Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Sajnos driftre tudom mik a jók.
A slash csoportba láttam, egy videót ahol leejtenek egy slash-t és mutatnak vagy 3 fajta gátlót és ég és föld a gyárihoz képest, talán GPM gátló volt a nagyon jó. (de nem mernék esküdni rá)motoflug: olcsón sakura d4, de kell rá költeni.
Amúgy egy mst rmx 2.0 a nagyon ajánlott modell.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Érdekes, bár ugye az otthoni nyomtatott műanyag, nem lesz olyan erős mint a fröccsöntött.
Én is használtam 3d nyomtatott alkatrészeket, és kb ideiglenes megoldásnak voltak jók, szőnyeg driftre, offroadba azért durvább terhelést kap.Mennyire jön ki ez az offroad monster, ha nem titok, csapágy stb alkatrészekkel együtt.
-
ADAM1337
nagyúr
crawler lesz ?
Én épp kasznit csináltam ma, hpi bmw e39 m5-t, drift stílusra:
Még hátra van: visszapillantó tükrök, ablaktörlőt még nem tudom rakok-e rá, szerintem nem, csak a baj volt vele a másik bmw-nél is, elől angel eyes led egyedi fekete foncsorral, illetve hátul is lesz világítás, ott is a matrica mögött ki lett maszkolva, tehát teljes világítás lesz benne.
Illetve lesz bukókeret hátul, az oldalsó matricák közepét kivágom mert nem szép még.[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Se baj de kicsit nyomoztam, csak nem hagyott nyugodni a gondolat az Aventador felöl
Szóval kilyukadtam az alibabán, és 1/14 Aventadorok 13 dolláros áron mennek Akkuval távírányítóval
1/10 Aventador 19 dolcsi Ezek az árak a pisztolyos távírányítóra jellemzőek A sima Joystick controlleres valamivel olcsóbb. Ezek mennek magyarba 10-12E forintort (1/14-es méret) Rastar a Brandje.Ez a CW márkáju Aventador poén hogy egyik magyar oldalon 15E forintot elkérnek érte. Nem kis haszon van ezeken az RC autókon
Mikor unokaöcsém Carrera autóját kezembe vette, éreztem én hogy filérekért dobták összeEbből a CW Matt Fekete Aventadorból simán rendelnék Valaki rendelt már Alibabából ?
ahogy elnéztem vennem kell egy készletet ami 6 db-ból áll
Magyarba ez a Rastar megyeget, 1/14-es méretben kb ugyan abba az árba megy mint a CWA felvásárolt olcsó kínai autók nagy része simán átmegy 3-4X áremelkedésen
Szerintem méretbe 1/10-et akarok ez a CW pont csinál ilyet, és matt feketébe kéne
Aventador a kedvenc autóm A CW-s még azért is jó mert 5 cellás akku van hozzá 6 volton. A Rastarok között van elemes verzió is. Aki ilyet akar venni annak jól körül kell néznie, ezek még olcsóbban szerezhetőek be.
A fent említett 13-19 dolláros árak az akkumulátoros verzióra értendőek, amibe benne van a pisztolyos írányító + akku.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
Oké kösz majd körül nézzek
Igazat megvallva írtam hogy egyenlőre 10E a keret
Szerintem majd lehet berendelem a bangoodról ezt a sárgát amit linkeltem
Hát néha-néha játékra meg dekórációnak a polcon jó lesz.Egyenlőre amíg nem tudom mennyire fog meg engem az a dolog addig nem akarom egy vagon pénzt belekölteni. Ha meg megfog és valóban leköt, akkor ha ezt az olcsóbbat kinövőm majd veszek valami jobbat, komolyabbat !
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
üszök
őstag
1 hete ennyi. A gyári elektronika nem túl acélos benne. Nekem volt ilyen,egy jó Absima cucc volt benne azzal elég jól ment. Olcsó hozzá az alkatrész ennyi előnye minenképp van. Ha venni tervezel akkor bódét és első telókat vegyél tarcsiba,mert rossz landolástól szeretnek törni.
Láttam már amúgy 140 ért is tavaj ezt.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Necronom
senior tag
Nem az, hogy hu meg hu De vannak neki erdekessegei
Egy rendes, valamirevalo SCT BL moci 550-es meretben olyan 1100-1300W teljesitmenyu, ez nem occo dolog es meg is kell taplalni energiaval, meghozza kizarolag 2 cellaval...na ez mar valami
Ehhez dukal meg egy megfelelo szabalyzo is, ez se semmi, de akar egy 120A rendes SCT szabi elcipeli.Mindezt probald meg az uton tartani - ehhez meg nem art egy pici hozzaertes, nem csak annyi, hogy mitol megy
FuRiONight
Te kerdezted kb 30 kollega lesz a helyszinen, barki ad tanacsot szivesen...[ Szerkesztve ]
TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
Saccco
nagyúr
No, megint oda sikerült kilyukadni, hogy RC alkatrészekben az eBay a legolcsóbb, még az Ali-nál is.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Djuree
félisten
-
szacsee
nagyúr
Elég érdekes árazása van. Távot, autót dugdosni irodában egyszerre macera, de ennyit nem ér. Otthon meg mindegy, hogy 1:43 vagy 1:28.
Kyosho Mini-Z is azt hiszem ennyi és az már bizonyított.
Hk Tz4 sem rossz, a kasztni kicsit hülyén áll rajta, mert nagyobb felni beleért volna, de rakok rá mágneses kasztnitartót.Ez egy tronsmart töltőfej ^ a méret bemutatása végett
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Köszönöm!
Viszont küzben kiderült, hogy ilyet már akkor se tud venni, ha megnyikkan, mert mindenhonnan kifogyott a UK-ban, úgyhogy arra jutottunk, hogy nézünk valami jó alapot, és vesz mindenki ugyanolyat (közben kb lettünk vagy 4-5-en ), és a parkban valami pályán versenyzünk, szóval most ehhez keresünk alapot.
Ezzel kapcsolatos kérdés: WLToys-ról mi a véleményetek, jó cuccokat gyártanak? Azt láttam, hogy mindegyikhez lehet venni utólag upgrade-eket, hogy a fos műanyag alkatrészeket le lehessen cserélni alu-ra, ami nálam elég jó pont, csak nem tudom, hogy alapvetően jó vételnek számítanak-e?
Vagyonokat semmiképpen nem szeretnénk rákölteni, egy őszi-téli focihelyettesítő, olcsó hobbinak szánjuk a dolgot."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Fehercsoki
aktív tag
Értem köszi, v911-ből a pro a legjobb ugye? Ezen kívül még a v912 "MAX" amit néztem, brushless motorral van szerelve és kint is használható. Ez is jó választás lehet ha inkább nagyobbat szeretnék kültéri használatra? Ez 40k körül van, viszont ugyanennyi a v913 is, ami még nagyobb, bár gondolom ez sérülékenyebb is.
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Hu, ez nagyon viccesnek tunik (pozitiv ertelemben). Es ebbol egyszerre lehet iranyitani mondjuk 2-3at, vagy osszeakadnak?
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Megneztem, a reakcio az volt, hogy "uristen, ezek ennyibe kerulnek?! "
Asszem finomitanom kell a felteteleken, almomban nem gondoltam volna, hogy ilyen draga egy jo, de nem profi szett, ami jo otlet egy 7 evesnek.Megmondom oszinten, egyelore azt szeretnem felmerni, hogy tenyleg hasznalna-e egyaltalan, aztan ha belezombul, akkor lehet szo irdatlan penzekrol, de £150-et egy 13cm-es taviranyitos autora megmondom oszinten, sokallok.
De azert koszonom szepen a tippet, felnyitotta a szemem, az biztos.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
twine
veterán
Keresem-keresem...
csak az a bajom, hogy ebben a tesztben azt írják:
"No doube a real LiPo can be installed if you want an extra little boost in speed. 3S battery won’t be supported"
Tehát 3S kilőve...
2S T-Plug-ból meg egyetlen típust találtam banggood-on, lófütty "25C" értékkel! Ez azért nem túl acélos érték!
Az gondolom "mindegy"a vezérlőnek Li-ion, vagy Li-Polymer...(jól gondolom )
Reméltem van ebből kicsit nagyobb "C" értékű is, hátha jobban "ugrana" a paripa
Vagy semmi értelme, mert annyira vacak maga az autó, hogy úgysem lenne értelme magasabb "C" értéket keresnem?Szerk:
Ráadásul most olvasom a drónos topicban , hogy egy raklap sz@r a ZOP[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Találtam egy egész jó albumot, látszanak a részletek.
szerk.1: Helyenként eltér az eredeti tervtől, illetve a fő lényeg az alu haslemez.
szerk.2: A komplett autó frissült már ehhez képest.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Peaceliker
addikt
itthon kani vrx/ftx hez, csak tejfölös doboz, 1x használatos kb...bár a te géped nem lesz az a csapatós száguldós féle, mert akkor széjjel hullik az fix
tengelytáv? standard sct nek 330 körüli... himoto/hsp/rokoani sct az nyomi méret, 1/10buggy méret az meg 290 körüli lehet"Oh my Goa'uld!"
-
Saccco
nagyúr
Ez a JX EU-n belül kijönne $11.75-ból. Hm.
Bocs a flood-ért...
(#2739) Peaceliker:
Ajjaj.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Ezt is néztem: AeroStar™ AS-559MG High Torque MG Servo 9.35kg / 0.13sec / 55.6g
Még egy kérdés ide, kinyírja ezeket a 7,4V (2S lipo)? Szinte mind 6V-on adja meg a nyomatékot, kivéve a HV modelleket.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
tp t nem szabad venni, meg szokta ölni néha vevőt, de rosszabb esetben szabit is (mmint akkor rosszabb eset ha szabi a drágább )
bg ről jx szervót meg szabad venni, nem sokkal több 10 dolcsinál. csak vigyáz mert van 360 fokos, ne azt vedd
(#2735) üszök
elfogyott éppen...
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
5000mah körül szokott lenni a divatos. Nem feltétlen szükséges, csak védelem miatt szokott ajánlott kenni. De ha fpv racer quadcopter en nem gyullad ki minden nap a puha tokos, akkor ebben sem fog.
Amúgy tudok megbízható embert aki árul 5200 as kemény tokos akkut"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
Igen azt néztem.
Most megy azon is az agyalas hogy építsek vagy kompletten vegyek....mert most 18 dolcsi ba van állítható adós kamera... Csak menetido t nemtom mennyire csapja meg a 200 as adó... Meg gondolom építve drágább lesz.
BG n kívül hol érdemes még nézelődni?
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
100 alatti kefés racer amit keresek. Van pár, nemtom melyik lehet a jó választás.
E010 nek utána olvasok, de félek tőle, hogy gyenge, mégis csak egy pár ezer forintos alap gép az alap. Illetve nem írtam, de fontos, hogy dsm2 vagy flysky modulacio t használjon, mert devo távval szeretném terelhetni. :-)
Ma pár órát bl en is kattogtam, de több cella, drágább akku, fölös nagy tempó beltérre. Kintre meg ott van 210es...
Szemüveg van már kettő is :-)
(#2498) tvamos
Köszi, sztem régebben nem ezt a topicot követtem. Csak amit régebben nézegettem az kiábrándító volt :-(
(#2499) szacsee
Annál jobb gépnél a súly pont aggasztana, ha nagyobb akkut kapna esetleg...
Ma meg E010 el szemben az igazi Fc nagy előny lenne."Oh my Goa'uld!"
-
csmat
senior tag
Nem tudom mennyire tudnám szépen ráépíteni a kasznija, ha még nem szép, nem sok értelme van.
Autóból picit nagyobbra gondoltam, ami bírja a szőnyeget, esetleg a kicsi füvet, murvás utat is.
Legkisebb autóm volt nekem is, de nagyon rövid ideig ment, még csak egyenes felületen tudott, viszont világított a lámpája.. -
Peaceliker
addikt
Az igaz, hogy rudder nagyon ideges...és tény, hogy le vagyok maradva, vagy éve nem néztem ezeknek utűna, anno h8 vt a legolcsóbb, cserélhető akku miatt jó bolt volt annyiért.
(#2320) sinick
csinibb egy heli, az igaz, csak quad könnyebben irányítható és strapabíróbb is.
Nekem az itthon cuccokkal az szokott bajom lenni, hogy sokszor legalja szar van drágábban mint kintről vmi sokkal jobb és ahhoz alkatrész is van...mert sokszor az itthon vett egyszer használatos, ha nem kapni hozzá alkatrészt.
"Oh my Goa'uld!"
-
sinick
senior tag
Jaja, nekik! Nekem is a legbonyolultabb művelet egy kör leírása volt... mondom ezt úgy, RC autó (szervókormányos) van otthon és világ életemben ilyenekkel voltam körülvéve. Az autó más...
Egyelőre elég ez a háromcsatornás. Majd ha már expertek lesznek, akkor jöhet a négy.
Amúgy a 911-es szerinted nehezebb irányítani? Nem konkrétan a két típusra értem, hanem koaxális - nem koaxális vonatkozásban. Viszont abba ugye negyedik csatorna van, amire plusz figyelni kell.. legalábbis a kezdőknek.
-
sinick
senior tag
Hétvégén a Müllerbe visszavittem a rossz helit. Picit harcoltak, de különösebb vita nélkül visszavették azt, ráadásul pénzvisszafizetéssel. Ahogy előzőleg írtam, ennek úgy kb. 15 perc röptetés után elkopott az egyik főrotor fogaskereke. A heli a karácsonyi müller katalógusban is benne van, katt IDE, 58. oldalon a 2. szűmú zöld heli. Azt hiszem ez valamilyen Heller cucc, cikkszáma is megvan, de nem jut eszembe.
Majd utána véletlenül betértem az a mellette lévő Aldi-ba és hirtelen felindulásból vettem egy Cartronic C911 helikoptert. Karácsonyi Aldi újságban is benne van, katt IDE, 2. oldal.
Egy kis élménybeszámoló... Na ez a Cartronic heli az előzőhöz képest egy álom a fenti Hellerhez képest. Irányítója is masszívabb, nem nyekereg, joystickok is jók, eli és irányító kapcsolói is strapabíróbbak. Ez fém kasztnis (legalábbis a lényeg), az előző full műanyag. Ez mindig megy, pöpecül összehangolódik, az előzőt sokszor kellett ki/bekapcsolni. Ezt kalibrálni sem kellett, felengedtem 1 méterre, könnyen beálltam lebegésre és egyből úgy maradt. Nem forog el és nem kúszik előre-hátra, mint az előző. Az előző néha eldobta a flybart (csak egy csatolóval volt rögzítve), ez még sosem (ezen kettővel van rögzítve). Ráadásul ez USB kábellel pl. PC-ről is tölthető, a másik csak irányítóról volt tölthető.
Eddig egy pici negatívuma van. Ha állóhelyzetből óvatosan emelkedek, akkor az óvatos szakaszban néha elkezd hátrafele kúszni. Ha határozottabban emelkedek, akkor nem. Ha már levegőben vagyok, akkor fel/le mozgáskor már nem húz semerre sem. Szerintem ez kezelhető, megszokható.
Ezt a gyerekek is könnyedén irányítják, fel/le/előre/hátra/forgás, kanyarodást még tiltott. A másikat nem is mertem nekik odaadni.
Hirtelen ennyi...
(A Wltoys V911 Pro még izgat, legfőképpen azért, mert az egyrotoros, oldal farokrotorral.)
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Hubsan EC 145 ez tetszene a leginkább
ESKY F150 MINI erről hol azt olvasom, hogy könnyen lehet vele repül, hol azt hogy nem.
Az a baj, hogy ezeket már nem igen lehet sehol kapna, ha netán mégis, akkor meg eléggé drága..Ha nem változtatható a lapátok dőlésszöge és nem koax, akkor hogyan megy?
-
csmat
senior tag
Volt már több koxom is meg volt egy merlin tracer 80 asom, ami szép is volt, meg jó is, de gondoltam tovább lépek és fixed pich ( az az aminek van kiegyensúlyozó tengelye ugye?) Tetszenek ezek a brusshless drága gépek is de az szerintem túl nagy és erős nekem még. Volt régebben a banggoodon egy grait wall gép is, de nem mertem beválalni, most meg nem kapható
-
szacsee
nagyúr
Reptetni öcsivel megyek ki, ha ráér és jó idő van. Ilyen nagyon ritka, ezért agyalok egy kisebb slowfly, parkflyeren ami focipályán is elmegy. Remélem fekete pénteken lesz akcióban hk-n. Idén max ez, multiprotokoll a taranisba és akksi a vrx-be, meg műanyag a wltoy kerekeire, hogy drifteljek idebent.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest