Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    újonc

    válasz merqree #13280 üzenetére

    Természetesen nincs (és ha engem kérdezel, nem is lesz soha). :D iGO-ban volt ilyen vagy melyik hárombetűsben? :) Azért kérdezem, mert nekem nem rémlik ilyen, mondjuk akkor még én kispö... voltam mikor menő volt az iGO. :)

    Egyébként meg a technikai oldalról, így is eltörik a routing server (timeout) sokszor, mikor messzebbre akarunk menni. Képzeld el, ha ezt még megterheled mindenféle paraméterekkel. Szegény útkereső még kutatgasson adatokat pluszban. Mert most ugye a térképadatbázis közös, mindenki onnan dolgozik. Te most ehhez szeretnél tenni egy kiegészítőt. Mert nyilván csak a kivételek lennének külön. Bonyolultabb térkép betöltés, bonyolultabb keresőalgoritmus = hosszabb futási idő. => Még rövidebb tárvra timeout és amblokk hosszabb tervezési idők. Ami nem jó.

    Ráadásul! Nem fognak implementálni olyat, amit az emberek rosszul használnak és a Waze lesz a hülye.
    Autóutak/Autópályák kerülése. Bekapcsolja 1 bites Joe és panaszkodik:
    - me engem nem visz fel az elkerülőre.
    - Jó, ezt az opciót bekapcsoltad?
    - Igen, de nem visz fel.
    - Akkor ne kapcsold be, mert az az elkerülő autóút, nyilván nem visz fel, ha kerülöd.
    - De az nem fizetős, én nem akarok fizetős útra menni.
    - Az nem azt befolyásolja, hanem hogy egyáltalán bármilyenre felvigyen... A fizetősre tök másik kapcsoló való (oder ugye mostmár a matricák).

    Megtörtént eset, nem is egyszer!

    Szerinted akkor a random letiltható szegmensek jó ötlet? Megnyomkodja aztán fingja nincs mit tiltott le, de a Waze a hülye, mert nem arra visz mikor az összes többi úton atomkatasztrófa van.
    Vagy akkor hogy jeleníti ezt meg? Mindig látszik pirossal áthúzva a térképen nálad és onnan lehet kivenni a tiltólistáról?
    Az is jó, plusz fejlesztés, még több kliens grafika. Még többet fogyaszt, még jobban melegszik stb.

    Ne vedd magadra, nem téged akarlak kioktatni, csak vázolom, hogy hogy néz ki az "és olyan nem lesz, mert tök egyszerű meg tök jó". Belegondolsz és se nem tök egyszerű, se nem tök jó és semmiképp sem széles közönség szükséglete. Mert akkor már jön hogy akkor találja ki hogy akik a környéken járnak ők letiltották akkor nekem ajánlja fel hogy jó lenne kerülni mert szar vagy magától kerülje mert nem vagyok olyan advanced user.

    OFF: Erről jut eszembe, aki panaszkodik hogy "szar, az előző frissítés óta többet fogyaszt és melegszik" meg hasonlók. Nekik üzenem, hogy szarráhasználtátok a telefonotok akksiját. Nem a Waze-zel van probléma, hanem lecsökkent a telefon akkukapacitása. Ezzel együtt hamarabb merül, maga az akksi több hőt termel, tehát a telefon is melegszik plusz az extra kínzás hogy töltöd is meg meríted is még rátesz egy lapáttal. Azért mondom mert az én telefonom is vezetékes lett, már töltés közben is merült, ha nem hűtöttem a telefont a klímával vagy csak volt átlagosan hideg az autóban (nem fűtöttem).
    Telefont cseréltem, simán autókázom fél napot a telefon töltése nélkül. Ugyanaz a Waze verzió mint "ami egyre többet eszik". Nem. Szar a telefon akksija. Az enyém is az (volt).

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák