcsaladon miota van https, fel eve? Gondolom elotte oket sem tekintetted hiteles hirforrasnak.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
NomadND1
senior tag
Állításod alapján ez sem hiteles ugye?
...és még rengeteg ilyet tudnék mutatni
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Ez oké lenne. De az Index (nevű szennylap) mióta számít hivatalos forrásnak?
Megnézted a linkelt BKK oldalt? Tök más van ott. És az nem Index, hanem a BKK oldala.Az Indexnek titkosított (https-es) oldala sincs, a BKK-nak igen. Ez sokat elmond a hitelességről. Ma már azt is megnézem, melyik oldalnál virít a zöld lakat. Ha nem virít, nem sok hitelt adok a rajta szereplőknek.
[ Szerkesztve ]
-
NomadND1
senior tag
"Az Index.hu értesülését a BKK vezérigazgatója is megerősítette, vagyis jövő héten, 13-14-én várható a BKK új online jegyértékesítési rendszere. A digitális bérleteket és jegyeket a mobilokon kell bemutatni a jegyellenőröknek, a papír alapú jegyek természetesen egyelőre maradnak."
Forrás: Portfolio.hu
-
NomadND1
senior tag
Ha mégis igaz, akkor kíváncsi leszek, hogy a túliskolázott ellenőrök mennyi embert fognak feltartani azzal a felkiáltással, hogy ők erről nem tudnak, nekik senki sem szólt
#2 Az almások autóval járnak. Ezt sem tudod?
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Kamu az Index cikke, ne dőljetek be.
Semmi hivatalos infó, még a tesztről se. Az Index mobilon bemutatható bérletről ír, a BKK oldalán NFC-s kártya.
Egy buszon, trolin se láttam még terminált, 2-3 ezer járműre felszerelni nem öt perc, azért már el kellett volna hogy kezdjék, nem?
Egy BKV-s ismerősöm (villamosvezető) még azt se tudja, mikor lesz a tesztüzem, nem hogy az éles...
Az ilyesmit szeretik időben megszellőztetni (lásd MÁV e-ticket), mégse hallunk a kezdeti, semmitmondó infókon kívül mást.
Reális indulás szvsz jövő év eleje lesz.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
jegy? minek?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
lm83
őstag
Szóval online lehet jegyet venni, aktív internet kapcsolattal.
Ez azt jelenti, hogy mikor meglátom, hogy szál fel a kaller a buszra, vagy villamosra még lesz időt jegyet venni, mire hozzám ér?@tatararpadMost már úgyis működik? Nem kell várni 5 percet a kallernak a jegyemmel a kezében, hogy legyen térerő?
@DraXoNHogyne lehetne átadni NFC, Android beam, miegymás... Csak összeérintitek a két telefont és már azon is a jegy
Valahogy így...[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
csak félek, hogy az eredeti Indexes cikkben csak Play Store volt említve. remélem, jailbroken cuccon nem fog menni
-
Dezsike
tag
Remélem olcsóbb lesz a normál, papír alapú jegynél, mint pl. Csehországban. Ott is párhuzamosan van papír és e-jegy, utóbbi olcsóbb (sőt, a jegyautomaták is primitívek, csak érmét fogadnak el, kétsoros mátrix kijelzőjük van - gondolom pont azért nem modernizálják, hogy inkább az e-jegyet használják).
-
gabor7th
addikt
Akkor mostmár hackeléssel is lehet majd bliccelni.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
petipetya
nagyúr
A céges számlát PDF-ben kapom majd?
"nincs rá lezsóidő"
-
Eastman
addikt
„a vizes világbajnoksággal összehangoltan”
Mert így nem éghet akkorát a főváros? (De.)
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végre elérjük a 21. századot...Nagyon ideje volt már.
Live-Die-Respawn
-
zsolt501
nagyúr
Az ingyenes utazásosok hogyan lesznek kezelve, mert sokaknak köztük én is olyan igazolvánnyal rendelkezünk aminek felmutatásával térítésmentesen utazhatunk.
Lesz egy külön kapu ahol majd egy BKK-s ellenőr fog állni és ezeket ellenőrzi?''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
h-yle
addikt
válasz tatararpad #3 üzenetére
Máshogy megy az ellenőrzés egy kicsit. A MÁV esetében ráér a vonaton a kaller, itt, a belépésnél kell ellenőrizni, ami a reggel 7-9 csúcs esetén halál volna mondjuk a Deákon.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
DraXoN
addikt
... gyáva vagy
de tényleg para , én biztos várnék X időt mielőtt használni kezdeném.. de nálam bkv csak télidőben játszik (vagy ha rossz az idő, de nyaranta csak buszjegyem van pár darab).
Apropó, buszjegyet is lehet így venni? illetve át lehet adni valaki másnak? sima papír jegynél jó, hogy akár a "8. utasnak" is átadhatom, de ezt az elekronyos változatot átlehet adni? .. bár nem előnyös, hogy aktív internet kell neki. Főleg mostanság, hogy valamennyi szolgáltató a korlátos csomagjának az adatlimit elfogyás után nem lassít hanem kikapcsol (mert, hogy elvileg pár "buta" ügyfél nem értette meg, hogy miért lassították le).
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
bambano
titán
miért van az, hogyha egy ekkora terhelés előtt löknek élesbe egy rendszert, akkor nálam villog a sz.rjelző?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
tatararpad
őstag
A MÁV féle QR kódos megoldás miért nem jó? Az offline is működik.
-
anulu
félisten
jól láttam, h ez is csak droid?
-
h-yle
addikt
"a csalások elkerülése végett pedig az adatokon kívül az aktuális dátum és idő, illetve színes animációk is segítik az ellenőrök munkáját."
Ahelyett, hogy lenne tisztességes beléptetőkapu. Nembaj, majd 2027-re ide is eljutunk...
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest