Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
leslieke #14897 üzenetére
hátigen, még droidos matrica sem jár hozzájuk, amivel lehetne mutogatni a nagyvilágnak az autó hátulján, hogy mekkora pojáca vagyok
céges partnernél kötelező az iphone, csak annyi benne a pozitívum, hogy "ingyen" adják, mindenki szidja, és ha valóban el kell valamit intéznie, veszi elő a privát droidosát. de amíg az árazásból automatikusan következik a menőség érzése, addig mindig lesz piaca ezeknek a fosoknak. a sómím sem hibátlan, de negyedannyiért elnézem neki. mennyibe kerül most a legolcsóbb iphone, 215ezer? muhaha...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
válasz
fant0mi #14891 üzenetére
nem az. az ios szaros.
szerk: tényleg az a szaros
ilyenkor azért örülök, hogy se iosem, se facebookom nincs.
[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
-
Osiris
őstag
iPhone 11 IOS 13.5.1, legfrisseb waze: nem indul, azonnal kilép, pedig most kellene.
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Nem tudom hogy ide való-e a kérdés, vagy a Ford vagy az iPhone topicba, de:
Ford Fiesta 2016-os ("Buta" fedcomp, nem tud tükrözést), iPhone 8-ról BT-on keresztül megy a hang, waze a telefon kijelzőn fut.
Bármikor amikor valamit "beszél" a waze, az autó kijelzőn azt látom mintha hívnék valakit, a telefonszám a BT-on kapcsolódó iPhone száma.Ez normális működés? Lehet valamit állítani hog ne így csinálja?
Köszönöm!
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Márton
nagyúr
válasz
fant0mi #14882 üzenetére
tervezett útvonal volt a Hegyestűtől Füredig..
Arra már nem emlékszem melyik, de volt olyan is, amikor tényleg csak pár mp-cel előtte csörgött. Mondtam is páromnak, most már minek?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz
spiky03 #14880 üzenetére
én a hangját megszoktam, már csak az zavaró, hogy van, hogy 1 perccel előtte jelez (minek?), van hogy 5m-rel (amikor már késő), de ritkán pont jókor, pl. Aszófőnél.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
marec1122
senior tag
Sziaszzok
Meg tudjátok mondani hogy a vasút automatikusan bekapcsolt jelzéseit hol lehet kikapcsolni
Előre is köszi
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
fant0mi
őstag
válasz
Joe_Muad_Dib #14875 üzenetére
Mifelenk a dunantulon egesz sok tabla van.
-
Chris0321
veterán
válasz
fant0mi #14873 üzenetére
Én mondjuk egy bekapcsolható jelzésre gondoltam volna, így akinek nincs szüksége rá azt nem zavarná. Szeghalmon fekvőrendőrösek a zebrák egy része és akármilyen lassan gurulok át rajta, súrolója a spoiler. Aki nem járt még arra vagy átmegy rajta lesz ami lesz vagy feltartja a forgalmat míg megfordul. Ezért gondoltam rá, hogy jó lenne egy ilyen.
-
Chris0321
veterán
Helló.
Olyan kezdeményezés van, hogy be ha szeretnénk mutassa a program a magas fekvőrendőröket? Eléggé szteroidos változatokat építenek ebben az országban, az én gyári sport futóműves autóm küszöbspoilere is oda szokott érni. -
Santino
aktív tag
Sziasztok!
Az elmúlt 1-2 hónapban a következő probléma napi szinten visszatérő:
A reggeli órákban Budapesten az Albertirsai úton haladva a Kerepesi út felé eltűnik az útvonalat jelző kék csík a térképről, de a gépjármű helyét a haladás függvényében az úton jól mutatja. Az útvonalat jelző csík csak a Kerepesi úthoz érve jelenik meg újra. Előtte is rendesen megjelenik, de elhagyva a nagy kanyart, a szálloda magasságában eltűnik.
A mellékelt képen bejelöltem, hogy kb. hol nem mutatja.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
Két telefonon is produkálja, szóval szerintem nem készülék függő.[ Szerkesztve ]
Asus RT-N18U & FreshTomato Firmware 2020.6 K26ARM USB AIO-64K-NOSMP
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Kis segítségre volna szükségem.
Új telefonra telepítettem vissza a waze-t, de napok óta a felső sávban azt írja, hogy " Navigációs hang előkészítése: 92%"
Próbáltam wifin, mobilneten
Újra is telepítettem, de a hiba fenn áll.Hang amúgy le volt tiltva, mint mindig.
-
merqree
őstag
válasz
radi8tor #14846 üzenetére
Lehet, hogy "waze", de nincs a sok buta jelentésikon, amitől agyf.szt kapok, és ha esik picit csökken a látótávolság, akkor nem lesz 50 métereként jelölve, hogy köd van az úton. Ez utóbbi veszélyt nem is értem, max éjjel lenne jelentősége.
Vannak hibái, főleg messze nem olyan naprakész, mint a waze, főleg a lezárások tekintetében, és egy-egy térképhiba jelentése is hosszú heteket vesz igénybe. Pl nálam egy térképhiba úgy derült ki, hogy nagy nehezen valahogy megtaláltam, hogyan tervezi az utat, és kiderült, hogy két út kb 2 méteren nem volt összekötve...
Amúgy pedig ha rossz a kanyarodási utasítás (kizárólag megjelenítésre figyelek, hang ki van kapcsolva), megyek tovább, újratervez, és folytatom az utat. A pilóta sem pánikol, hanem "go around"
Magyar nyelvű rendszerhasználatnál nem mutatja a sebességmérőket, angol nyelv esetében mutatja. Nem mutatja továbbá a sebesség határt és az aktuális sebességet sem.
Matrica nekem nem gond, éves országos van, és nem kell f.snom, hogy merre mehetek...
Nagy vonalakban -
válasz
radi8tor #14850 üzenetére
Ma este hazafelé az M7-esen pontosan ezt láttam én is. Budapest felé Aligától ment a cammogás. Az első 10 km-en tele volt a kijelző jelentéscímkékkel, aztán ezek elfogytak, és további hosszú szakasz volt végig piros, címkék nélkül.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
axioma
veterán
válasz
radi8tor #14848 üzenetére
Ma offline akartam egy, nem aktualis poziciobol 2 celig utat tervezni. Kezdopontnak kijeloles ellenere [az is nehezkes] nem tudtam ezt egyszeruen megtenni. A google maps viszont megmondta faxni nelkul. Utvonalidore hasonlot mondott arra ami sikerult, Balcsirol felfele irany.
-
zeon.hu
nagyúr
Már akartam kérdezni:
Valaki mindig dugót jelent az M3-on hajnalban (3h körül), Waze jelzi is, kiírja, hogy 7-10 percig tart, de nemhogy dugó, még autó is alig van.
Elmúlt pár hétben 3-4 alkalommal is megtörtént.
Ezeket mikor írja felül az alkalmazás?
Tudom, kevés wazer jár arra olyankor.#?*@&!
-
viktorhu
veterán
válasz
radi8tor #14850 üzenetére
Fordítva, ha dugó van, biztosan jelenteni is fogják, így lesz jelentés is. Ha csak jelentés van, de dugót nem észlel, mert nincs elég statisztikai minta, mert kevesen waze-eznek a dugóban, lásd határátkelő, akkor hiába jelentgetik, nem lesz piros, de ne is számol vele.
Ami számít, az az átlagos áthaladási sebesség.
-
viktorhu
veterán
válasz
radi8tor #14848 üzenetére
Egyikben sem a jelentések alapján megy a színezés.
Egyébként most kétszer is tudtam használni android auto-val a xiaomimon. Ki kellett választanom csatlakozáskor a fájlátvitel módot. Sajnos nem jegyzi meg. Viszont ha navi közben hívást indítottam, elvesztette a pozíciót.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz
fant0mi #14836 üzenetére
Kiléptem a béta programból.
Sok hühó semmiért szerintem.
Persze ez csak egy vélemény és az enyém!
De viszont naponta jönnek a levelek, hogy neeee ,,,lépj be újra.......Elég volt ennyi év szerintem...
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Márton
nagyúr
Csak kiváncsiság:
a mai modern telókon hány %-on pörög a soc miközben navigálsz?
Nekem S6-on 20-30% között. (megnézhető pl. az ingyenes Cooltool-lal)Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
trebrona
nagyúr
válasz
Winner_hun #14838 üzenetére
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
Kecskemét Nyíri út jelzett szakaszán a körforgalom építése miatt 30-as sebességkorlátozás volt. Hónapok óta nincs már, waze még mindig jelzi.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
fant0mi
őstag
válasz
eisento #14833 üzenetére
Hat honnan tudja merre akarsz menni. A varosbol mesz kifele, a keresztezodesnel meg masfele is tudnal menni, nem csak a 46-oson kifele. Ha jossz be a varosba akkor meg egyertelmu a helyzet.
Tervezz utat, majd idoben fog szolni (feltetelezi, hogy kovetni fogod a tervezett utat). -
eisento
addikt
válasz
Winner_hun #14830 üzenetére
akkor johet egy ujabb? Torokszentmikloson van fix trafipax. ha mezotur iranyabol jovok t.miklosra szepen jelez mar a claas hungarianal, viszont ha miklosrol mezotur iranyaba haladok csak akkor jelez amikor athaladok a kapu alatt.... kicsit fura...
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
ManUU
csendes tag
Sziasztok!
Régi felhasználó vagyok, Android Auton használom. Egy ideje nem fogad be magyar nyelven diktált címeket: "okay handing off to Waze" és semmi. Beviteli nyelvként telefonban a magyar van megadva, tavasszal még működött. Köszönöm, ha segítetek.
-
fant0mi
őstag
válasz
Fr@nkieWilde #14825 üzenetére
Minden telepitett traffipaxot jelez.
Az e-utdijasokra nem figyelmeztet, az nem sebessegmero kamera. Bar a veda-hoz hasonlosag miatt sok fel van veve, mint dummy camera, de arra semmi figyelmeztetes nem jon, csak a terkepre rajzolodik ki, kis piros x jellel a sarkaban. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Most ismerkedem a programmal. Kérdezni szeretném, hogy minden fix traffipaxot jelez előre?
És az e-útdíj ellenőrző pontokat is jelzi előre?Köszönöm előre is!
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
apaszka
veterán
92% újra hódít
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
robator
újonc
Ha a képernyő le van zárva, vagy ha nem a Waze van a képernyőn, de fut, akkor nem mondja be a hangutasításokat. Sem telefon hangszóróján BT-n keresztül. A kettővel ezelőtti frissítéssel jött a probléma. iPhone X. Van még valaki, akinél jelentkezett ez a probléma? És talán rá valaki megoldást? Asszem, minden beállítást végigpróbáltam, újra felraktam, és frissítettem a mostani verzióra. Nálam nem javul...
-
marsu.
senior tag
Holnap déltől lezárják Szegeden a rakpartot. Ha jól néztem még nincs beállítva a szerkesztőben.
-
axioma
veterán
válasz
kisapa #14809 üzenetére
Azert huztam ki mert elvielg a waze beallitasod az, hogy a hangot ugy tovabbitja, mintha hivas lenne. De ez csak akkor kell, ha a BT az autoban nem tudja a mediat, jobb lenne ha tudja azt is hogy a media is legyen tovabbitva es a waze-bol is kiszedni hogy hanghivaskent kuldje.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Egy ideje már nem használtam mert nem kellett ismeretlen címre mennem de most szükségem lett volna rá. Sajnos a rádió kihangosítóban nem szólal meg pedig a telefon kapcsolódik mert telefonálni tudok. A beállításokon sem változtattam de mégsem jelenik meg mint kiválasztható hangforrás. Mi lehet a gond?
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
lefrissítettem a waze-t, ezt követően az összes vasútinátjárót hangos csilingeléssel és figyelmeztetéssel jelzi. Nem találtam opciót a kikapcsolására.
Van mód valahogy kiiktatni (android), vagy melyik volt az utolsó ezen idegesítő funkció nélküli verzió? És azt felrakni. Már bánom hogy lefrissítettem.
Köszifree your mind
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vallás
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- Teclast Tablet Topic
- Autós topik
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Mobil flották
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest