Új hozzászólás Aktív témák
-
Hű dolgom volt, nem jártam erre. Nekem is van mellényem, még akkor nem Temu-tam, Alliztam, Shein sem, ezért volt kb. 23000 FT.
(átvertek)
Szerintem kényelmetlen 20.000 mAh akku mellényzsebbe nekem 10.000 volt. Maxon járattam (a mellényt piros fény), fel sem tűnt milyen forró, igy begyulladt idegszáll, megindult a forróságtól vesekő, épp h megmaradtam.
Most a szekrényben van, inkább fázok.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
dabadab
titán
Max 20000 mAh és csak kézipoggyászban.
És a kínaiak NAGYON komolyan veszik a biztonsági vizsgálatot, ennek része az is, hogy minden egyes powerbankot tényleg megnéznek.
Ha elvették tőle, akkor vagy nagyobb volt vagy nem volt rajta rendesen feltüntetve a kapacitása.[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Zoona
aktív tag
Akik használnak Powerbankot, ha utazol repülőn, van megkötés hogy milyen nagyságú (mAh-s) powerbankot vihetsz magaddal?
Egyik ismerősöm volt kínában és talán a 20.000 mAh-st elvették tőle a reptéren, hogy ezzel fel nem száll a repülőre.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
cs.zs.
veterán
válasz
Donki Hóte #15 üzenetére
Szép kis darab ez is
-
Megnéztem, 5 éve vettem ezt a Baseus 30 000 mAh-s powerbankot, ami 65 W-al tud tölteni, ismeri a PD3.0 és a QC3.0 szabványokat
Mai napig jól működik, a kapacitásának kb. a 90 %-a megvan. Valósan olyan 58-60 W-al tudja tölteni a szabványt ismerő telefonokat
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Donki Hóte #12 üzenetére
-
dabadab
titán
válasz
Danipicur2 #8 üzenetére
Oké, de azért számoljunk veszteséggel is
Szóval arra gondolsz, hogy a leadott elektromos teljesítmény egy részéből nem hő lesz, hanem veszteségként... ööö... hővé alakul?
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Mi abban a hír, hogy egy gyártó kihozott egy 10 000 mAh-s 33 W-os powerbankot
2025-öt írunk, ez 8-10 éve bírt volna hírértékkel
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
cs.zs.
veterán
válasz
milkabrams #10 üzenetére
Ezt az ADATA 20.000-t ma egy 73%-os új iPhone 15-tel dugtuk össze,
és mire az iPhone 100-at mutatott, a powerbank 100%-ról 96-ra ment le.
-
milkabrams
őstag
Volt tőlük 10000 mAh-s powerbankom, a 0-ra merült 5000-es telefonom 46 %-ig tudtam vel tölteni, aztán kifogyott a 10000 mAh.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Danipicur2 #8 üzenetére
Ezért írtam hogy hány Watt-órás (74 Wh),
és hogy hány wattot tud maximum leadni (18-at, és felvenni is). Fontosabb/érthetőbb infó.
A Redmi 9T telefonom max 18 wattot tud felvenni, így erről a powerbankról max sebességgel tud töltődni, ugyanazt írja ki mint bármilyen más (Xiaomi, QC töltőről: gyorstöltés).
Redmi Note 12S telefonunk 33 wattot tud felvenni, saját töltője is 33 wattos, azzal azt írja ki: Xiaomi HyperCharge, erről az ADATA powerbankról: gyorstöltés. Vajon a cikkben szereplő 10000 mAh - de akár 33 wattos powerbankról is kiírná hogy Hypercharge?
A Samsungjaink max 25-öt is fel tudnak venni, (PD / PD-PPS jó nekik) és akkor azt írják ki hogy "szupergyors töltés", de erről a powerbankról csak annyi hogy "gyorstöltés".
A laptopom úgyszintén C-ről töltődik és PD töltést kér, de erről a powerbankról a laptop töltése nem indul el.A fűtött mellények egyébként jellemzően 5V 3A-t, azaz 15 wattot kérnek, illetve olyan powerbankot kérnek, ami 5V 3A-t biztosan tud.
[ Szerkesztve ]
-
Danipicur2
tag
Oké, de azért számoljunk veszteséggel is és hogy szerintem elég kevesen akarnak ezzel Temus fűthető mellényt meghajtani, szóval telefon, tablet, laptop akkukkal számolva kicsit mindenki számára érthetőbb képet kapunk szerintem
Életszerűbb számoláshoz ugye a powerbankok dobozán illik feltüntetni a leadható áram mennyiségét, mert a kapacitás az csak annyit, hogy mennyit tud magában eltárolni a powerbank, de leadáskor is van veszteség, pl. egy 10000mAh powerbank jellemzően 5500-6500mAh-t tud leadni, ami nagyjából egy teljes telefon újratöltésre elegendő + még az okoskarperec és füles is beleférhet a buliba, szerintem aki nem tölt róla laptopot, tabletet vagy Temus fűthető mellényt, bőségesen elegendő neki a 10000mAh kapacitás. -
cs.zs.
veterán
"...A 20K-sak nekem már feleslegesen nehezek, nagyok..."
Ez 20.000 mAh, 74Wh.
74Wh = 74 W 1 órán át, vagy pl 7,4 W 10 órán át, vagy pl 18 W x ~4 óra.
A fűthető mellény igényli az ekkorát. Ha minden áramköre maxra van kapcsolva, ki is veszi belőle a max 18 wattot, és így valóban kb 4 órát tud. 10.000 mAh akkuval ez csak 2 óra lenne, azt keveslem. Természetesen az áramkörök kapcsolgathatók, mi menjen, mi nem, illetve több fokozatúak, mennyire menjenek. De ha minuszok vannak, úgyis maxon lesz nyomatva... -
Ixion77
addikt
Ez most nekem sem jött be. A bután kilógó kábel sem tetszik, nálam az menne rajta tönkre először.
Inkább a méretét, súlyát csökkentsék amennyire csak lehet. Mondjuk az rakhatnának bele az új gen. akkukból, amilyenekkel mostanában a 6000mAh+ telók jönnek."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
cs.zs.
veterán
Mostanában sok külső megbizatásom van, külterületen. Befektettem ~8.000 konvertibilis magyar forintot egy Temus fűtött mellénybe, és ahhoz 11.000-12.000 Ft magasságában további forintokat egy 20.000 mAh powerbankba. Így ~20.000 Ft-ért nem fázok kint
, illetve ha ez nálam van, telefontöltőt sem viszek.
74Wh, max 18 wattal tud töltést felvenni, és ugyanennyivel leadni is. Leadni tud QC és PD szabvány szerint is, kiírja a Samsung is és a Xiaomi is hogy "gyorstöltés".
Tökre elég, ha csak a saját töltöttségét jelzi ki, töltődés és töltésleadás közben is. Szuper, szeretem. Másoknak is ajánlom. [kép] [kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Én biza’ mezei júzer vagyok, bedugom, tőt, ok. 🤷🏼♂️
Ugyan más kategória, én a kisebb magsafe tőtőket preferálom. Felpattan a teló hátcsójára azt kész. Annyit sosem kell áramforrás nélkül lennem hogy ekkora monstrumot cipeljek magamnal.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
Nekem ez sajnos nem elég interaktiv. Legyen digitális kijelző rajta, ami mutatja a töltés típusát, infókat. Én már csak olyat veszek. De mezei usernek elmegy.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Beépített USB-C kábellel és PD 3.0, valamint QC 3.0 támogatással rendelkezik.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ingatlanos topic!
- Jogász topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest