Új hozzászólás Aktív témák
-
adam320
senior tag
Lefrissítve a másik gépen,ezen meg nem használok
-
Remelem tenyleg megoldja a spam problemat. Annyira erdekes, h be van allita, h csak a parter listarol johet uzenet/hivas, megis napjaba tobb spammer ir ram A masik, linuxra nem akarjak mar kicsit fejleszteni?
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
ddekany
veterán
LEfrissítve? Ezt egy hete hallottam először... csak néztem ki a fejemből. Azt hittem először, illető downgrade-re gondol. Szóval, frissítve és kész. (És az felfelé van, mert hiszen "upgrade", magasabb verziószáma lesz, stb. De persze nem kell hozzá tenni, hogy "fel"...)
[ Szerkesztve ]
-
Khan13
senior tag
Azért az elgondolkodtató, hogy ilyen egyszerű lehallgatni egy VoIP beszélgetést Nem hiszem hogy olyan nagy feladat lenne titkosítani/kódolni a csatornát.
-
Elijah Baley
tag
És még csodálkoznak, hogy egyre több az összeesküvés-elmélettől rettegő üldözési mániás...
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
bivalyolo
őstag
hát nem tudom h mit javítottak a videóhívásokon mert nekem még most is fagy..elég idegesítő
"Let's agree to disagree!"
-
Khan13
senior tag
Mert egy egyszerű felhasználó gépét aztán nagyon nehéz lefertőzni, aki a "vírusírtó fogja a gépem ezért kilövöm", meg "hülye UAC nekem ne ugasson, egyből letiltom"... Na meg vezetéknélküli netnél még csak lefertőzni sem kell, csak beékelődni. Továbbra is azt mondom, hogy titkosítás lenne a célszerű.
-
ferensz
senior tag
A csatorna, amin maga az adatfolyam megy, az titkosítva van. Régóta a titkosszolgálatoknak az a legnagyobb problémája, hogy pont ezzel a titkosítással nem tudnak mit kezdeni, és emiatt bíztak meg céget/cégeket, hogy fejlesszenek ki valamit, amivel mégis csak le tudják hallgatni. Ez magára a gépre települ fel, és a hangkártyához tartó adatforgalmat veszi fel. (Nem biztos hogy jól tudom, ha tévedek javítsatok ki.)
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
tki_ha5flt
csendes tag
"Annyira erdekes, h be van allita, h csak a parter listarol johet uzenet/hivas, megis napjaba tobb spammer ir ram"
Ez nem érdekes, hanem felháborító. Blockolok egy user-t, és ugyanúgy megjönnek tőle a Conversation tabon az üzenetek. És ez ezer éve így van. Nem tudom elképzelni, milyen körülmény indokolja ennek a hibának a bennmaradását.
-
Szmeby
tag
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy bizonyos esetekben (főleg 1 napnál hosszabb uptime esetén) bejövő hívás esetén ha nem válaszolok egyből, hanem még kattintgatok ide-oda (zene leállítása, miegymás), akkor a skype használhatatlanul elkezd szaggatni. Nem csak a bejövő hívás hangja, de még a skype hangeffektjei is. A kimenő hanggal semmi baj, és egyéb médialejátszók is tökéletesen működnek. A legszebb, hogy a skype restartja nem elég, az egész gépnek kell. Relatíve új gép, driver gondot nem láttam. Rejtély.
-
McClane
aktív tag
Nekem is gondom van a spamekkel pedig be van állítva, hogy csak azok léphetnek velem kapcsolatba akik a partnerlistámon szerepelnek.
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy ha letiltok valakit és kidobja azt a kis ablakot, hogy felhasználó bejelentése, akkor igenre vagy nemre kell nyomni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest