Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #3445 üzenetére
Az bind, az más. Bl szabinak általában meg kell tanítani táv max vég állásokat, erre szokott lenni vmi metódus. Esc manual nincs?
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #3442 üzenetére
Tanítani nem kell a szabinak a táv végállásokat? Manual ban nincs how to calibrate the esc rész?
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #3416 üzenetére
Az rideg anyag, össze törik és utána nem fog. Ha már házi megoldás akkor inkább körömlakk
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #3401 üzenetére
Ahol fém megy fémbe ott szokás használni menetrögzítőt. Ki szoktak rázódni anélkül.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz Enigma1945 #3370 üzenetére
2wd jó ha van tapadás. Tehát poros parkolóban nem jó
Ha vmi kicsit laza talajos vagy füves részén jatszol akkor jó"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz motoflug #3259 üzenetére
És motor fordulat ismeretében ajánlották? Amúgy biztos van hozzá áttétel tábla valahol neten azzal könnyen hozzá tudod igazítani a verseny kiíráshoz. Ha csak x tempót el akarsz érni akkor sebesség kalkulátor ajánlott, ha drift akkor nemtom, amit elbír a motor (vmi nagy)
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz motoflug #3257 üzenetére
Pinion függ tervezett (számított) vegsebességtől, belső áttételtől, spúr mérettől és kerék átmérőtől, motor fordulttól. Illetve versenyen kötött a max végáttétel is (az a belső áttételből és spúr pinion áttételből számítható). Szóval így bele a nagy világba, hogy jó - e a 27t az kérdésnek is kevés
Mi a cél?"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz motoflug #3236 üzenetére
Td10 jó autó, volt nekem is.
Arról a bl szett ről lebeszéltelek volna a motor miatt. Nem jó féle (amúgy 380as 540es házba csomagolva). Bár a kefés mocinál akkor is erősebb Ebayen 10k körül élhető bl szett van már. Szervó az jó, annak valami rokona volt, gyorsan dolgozott... Mondjuk azzal a távval nem lesz az. A válaszidő miatt. Mmint gyorsabb lesz mint egy lassabb de a foga fehérjét nem tudja majd kimutatni sajna. Flysky távok nagyon lusták, egy jobb távot mellé rakva ugyan azok a szervók szemmel láthatóan lassabban. Én először csak éreztem hogy valami nem kerek, aztán amikor két táv egymás mellett volt (futaba volt a másik talán 3pl) akkor csak lestem hogy tényleg szemmel látható. Persze ez low budget szett, egy jobb táv meg elég húzós (ha új), csak úgy említem
De szoktam javasolni hogy érdemes nézelődni, többször láttam már mostanság használt tagokat 15 körül, amibe megéri betenni a pénzt. Megbízhatóbbak nem kevéssel. Jah igen. Flysky nál failsafe legyen az első amit beállítasz
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz belsodavid #3178 üzenetére
azt lehet tudja mint gyári akku, csak azt nem amit a címkéje ír
persze nem mindig van így csak marha sokszor"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz motoflug #3168 üzenetére
isdt elég jól vizsgázott, b6 klónok elég pontatlanok néha el is kezdenek túltölteni szal néha csekkolni kell őket, nem akarják e megkeseríteni az életed
amúgy nikkel-lipo vegyes használatra a legjobb a lipo rő. akkor nikkel módban hagyod szabit és lipo őr sír mikor van vége játéknak, ennyi.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz ADAM1337 #3142 üzenetére
Most lesz aki lehurrog ezért, de szinte sosem vásárolok mo-n. Inkább várok 3-4 hetet és töredék áron veszem meg.
Itthon nemtom mi mennyi, évek óta meg sem próbálom megnézni...
Minden szabi tud féket, abs t viszont táv tud, csak én értelmét nem találtam még meg. Ha Drag break re gondolsz azt is tudja minden szabi. Hk ára amúgy nem a legolcsóbb, de sztem nem vészes, Ebayen drágább szabit nem néztem. Ez marha olcsó, de meló van vele, ennyi.
FB n van sok adok veszek csoport, ott szoktak lenni még 15k körül bl szettek"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz ADAM1337 #3140 üzenetére
Ez egy jó szett, ilyen volt nekem túra autóban 5.5t mocival.
Ebayen beírod hogy sensored 540 motor vagy inkább 3650 motor. Abból bármi jó. Szabi meg van egy olyan hogy 120a sensored esc néven fut és kék és kb 4000ft. Na erre kell másik venti, máshova bekötve illetve esélyes gappad bele vastagabb meg hw program kártya fw frissítés miatt különben tolatni nem tud
Vagy szabibol nézni vmi komolyabbat, nemtom mik vannak most.
Linket most telorol nem tudok sry"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #3131 üzenetére
Ahogy üszök írta, vevő 3ch ről le lehet venni 5v ot (vagyis annyit amennyit szabi ad, jobbaknál ez lehet 6v is), de akkor amint áramot kap vevő egyből ég. Ha kapocsolni is akarod, akkor kell kapcsoló elektronika, azt sztem itthon is kapni.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #3104 üzenetére
Akkor nagyobb átmérő kéne, de akkor attetelt hozzá kell igazítani (spúr /pinion) ha lehet ilyet és az jobban terheli (mondjuk szélesebb is) a hajtást meg lengőkarokat, stb. Plusz csúnyább is lenne
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #3102 üzenetére
Talán jobban az lenne, mert jobban megtapadna kanyarban. Ültetni kell illetve begyakorolni a jó kanyarodást
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
Persze, érthető, más a két kategória. Csak azért (is) írtam le, mert mindig ki tudok akadni amikor komolyabb gépekkel dagonyázni mennek és kb annyi kérdés merül fel hogy szervot (esetleg többit) hogy kell vízállóvá tenni és többi dologra tett káros hatás fel sem sejlik.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz ADAM1337 #3097 üzenetére
Képeken látszik is, hogy max a műanyagok vízállóak rajta
Bár lehet ki van öntve a szabályzó /vevő /mindenes elektronika műgyantával, de lenne egy fogadásom rá, hogy nem törtek magukat ilyesmivel.
Illetve az én véleményem, hogy nincs vízálló autó. Nem is megyek nedvesség közelébe velük. Jött hozzám olyan savage xs (130e Ft os autó újonnan), ami hibába vízálló, amikor szedtem ki belőle a csavarokat - úgy, hogy már több mint 1 hónapja nálam volt és nyári melegben játszottam vele -, még nedvesek voltak és rozsdásak... Amiben van fém, annak nem való a víz. Aki komolyan veszi ezt a mókát és mégis megy dagonyázni, az játék után apróra szedi az autot és áttörli, van aki ilyen játék után csapágyat is cserél. Persze azok drágább autók, de na, ez a módja sztem. Mivel én ehhez lusta vagyok inkább nem vizezem össze"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #3071 üzenetére
Jah értem.
Asszem tudom melyik szett ez. Az a baja hogy fém befogóban van fém gömb, elég hamar kopik. Ha megnelézel egy random verseny gépet, sehol nem látsz fém összekötőt, vagyis a feje sehol sem az, nem véletlen. Én inkább vennék hozzá egy bármilyen rc autóhoz való cuccot. Bár itthon leginkább hpi van ami szintén gyorsan kopik bár traxxas cuccok vannak, ezek nem komoly tételek, az állítólag elég jó."Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #3069 üzenetére
Külső alkatrészek kénése nem javasolt. Össze szedi a retket és onnantól csiszoló krém lesz belőle. Se összekötőket sem kihajtásokat nem szokás kenni. Ezek a 3ft os ebayes összekötők amúgy is eléggé lógnak sokszor gyárilag is és gyorsan kopnak, nem érdemes ezt gyorsítani. Persze ha ember beltérben játszik akkor lehet értelme.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz belsodavid #3037 üzenetére
Hobbyking.com on nézz körbe. Ennyiért kapsz jobb minőségű cuccot.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #2991 üzenetére
Nekem amúgy tetszik ez az autó, de csak üresen venném meg, hogy értelmes cuccokat tegyek bele, mert gyári dolgok általában semmire sem valóak ezekben. Árulják ezt kit formájában? Sőt még jobb lenne ha darabokban jönne, annak örülnék a legjobban. biztos nem csak én vagyok így ezzel. Gyártó helyében simán árulnám ilyen formában is ezeket
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #2986 üzenetére
És akkor szabi is kell motorhoz... Olcsóbb venni egy hozzá való szervot bár minden csere megoldassal legalább kompatibilis lenne utána mindennel.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #2984 üzenetére
A 3 eres ben van motor, poti és vezérlő elektronika. Ez utóbbi nincs benne az 5 kábelesben. Poti van, annak a jelét viszi a mindenes cuccnak
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #2981 üzenetére
Nem fog működni. Az 5 kábeles szervó ban nincs vezérlés, az olyankor a vevő ben van amire kötöd (általában az ilyen egyben vevő, szabi, szervó vezérlő).
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz Chris7504 #2974 üzenetére
vrx meg himoto kicsit olyan, hogy egyik kutya másik eb. de akkor már azért venném himotot, mert alkatrész vicc áron van hozzá ebayen. ha azt választod akkor rendelj is hozzá előre cvd t, többit majd látod...ha vmi sűrűn törik, akkor vehetsz alu cuccot bele
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz IzLuCSi #2962 üzenetére
3s en 40A mellett de ez peak, azaz túl sok ideig sztem nem képes rá....legalábbis drón mocikból kiindulva...bár helis-repcsis mocik asszem hosszabb ideig is bírják max teljesítmény közelében.
Ezt megetetni kell egy legalább 2200 as 3s lipo ami vagy 40c az mondjuk sztem 200g alatt lenne"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz Fehercsoki #2935 üzenetére
Inkább 911,mert olcsóbb, ha orientáció megy úgyis jön a cp heli :-) szimulátor ami nagyon ajánlott. Amúgy ha külön veszel távot, nyomod szimut és türelmes alak vagy és tudsz higgadt maradni akkor jöhet elsőre cp. De sok óra szimulátor után emelnem csak meg. 911 kint is elmegy ha nincs nagyon szél. Cp többet bír, de az sem annyit mint egy drón
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz motoflug #2914 üzenetére
Jah ilyen világítós töltő? Mennyi a kimeneti teljesítménye? Mert ha 300mah akkor 14 óra lesz a töltés
Amikor vége a játéknak akkor arra alkalmas toltovel még le kéne meríteni 1v/cellaig ha nem merült le annyira. Amúgy töltés megszakítása nem javasolt, azt csak lipo bírja."Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz motoflug #2912 üzenetére
A falnak csapódás inkább a tt01 nek lesz gond, nem az akkunak. Egy jól rögzített akku, ha nikkel, ha lipo nem sértődik meg esés keléstől. Lipo amúgy érzékenyebb, nikkel az "tank".
Viszont töltés szempontból a nikkel a finnyásabb. Lipo nál annyi, hogy ne töltsd túl (töltő intézi) ne merítsd túl (szabi, csipogó szól) és store feszen tárold. Így elég sok ciklust bír.
Nikkelt viszont csak elég lassan lehet tölteni (3/10C), tehát egy 4200as pakkot 1,4A al, ami minimum 3 óra lesz. És van memória effektus is, szóval érdemes mindig 1v/cellára meríteni és onnan feltölteni, már ha azt akarjuk, hogy "sokáig" kiszolgáljon. Szal viszonylag macera, cserébe gyengébb és kevesebb ciklust él túl, mint lipo. Nameg játék közben is nagyobbat esik a fesz (2s lipo 1,4V, 6s nikkel majd 3v) játék alatt, végén már csak vonszolja magát az autó. Amúgy 1v/cella alá nem illik meríteni, tehát te akkudnál az 6v."Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz h_benjamin #2898 üzenetére
Van eleve sct kasznis, az kell neked. De előző sct juk is standard méret volt sztem ez is az lesz.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz h_benjamin #2894 üzenetére
http://www.sgmodell.hu/elektromos-autok/3671-wltoys-across-sct-112-rtr-4wd-elektromos-short-cruise-truck.html
Na ez az az 1/12 es. Hogy mennyien jó, nemtom, utána kell olvasni, leginkább kinti forumokon sztem.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz h_benjamin #2892 üzenetére
Úgy "éri meg" ha nem akar rá költeni az ember. Ha elkezd költeni rá akkor drágább lesz mint egy jobb gép, csak még mindig szarabb.
Én a vrx et venném."Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz h_benjamin #2890 üzenetére
Sztem nincs. És az is nagy szám hogy lett, úgy gondolom
Hátsó merev tengellyel eddig csak vaterra twinhummers volt aztán axial, ami előbb vt lineken, azok 120 körül vannak. Ez a vrx az első gép ami ilyen "olcsó". Tudtommal.Hacsak nem van vmi wltoys meg minden néven futó 1/12 vmi de az ketreces bodes.
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz h_benjamin #2886 üzenetére
Vrx octane xl. Az jako ban talán kapható roller formában 50 alatt, artr 60 körül van úgy rémlik.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
-
-
Peaceliker
addikt
Jah 5 eres? Akkori hagyd, csak a gyári. Akkora majd ha vmi megdoglott (egész vezérlő szokott) akkor kell egy szabályoz - szervó - távirányító kombo... Addig ha nem drága akkor esetleg egy gyári szervot lehet venni, ha drága akkor hátha nem fosik be első koccanásnál :-)
"Oh my Goa'uld!"
-
-
Peaceliker
addikt
válasz szombatitomi #2847 üzenetére
Mondjuk sprint pont egy olyan autó ami gyári összekötőkkel hamar elkezd lógni, pont mint tamiya, csak mondjuk kevésbé törik. Ami fontos kérdés, hogy alap gépet próbáltál vagy már bele borították az a 15-20 ezret a tamiya ba ami ahhoz kell hogy legalább alap autó legyen? bár tt02 nemtom miben ügyesebb mint tt01, lehet már van benne csapágy, vagy nem el olvadó motor tartó esetleg nem műanyag kardán
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz szombatitomi #2839 üzenetére
Tt01 nagyon gyenge (meg az összes alja tamiya rokona). Sakura xi ami megveheto árú itthon. Vagy hobbyking en nézz körbe. Amúgy inkább néznék használtat. FB n van pár adok veszek csoport, ha épp nem is hirdetnek, kiírod hogy keresel este lesz olcsón. Hpi sprint és sakura alá nem adnám. Egy tt01 nem annyival olcsóbb mint amennyivel vacakabb.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
válasz Killer man #2810 üzenetére
Max töltés mellett mennyi a valós fesz? Nikkel módban kb 1v/cella a cutoff. Ha több a fesz és több cellásnak számolja akkor magasabban kapcsol elvileg.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz Killer man #2808 üzenetére
Lipo módban sztem keveset fog menni, akkor inkább 9v os akku kéne sztem.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz Killer man #2806 üzenetére
Pb t meddig szabadság meríteni? Nikkel módban kb 1v/celláig fogja szal tippre 4v. Lipo van olyan 6.6v ig ha 2s nek veszi szal az valszeg nem is jó.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz Killer man #2804 üzenetére
Csak a feszültség a lényeg. És mivel 12v ot ír (gondolom 3s max lipo) akkor 12.6v ig mehet rá bármi, akár krumpli ból gyártott akku is
A mit kezel annyit jelent, hogy x féle akkura tudsz állítani cutoff feszt. Pb nél nemtom ez mennyi mondjuk, de sztem ott amúgy sem para a túlnerítés asszem.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz h_benjamin #2799 üzenetére
Igazából 2 roller van amire épülnek ezek. Ha olyan mint a sima mini rally akkor kaki. Ha az a fajta mint a pro akkor faja. Méret ugyan az amúgy.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
Persze, érthető. Akkor mindenképp olyat nézzétek amihez bg ről vagy ebayről kapni mindent. Esetleg jofogason használt, bár ahhoz picit kell érteni, mert sok a nyereszkedni vágyó troger sajna... Amúgy általam említett használt gépek olyan 20 körül szoktam lenni.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
Az ilyenektől én mindig tartok. Általában törékeny és ha nincs hozzá alkatrész akkor kuka az egész. Inkább vennék itthon újonnan vrx vagy himoto gépet. Igaz az 40e de fityinges az alkatrész ami minden bokor alatt van hozzá. Ennél erélyesen strapabíróbbak is.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz szacsee #2784 üzenetére
Ha elég erős a szervó nem kéne hogy ez gond legyen. Ha csak bent mész talál nem árthat ha kensz, de. Ha mégis bejut a por akkor szét szedi nagyon hamar. Mennyire nem középre áll vissza? Nem csak rosszul van beállítva? De ha valóban ez a gond (valamiért nem gonsolom) akkor hamar bekopik sztem.
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz adolfka00 #2775 üzenetére
nehéz kérdés, örök igazság nincs
én pl nem is találtam a helyem az autók között, valszeg ezért volt olyan 25-30 féle (darabra meg több), persze nem 1x re, hanem olyan 4-5 volt mindig és cserélődtek...aztán rá kellett jönnöm, hogy fpv drón jobban megfog, autót utolsót is eladtam idén...pedig már komoly volt a géppark...szal nemtom mi lenne jó, ebben a kérdésben nem én vagyok a megfelelő figura"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz adolfka00 #2773 üzenetére
tamiya ról nem érdemes... szörnyű és ahhoz képest ára vicc...
lrp...hát nemtom, 1/8 ban elég jó vt, de 1/8 ben sztem himotor/maverick/hsp/amax (ezek ugyan azok) alatt van...vrx még himoto szt, csak himoto hoz végtelen fityinges alkatrész van ebayen, meg semmire való alu tuningok is akár
viszont ezekkel már lehet vmit kezdeni. gyári kefés szettel vagy vmi fikább bl szettel jó lehet...én agyon aluzott himotoba raktam egy 800w os mocit, 1x kibírta 5p ig najó, de azt a mocit a hpi sem bírta sokáig, amivel jött
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz adolfka00 #2770 üzenetére
Magyar dolog (lehet nem csak magyar de itthon ez nagyon jellemző) : amim van az csúcs... Nem mondom hogy rossz, de nem az a gép amit csak ütni vágni kell és semmi baja. Kapásból kell difi hezagolas, váltóban majd pár fog erősebb, ha villany akkor eszi a kutyacsontor, kihajtások gyorsan kopnak, műanyag spúr fogy (acél elég drága), valto ha jó akkor jó... Imádom mert ronda nagy dög, de sztem para jószág kicsit
Szerk : hpi bőven nincs olyan mindig mint amire gondolna az ember az új árából...
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz adolfka00 #2768 üzenetére
Savage megbízható? Hahaha
Kapni hozzá itthon alkatrészt az előny ;-)
Trooper elmegy, de gyári szett benne kaki
Slash jó lehet
Esavage 100 éves, kihalt, plusz ez az ár vicc.. Olyan 25be mennek, de alkatrész már nincs hozzá.
Losi... Hmm kedvenc szinte nem lehet legyilkolni őket... És ezt azóta sokan megerősítettek. "elterjesztettük" hobbizok között is mondhatni, volt aki már vágyott egy kis szerelésre hülyén hangzik, nem vagyok márka fanatikus, elismerem ha valami szar, még ha olyanom is van... De ezeket kb nem lehet össze törni. Havernak úgy sikerül hogy cső gáz (nitrós) padka. Ott sem sok minden tört, pedig azt hittem össze kell majd söpörni...
De etetni drága és akkor töltő is kell ami még 10k. Szal egy 10pas kb sztem beugrónak. De jó gép, csak ajánlani tudom."Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz adolfka00 #2766 üzenetére
na abból nitrósat lehet venni faját, de villanyosból is lehet válogatni.
1/8as gépek strapabíróbbak, de kajásabb is (főleg akkuból súlyos költség egy 4s akku).
én lehet kezdésnek vennék vmi belépő szintű 1/10 offroad villanyos gépet...hogy lásd mizu, ha nem jön be tán bukta sem lesz, ha bejön csere vagy mellé másik.Akár újonnan is lehet venni vrx vagy himoto gépet, de abban tuti lesz bukta. ezek használtan 25-40 között vannak (40 ért már brushless meg minden), újonnan 40 körül a kefés gép.
fbn vannak csoportok (korábban sztem linkeltem) ott érdemes körbe nézni.
szerk:
ha látsz vmit ami szimpi és vélemény kell küldj róla linket nyugodtan, mondom a tutit (már amennyire rálátok )[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz adolfka00 #2759 üzenetére
nitós:
pro:
-feeling (mert büdös és hangos )
-használtan nevetséges árakon kapni
-ha nem vagy gyökér nem lesz baja sokáig (ellentétben villanyossal ahol mák kérdése csupán)contra:
-drága az üzemanyag
-...de annyit úgysem tudsz vele menni, hogy üzemanyagra sokat költs
-mivel hangos nincs hol vretni, mert meglincselnek (igen, annyira hangos)
-macerásabb, érzék kell hozzá és eleinte kicsit több utána olvasás
-hidegben szinte esélytelen a játékvillany:
előny:
-szinte (azért első indítás előtt van kis tenni való) csak összedugod és megy
-viszonylag nagy választék használtban is
-erős (persze nitrós sem fika)
-szinte bárhol játszhatsz
-jobban hőmérséklet tűrőhátrány:
-nem büdös, nem zajos
-mák kérdése, hogy aznap valamiből kijön-e a füst
-érdekes hibákat tud produkálni, megtalálni "jó" mókahirtelen ennyi jutott eszembe
szinte mindenki azt mondja hogy villannyal kell kezdeni, én azt mondom, ha nem vagy egy tróger, kicsit utána olvasol és nem vagy teljesen érzéketlen a belső égésű motorokhoz akkor nirós nagy élmény lehet
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
itthon kani vrx/ftx hez, csak tejfölös doboz, 1x használatos kb...bár a te géped nem lesz az a csapatós száguldós féle, mert akkor széjjel hullik az fix
tengelytáv? standard sct nek 330 körüli... himoto/hsp/rokoani sct az nyomi méret, 1/10buggy méret az meg 290 körüli lehet"Oh my Goa'uld!"
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.