Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz leslieke #14897 üzenetére
hátigen, még droidos matrica sem jár hozzájuk, amivel lehetne mutogatni a nagyvilágnak az autó hátulján, hogy mekkora pojáca vagyok
céges partnernél kötelező az iphone, csak annyi benne a pozitívum, hogy "ingyen" adják, mindenki szidja, és ha valóban el kell valamit intéznie, veszi elő a privát droidosát. de amíg az árazásból automatikusan következik a menőség érzése, addig mindig lesz piaca ezeknek a fosoknak. a sómím sem hibátlan, de negyedannyiért elnézem neki . mennyibe kerül most a legolcsóbb iphone, 215ezer? muhaha...All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
válasz fant0mi #14891 üzenetére
nem az. az ios szaros.
szerk: tényleg az a szaros
ilyenkor azért örülök, hogy se iosem, se facebookom nincs.
[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
-
Osiris
őstag
iPhone 11 IOS 13.5.1, legfrisseb waze: nem indul, azonnal kilép, pedig most kellene.
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Nem tudom hogy ide való-e a kérdés, vagy a Ford vagy az iPhone topicba, de:
Ford Fiesta 2016-os ("Buta" fedcomp, nem tud tükrözést), iPhone 8-ról BT-on keresztül megy a hang, waze a telefon kijelzőn fut.
Bármikor amikor valamit "beszél" a waze, az autó kijelzőn azt látom mintha hívnék valakit, a telefonszám a BT-on kapcsolódó iPhone száma.Ez normális működés? Lehet valamit állítani hog ne így csinálja?
Köszönöm!
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Márton
nagyúr
válasz fant0mi #14882 üzenetére
tervezett útvonal volt a Hegyestűtől Füredig..
Arra már nem emlékszem melyik, de volt olyan is, amikor tényleg csak pár mp-cel előtte csörgött. Mondtam is páromnak, most már minek?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz spiky03 #14880 üzenetére
én a hangját megszoktam, már csak az zavaró, hogy van, hogy 1 perccel előtte jelez (minek?), van hogy 5m-rel (amikor már késő), de ritkán pont jókor, pl. Aszófőnél.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
marec1122
senior tag
Sziaszzok
Meg tudjátok mondani hogy a vasút automatikusan bekapcsolt jelzéseit hol lehet kikapcsolni
Előre is köszi
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
fant0mi
őstag
válasz Joe_Muad_Dib #14875 üzenetére
Mifelenk a dunantulon egesz sok tabla van.
-
Chris0321
addikt
válasz fant0mi #14873 üzenetére
Én mondjuk egy bekapcsolható jelzésre gondoltam volna, így akinek nincs szüksége rá azt nem zavarná. Szeghalmon fekvőrendőrösek a zebrák egy része és akármilyen lassan gurulok át rajta, súrolója a spoiler. Aki nem járt még arra vagy átmegy rajta lesz ami lesz vagy feltartja a forgalmat míg megfordul. Ezért gondoltam rá, hogy jó lenne egy ilyen.
-
Chris0321
addikt
Helló.
Olyan kezdeményezés van, hogy be ha szeretnénk mutassa a program a magas fekvőrendőröket? Eléggé szteroidos változatokat építenek ebben az országban, az én gyári sport futóműves autóm küszöbspoilere is oda szokott érni. -
Santino
aktív tag
Sziasztok!
Az elmúlt 1-2 hónapban a következő probléma napi szinten visszatérő:
A reggeli órákban Budapesten az Albertirsai úton haladva a Kerepesi út felé eltűnik az útvonalat jelző kék csík a térképről, de a gépjármű helyét a haladás függvényében az úton jól mutatja. Az útvonalat jelző csík csak a Kerepesi úthoz érve jelenik meg újra. Előtte is rendesen megjelenik, de elhagyva a nagy kanyart, a szálloda magasságában eltűnik.
A mellékelt képen bejelöltem, hogy kb. hol nem mutatja.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
Két telefonon is produkálja, szóval szerintem nem készülék függő.[ Szerkesztve ]
Asus RT-N18U & FreshTomato Firmware 2020.6 K26ARM USB AIO-64K-NOSMP
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Kis segítségre volna szükségem.
Új telefonra telepítettem vissza a waze-t, de napok óta a felső sávban azt írja, hogy " Navigációs hang előkészítése: 92%"
Próbáltam wifin, mobilneten
Újra is telepítettem, de a hiba fenn áll.Hang amúgy le volt tiltva, mint mindig.
Xiaomi 14T
-
merqree
őstag
válasz radi8tor #14846 üzenetére
Lehet, hogy "waze", de nincs a sok buta jelentésikon, amitől agyf.szt kapok, és ha esik picit csökken a látótávolság, akkor nem lesz 50 métereként jelölve, hogy köd van az úton. Ez utóbbi veszélyt nem is értem, max éjjel lenne jelentősége.
Vannak hibái, főleg messze nem olyan naprakész, mint a waze, főleg a lezárások tekintetében, és egy-egy térképhiba jelentése is hosszú heteket vesz igénybe. Pl nálam egy térképhiba úgy derült ki, hogy nagy nehezen valahogy megtaláltam, hogyan tervezi az utat, és kiderült, hogy két út kb 2 méteren nem volt összekötve...
Amúgy pedig ha rossz a kanyarodási utasítás (kizárólag megjelenítésre figyelek, hang ki van kapcsolva), megyek tovább, újratervez, és folytatom az utat. A pilóta sem pánikol, hanem "go around"
Magyar nyelvű rendszerhasználatnál nem mutatja a sebességmérőket, angol nyelv esetében mutatja. Nem mutatja továbbá a sebesség határt és az aktuális sebességet sem.
Matrica nekem nem gond, éves országos van, és nem kell f.snom, hogy merre mehetek...
Nagy vonalakban -
félisten
válasz radi8tor #14850 üzenetére
Ma este hazafelé az M7-esen pontosan ezt láttam én is. Budapest felé Aligától ment a cammogás. Az első 10 km-en tele volt a kijelző jelentéscímkékkel, aztán ezek elfogytak, és további hosszú szakasz volt végig piros, címkék nélkül.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
axioma
veterán
válasz radi8tor #14848 üzenetére
Ma offline akartam egy, nem aktualis poziciobol 2 celig utat tervezni. Kezdopontnak kijeloles ellenere [az is nehezkes] nem tudtam ezt egyszeruen megtenni. A google maps viszont megmondta faxni nelkul. Utvonalidore hasonlot mondott arra ami sikerult, Balcsirol felfele irany.
-
zeon.hu
nagyúr
Már akartam kérdezni:
Valaki mindig dugót jelent az M3-on hajnalban (3h körül), Waze jelzi is, kiírja, hogy 7-10 percig tart, de nemhogy dugó, még autó is alig van.
Elmúlt pár hétben 3-4 alkalommal is megtörtént.
Ezeket mikor írja felül az alkalmazás?
Tudom, kevés wazer jár arra olyankor.#?*@&!
-
viktorhu
veterán
válasz radi8tor #14850 üzenetére
Fordítva, ha dugó van, biztosan jelenteni is fogják, így lesz jelentés is. Ha csak jelentés van, de dugót nem észlel, mert nincs elég statisztikai minta, mert kevesen waze-eznek a dugóban, lásd határátkelő, akkor hiába jelentgetik, nem lesz piros, de ne is számol vele.
Ami számít, az az átlagos áthaladási sebesség.
-
viktorhu
veterán
válasz radi8tor #14848 üzenetére
Egyikben sem a jelentések alapján megy a színezés.
Egyébként most kétszer is tudtam használni android auto-val a xiaomimon. Ki kellett választanom csatlakozáskor a fájlátvitel módot. Sajnos nem jegyzi meg. Viszont ha navi közben hívást indítottam, elvesztette a pozíciót.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz fant0mi #14836 üzenetére
Kiléptem a béta programból.
Sok hühó semmiért szerintem.
Persze ez csak egy vélemény és az enyém!
De viszont naponta jönnek a levelek, hogy neeee ,,,lépj be újra.......Elég volt ennyi év szerintem...
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Márton
nagyúr
Csak kiváncsiság:
a mai modern telókon hány %-on pörög a soc miközben navigálsz?
Nekem S6-on 20-30% között. (megnézhető pl. az ingyenes Cooltool-lal)Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
trebrona
nagyúr
válasz Winner_hun #14838 üzenetére
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
Kecskemét Nyíri út jelzett szakaszán a körforgalom építése miatt 30-as sebességkorlátozás volt. Hónapok óta nincs már, waze még mindig jelzi.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
fant0mi
őstag
válasz eisento #14833 üzenetére
Hat honnan tudja merre akarsz menni. A varosbol mesz kifele, a keresztezodesnel meg masfele is tudnal menni, nem csak a 46-oson kifele. Ha jossz be a varosba akkor meg egyertelmu a helyzet.
Tervezz utat, majd idoben fog szolni (feltetelezi, hogy kovetni fogod a tervezett utat). -
eisento
addikt
válasz Winner_hun #14830 üzenetére
akkor johet egy ujabb? Torokszentmikloson van fix trafipax. ha mezotur iranyabol jovok t.miklosra szepen jelez mar a claas hungarianal, viszont ha miklosrol mezotur iranyaba haladok csak akkor jelez amikor athaladok a kapu alatt.... kicsit fura...
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
ManUU
csendes tag
Sziasztok!
Régi felhasználó vagyok, Android Auton használom. Egy ideje nem fogad be magyar nyelven diktált címeket: "okay handing off to Waze" és semmi. Beviteli nyelvként telefonban a magyar van megadva, tavasszal még működött. Köszönöm, ha segítetek.
-
fant0mi
őstag
válasz Fr@nkieWilde #14825 üzenetére
Minden telepitett traffipaxot jelez.
Az e-utdijasokra nem figyelmeztet, az nem sebessegmero kamera. Bar a veda-hoz hasonlosag miatt sok fel van veve, mint dummy camera, de arra semmi figyelmeztetes nem jon, csak a terkepre rajzolodik ki, kis piros x jellel a sarkaban. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Most ismerkedem a programmal. Kérdezni szeretném, hogy minden fix traffipaxot jelez előre?
És az e-útdíj ellenőrző pontokat is jelzi előre?Köszönöm előre is!
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
apaszka
veterán
92% újra hódít
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
robator
újonc
Ha a képernyő le van zárva, vagy ha nem a Waze van a képernyőn, de fut, akkor nem mondja be a hangutasításokat. Sem telefon hangszóróján BT-n keresztül. A kettővel ezelőtti frissítéssel jött a probléma. iPhone X. Van még valaki, akinél jelentkezett ez a probléma? És talán rá valaki megoldást? Asszem, minden beállítást végigpróbáltam, újra felraktam, és frissítettem a mostani verzióra. Nálam nem javul...
-
marsu.
senior tag
Holnap déltől lezárják Szegeden a rakpartot. Ha jól néztem még nincs beállítva a szerkesztőben.
-
axioma
veterán
válasz kisapa #14809 üzenetére
Azert huztam ki mert elvielg a waze beallitasod az, hogy a hangot ugy tovabbitja, mintha hivas lenne. De ez csak akkor kell, ha a BT az autoban nem tudja a mediat, jobb lenne ha tudja azt is hogy a media is legyen tovabbitva es a waze-bol is kiszedni hogy hanghivaskent kuldje.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Egy ideje már nem használtam mert nem kellett ismeretlen címre mennem de most szükségem lett volna rá. Sajnos a rádió kihangosítóban nem szólal meg pedig a telefon kapcsolódik mert telefonálni tudok. A beállításokon sem változtattam de mégsem jelenik meg mint kiválasztható hangforrás. Mi lehet a gond?
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
lefrissítettem a waze-t, ezt követően az összes vasútinátjárót hangos csilingeléssel és figyelmeztetéssel jelzi. Nem találtam opciót a kikapcsolására.
Van mód valahogy kiiktatni (android), vagy melyik volt az utolsó ezen idegesítő funkció nélküli verzió? És azt felrakni. Már bánom hogy lefrissítettem.
Köszifree your mind
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Xbox One, Kinect, 2 kontroller, fejhallgató. Újszerű állapotban.
- Lenovo Thinkpad T14 G2 I7-1185G7/16GB/256GB NVMe SSD/FHD
- Kingston A400 480GB SATA3 2,5" SSD SA400S37/480G
- Monitor állvány asztalra szerelhető dual 17"-27
- Motorola EDGE 50 Fusion 8GB/256GB Marshmallow Blue 2 év garancia, új karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest