- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Disney+
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaiku
senior tag
Mondjuk a Grand Turismo csak PS-en van. PS4-et meg nem nagyon lehet kapni. Akinek jut PS4-az nem feltétlenül jut hozzá illetve érdekli a GT6.
-
cheatergs
senior tag
-
DEJVID
őstag
Ez csak playstation vagy az összes platform egyébként? Mert ha az utóbbi, akkor a gt6 tizedik helye azért egyáltalán nem rossz.
-
gyáliSanyi
őstag
MAGYAR JÁTÉKELADÁSI LISTÁT AKARUNK!!!
Live poor, die rich.
-
scampolo84
aktív tag
Lehet eljött az idő, hogy én is beruházzak erre a Medal of Duty : Silent Dog Warfare-re.
Bár ma megint nagyon gyéren teljesít a UPC, így majd holnap veszem meg.[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
Érdekes, régen volt rá igény, és marha jól megéltek belőle a fejlesztők/kiadók is. És régen sokkal összetettebbek voltak a játékok, pedig technikailag manapság ezerszer nagyobbak a lehetőségek. A minap kezdtem el pl. a System Shock 2-t (vhogy eddig kimaradt). Az biztos hogy egy mai kocajátékos sírva fakadna hogy merre induljon el, meg mit csináljon, mert itt nem fogják az ember kezét, és mint a birkák terelik az embert amerre kell. Vicc és szánalom.
Teljesen hasonló a sztori, hogy miért nincsenek normális TV műsorok. Erre van igény, vagy ezt csinálják mert ez könnyen és olcsón hoz hasznot. Ki alakítja az igényt? A kereslet vagy a kínálat? A TV nézők/játékosok vagy a műsorgyártók/játékkiadók? Belemehetnék még jobban, de ez nem fér e keretek közé.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Elims
veterán
Nem gond,hogy a tizedik helyen van. Viszont nagyon sokáig ott lesz.
Szerintem várnak az emberek a vásárlásával. Őszintén szólva,jól teszik.
De az is tény,hogy egy igazi alkotásról van szó -megint-. -
Chp
őstag
válasz Sanchez638 #7 üzenetére
Mi köze az ujjaknak a játékokhoz?
-
Sanchez638
addikt
Hmm kinek kel egy jól megírt játék, kellemes hangulattal, jó játékélménnyel, és egy faxa történettel, én már úgy kiábrándultam a játékokból, a régiek unalmasak, az ujjak sz@rok...
Számom az adatlapomon.
-
Mister_X
nagyúr
Ne is mondd, a hátamon futott végig a hideg, amikor Xbox ONE-on hátbaszedtem egy valakit és utána hallgathattam a pubertásban szenvedő tizenéves vérpistike célnyelvű szidalmait (Szerencsére egy Kinectnek kiadott hangparancs elhallgattatott mindenkit). És már a második napon olyan szintű playerek voltak, hogy az szégyen,
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
alevan
őstag
Nem. Mert erre van igény. Sírhat a sok kritikus, sírhatnak a szakfórumok, de ha rajtuk múlna, a legtöbb játékcég épp hogy megélne. Az igényes, történettel ellátott játékokra kicsi a piac.
És valóban: sokszor fáradtan értem haza, és olyan jól esett leűlni a BF3 ellé, és agyatlanúl lövöldözni. Valszeg ugyanez a CoD-al.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
alevan
őstag
Lehúzták. Megalázták. Útálják. És mégis a CoD Ghosts az első, már harmadik hete.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM